ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Volga A samo 200 do 250 za hrano? Dobra si, jaz porabim najmanj dvakrat toliko Sicer mi je bedno toliko dnarja v drek zdajat, samo drugače ne znam. volga, ti si pa zmeri za štose Jaz sem tudi kar pogledala- kdo lahko z 250 skozi pride? Mogoče če živi sam . Za samo hrano ne porabimo več kot 200-250 € sokovi tu niso všteti zraven pa prašek, mehčalec in ostale stvari kot so čistila in drugo. Pa ne, nisem sama 4-je smo. Pa rečmo 250 €, kaj ni dost za meso, mleko in mlečne izdelke, kruh pečem sama, sladkega in slanega skorajda ne kupujem, pol pa še klobase, sir, testenine,... zelenjava in sadje sta skoraj vedno doma. Ja, kapiram, kaj hočeš povedat. Jaz v trgovini pustim vsak mesec recimo 350 evrov, pa sem navzgor zaokrožila, pa kupim tudi plenice, wc papir in drugo, tako da za samo hrano dam enih 250. Trije smo, no najmlajša članica ne poje veliko Res pa je, da ne kupujem sladkarij in čipsa, sokove redko, ker sva oba navajena pit vodo, gaziranih pijač nikdar, potem je pa tako. Potem pa so še kakšni izleti, pice, kosila, no to pa ene 2x na mesec. To je še posebej.