tina50
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Aleži sej vsako noč slabo spi, pa je že jedel cvetačo, pa mu nič ni blo ma bo že enkrat menda začel spat celo noč????!!!! sam midva sva študirala že o drugem otroku, čez kakšna dva meseca,sam, če bo pa takole, pa ne vem??? drugač je Lan ful priden, čez dan, samo noč ga pa ..... ne vem ooooo Tina50, pridna sta vidva, pridna . A še katera druga razmišlja že o drugem ? Glede nespanja, se bomo jutri skupaj vsedle in naredile en brain storming in našle eno rešitev . Ga mogoče tudi zobki matrajo? jaz bi prosila za en nasvet glede nekakanja. Titek je nazadnje kakal v nedeljo . Včeraj sem mu dala za popit 1dcl komarčka, danes spet pol dcl pa nič ne pomaga. Sicer skoz neki prdka, ampak kaka pa nič. Kaj naj mu še ponudim? No, zdej greva pa malo k meni v službo pozdravit moje sodelavce in upam, da ne bo glih tam kaka bomba v hlačah jaz mislim na drugega, tudi zaradi moje službe, ker nimam službe za mojo šolo, sem kar tukaj pri enem privatniku, pa si nebi šla zdejle iskat nove, ker pol pa res spet ne bom mogla met kmalu, nočem pa met nevem kakšne razlike!se mi zdi da je lepo, če skupaj odraščajo! sploh pa še ne vemo, če se bo prijelo, sem zdajle kar z eni parimi govorila, da imajo v drugo probleme glede kakanja, Lan je tud mel kar dostikrat probleme s kakanjem! pa sem mu devala laktozo-se mi ni zdelo da bi kaj pomagalo. potem sem mu pa skuhala čaj iz kamilic, janeza in kumine pa posladkala sem, potem je pa kakal! probaj! pa, če mu devaš korenček, ga ne devaj več, ker zapira!
|