Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Volga A se umivate z rokavicami? tistimi, frotirastimi? Še bolje za enkratno uporabo? ker drugače se lahko z roko umažete, ker roke so polne bacilov in klic, pa se lahko hitro prenašajo.... mislim tako, ko se umijete po spolovilu, pa potem po drugih delih telesa? Uf, bolje menjati rokavico, za vsak kos telesa eno bluzim, toliko čistoče na kupu...me kar malo mede.... Nej....teb se zdi nagnusno da maček leži zraven mene na kavču, pa da se sprehaja po stanovanju.....men se zdi pa nagnusno da ljudje en mesec spijo v posteljnini kjer je švic, sperma, slina, lasje, prah..... Vsak naj pač dela tko k je njemu prou. Kaj pa skačeš? Saj nisem tebi direkto nič rekla, si bila pač zadnja v vrtsti, da je napisalo odgovor: karin. Govorim na splošno oz. naslajam se na splošno nad visoko stopnjo zavesti o higieni posameznikov in posameznikov. Vseh, nasplošno. Ja, men je tud nagnusno na en mesec menjat posteljnino, pa nagnusno mi je tudi, da se živali pasejo povsod po stanovanju-oblekah, tepihih, brisačah, posteljah, povštrih, pultih, posodah, predalih, stoplih, sedežnih, itd... Pa ne govorim tebi, ne skači spet takoj, ampak NASPLOŠNO.
|