san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san hehe dinki, si me prehitela... jaz sem bila tudi tam, ja copatki so 8 eur, ampak pozor, imajo samo čisto majčkene. mojemu urbanu so bile samo ene čisto na knap, pa ima nogo premerjeno s šiviljskim metrom dolgo 10,5 cm. tko, da za tita ne boš dobila jutri. tiste, ki pa imate manjše nogice, pa jih imajo še kar nekaj, ene 10 komadov. dobijo pa večje v roku enega meseca. pa imajo tudi rokavičke po 15 eur. evo, tole so sveže informacije, sem bila pred eno uro tam evo San, sej ima tudi Urbanček dokaj veliko nogico. Mi je mami rekla, da se ji je una gospa smejala in ji ni verjela, da ima pri manj kot 6. mesecih veliko nogico 11 cm . No, je vzela pač največje pa bomo videli, če ne sta se zmenili, da ji bo naredila večje, ker dela to iz ostankov. ja, mi je povedala, da so imeli tudi večje, pa da je že vse šlo. se pravi je tvoja mama zadnji velik par vzela, ker ga je prodajalka fu iskala . ja, to pa vem, da iz ostankov delajo. sam mi ni jasn zakaj rabjo en mesec še dobr, da je bila moja mami hitrejša kot ti . Pa sej nam pripadajo največje, pol cm pa pol cm . Sej če mu bodo premajhne ti jih jutri z veseljem predam. En mesec? ne vem, mogoče ima palčke na dopustu . Se hecam, torej je rekla, da jih bodo še naredili in da bodo čez en mesec? ja, je rekla, da jih vedno dobijo oktobra, tam nekje sredi oktobra meseca, al pa proti koncu. se mi je zdelo pozno. ma jaz bom kar večkrat šla mimo, pa bom mal težila, mogoče bo pol kaj hitreje
|