|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
18.9.2008 17:03:44   
tabi
Mklks za shopinguser posted image user posted image user posted image
Ajtak za nov gsmuser posted image user posted image user posted image
Jooly za Kimuser posted image user posted image user posted image
Oranža en user posted image user posted image za taščo

da vam povem kolk me je dons ena stara veša raspizdilauser posted image Sva bile z eno kolegico na kavi nakar pride mimo ena ki sva isti dan rodile.vse lepo in prav če nebi prišle še od nje mami in tašča.Nakar onedve zveta da sta njuna vnučka in moja Nika rojene isti dan začne ta taščica.A vaša punčka že hodi?jst njej:da ne in da vse ob svojem času.eni prej eni kasnejuser posted image In ona meni :da njena vnučka pa že hodi,blablabla Pa meni nič,nakar začne da sem kriva jst,ker se premalo ukvarjam z otrokomuser posted image Takrat pa men zavre da jst se čist dost ukvarjam z otrokom ampak priganjam pa nič ko bo bo.Je še tolk časa nažirala da sem plačala kavico in šlauser posted image pa kaj so te babe stare,a nimajo nič druzga za tuhtat kot od katere mamice otrok bo prej shodil,pa govoril pa odvadil pleničk,...Pač jst z otrokom ne tekmujem kot nekatere mamice in babice(tut moja tašča je taka:ja Nika kdaj boš hodilauser posted image )

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.9.2008 18:28:15   
Tanayya29
MKKLS VSEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEE......user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.9.2008 19:18:02   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Debeluška in Naraščaj, jaz upam, da bo +user posted image

Ne, ne , še ni pravi časuser posted image , čeprav sm že kr cvikala, ker sem že vse znake mela (mam) user posted image . Zgleda ,da bo ista pesem s cikli, kot pred nosečnostjo.

Ajtak, hitr se pocajti.

Danes sva pa s T dobli vabilo za preventivni zobozdrv. pregled in to iz Konjic. Sem bla kr presenečena, nas majo v evidenci še iz materinske, najbrž al pa od patronažke

Tabi, nč sekirat, čeprav ti more pa res pritisk narst ob takih vešah user posted image . Jih je res dost takih nadležnih.

MKKLS vse najboljše za te in veliko caratanja in vsega kar si sama želišuser posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.9.2008 19:23:23   
Dajica
Sonchek in Neli, najlepsa vama hvala za prejeti dvd s pravljicami! Sva ze malo poslusali in obema je vsec!

user posted image

user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.9.2008 19:50:05   
Tanayya29
Tabi nč sekirat,očitno je stara vsa ponosna da je njena vnukinja prva na vasi...eh,tut taki morjo bit......
Jao,ta je bla pa zmešana,da tko komentira....groza,no.....

Lekadolka in daleronka kako sta?
jaz imam do sobote počitek,je mož prevzel Tajčija,zdj pa veselo kraljujem na compu?????

Grem ležat,in čaj pit.

naraščaj,
sem jaz tudi delala že testuser posted image ,na srečo ni blo nč,si ne predstavljam,da bi bla spet noseča....????
debeluška,kaj pa tvoj test?

oranža za tvojo mami,da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image .

jooly ej super fotkeuser posted image .

No,zdj pa res grem na čaj(z rumom)hehe........sj kdaj človk ne ve,a bi kr kej spil zravn....user posted image user posted image

A sem vam povedala,da sem se zadnjič mal napila?Mater sem spila čist mal juice vodk,pa sm bla pjana k šususer posted image user posted image user posted image user posted image .
Sm čisto izven forme.
Drug dan pa cat in da house...pa tečna mamiuser posted image .

čauuuuu

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.9.2008 19:56:33   
mamuška
Hehe, količina bolančkov se s svetlobno hitrostjo povečujeuser posted image user posted image user posted image user posted image Včer je K konkretno zatrokiral, tako da sem ga urgentno vlekla k dohtarju, so ga samo še priklopili na masko. Iz vsega tega jajcanja se je skuhal en grd bronhiti, AB ni naredil pričakovanega, tko da smo zdej na berodualu in kortikostoeridih, ki jih tak obupno sovražim. P to ve, zato naju je že jutr naročil na kontrolo, dons sva imela samo telefonski "brifing"

D se cedi iz vseh lukenj, vročine nima, ampak dons mi je spal 2 x po 20 min user posted image user posted image user posted image user posted image . Da popizdiš! Ta velk je tečen ko driska, ker ne more v vrtec, tamau visi na men ko mladič na gorili, vmes je trba pa dve sorti južne in kativnosti za dva smrkavca skoz spravt. Fruštkala sem ob 11h. Kofe sem pila .....ammmm--- ob 17h, ko je mož domov prišel in mi ga skuhal.  Ob 11,30 sem celo posadko gnala ven na špancir, če ne, bi se mi odpulilo. Ta velk je padel v vrtčevski ritem in pogreša dogajanje, ki jim ga ne manjka. Tle je pa le bolj omejene. V vozu je tamala smrda vsaj pol ure na miru in nobenmu ne najeda! Če je sreča.... Glih tolk je bolan, da je tečen ko šus in bi se cel dan samo po nekom (ne po nekom, po MAMI!) valjal in cartal. Kazensko sem ga ob 18,30 ruknla spat, do kdaj bo spal, je pa v božjih rokahuser posted image

Sama sem še vsa podrta, sploh se ne uspem sestavit, za nami sta zbolela še moja starša, ki sta mi edina "rezerva".  Pa tok sem ju odganjala, naj ne hodita k nam, pa kaj, ko jim NIČ ne dopovešuser posted image . Mož je šel na šiht, povožen ko star mačkon in se je skor po vampu privlekel domov.

Lase: še se gulim, sem bla že pr dermatologu, pa ščitnico so mi pogledal - dokler dojim, nimam kaj user posted image

Besedni zaklad: skromen. atatata, teta, dada, dej-dej (redko(,  aaaa (v različnih tonacijah in dolžinah in intenzitetah!), redko rata mmmmm, kar je tako mama kot hrana, pa žejen pa to. Tukaj se mi zdi, da se mu najbolj poznata ta dva meseca nedonošenosti. Ne pokaže lučke, niti ne na mamo/atija, ne da "papa", ne reče "am" za hrano, medtem ko je starejši bratec to pri 11 mes že daaaaaaaaavno obvladal.

user posted image user posted image user posted image kwa sta grdi, ko nas tlele pustita viset v firbcuuser posted image

V šoping imam namen it. D rabi nekaj toplega za v cizo, - ki ne mslim še ene kupovat, sem s to ultra zadovoljna - samo se moramo najprej pozdravit. DOkler imam K na inhalacijah in D razsutega (da sebe ne omenjam) ni teorije. Je pa jajc, ker ne glede na vse, ima mrzle noge v vozuuser posted image user posted image

Čestitke slavljenki, bolančkom čimprejšnje izboljšanje, bravo za mobi.

GB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hišo, predvsem pa za rezultate!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.9.2008 20:19:19   
Ilije
Ojla!

user posted image Čimprejšne okrevanje vsem skupaj!!!user posted image  Me je kar groza brat, kaj vse se nekaterim dogajauser posted image  

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.9.2008 20:42:39   
Oranža
Čer
MKLKS vse naj naj naj za tvoj praznikuser posted image user posted image user posted image

Morm povedat da naš mulček prime stol ali poganjača ali tabure in veselo špancira po stanvanju user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tud to morm povedat da zdele še ne spi, se je zbudil koje jedel in zdej razturava po dnevni pa še posračkal se jeuser posted image user posted image

Jst sem pa dons zapravljala in sicer se m za Eneja kupila par majčk in ene hlače in pulover, ker mu je skor vse prekratkouser posted image Je blo pa uspešnouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

oranža za tvojo mami,da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image .

Mami imam HB zdravo, taščo pa ne....nč še ne vemo, ker nam dons niso uspel dat nobene informacije, razen tega, dsa smo od treh različnih sestr izvedli 3 različne čase za obiskeuser posted image

Evo zdej pa šibam...se morda še kej oglasim....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.9.2008 20:46:23   
Tanayya29
opa za taščo,površno berem....se opravičujem.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.9.2008 20:50:06   
Mamathea
Pozdravček

Nekaj časa se nisem oglasila, saj se je dogajalo zelo veliko stvari, žal tudi negativnih, umrl mi je dedek in to kr naenkrat, na hitrco, še pred tremi tedni je cartal našega pajkca zdaj pa ga že ni več.
Drugače smo kr ok, imamo 4 zobke in smo ful radovedni in nočemo spati ponoči, da česa ne bi zamudili....

Jutri gremo mal an podaljšan vikend na slovensko boalo, sicer je napovedano bolj kislo vrme, ampak itak je v hotelu notranji bazen in ne bo panike.
Mi tudi že kurimo, saj je blo premrzlo, še posebej na tleh, kjer se naš piki zelo rad plazi.
Lepo se imejte, bodite zdravi in veseli.

Se ogalim, ko se vrnemo iz morja.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.9.2008 20:53:28   
Dajica
Mklks-vse najboljse user posted image user posted image

Danes je pa Kaja zbolelauser posted image , ji ful iz noska tece, pa kiha mal, pa mal zakaslja, tecka je, ampak vrocine pa nima, ceprav je malo bolj vroca. Me prav zanima, kaksna bo noc. Sva ji pa danes kupila pizamico, pa trenirkico, pa zametne hlace in pulovercek. Pa NE, ni vse roza, je tud v rumeni pa oranzni barvi.user posted image Aja, pa se dvoje toplih stumfkov.

jooly-full lusne fotke, tista mi je najboljsa, ko v pralni stroj leze pa pikice steje user posted image In ja, lahko se kdaj zmenva za k Vodnjaku. Sam da se pocajta mala strucka.

oranza-za tasco user posted image user posted image user posted image Je ze kaj boljse z njo? Kaj sploh je bilo, ze kksna diagnoza?user posted image

tabi-ne sekiraj se, men gre to v en uho noter, cez druzga ven. Al pa vcasih se zanalacs kej tazga recem, da me sam cudno gledajo.user posted image user posted image

Vsi bolancki-cimprejsnjo ozdravitev!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.9.2008 20:55:32   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Mami imam HB zdravo, taščo pa ne....nč še ne vemo, ker nam dons niso uspel dat nobene informacije, razen tega, dsa smo od treh različnih sestr izvedli 3 različne čase za obiskeuser posted image

Evo zdej pa šibam...se morda še kej oglasim....

Sem tolk casa pisala, da si vmes ze napisala, kar sem te sprasevala.

Mamathea-sozalje zaradi dedka user posted image Pa lepo se imejte na morju.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.9.2008 20:55:54   
mklks
hvala vsem za čestitke!

naša ema že spi....je bolj zgodne sorte..tko pri zaspanju kot pri vstajanuuser posted image user posted image

debeluška....kaj zdej?? boste spet kej zibaluser posted image user posted image

tabi...ne sekiraj se....tud taki morjo žvet, čeprav grejo tud men ful na živce, ne vem kaj majo od tega ko tako tekmujejo med sebojuser posted image

vidim, da imajo vaši otročki tak besedni zaklad....naša je pa še bolj redko besedna, ona samo s prstom pokaže in vpraša kaj je to??user posted image - firbšna k taprava babnicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tavelke in tamale bolančke....mam občutek da se tud mi kmal pridružimo, ker je začelo emi iz noska tečuser posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.9.2008 20:57:14   
mklks
mamathea....tudi moje sožalje zaradi dedka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.9.2008 21:15:43   
naraščaj
mamathea... moje sožalje zaradi dedka user posted image  
In lepo se imejte na morju

Šibam, alarm

nočko

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.9.2008 21:23:15   
DEBELUŠKA30
TO VAS GOTOVO ZANIMA BOLJ KOT MOJE ZDRAVJE user posted image  (saj vem):

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Debeluška in Naraščaj, jaz upam, da bo +user posted image

Ne, ne , še ni pravi časuser posted image , čeprav sm že kr cvikala, ker sem že vse znake mela (mam) user posted image . Zgleda ,da bo ista pesem s cikli, kot pred nosečnostjo.

Pri meni je popolnoma isto user posted image user posted image user posted image ! Pa sem danes dala kri, pa je v redu user posted image !

Sem bila danes pri zdravniku, pa me je napizdila, da DALERON IN LEKADOL nista za prehlad user posted image user posted image user posted image ! Tko da bom drugič raj tih, pa rekla, da nisem nič jemala user posted image user posted image user posted image !
Tko da mi je pol ona ene tablete napisala na beli recept!!!

Sonchek, res si sonček user posted image , hvala za pravljice, imaš ZS!

Mklks, VSE NAJBOLJŠE ZATE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya in Taj, ter vsi ostali bolančki (skupaj z mano), da se čim prej pozdravimo user posted image user posted image !
Oranža, pikapoka za tvojo taščico user posted image !

Tabi, a pol sem jaz tud slaba mama user posted image ?! Bi ji jaz že svoje povedala user posted image !

Mamathea sožalje za dedija user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.9.2008 22:16:23   
scubadiver
Se samo na hitro oglasim.
Smo bli danes kr busy. Oči je delal v "tanovem" stanovanju, midve sva pa nakupovali, potem sva šli pa tud tja, sam jaz nisem mogla skor nič naredit ker je bla Lana sitna k sam hudič. Sploh ne vem kaj ji je.. No ja vem.. Pač bi se plazila in postavljala na nogice, tm pa mora čepet v vozičku in se je pritoževala..

Mamathea iskreno soažalje za dedka user posted image

Oranža držim pestke za taščo. Uoam, da se hitro porihta.

Za vse bolančke pošiljam vitaminčke da se čimprej pozdravite.

Ena me je spraševala če kaj slikam pod vodo. Jaz ne, ker nimam fotoaparata. So pa ful slikali drugi in iz tistega potopa ki sem ga opisala Brini imamo filmček user posted image

Mklks iz srca ti voščim vse naj naj za rojstni dan user posted image

Je pa Lana padla na Visu tko da si je preklala ustnico. Me je skor kap od groze ko sem kr naenkrat zagledala kri. Se je plazila, naenkrat pa se je prekucnila direkt naprej na obraz.
Vem da sem hotla še en kup stvari napisat pa se ne spomnim user posted image

Aja jutri grem pa po doglem času v ikeo. SE ful ful veselim user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.9.2008 22:21:11   
Nana Liza
Sonček - user posted image za pravljice. Ko bo Tevž zdrav, se dobimo v Sn, da ti povrnim za stroške. Še enkrat hvala. SMo danes že skoraj vse poslušali.

Debeluška - Želim ti iskreno še tretjo nosečnost, ampak dej počakaj še nekaj mesecev. Je še prezgodaj za nas, carje. user posted image

Mklks - Vse najbojše! Lepo praznuj!  user posted image

Naš Tevž je pa zbolel. Danes je dobil antibiotik, ker naj bi imel malo vneta ušesa. Ima pa vnetje zgornjih dihal. Včeraj in danes ponoči mu je dvakrat narasla vročina na skoraj 40°C, smo jo uspeli zbiti enkrat po 2 urah, drugič šele po 4 urah. :-((( Čakalnice v ZD so že polne bolnih otrok. Letos se je pa hiter začel. Jao jao!

Zadnje tedne imam bolj malo časa.  Vas sledim, čeprav vedno ne napišem. user posted image

Mamatea - iskerno sožalje za dedija. user posted image

Vsem bolančkom pa veilko user posted image , da čimprej okrevamo.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.9.2008 23:16:25   
KATKA 3
Hojla punce!

Evo nas po doooolgem času!
Za nazaj vas še nisem utegnila prebrat tko da nisem nič na tekočem kako pa kaj, upam da bom zdej lažje sledila ko se je pri nas malo umirilo. Moja dva sončka bosta kmalu stara že eno leto pa je bil do sedaj tak cirkus da sem komaj dihala vmesuser posted image . Klara je doma od konca maja in prejšnjo sredo smo ji dali ven še podkožni kateter ki ga je imela še za vsak slučaj če bi jo mogli še priklopit na umetno hrano v kolikor ne bi napredovala v teži. Glede na vse kar je dala skozi se zelo dobro drži in je presenetila vse zdravnike. Imeli sva sicer grooozne težave z njenim hranjenjem pa gre počasi na bolje, čeprav se še kdaj zgodi da se mi hoče zmešat ko noče in noče jest, jest mam pa skoz tehtnico v glavi al jo pa hranim eno uro, se vmes jokava,kregava...pol mi pa na koncu vse ven butne. Ker prvih šest mesecev v bistvu ni dobivala hrane oz. malenkostno po sondici skozi nos ni nikoli pila po flaški in na začetku ni hotela pojest niti ene žličke hrane. Imela je sondico ki jo je zelo motila in pa priklopljena je bila na umetno hrano in ni bila lačna. Tako bi se verjetno vleklo v nedogled če se ne bi r........a in sem z Aljažem prišla v apartma v klinični center konec aprila in hranjenje se je počasi začelo. Najprej  sva zahtevala da smo ji dali sondo ven(itak jo je tko dražla da je vse zbruhala pa sva jim kumi dopovedala da potem to nima smisla) in potem je šlo na bolje. Blo je sicer zelo naporno, saj sem jo na začetku hranila tudi ponoči, vsake dve uri (po eno uro skupaj), počasi smo ji potem tudi zmanjševali količino umetne hrane v žilo (spet smo jim mogl ne vem kok časa dopovedovat da je apetit povezan z občutkom lakote in če si skoz sit potem ne čutiš potrebe po hrani) in po enem mesecu smo umetno hrano potem tudi ukinili in je samo jedla. Ampak to njeno hranjenje je blo zame prava mora saj z veseljem ni jedla nikoli, še sedaj poje večino stvari s težavo in samo tako da povleče dudo in potem zraven pogoltne. Sem pa vztrajala ker sva prepričana da je tudi to da ni dobivala prave hrane in je bila tako dolgo priklopljena poleg vseh zdravil in narkoz vplivalo na njena jetra in smo za las ušli presaditvi. Pa še moči ni imela nobene. Pa važno da gre na bolje, sedaj ko smo dosegli še to da smo dali ven kateter in smo se znebili kirurgije kjer je dala skozi šest operacij lažje dihava , Klara je bolj zadovoljna, lahko je na tleh skupaj z Aljažem ne da bi se bala da ji bo kateter ven potegnil al si ga bo pa sama, pa ni treba skoz vročine merit in se bat da bo sepso fasala, da bo izkrvavela ...In zdej tut raje jeuser posted image user posted image tega sem najbolj vesela. sedaj imava samo še pet obrokov, zadnjič mi je ob osmih zvečer in potem ji dam do jutra mir. Tudi na teži pridobiva. Je sicer drobižek, dolga in suhcana ker ima še od prej ful zaostanka in ima samo 6700g ampak bo nadoknadila. Tut moči še nima čist taprave tko da se še nič ne plazi in tudi obrne se bolj sem pa tja kdaj, sedi šele kratek čas in na nogice se še ne postavlja ampak je normalno glede ne to da je prve pol leta več ali manj prespala. Mamo sicer še ful enih diagnoz in bomo še veliko po pregledih hodili ampak mislim da smo iz tahujšega ven. Aja pa očalca je prejšn tedn dobila in jih sedaj s ponosom nosi, zaenkrat bolj Aljaža motijouser posted image
Aljaži je pa moj priden fantek. Se brez problema sam zamoti saj ve da ima mamica ful dela s sestrico. Ful šiba po vseh štirih že par mesecev in bo vsak čas shodil. Ima nekje 8500g. Lepo mi je in zvečer ga samo dam v posteljco, mu dam flaško mleka, grem iz sobice in moj miško že pančka. No zdej je sicer mal spremenjen režim ker nove zobke dobivata pa še mal sta prehlajena ampak drugače načeloma lepo spita. imata pa do zdej vsak po dva zobka od junija in Klara ga je celo šišnla za en dan!

Nč sem že dolga, bom še drugič kej napisala. Sem zadnjič z Gruško govorila in bi se vam kdaj pridružili na kakšnem srečanju da se spoznamo, če nas sprejmete seveda.

Lepo bodte in se beremo!
Katja

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.9.2008 1:07:27   
mamuška
O dobrodošla, mamica borka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je ta prava bojevnica in bo zmagala. Imam znanko, ki je rodila deklico v 25. tednu in je prav tako borka na kvadrat. Ful lepo je bilo prebrat vaše usephe  in zmage, meni ste bili velikokrat na misel, sploh Klara. Sao tako pogumno naprej, pa bo.

PA bravo tudi za pridnega bratca- a ga posodiš malo, menjam zanašo petardi, ki ne spi ne pdonev in ne ponočuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.9.2008 1:35:22   
Tanayya29
katka jooooooooooj kako lepo si napisalauser posted image user posted image .Dobrodošla nazaj med nami....
Joj,res kar kurja polt me je oblivala,sem čisto brez besed.
Za malo Klaro In Aljaža pa en velik objemčekuser posted image user posted image user posted image .

mamathea,sožalje za dedijauser posted image user posted image .

šit no,kok je ura,ne gledat...

sploh,še spat nisem šla,zdj pa grem...

debeluškauuuuu, no sam da ni plusek,ane???

ja kako lekadol ni za prehlad,še reklama reče ob prvih znakih gripe in prehlada....eh,kakšno dr. pa maš ti?Do zdj so men še zmer naročil lekadole jest.....

jaz vam,kar eno kavo skuham,ker zjutraj jaz lahko spim,pa ponoči tudi....

evo eno kavo ob pol dveh zjutraj,za mrzel začetek dneva.....

user posted image

Grem spat........

Lahko noč,in dobro jutro!!!!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.9.2008 1:35:58   
Tanayya29
mamuška,ti pa pejt tut spat!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.9.2008 1:37:33   
Tanayya29
nana liza,pa še za tevža user posted image user posted image user posted image ....

pa za vse bolančke,vključno z nami vred!!!!

Ajde grem!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.9.2008 7:45:22   
tabi
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kar nekaj litrov vročega čaja za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja glede babic se nič ne sekiram tut men gre ponavad skoz en uho not čez druzga vn,sam kaj ko nekateri kr ne znajo nehatuser posted image ampak bo že in hvala za tolažbo.
Debeluška me nismo slabe mamice prej one slabe babice.

Mamathea moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Katka mi gre kar na jok,tako si lepo napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za borko Klaro in pridnega bratca Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image

No men se pa dons ni dal vstat pa še oba sta tko lepo spala,da sem Nejca kar doma pustila bo imel podaljšan vikend pa še Nika je vesela bo imela cel dan enga za razgrajatuser posted image user posted image Nika je danes spala celih 12uruser posted image user posted image Nejc pa 10user posted image user posted image

Nč zdej grem pa zajterk skup spidenat pol se bomo pa mal igral pa šli na zrak

čavčavuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.9.2008 7:55:36   
mklks
dobro jutro zaspančki!!

sem spet jst prva.....ajdi en veeelik kufeuser posted image user posted image ...al pa dvauser posted image user posted image

sonchek in kanarka...cd sem že zapekla...tko da danes gre verjetno naprej:)

katka 3...WB.. in veliko sreče še naprejuser posted image user posted image user posted image

sploh ne vem kaj nej napišem....ema se lepo igra v stajici in pusti mamici malo dihat:)
danes mamo trgatev, k frizerju morm it, ker grem jutri na poroko....tko da, bo še naporen dan:)

fajn bodte

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.