|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.9.2008 23:11:23   
Ursi2
Živjo, punce!

No, da se pohvalim. Pustila sem Lukija tašči in tastu v varstvu zvečer in sem šla na pevske. Sem ga podojila nekje 19.15 in sem šla. Prišla sem pa domov ob 22.45 in je mišek lepo spal. Baje, da ni blo posebi problemov. Sem ga pa pol ob 22 že mogla podojit. Bomo vidli, kako bo kaj dans spal. Sma pa sama, je ati na službenem potovanju, se vrne šele konc tedna. Prav fajn se boma mela.

Lona76, tukaj imam nekaj verzov, ko sma midva delala vebilo in sem poiskala nekja verzov.

Ko se s sveto vodo,
otroško glavico polije,
ko mazili
čelo se nedolžno,
še večja sreča nas starše obide,
zato k krstu vabimo goreče,
naj vaša prisotnost našemu otroku
prineše še več sreče.

Vabimo vas, da se nam
v nedeljo, 8.6.2008, ob 10.30
pridružite v cerkvi sv. --------
in z nama delite trenutke, ko bo najin sin Luka prejel zakrament svetega krsta.
Nato pa vas vabimo na pogostitev v restavracijo -----------

Bog podaril nam novo je življenje
bitjece než
no in polno skrivnosti.
Luka zdaj sonč
ek je naš,
srca nam greje in
vsak dan novo prinaša veselje
.

Moje ime je Luka in lučke rad kukam.
Imam atija in mamico,ki nad menoj
bedita,ter se mojih vragolij veselita.

Pišem Vam pravzaprav za to,da Vas
povabim na moj Sveti Krst,ki bo v nedeljo, 8.6.2008
v cerkvi sv. Martina v Velenju.
Za uro vprašajte moja starša ,
številke mi še ne gredo od rok.

Veste, Jaz sem zelo zaposlen Malček,
zato moram počasi iti naprej
.
Ravno sem se odloč
il,da bom na
glas zajokal.
No, pa dajmo.
Še prej pa se poslovim od Vas;
lepo se imejte in ž
elim si,da bi zares prišli.

VABLJENI NA MOJ KRST!

Ljubezen in sreča sta bisera dva,
a najlepše darilo sveta,
zdaj iz zibke se smehlja.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.9.2008 23:23:04   
terida
Seznam vedno prav pride ...
SEZNAMČEK
vseh, ki nameravamo priti v petek 19.9.08 ob 11h v čolnarno v tivoliju v Lj:
NČK,
Zofy.
tina50
LONA76, če bo lepo vreme,
san,
katj
Dinki
Mergetka
Terida, če se pozdravi

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.9.2008 8:26:35   
Lona76
Dobro jutro!

Naša noč tako tako. Taja se je sicer privč zubdila ob petih ampak pol je pa bla žurka. Najprej je pojedla in nazaj zaspala, pol se je pa začela zbujat in jokat. Sem jo pol k sebi uzela in jo k sebi stisnila pa je nazaj zaspala in tko do jutra. Se je zbujala. Zdej je pa tut taka driskasta. Ne vem a so zobki user posted image  No upam, da ni nič drugega ali pa da je vreme.
Men se je naredu herpes user posted image . Sem prav jezna. Vreme je tut bl ..... tko da s Tajo trenutno ne kaže da bova šle kaj ven user posted image . In to zdej k se pa rada z vozičkom voz, zdej bo pa slabo vreme.
Grem k se Taja neki krega name.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.9.2008 9:58:54   
Dinki
Vse najboljše zate, vse najboljše zate, vse najboljše draga Julči, vse najboljše za te user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Julijo od Zofy za pol leta user posted image

dobro jutro mamice! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.9.2008 10:02:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Še vremenska napoved oz. obeti za petek:
Obeti V petek bo dopoldne pretežno oblačno in povečini suho, popoldne pa se bo zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V soboto bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno, ponekod na vzhodu bodo možne manjše padavine. Pihala bo zmerna burja. V nedeljo bo suho vreme.

Weather Underground pa za Ljubljano pravi:
user posted image Petek Jasno. Najvisja: 64° F. / 18° C. Veter light.

Torej bo še topleje kot danes. danes je namreč ob 2h, ko sem bila v Tivoliju kazalo 15 stopinj. Juhu!

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
super!!!!!
Mergetka, lepo da prideš tudi ti user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.9.2008 10:05:42   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

hehe dinki, si me prehitela... jaz sem bila tudi tam, ja copatki so 8 eur, ampak pozor, imajo samo čisto majčkene. mojemu urbanu so bile samo ene čisto na knap, pa ima nogo premerjeno s šiviljskim metrom dolgo 10,5 cm. tko, da za tita ne boš dobila jutri. tiste, ki pa imate manjše nogice, pa jih imajo še kar nekaj, ene 10 komadov. dobijo pa večje v roku enega meseca. pa imajo tudi rokavičke po 15 eur.

evo, tole so sveže informacije, sem bila pred eno uro tamuser posted image

evo San, sej ima tudi Urbanček dokaj veliko nogico. Mi je mami rekla, da se ji je una gospa smejala in ji ni verjela, da ima user posted image  pri manj kot 6. mesecih veliko nogico 11 cm user posted image . No, je vzela pač največje pa bomo videli, če ne sta se zmenili, da ji bo naredila večje, ker dela to iz ostankov.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.9.2008 11:08:45   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Vse najboljše zate, vse najboljše zate, vse najboljše draga Julči, vse najboljše za te user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Julijo od Zofy za pol leta user posted image

dobro jutro mamice! user posted image

user posted image user posted image user posted image Hehe, hvala v Julijinem imenu user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.9.2008 11:17:51   
aleži
Seznam vedno prav pride ...
SEZNAMČEK
vseh, ki nameravamo priti v petek 19.9.08 ob 11h v čolnarno v tivoliju v Lj:

NČK,
Zofy.
tina50
LONA76, če bo lepo vreme,
san,
katj
Dinki
Mergetka
Terida, če se pozdravi
Aleži, če bo lepo vreme in če se pozdravimo

< Sporočilo je popravil aleži -- 18.9.2008 11:18:46 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.9.2008 11:22:43   
aleži
mumu hvala! sem ga šla takoj kupit, pa bom vidla, če bo šlo dol iz copatk. Iz hlač je šlo magično dol!!user posted image

Zofy: vem da gre z razredčilom dol (saj se moj ukvarja z gradbeništvom) samo mi je rekle, da mi ne priporoča, ker preveč razje in ne bi bili več tako lepi.
user posted image user posted image user posted image čestitke Juliji user posted image user posted image user posted image

jutri te pa pokličem in ti povem kakšna bo situacija. NIsmo 100% zdrave.

Kako pa jih boste oblekle?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.9.2008 11:23:09   
san

hehe dinki, si me prehitela... jaz sem bila tudi tam, ja copatki so 8 eur, ampak pozor, imajo samo čisto majčkene. mojemu urbanu so bile samo ene čisto na knap, pa ima nogo premerjeno s šiviljskim metrom dolgo 10,5 cm. tko, da za tita ne boš dobila jutri. tiste, ki pa imate manjše nogice, pa jih imajo še kar nekaj, ene 10 komadov. dobijo pa večje v roku enega meseca. pa imajo tudi rokavičke po 15 eur.

evo San, sej ima tudi Urbanček dokaj veliko nogico. Mi je mami rekla, da se ji je una gospa smejala in ji ni verjela, da ima user posted image pri manj kot 6. mesecih veliko nogico 11 cm user posted image . No, je vzela pač največje pa bomo videli, če ne sta se zmenili, da ji bo naredila večje, ker dela to iz ostankov.

ja, mi je povedala, da so imeli tudi večje, pa da je že vse šlo. se pravi je tvoja mama zadnji velik par vzela, ker ga je prodajalka fu iskalauser posted image . ja, to pa vem, da iz ostankov delajo. sam mi ni jasn zakaj rabjo en mesecuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.9.2008 11:24:27   
san
julija, happy half birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.9.2008 11:27:01   
san
jaz ga napravim v podložene hlače, nogavičke, volnene copatke, body, majčka in flis. pa z deko ga bom pokrila. če bo vroče se bomo pa slekli. danes je kar mrzlo, sva zdele iz sprehoda.

alarm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.9.2008 11:31:10   
Zofy
Hvala še san in aleži za čestitkeuser posted image

Jaz pa jo malce manj oblečem: žabice, hlače, nogavičke + copatki, bodi in volnena jopca. Pa je vedno topla. Dekco pa imam za vsak slučaj pod vozekom. Včeraj je bilo kar toplo, sem jo na soncu odpela. Jutri pa tudi upam, da bo toplo oz. še topleje. Zdaj pa gremo tudi mi na špancir.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.9.2008 11:51:42   
san
ja včeraj naš tud ni imel flisa čez, danes je bil pa mrzel, ko sva šla v vrtec, pa sm mu dala še majčko spod in mu je blo ravno fajn. pa kadar ne spi, dekice nima, če zaspi, ga pa pokrijem

evo opet onuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
18.9.2008 12:03:37   
tina50
zdravo!

sma bila z Lano že na potepu, zdej pa spi na balkonu, ker mi je v vozičku zaspal, je pa oblečen tako, da mora bit na balkonu! če ga grem pa slačit se bo pa zbudil!
noč je bila pa spet katastrofa! jaz ne vem, mogoče ga pa vetrovi, ker se ene parkrat tako spunkal, da sem mislila, da se je pokakal!ne vem! bom mu probala dat kapljice dans, pa sej sem že probala pa ni blo nič bolš! kar neki ugotavljam kar naprej, sam da bi spal! pa sem ga včeraj kar k nama dala, pa ni blo nič boljšeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Taja je danes za kosilo dobila riž in svetačo. Riž sem ji skuhala navaden in ga mal z vilco pretlačla (itak ni učinka k je majhen user posted image ) sem ga pa mal bl skuhala. Not sem ji dala pa še stlačeno cvetačo in uno vodko k se je cvetača not kuhala da je blo bl redko. In je prav lepo jedla. To zato tok razlagam ker smo se ene spraševale kako jim dati riž.user posted image

Lan je včeraj dobil za kosilo, točno to in se je kar nekaj davil pa se pačil zraven! bom danes namesto cvetače probala jabko! bomo vidli kako bo! 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
18.9.2008 12:08:36   
san
mi smo pša danes tud cvetačo in jo je celo jedeluser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
18.9.2008 12:16:06   
tina50

evo San, sej ima tudi Urbanček dokaj veliko nogico. Mi je mami rekla, da se ji je una gospa smejala in ji ni verjela, da ima user posted image  pri manj kot 6. mesecih veliko nogico 11 cm user posted image . No, je vzela pač največje pa bomo videli, če ne sta se zmenili, da ji bo naredila večje, ker dela to iz ostankov.

ima Lan tudi nogico veliko 11 cm, pa zdaj mogoče, že kakšen mm več, ker to sem merila pred 1 mesecem! je bil star takrat tako kot sedaj Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
18.9.2008 12:20:09   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

zdravo!

sma bila z Lano že na potepu, zdej pa spi na balkonu, ker mi je v vozičku zaspal, je pa oblečen tako, da mora bit na balkonu! če ga grem pa slačit se bo pa zbudil!
noč je bila pa spet katastrofa! jaz ne vem, mogoče ga pa vetrovi, ker se ene parkrat tako spunkal, da sem mislila, da se je pokakal!ne vem! bom mu probala dat kapljice dans, pa sej sem že probala pa ni blo nič bolš! kar neki ugotavljam kar naprej, sam da bi spal! pa sem ga včeraj kar k nama dala, pa ni blo nič boljšeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Taja je danes za kosilo dobila riž in svetačo. Riž sem ji skuhala navaden in ga mal z vilco pretlačla (itak ni učinka k je majhen user posted image ) sem ga pa mal bl skuhala. Not sem ji dala pa še stlačeno cvetačo in uno vodko k se je cvetača not kuhala da je blo bl redko. In je prav lepo jedla. To zato tok razlagam ker smo se ene spraševale kako jim dati riž.user posted image

Lan je včeraj dobil za kosilo, točno to in se je kar nekaj davil pa se pačil zraven! bom danes namesto cvetače probala jabko! bomo vidli kako bo! 

cvetača napenja in zato je mogoče bil nemiren!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
18.9.2008 12:30:54   
tina50
Aleži sej vsako noč slabo spi, pa je že jedel cvetačo, pa mu nič ni blouser posted image user posted image
ma bo že enkrat menda začel spat celo noč????!!!!
sam midva sva študirala že o drugem otroku, čez kakšna dva meseca,sam, če bo pa takole, pa ne vem??? drugač je Lan ful priden, čez dan, samo noč ga pa ..... ne vem

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
18.9.2008 12:32:48   
Dinki

evo San, sej ima tudi Urbanček dokaj veliko nogico. Mi je mami rekla, da se ji je una gospa smejala in ji ni verjela, da ima user posted image pri manj kot 6. mesecih veliko nogico 11 cm user posted image . No, je vzela pač največje pa bomo videli, če ne sta se zmenili, da ji bo naredila večje, ker dela to iz ostankov.

ja, mi je povedala, da so imeli tudi večje, pa da je že vse šlo. se pravi je tvoja mama zadnji velik par vzela, ker ga je prodajalka fu iskalauser posted image . ja, to pa vem, da iz ostankov delajo. sam mi ni jasn zakaj rabjo en mesecuser posted image

user posted image user posted image user posted image  še dobr, da je bila moja mami hitrejša kot ti user posted image . Pa sej nam pripadajo največje, pol cm pa pol cm user posted image . Sej če mu bodo premajhne ti jih jutri z veseljem predam.
En mesec? ne vem, mogoče ima palčke na dopustu user posted image . Se hecam, torej je rekla, da jih bodo še naredili in da bodo čez en mesec?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
18.9.2008 12:37:20   
Dinki

Aleži sej vsako noč slabo spi, pa je že jedel cvetačo, pa mu nič ni blouser posted image user posted image
sam midva sva študirala že o drugem otroku, čez kakšna dva meseca,sam, če bo pa takole, pa ne vem??? drugač je Lan ful priden, čez dan, samo noč ga pa ..... ne vem

ooooo Tina50, pridna sta vidva, pridna user posted image .  A še katera druga razmišlja že o drugem user posted image ?
Glede nespanja, se bomo jutri skupaj vsedle in naredile en brain storming in našle eno rešitev user posted image . Ga mogoče tudi zobki matrajo?

jaz bi prosila za en nasvet glede nekakanja. Titek je nazadnje kakal v nedeljo user posted image . Včeraj sem mu dala za popit 1dcl komarčka, danes spet pol dcl pa nič ne pomaga. Sicer skoz neki prdka, ampak kaka pa nič. Kaj naj mu še ponudim?

No, zdej greva pa malo k meni v službo pozdravit moje sodelavce in upam, da ne bo glih tam kaka bomba v hlačah user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
18.9.2008 12:53:40   
san

user posted image user posted image user posted image še dobr, da je bila moja mami hitrejša kot ti user posted image . Pa sej nam pripadajo največje, pol cm pa pol cm user posted image . Sej če mu bodo premajhne ti jih jutri z veseljem predam.
En mesec? ne vem, mogoče ima palčke na dopustu user posted image . Se hecam, torej je rekla, da jih bodo še naredili in da bodo čez en mesec?

user posted image user posted image user posted image

ja, je rekla, da jih vedno dobijo oktobra, tam nekje sredi oktobra meseca, al pa proti koncu. se mi je zdelo pozno. ma jaz bom kar večkrat šla mimo, pa bom mal težila, mogoče bo pol kaj hitrejeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
18.9.2008 12:55:11   
aleži

Hm, jaz sem čakala kar precej časa, po 1 letu, da je Žiga spal celo noč. Do takrat sva se na 2,5 ure dojila vsako noč. Sara je kar pridna. Se mi zbuja do 3x na noč.

Dobra sta, da že razmišljata o drugem. Isto sem imela jaz mišljenje, da bi naredila takrat takoj Žigici sestrico ali bratca, pa sem se premislila in počakala 3 leta. 3 leta je zame idelna razlika!!! Takrat je 3 letnik kar precej samostojen!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 18.9.2008 12:57:46 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
18.9.2008 12:55:42   
san

ja pr nas je zadnje par noči tudi tko, no danes je bil samo začetek kritičen, potem je pa od polnoči nekako bilo ok.
kaj bi mu bilo, mogoče zobki... še dobr da jih mamo, da mamo vsaj kakšen izgovoruser posted image . jaz že cel mesec govorim, da gazobki matrajo, pa še ničuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
18.9.2008 12:56:56   
san
katiandi, ful luštn slikceuser posted image user posted image user posted image

glede nekakanja, baje sladkan kamilčni čaj odvaja

alarm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?