|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: postojna in okolica
16.9.2008 12:27:22   
tejci01
janja 27  pol boste obe previjali, lahko se bo s tem bolj zamotila in ne bo tako velikih problemov z novim članom.
Pomembno je, da je še vedno ona na prvem mestu, ker če ne postanejo pa res problemi. (vsaj mislim da je tako)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: postojna in okolica
16.9.2008 14:52:16   
onur
Janja, Saššša in Baba, dej napište kaj od oblačil ste ve potrebovale za cca. mesece ko ste prišle z bebicami domov, upoštevajte, da bo sedaj zima. Kar nekaj oblačil že imam od sestre, vednar sem vsa zmedena, ker če bolj gledam kaj mi še manjka slabš je. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: postojna in okolica
16.9.2008 19:22:56   
janja 27
onur mislim da si napisala da maš rok novembra če se ne motim? ne vem kaj si mislila s tem kaj potrebuješ....jaz sem imela no sej mam tud za tole k je še v mojem trebuščku pač pajacke z naramnicami ,pa cele pajacke pa benkice pa body z dolgimi rokavi, nekaj žabic, kombinezon..sam jaz mam tega full ker sem full dobila za darilo pa nekaj mi je sestričan posodla že pri manci pa naša mala je polivala 5 mesecev tko da sem jo mogla kr previjat non stop k je bla mokra...drugače imaš lahko pajacek cel dan oblečen če je pridna al pridenuser posted image user posted image jaz mam 60 tetra plenic( ma predvem zato ker je naša polivala....kriza k se sam spomnim kaj me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma bomo preživeliuser posted image user posted image ) ne vem al te zanima število stvari al kako???

_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: postojna in okolica
16.9.2008 20:01:44   
saššša
Janja27 sej Likar je tud kul,ane?Ko sem bila jz z Manco noseča sem bila ene parkrat pri njemu in mi je bil zakon...Rok pa imam 1.12.,ampak če bo vse kul gresta moji bejbi ven konec oktobra, začetek novembra...Vidim da ti imaš pa še en mal pa bo spet veselje....

_____________________________

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 9:47:14   
baba84
onur ja jst sem lih tako koj janja imela pajcake večinoma plišate vendar se je nakoncu izkazalo, da ji je bilo prevroče in sem dokupla še dva bombažna... če imaš benkice, pajacke, žabice, bodije, pa seveda kombinizonček, pa bombažne kapice, tetra plenice jst sem jih imela tud cel kup, (dvojno široko sem povijala+ da mi je polivala)nevem sicer pa glej ne pretiravaj zdej, ker jst sme tud v prvo kr malo pretiravala , trgovine bojo odprte tudi ko boš ti že rodila in vse kar ti bo mogoče manjkalo boš lahko dokupila user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 10:09:58   
saššša
Onur moja tamala je konec septembra rojena in sem imela bodije št.62(vse sem začetno tok veliko kupila), pa žabice tud št.62. Zdj je odvisno baje kje rodiš. Jz sem v PO in je široko povijanje obvezno, baje da v LJ pa samo če je kej narobe s kolki.Drugač sem imela pa še eni dve trenirki ko sva začeli ven hodit, bombažne kapice (menda sem jih imela ene3) in to je to.Plajške al kako se že reče tistim majčkam za zavezat, sem jih imela in ne uporabljala.Dejansko pa sedaj za dvojčici ne kupujem nič, ker vem da ko bomo prišle domov bo še zmeraj čas  za nakupe......NE PRETIRAVAJ je moj nasvet.

_____________________________

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 12:00:57   
tejci01
Jaz imam rok decembra in mi vsi pravijo,da ne pretiravat, ker ne veš kaj bomo sploh rabli. Pa tudi kaj dobiš za darilo.
Nakupla sem dvojne žabice, par bodijev in komplet za v porodnišnico. Nekaj stvari sem dobila kot so pajaci dolg rokav,komplet ko bo že malo večji,par žabic in bodijev,slinčki. 
Nimam kaj veliko ma bomo bolj sproti kupovali,ker tudi nevem velikosti pa itak hitro prerasejo.
Kupit moram samo še plenice (pampers), 1 stekleničko, kozmetiko (tle nevem kaj naj kupim), nek alkohol je treba tudi kupituser posted image . In to bo to, lahko se bom še kaj spomnila.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 13:01:26   
onur
Ja, mislila sem predvsem na bodije, pajacke in podobno. Hvala za mnenja. Kar nekaj sem podedovala od sestre in res je, da lahko nato dokupiš ko prideš domov. Tejči, se mi zdi, da je alkohol za popek čistit, če ni posušen. Drugače pa od kozmetike fiziološko raztopino za nosek in pumpico Narhinel (se jo dobi na Opčinah), hladilno mazilo, praško pasto za ritko, mandljevo olje za temena oz. suho kožo, ko je malo večji pa še kaj za umivat.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 13:19:22   
sončika84
Živjo živjo!  long time no seeuser posted image kako ste kaj nosečke? naš matija ima danes že 2 mesca in pol. tko gre hitro čas! noro.
onur, ti ne kompliciraj preveč. in se ne sekiraj. boš že dokupla č bo treba. tolk glej,da boš imela bodije z dolgimi rokavi,fajn tut d maš kašnega takega,ki ima tut noge pokrite,a la žabice. pa kšnga pajacka,pa mogoče puloverček in pa seveda nogavičke ter mogoče copatke. za velikost ti ne znam povedt,ampak mislim,da velikosti tam nekej okoli 60,62. odvisnok olk velik je/bo otrok.
evo zdej me pa kliče matija! ho je sitn dns in zadnje cajte. sam pr men v naročju bi bil.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 19:01:57   
janja 27
o sonček sem misla da si pozabila na nasuser posted image user posted image user posted image rastete rastete gre hitro čas ne k maš bebeico doma..tik tak bo leto naokoliuser posted image ....

no jaz mam vsega polno ker mam tud mal velike pajacke, pa tud jaz mam vse od 62 naprej, 56 imam en pajacek in je bla sam enkrat v njem...ga bom sedaj mogoče bolj uporabila čeprav me čaka ravno tako veliko dete okoli 4 kguser posted image user posted image
jaz pa sem danes mal pohajala z mamo po trgovinah dopoldan popoldan pa sme imela obisk kolegice s svojima sinovoma pa sem mogla za njimi hišo umit k so prišli blatni noter, tko da sem prov mal zmatranauser posted image user posted image sedaj grem še pico naredit do konca da povečerjamo in dam manco spatuser posted image user posted image je tečna k sam user posted image včeri je spala popoldan potem smo rogovilli do polnoči danes je pa vstala ob 9 h in ni šla nič spat pa ji manjkauser posted image
sašša a ti maš tud manco domauser posted image user posted image user posted image je kaj pridna ? kak je kaj katakter vidim da je tehnica mene tud v trebuščku čaka user posted image user posted image en dan mi je ena mama rekla da so tehnice tećke da skozi neki kolebajo kaj bi kaj ne bi user posted image user posted image pa da slišim še eno mnjenjeuser posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 19:21:13   
onur
Jaz pa sem ravnokar prišla domov. Smo šel s prijateljico v Kobdilj pri Štanjelu, kjer prodajajo nogavice (sicer na debelo) in sem nekaj kupila zase in nekaj za mojega možeka. Bebica je bila danes v trebuščku kar živahna. Jutri pa čakam, ker imam pregled pri ginekologu, da vidim bebo. Drugače sem dobila previjalno, le še za sestavit je. Zdaj grem pa na čevapčiče, ki jih dela tašča.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: postojna in okolica
17.9.2008 22:23:57   
sončika84
neeeeeeee,nisem pozabla na vas. samo polno dela je,pa lih čem kej napisat pa me kliče mali. no,dns pa je bil izjemno priden popoldan. je skoz spančkal. sicer se je vmes zbujaval,ker ga je zvilo,sam je pol hitr nazaj zaspal. včasih mi ni blo treba sploh vstat,drugič ap sem pa  sem mu sam dudo dala pa je blo dobr. čas pa kr teče ja. je kr pestro. škoda p svoje k gre vse tko hitr mimo,sam kaj čmo. bo že! a  ti pa boš mela tko veliko bebico? lepo,lepo! moj ma omaj zdaj 4,5 kg. je bl suhec. no ja,mal prej je bil rojen pa mogoče zato. 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 8:47:59   
tejci01
onur  sporoči kako je blo na pregledu pa srečno
Kdaj greš na praktični del v MŠ? Jaz grem v torek.
Kako ste kaj danes?
Kot zgleda ne bomo vidli sončka danes, ker je tako oblačno. Joj ta jesen.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 9:56:48   
baba84
o madonca ste pa pridne čveke

sem si mogla kr čas uzet, da sem vas dober prebrala

nič samo, da vas pozdravim


(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 10:02:29   
onur
Dobro jutro. Danes je to nekoliko prej, ker ponavadi vstajam tam okrog 10.00. Ma sem šla včeraj zgodaj spat, ker sem bila utrujena. Lih kar sem pozajtrkovala. user posted image , nato si bom počasi kaj pripravila za kosilo, da zmeraj ne porabim tašče ali pa mame, nato tuširanje in odhod v Postojno. Malo domov k mami in nato na pregled. Tejci, na praktični del grem v torek, 23.9.2008. Zunaj pa res prava zima. Še dobro, da sem si včeraj kupila žametne nosečniške hlače in dve dolgi majici, ker mi je vse premajhno. Kupila sem si tudi trenirko (ki jo bom nosila lahko tudi potem), vendar se še krajša. user posted image Ma bom že potrpela. Sem mojemu začasno ukradla trenirko, ker mi je moje vse premajhno.

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 11:38:59   
baba84
ja jst si morem tudi kupšit kkšne žametne hlače, samo nove kr koštajo mi smo pa bl tko pr ta šparovnih...
mam sam ene kavbojke iz prve nosečnosti pa kkšno trenerko fajn bi si mogla kupt...

postojnčanke a katera ve a je res v ZD otroška trgovina z rabljeno robo ali imajo notri tudi nosečniške stvari?


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 11:52:30   
sončika84
baba84, v ZD je ena trgovina,sam imajo po moje nove stvari. vsaj tko mi je zgledal.kosem šla enkrat na hitr notr. edino,če je na novo kej.

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 12:16:17   
onur
Baba84, v ZD je trgovina za nosečnice, vendar se ni rabljena roba, temveč nova, pa še nič nimajo. Jaz kadar sem šla vprašat, če imajo kaj, ni imela nič. Baje, da naj bi zdaj po 15. dobila trenirke. Ti, jaz sem bila v Qulandii v Novi Gorici in sem v H&M kupila te žametne hlače in dve majici. za Hlače sem dala 30,00 evrov, za majici pa za vsako po 19,00 evrov. Imeli so tudi trenirke, samo spodnji del, se mi zdi, da po 20,00 evrov. V H&M se da dobit robo, kar bolj poceni kot v drugih nosečniških trgovinah.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 12:25:32   
baba84
aha potem sem dobila napačne informacije nevem kdo mi je to sploh omenil...

hvala 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 13:17:22   
janja 27
ojla

baba84 v zd ma moja kolegic trgovino nosečniške stvari ma od la viv tko da o cenah niti nebi pa niam nič zaloge lohk ti kaj naroči in to je to.user posted image user posted image
jaz ti svetujem da greš v hm sej do lj nimaš dost pa na rudniku si tkoj jaz sem si tam nekja stvari nabavla majo kr nizke cene proti laviv in kepici no comment za hlače sem dala 25 e pod to ceno vprašanje če bi jih sploh kje dobilauser posted image user posted image
pa tud lepe cotke majouser posted image user posted image user posted image

sonček ja tvoj je bil bolj lahek k je nedonošenček..... ma jaz sem že kr vedla da bo veliko bitje ( sama nisem med suhimi ) sicer je moj bolj k prekla ma user posted image so v začetniških dneh po mamici buckastiuser posted image user posted image a bo že če sem manco ven spravla v treh uraj ( 3890g ) bomo tud to neuser posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 19:07:43   
tejci01
v ZD v Postojni ima nova nosečniška oblačila. Jaz ko sem šla sem vedno kaj našla, zadnjič sem si kupila ene bolj zimske hlače samo niso bile poceni. Ma sem jih rabla. moram it tudi jaz kaj pogledat v HM v gorico za kakšno majico dolg rokav,ker so mi moje kratke in mi gre naživce ker mi lezejo gor in pol me zebe v trebuh.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: postojna in okolica
18.9.2008 20:57:56   
onur
Lih kar prišla od ginekologa. Je vse v redu. Bebica pridno rase, tehta med 1500 in 1600g, se je pa obrnila na ritko. Je g rekla, da je kot v fotelju. Naslednji pregled mam pri 36t. Zanima me na koliko časa imate ve preglede (kolikšen je razmak med enim in drugim pregledom).

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: postojna in okolica
19.9.2008 9:12:06   
tejci01
Dobro jutro!
Ste že spile kavico? Če ne evo jo user posted image .
Sem v 28t 6d in me g. naroča na 4 tedne. Za sedaj, bomo vidli kako bo kasneje,samo Merlo ima kar gužvo tako da nevem kako bo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: postojna in okolica
19.9.2008 10:09:01   
saššša
Dobro jutro
Jz sem danes 29t4d in me naročajo v LJ na 14 dni, v cerknici pa na tri tedne. tako da imam 2t zaporedoma pregled in en teden frej in pol spet 2 t zaporedoma.Ampak sam zato ka mam dvojčke....V prvo me je pa naročala na 4 tedne....

Janja27 ja sem vidla da imaš tud ti Manco...Ja tale moja tehtnica je trmasta in kar si ona zamisli mora bit,je pa tud ful spretna in predvsem rabi tako kot vsak otrok veliko pozornosti. Sj tvoja Manca ima pa 2 dni pred menoj rojstni dan....

< Sporočilo je popravil saššša -- 19.9.2008 10:12:54 >


_____________________________

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: postojna in okolica
19.9.2008 11:31:26   
onur
Živjo. Mene ginekologinja naroča na 5t, tudi sedaj ko sem že v 31t. Verjetno zato je tak razmak, ker je vse ok. Drugače pa sva bila danes z mojim na CSD, sva si šla vse papirje uredit. Potrebno jih je odnest samo še na firmo. Potem pa sva šla v trgovino naredit špežo. po kosilu pa grem na firmo, da moje sodelavke malo pogostim, če sem že odšla in me ne bo eno leto. Drugače pa vse po starem.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)


Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!