|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
18.9.2008 22:05:15   
MetiLu
Janey, o jutranji menjavi na mlečno kašico tud jaz razmišljam, sam pol se bom pa res mogla počas poslovit od dojenja user posted image  pa tud če se mi bo zjutraj tolk najedu, bo potem porušil cel dnevni red hranjenja user posted image  pomojem bom s tem planom še mal počakala ... da vidim, kako bo šlo naprej, tako vsaj nekaj tekočine spije,ko se doji...

No, ne bom več utrujala, grem mal pred TV pol pa spat, Janez že ene 45 min spi, zaenkrat je nosek ok user posted image  upam, da ponoč ne bo posebnosti user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.9.2008 22:12:15   
MetiLu
No, čeprav je Janez glede na vse ugodnosti GH še vedno nor na zizo, vsaj zvečer, ponoč in zjutraj user posted image  pomojem bom mela še problem z odstavljanjem nakonc user posted image  user posted image  itak mi je pa joške že čist scuzal, so že tko mejhne, zdej pa še povešene user posted image

Sem prej mojmu neki jambrala o tem, da mi več ne stojijo dobr, pa je reku, mah važn da še men stoji, če že teb ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CEPC!

Nč, grem spat, ker že neumnosti kvasm ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.9.2008 22:16:26   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

1. Če tega še niste storili, vstavite prelom odseka (prelom odseka: Oznaka, ki ji vstavite, če želite prikazati konec odseka. V prelomu odseka so shranjeni elementi oblikovanja odseka, kot so robovi, usmerjenost strani, glave in noge in zaporedje številk strani.) na mestu, kjer želite začeti s oštevilčevanjem strani.

Kako?
    1. Kliknite, kjer želite vstaviti prelom odseka.
    2. V meniju Vstavljanje kliknite Prelom.
    3. Pod Vrste prelomov odsekov kliknite možnost, ki najbolj odgovarja novemu začetku preloma (odsek: Del dokumenta, v katerem nastavite določene nastavitve oblikovanja strani. Nov odsek ustvarite, ko želite spremeniti lastnosti, kot so oštevilčenje vrstic, število stolpcev ali glave in noge.).
      Opomba   Če ste že vstavili prelom strani (prelom strani: Točka, na kateri se konča ena stran in začne druga. Microsoft Word namesto vas na tej točki vstavi »samodejni« (ali mehki) prelom strani, če pa želite, lahko prelomite stran na določenem mestu tako, da vstavite »ročni« (ali trdi) prelom strani.), da bi se poglavje začelo na novi strani, izbrišite prelom strani in ga zamenjajte s prelomom odseka, ki se začne na novi strani.

2. Z 1 ponovno začeti oštevilčevanje za vsako poglavje ali odsek
    Prvo poglavje lahko na primer številčite od 1 do 5 in drugo poglavje od 1 do 8. Ali pa številčite vsebinsko kazalo z I do VI in ostanek dokumenta z 1 do 25.
    1. Kliknite v odseku (odsek: Del dokumenta, v katerem nastavite določene nastavitve oblikovanja strani. Nov odsek ustvarite, ko želite spremeniti lastnosti, kot so oštevilčenje vrstic, število stolpcev ali glave in noge.) ali več odsekih, v katerih želite ponovno začeti s oštevilčevanjem.
    2. V meniju Vstavljanje kliknite Številke strani.
    3. Kliknite Oblika.
    4. V polje Začni z vnesite 1.

Larisa upoštevaj samo tole dvoje.
Najprej narediš odsek in nato številčiš user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.9.2008 22:16:57   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

No, čeprav je Janez glede na vse ugodnosti GH še vedno nor na zizo, vsaj zvečer, ponoč in zjutraj user posted image  pomojem bom mela še problem z odstavljanjem nakonc user posted image  user posted image  itak mi je pa joške že čist scuzal, so že tko mejhne, zdej pa še povešene user posted image

Sem prej mojmu neki jambrala o tem, da mi več ne stojijo dobr, pa je reku, mah važn da še men stoji, če že teb ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CEPC!

Nč, grem spat, ker že neumnosti kvasm ...

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.9.2008 22:20:51   
dolenjka
Jaz vas malo zanemarjam ker za carico glasujem, ker ji je mal rejting padu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.9.2008 22:22:37   
dolenjka
Meti, sej če prav pomisliš ima vaš čist prav user posted image  user posted image  user posted image  Zize res niso važne, če bi se pa una stvar povesla bi bla pa orng panika user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.9.2008 23:04:57   
kati kati
čer

sem zasledila...a bo kako srečanje v celju?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.9.2008 7:54:46   
vrtnica76
Jutrooo!
Ku ku a še pančkate?
Naša noč je bila kar OK.Smo pa že ob 6.30 vstali.In zdej nič ne kaže,da bi še kej zaspaluser posted image .Je preveč RR zanimivuser posted image .
Vas grem še mal za nazaj prebrat.Mam kr velikdela.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.9.2008 8:09:45   
buči
Jutro. Vidim, da ste imeli pester tehnični večer.

Larisa, če ne bo šlo, mi pošlji zadevo, pa naredimo po telebansko: en dokument naslovnice in ostale stvari brez označenih strani, drugi dokument se začne s kazalom, to stran označiš kot stran 0 (pa dodaš še, da se stran ne prikaže), pa imaš uvod na strani 1 in kazalo štima.

Mi imamo pa danes pediatrično, upam, da pridemo v uglednem času domov ... Pa da ne bodo Tilna preveč matrali.

JAney, še ne vem za Celje ... Bomo še videli.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.9.2008 8:28:49   
Marusah
Sam tuk, da vam zaželim dobro jutro.  Morma it rit prevituser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.9.2008 8:30:31   
Februarka08
Jutro.user posted image

Jest sem pa tako dobre voljeuser posted image Larisa je zdele še v svoji sobici in se že nekaj oglaša. Spala je od včeraj zvečer pa do zdele brez prebujanjauser posted image zjutraj ob 6.30 jo je moj neki prebudu in sem ji dudico dala in to je touser posted image uf, 1. kaj takega, upam da se čimvečkrat ponoviuser posted image jest pa nisem mela kej delat in sem zdej 1 uro v postelji revijo bralauser posted image kak je blo fletnuser posted image

Zdej se greva pa pocrklat mal pa celo bom prelupčkalauser posted image zgleda ji pa paše ker smo začel kurt in je toplouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest grem počasi spat.. .. mi je tak slabouser posted image

s kakšnim posebnim razlogomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, preveč sem se nažrla zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka slabo ti je?, želim ti user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image nič ne bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.9.2008 8:48:02   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi smo tudi spali do 8h user posted image  in še malo poležali zdaj pa kavico pijeva in za carico glasujeva user posted image
Ponoči smo jedli 5.20, ob 3h sm pa dudico naštimali, ker smo jokali. Mislim, da so to pa res spodnji zubiči krivi, ker je bogica user posted image

Zdaj je pa spet bolje in se lepo igra na igralni podlogi, pol greva pa na sonček. Pride katera in gremo v hrib user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.9.2008 9:09:11   
misar
dobro jutro

mi smo spet od zgodaj pokonc...oz. zdaj že palčke štejemouser posted image . ponoč smo sam 3x vstaliuser posted image , ja zdaj je to uspeh, pa gh nam grejo kar v redu. včeraj je pojedla 100ml moje čorbe iz brokolija, cvetače in korenčka, vse home made, pridelano, danes pa že 80ml mlečne kašice, pa ni hotla zize za čezuser posted image , očitno je blo dostuser posted image .

ej dolenjka jaz tud ne morem en za drugim glasovat za taro, tud če zaprem pa odprem stran, mora vsaj ene pol urce vmes pretečt, da spet lahkouser posted image

grem zdaj spet mal kuhat, za našo princess, da bova lahko pohajkovali, ko se zbudiuser posted image

joj pa skor bi pozabila novico leta user posted image user posted image ta rdečo sem dobila, čist zares, včer zvečer. sem gate dol potegnla in skor v bolnico letela: KRVAVIM, KRVAVIM!!! (hecam) sam res sem kar debelo pogledala, ko zgledam neki krvavga v gatah, nisem več vajena, ko je ni blo na spregled skor en let in poluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 19.9.2008 9:11:45 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.9.2008 9:28:00   
Neni13
Dobro jutro,

da se še jaz malo javim. Smo ok, včeraj smo imeli pregled, veliki 71 cm in 8200 g.Dobili 3jo pikico, vse ok.
Že 2 noči spi kot polhek.user posted image user posted image  Sam mi je že žal, da se to napisala, ker potem bo danes ziher pestra noč.user posted image

Ja, katikati 24 v Celju. V City centru. Men je pa glih včeraj rekla pediatrinja, v centre ne hodimo, a ne?user posted image

Misar zdaj pa hitro eno sestrco ali bratca zrihtat.user posted image user posted image user posted image
Čuj, a so tebi tudi naročili zdaj 10 kapljic AD3?
Jaz pa danes začnem zelenjavne juhice z belim mesom kuhat.user posted image  So mi včeraj rekli, da nič čakat, pa polovičko žemlje naj mu kar vsak dan dam..Sej poje je ne glih celo polovico, je pa zato tolk napacano okol in okol. Tako, da zdaj bo jedel žemljico, ko bova zunaj.

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 19.9.2008 9:29:38 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.9.2008 9:46:41   
dolenjka
Pri nas se pa bliža ura za spanje user posted image  Je pa princeska spet lepo jedla. Danes sem se odločila za vaganje in je iz zizik pojedla 140 ml več pa ni hotla, pa je še teklo user posted image  (kot običajno) potem sem ji pa še malo sadja dala oz. Hipp jabolko - breskev - riž in je še 100 ml zmazala user posted image  user posted image  user posted image  Vsak dan boljše user posted image  Mogoče bo pa danes 6 žlic bučke za kosilo user posted image  Verjetno bobožne želje user posted image
Zdaj moram še počakat kakanje (točna kot ura user posted image ) pol pa nina nana, da bo šla spočita na sprehod user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.9.2008 9:50:48   
dolenjka
Miška, velkom tu d klab user posted image  Jaz sem tudi včeraj že 4. user posted image  dobila user posted image  Zdej si je pa počas ne bom več želela, ker si želimo user posted image  ali pa user posted image  za našo lepotičkouser posted image
Sem te pa za SN prejle zamenjala user posted image
Neni, tole s centri je pa počasi kriza zaradi viroz in se jih bo ttreba izogibat user posted image

Pa še ena mao slabša novica: za sredo štajerke malo slabo vreme rihtate, ker ne kaže najbolje user posted image  Če bo dežek, naju ne bo, ker se mi tako daleč v dežju ne da vozit user posted image  A ima City pokrit parking user posted image

Larisa, a se mi ne bi ti pridružila v klubu načrtovanja user posted image  oz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.9.2008 9:52:47   
dolenjka
Aja, pa pozabila sem vam povedati, da sem Taro včeraj po ličku malo s penco od kapučina namazala in je spet flekec dobila, ki je po pol ure izginil user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.9.2008 9:58:32   
MetiLu
Dan!
Mi smo tud super spali user posted image  ob 2.00 je dobil dudico, pa je še kar tulil, pa sem mu dala mal čaja po tanovi flaški in je ponesreči par požirkov spil, dokler ni pogruntal, kaj sem mu vturila user posted image  potem je pa zaspal in spal do 6.15 ko sva šele jedla user posted image user posted image user posted image  pol sva pa drnjohala še do 8.30 user posted image  sem ko nova dones user posted image

zdele pa en stroj perem, pa čajček sem nama skuhala, pol pa hitro ven na luft. Nosek je ok, ponoč ni niti enkrat zakašljal, samo 1x je kihnil, tko da upam, da ne bo nič s tem prehladom user posted image

Dolenjka, če naju maraš, vama lahko midva prideva družbo za v hrib delat? user posted image  Glede na vreme, bi nama prov pasalo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.9.2008 9:58:33   
Janey
jutro

OBUPNA NOČ ampak ne bom razlagala

dolenjka ima pokrit parking. PRIDITAuser posted image user posted image

nama je pa ati avto pustil in se porihtama najema in šibamauser posted image user posted image juhuhuhu

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.9.2008 9:59:02   
Neni13
Hojla dolenjka,

ja city ima pokrit parking.
A vi res planirate še eno user posted image ?
Super, jaz sem ravno nekaj vmes bi, pa ne bi še..
Glede tehle flekecov, pa imamo tudi mi probleme, žemljico lahko je, kokr pa dodam kak keks v sadno  kašico ali pa kupljeno žitno kašico pa fleki..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.9.2008 10:06:38   
larisa
Jutro user posted image

uf sva kr spala user posted image  Zdej ko je v svoji sobici in ob 6h, ko hoče zizo, ga grem kar iskat, pa k sebi prinesem, pol pa drnjohava, če bi ga dala nazaj v svojo posteljo, bi se pa hitr zbudu user posted image  Ga že razvajam, pa sem bla tko pametna, da to pa pri nas ne bo šlo, skupna postelja pa to user posted image user posted image user posted image  Če je pa bolan.....dobra tolažba user posted image

Dolenjka, sej ne vem a si res mene nislila, al je bla Februarka v igri, k zadnje cajte te neki daja, pa njo z mano naslavljaš user posted image user posted image user posted image user posted image  A nisi šla k Andreji? Je res zgodnja tale a ne? user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.9.2008 10:11:33   
MetiLu
Punce, kolk mate ve doma oblečene tamalčke? Mi mamo 22°c, pa se mi je včeraj, ko je bilo oblačno zunaj zdelo tko hladno, da sem mu dala 2 dolge rokave, nogavičke in trenirkico, no dones, ko je pa sonček zunaj, se mi zdijo pa eni tokavi čist dost user posted image  A sem mal čudna?user posted image
Ponoč ga mam pa v pižamci s stopalci, v poletni vreči za spanje (druge nimam, ker je zimsko prerastel user posted image ) pa pokrijem ga z dekico. Pozim ga bom pa s tankim kovtrčkom, če bo še hladnej. Ker brez vreče pa ne more bit, ker se čist razkrije pol ga pa zebe, pa šmrkat začne user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.9.2008 10:13:12   
dolenjka
Meti, načeloma nama je s Taro prav, samo carica je šla pred 15 minutami na dopoldanski počitek in predvidevam, da bo spala do 11.30, ob 12h ima "kosilo", tko da ob 12.30 če vama paše user posted image  Midve bova v vsakem primeru takrat v hrib zakorakali user posted image

Larisa, res sem te malo zamenjala, ne bi imela pa nič proti, če bi se mi še ti pridružila, nam v 2h mesecih itak še ni ratalo, tko da verjetn tut kmal ne bo. zato se nič ne šparamo user posted image  

Neni, verjetno si opazila, da sem resno mislila user posted image  Res bi rada, da ima carica družbo čim prej za igranje, pa če je kaj lepo, je lepo otročke gleda kako rastejo in zato bomo mi ziher čim prej imeli še 1, kaj bo pa pol bomo pa še vidl, je reku slep user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.9.2008 10:15:42   
Janey
dolenjka želim ti enga user posted image user posted image user posted image user posted image pa kr pridno začnita vadituser posted image user posted image user posted image

pa pridita v celje...vama jaz dam mušter za fantkeuser posted image user posted image res pridita...

lep dan vam želim

čao bao

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.9.2008 10:17:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka želim ti enga user posted image user posted image user posted image user posted image pa kr pridno začnita vadituser posted image user posted image user posted image

pa pridita v celje...vama jaz dam mušter za fantkeuser posted image user posted image res pridita...

lep dan vam želim

čao bao

ti si me pa res želiš spoznati user posted image  še žal ti bo user posted image  user posted image  user posted image

Aja, men je vseen kaj bo, sam da bo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?