|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
19.9.2008 19:34:19   
Čebel@
kje se skrivate user posted image ???????????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
19.9.2008 19:58:40   
sunny24
Neko zatišje je tu zvečer...zjutraj pa so vse bolj naspiirane...Kje ste????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
19.9.2008 20:06:28   
Ajvy
Vse sem spisala , potem me je pa iz RR-ja vrglo, za pop......

V glavnem...čestitke za novo članico Evo...kaka super princeska....

Kolumbo....ti si pa pravi majster za popravilo strojevuser posted image user posted image

MAjchy..super duper za dogovor...sej veš kako je, na babah svet stoji.....

Dobrodošla nova februarčicauser posted image user posted image

Če sem pa kej sfalila, pa brez zamere....

Aha...čestitke za uspešno opravljene morfološke preglede.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
19.9.2008 20:14:42   
Ajvy
sej ,jst pridem pa nobene ni...nobena se neče z mano pogovarjat....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.9.2008 20:24:40   
tanci29
punce hvala za čestitke....

jest sem likala ene dve ure cune od erika...nisem odkar smo z morjauser posted image ...

kolumbo men je tud pralni stroj zamoču in poplava....kwa je zdej to dons....

zdej mi bo pa hrbet odpadu tolk me boli....počas bom šla erika zrihtat za spat pol pa kavč pa tv...pa mogoče kockanje...zdej sva z mojim čist not padla...učer sva do dveh zjutrej...čist noro...

lepo nočko pa sladke sanje pa da ga ne boste spet okol ponoč sraleuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.9.2008 20:56:31   
Katjusa
evo mi smo doma mel smo že pozno večerjo smo bli lačni..... zapravli smo 150€ in od tega ni blo nič da bo čovek mel kej pokazat..... sploh pa ni prišla nič user posted image na vrsto..... sej veste mal praška, mehčalec, cet, tuš gel, testenine, riž..... pač fasnga kot fasnga in je šlo 150€user posted image ja no bo pa zdej nekaj časa mir.....

zdej grem pa na eno zasluženo kopel in pol počivat.... Florjana bo pa ati dal ajatuser posted image user posted image user posted image kak je moj možek zlat.... upam da bo tak tud čez 30 let ko bom mela protezo in k bom že čist sivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte se ju3 kej tipkamo če bo kej časa vikendi so ponavad mal bolj zasedeni za družinouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in lepe sladke sanje.....

Moja pikica se tud danes ni nič oglasla..... sej vem da še ni panike za delat sam mal me pa vseeno skrbiuser posted image pa sej bo.... bo pol možek mal poslušal.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 21:28:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.9.2008 21:50:39   
Ajvy
nočko punce.....

pa fejst božat trebuščke....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.9.2008 21:52:48   
Čebel@
lep dobervečer še z moje strani!
kolumbo.......al kaj je višje od 80 cm rabiš soglasje???od koga?sosedovuser posted image
katjuša..........sej pravim da je v štacinah drago kot pri norcih!!
nič čveke......sem full zmatrana zato odhajam v mižule!!!
lep vikend in se tipkamo(ne pozabite božat bušijev!!!)!!
nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4334
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 21:59:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
19.9.2008 22:20:57   
Šaki
ojla babnice.
no nj vam povem da pomoje jz tud že čutm brce-res zdjle  mi je tako lepo zaščemelo notr.mislm da je to to-sm že malo pozabla od prejšnjega.

Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.9.2008 1:00:08   
tanci29
no vidm da že vse spite...midva sva se nakockala..jest bi še sam moj noče...penzjonist...

čawči

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.9.2008 7:23:52   
Ajvy
jutro...seveda je moja pupa med zgodnjimi na moj dežurni dan..jutr ko je moj dežuren ,bo sigurno spala do pol osmih- barabinka....

Tancy..kaj pa kockata? Midva sva jambi igrala, kolk je to fejst...samo zdej jst ne morem zaradi teh glavobolov....user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.9.2008 7:24:06 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.9.2008 7:52:27   
petrap
jutro...

ne morm več spat...user posted image , saj ko bo treba vstat za službo, bi pa še tko drnjohalauser posted image ..nikol prou.

danes bi šla kar kaj za otročka pogledat, pa moj ni za..joj sem prou razočarana nad mojim, ker ve pišete, da vaše vse zanima...moj še vozička ni hotu it pogledat, sem ga mogla prosit 14 dni...user posted image user posted image user posted image ...da ne rečem, da sem sobico sama izbrala, ker njega to ne zanima kakšno bo...to so moje stvari...user posted image ...no ko mu včeri končno rečem kdaj bodo betonirali v hodniku, da ga zapremo, me pa vpraša: a morm jaz začet? user posted image user posted image user posted image jaz pa k jaz, mu rečem, če je to tud moja stvar in morm jaz beton mešat pa ga gor nosit user posted image user posted image user posted image ma res je čuden na momente...nekaj časa tko zagnan, zdaj pa...user posted image user posted image user posted image

joj se opravičujem k jamram že navsezgodi...sam mi je lažje...user posted image user posted image user posted image ...njemu pa itak ne smem nč reč, ker me takoj proglasi za tečno...nima nobenga razumevanja do user posted image

no upam, da bo klub vsemu lep dan user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.9.2008 8:08:57   
diamantina
Jutro!

Mene pa tako čas preganja, sploh komaj dohajam stvari ...

Petrap, moj je pa tak, da dela skozi nekaj, ampak bova po njegovi glavi igrala. Jaz mu rečem, a ne bi šla malo za voziček pogledat pa za sobico ... on meni, za to bova imela čas decembra ali januarja, zdaj delam nekaj stopnišče zunaj, itak so pa vsi vozički podobni, bova kar enega zbrala pa bo, saj ne bo večno noter. OK, vem da smo ženske komplicirane, ampak včasih bi res rada bila tako na izi kot on. Jaz pa se že bojim, ker vem, da lahko januarja že rodim. user posted image

Kako ste kaj drugače? Mi že pridno kurimo, ker nas vse po vrsti zebe v hiši. Včeraj sem se zunaj sprehajala s kapo in rokavicami user posted image user posted image  Ja ni kaj, jesen je tukaj. Še malo pa bo dan mrtvih, pa novo leto, pol pa že februar!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.9.2008 8:41:37   
tanci29
dobro jutro...sam da se na hitro pofočkam...
ajvy ja jambi igrava....sem mojga tolk navadla ker prej tega ni znal, da me zmeri premaga...

birdy tebi pa lep poročni dan, veliko veselja in užitkov danes...pa nej twe ne bo strah, ne rabiš nič tremeuser posted image ..mal se hecam, ker vem da je nimaš...no upam da ste se vsi poštimal in da boste danes uživali maximalno..

zdej pa grem rihtat erika...je spal do pol devetih...ponoč se je pa enkrat zbudu mal na hitcouser posted image
user posted image ajde eno kavico...mogoče ste učer preveč popile in zdejle paše...sam nimam cajta kuhat tiste dobre kot jih vi znate...moj je pa šel glih u štacuno in sem naročila rogljičke tako da vam jih ponujam zraven

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.9.2008 9:40:56   
Čebel@
jutro!!!!!
mene tok zebe pa tašča neče kurit!!če nje nr zebe potem predvideva da tud drugih neuser posted image
moj je pa tok navdušen nad opremo za user posted image  da bi sam po štacunah letov!
nič........fajn čvekejte,za ven se pa oblecite j je mrazuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.9.2008 10:46:00   
tanci29
hej,
kje ste vse..a še spite al ste vse v akciji...
mi bomo zdele šli na pošto, da pošljemo paket za Evo...sem že poleti nakupila, ker zdaj je tam poletje in tukaj prodajajo sam zimske stvari...sem se kar dobr prpravla kaj?

ajde, lp

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 13:17:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.9.2008 14:12:02   
sunny24
Dan! Spet je zatišje...

Jst sem se pa tko lepo naspala...od 1h do 11h...prav fajn je blo. Zdej pa bom šla hmali mal v šoping...oz grem bol učke napast, pa če se mi bo kaj zasvetlo (sem ko sraka) bom kupla...Če se mi bo zasvetlo kaj takega, k pač rabim, ne...

Se tipkamo pole!

Aja, birdy, lepo poroko vama želim!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.9.2008 14:12:10   
Katjusa
Dan punce...

Nevesta naša predraga naj bo danes tvoj dan uživajta in se pustita radostim.... Naj bo vajn zakon poln ljubezni in medsebojnega spoštovanja in tudi takrat ko bodo prišli težki trenutki ne pozabita da se imata rada in da ni nobena stvar tako pomembna kot vidva in vajina ljubezen.... radi se imejte in ljubite se vsak dan bolj in boljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jst sem tok vesela smo šli prej mal v akcijo za blagom in smo kupli bombažno platno z otroškimi motivi in še ful poceni je blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je pa ravno nasprote od vašihuser posted image user posted image user posted image user posted image sem hotla kupit en rabljen voziček in je kompliciral in naštel vsaj 100 razlogov zakaj neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no za tega k sma ga nazadnje kupla sme ga tud mogla prepričat na vsak način je hotu novega in ne vem kaj vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako stvar komplcira vse more bit tak tipi topi.... bi včasih raje vidla da bi meni prepustil odločitve..... user posted image user posted image user posted image user posted image pa ko kam gremo dam kr njemu Florjana da ga zrihta ker jst ga nikol ne dost doberuser posted image user posted image user posted image user posted image ma nej uživa sej mi paše sam jst sem zadovoljna tud z kej slabšim kot pravi od diamantine možek sej ne bo večno notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.9.2008 14:40:48   
Čebel@
čaw bejbe!!
midva bova la pa dele do mojih na en obisk potem zvečer pa mal na sejem pogledat!!
do zdele je pri nas sonček sijav zdej se je pa skrivuser posted image
dete še vedno štrajkauser posted image user posted image user posted image
komi čakam 14.10.da bom mela morfologijo da vidim da je vse ok z user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.9.2008 15:18:14   
Ajvy
petrap....user posted image user posted image user posted image  moški, kdo bi jih razumel??

diamantina...res bo en, dva tri nov let klele...ne morem verjet kako čas beži....
Včasih je res bolje ,da smo na easy, ampak le vztrajaj na svojem glede potrebščin, midva sva imela en mesec prej vse pripravljeno, in ko je bil čas ( deset dni pred rokom),popadki in te zadeve, sem mirno odšla v P...samo vzela sem pripravljene stvari se vsedla v avto in to je bilo to....no, pol sem šla se mau rodit....user posted image
Mi tudi že kurimo....user posted image

Tanči....jambi je super duper igrca...jst sem čist psiho na kocke.....ko sem bla enkrat na Japonskem sem si kupla tako lepo kocko -roza....za jurja....(sej zdej jih pa v Mullerju dobiš, ceneje sevedauser posted image )
kaj si ga pa tak dobr naučila user posted image user posted image

Birdy...lep poročni dan

Kolumbo...tebe je pa tak fejst brat,,,tudi če si čist razp..user posted image ..., vse smešno opisuješuser posted image

maychy..seveda ,da je vse ok.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.9.2008 15:20:58   
Ajvy
user posted image
user posted image

Birdy.....lep poročni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.9.2008 18:06:52   
cati

Birdy lep poročni danuser posted image

Kje pa so kifli danes Balonchy???

Sem mal pozna pa ste vse pojedleuser posted image

Cel dan okoli letala pa šla za vozičke gledat in šele sedaj sem zmedena.
Med JANE SLALOM PRO MATRIX in peg perego on track

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.