|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.9.2008 22:38:00   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Bravo Ait (ki je verjetno hotel biti Ati)user posted image  user posted image  user posted image

Ne, ne, Jo@n, Ait je kr prou, hehe.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.9.2008 22:38:21   
JABOLKO3
Živijo!

Naš Jurček je pa danes kar reagiral na to cepljenje, sicer na mestu vboda ni nič, je pa po obrazku dobil ene rdeče fleke (je že nekaj dni imel par pikic, sedaj so pa prav fleki), pa ne vem, če od ceplenja, ali od sline, ki teče dobesedno v potoku ali pa od dude, ki jo je danes malo več vlekel? Pa kar naprej bi bil po rokah, in to po možnosti priklopljen na mene. Pol so se pa še ta večji fantje spomnili, da ima večji v petek v šoli rolanje in je nujno danes malo vadit, ta srednji gre pa z vrtcem na kolesarski poligon pa je bilo tudi nujno danes vadit vožnjo brez koleščkov.... Sedaj mož Jureta po spalnici nosi, da sem jaz lahko malo sem gor ušla. Glede pospravljanja - uspelo nam je posesat po hiši, kaj več pa niti ne, tako da ne imet za jutri prevelikih pričakovanj.... morda mi pa uspe v tretje, ha ha.
Se pa veselim, da se jutri vidimo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.9.2008 22:39:07   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
tko da se bom počasi odklopla in šla v pančevo.

Pančevo? Greš v šoping? Sej veš predel BG kje je ful hud šopinguser posted image user posted image

dej Nile poglej še, če imajo kopalke za čez glavo user posted image user posted image user posted image

Evo Majcek za Brino

http://www.minisvet.si/kopalke-neopreni-novo-c-303_308.php

http://www.minisvet.si/plavalna-obleka-naramnicami-krilcem-p-1112.php

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.9.2008 22:39:45   
Jo@n
Ait, tudi prav, sem samo hotela bit mal pametnauser posted image
A ne bi raje tvoje zvlekel stran od računalnika. Saj res, s polnim želodcem gre nekoliko težje user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.9.2008 22:40:11   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

IZVIRNO SPOROČILO: Ait

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški...

Hahaha kok znajo pa eni naložit dobr ...me prou zanima ka bo rekla..oz napisala..kok klaftr je od poldesetih naprej nažagalauser posted image

Haha mhm, mhm, mutti.....bilo kuda tati svuda.. user posted image

Drgač pa, punce....luštn se mejte jutr.

Jaz pa berem in berem pa mi ni blo nic jasno, pol sem pa skopcala. Sem ze hotla rect spet nova cveka na vidiku

aaaaaaaa, zdej je pa še men užgal user posted image user posted image  Pride pozn je pa grozn user posted image
Sem se hotla že za srečko potegn pa napast s svojim svizcem, kdo je je zdej najdu njo zaj.....
čer tati, a srečka pa večerjo kuha user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.9.2008 22:40:43   
lepa posadka
Hej, hej!

Dve žehti pospravljeni...sem pa čez dan čisto pozabila, da je še ena oprana v stroju...tako mašina spet ropota.

Za jutri in glede uniforme ste vse tako resno vzele, da imam še večjo tremo. Jabolko - če imaš kakšno veliko belo rjuho, bo fajn... pa res kakšne ovčke prinesite s seboj. Kavbojke res niso nujne... Joj, joj... bile so sam ideje... itak bi pa jaz morala prit z eno varuško, da bi vse lahko v miru slikala...upam, da bo Tomažek dobre volje. Sicer pa ne bo jutri sam fotosešn, tako da nehajte sam o tem govort. Clericv...fotke s srečanj lahko vidiš - in niso nič posebnega - le prisrčne zaradi množice otrok, hihi ...tiste, s katerimi pa sem v resnici navdušla tele ženske, sem pa že snela dol... No, če prideš tudi ti v Litijo, jih boš videla razstavljene :-)))

En 6pack Bandidosov tut jest prnesem. Jabolko, hvala za navodila.

Z možekom sva ugotovila, da sva v tej septembrski akciji pozabila račune plačat, tako da on sedaj veselo plačuje... kako je to fino, k ne čutiš direkt - sploh ni tako težko plačat, dokler ne greš na bankomat kej dvignit, pa pravi, da imaš premal, hehehe. Jest bom še malo po hladilniku pospravla :-))) Potem bodo že cunje... pol pa v mižule al kaj... moram še preverit pri ta drugem računalniku, hehe.

Če bo vse OK, se vidimo.
Lahko noč.

Pa še par slikic - je bil tak lep dan, pa se je nečakec kar nastavljal :-)))
user posted image
user posted image
user posted image

Pa-pa...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.9.2008 22:42:15   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
A ne bi raje tvoje zvlekel stran od računalnika. Saj res, s polnim želodcem gre nekoliko težje user posted image

hehe, moja spi z lepitopijem namest pouštra...tko da težka bo, to ji je kokr Izi un zajček za ninico user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.9.2008 22:42:52   
Ketrin
Tudi jaz sem skapirala Aituser posted image user posted image user posted image user posted image Blond, sej veš... pa mal dolg traja... Sam Majček in Katka vama bi mogl pa takoj užgt... se nimata kej na blondinke zgovarjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.9.2008 22:43:18   
Jo@n
Majček, daj jutri vrzi še kremco v malho...

Kopalke za čez glavo so me nasmejale do solz, moj me pa čudno gleda... Da me ne odvleče kamuser posted image

Jabolko, jutri kar seznam opravil napiši, nas bo toliko da bo bajta endvatri porihtana. Ker če ne boš, ti bo ostal samo raztur... in kup drobtin po dnevni za pospravit. Srečka se je že javila da ti zlika, jaz posesam, ...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.9.2008 22:44:10   
katka28

Tudi jaz sem skapirala Aituser posted image user posted image user posted image user posted image Blond, sej veš... pa mal dolg traja... Sam Majček in Katka vama bi mogl pa takoj užgt... se nimata kej na blondinke zgovarjatuser posted image user posted image user posted image

Jaz mam svetle pramene tako, da se mi malo oprosti pa ura je ze pozna in ....ufff sami izgovori.

V glavnem user posted image user posted image za novega cvekeca..mamo sanese, da jutri ne bo dezja user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.9.2008 22:44:32   
Ait

čeer Majček..ne ne Srečka drva žaga...ona je pridna..žaga, pa čeprav ve, da kurmo na olje user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
17.9.2008 22:45:25   
Ketrin
Posadka mi vse resno vzamemo... sej veš da smo za vsako idejo....

Ovčko? Kakšno ovčko? To pa po moje mi nimamo....user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
17.9.2008 22:46:34   
katka28

Da ne bos zivo kam sla iskat in jo k Jabcku pripeljala...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
17.9.2008 22:46:43   
Ketrin
Joj, Ait ti jih tud stresaš... pazi k bo jutr tole prebrala....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.9.2008 22:46:52   
Jo@n
SREEEEEČKAAAA!
Daj se malo v bran postavi, saj si dovolj stara, ne bomo te me zagovarjale!!!!

Ovčko lahko prinesem, če bo suha. Sicer pa, zakaj pa, itak bo potem poslinjena...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.9.2008 22:49:36   
Majček28

čeer Majček..ne ne Srečka drva žaga...ona je pridna..žaga, pa čeprav ve, da kurmo na olje user posted image

kdo bi si mislu, da tud srečka pozna pesmico medo brunda..hi hi hi...user posted image user posted image user posted image

joj, jaz se zdele režim k pečen maček (čeprav ne vem glih kako to zgleda ) in zdej se smejim še tejle pogruntavščini..........v glavnem imam napad smeha in komi pišem.....joj kako me moj medo čudn gleda....za popiz......

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.9.2008 22:49:54   
katka28
Ait: mislim, da te bodo jutri punce cisto obrale do kosti..ampak ne daj se po moje smo ene redkih forumasic, ki imamo tudi moske predstavnike, ki cvekajo z nami

Vidite punce razturamo okoli in okoli user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.9.2008 22:50:43   
Ait

Mhm, jutr bo cela štala hehe, čez noč se bom pa raj u sobo zaklenu za zihr, ker......težko je spat z enim odprtim očesom `ne da?user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.9.2008 22:51:25   
katka28
Ej Majcek ti si si pa danes res zadala cilj zvezdico al kaj?? Pridna ni kaj bom jutri imela kaj za brat medtem ko boste ve cvekale pri Jabolki

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.9.2008 22:51:38   
Majček28

ojojojoj ketrin, te prov vidm kako zdele bulš v raunalnik user posted image user posted image user posted image  pa tuhtaš kakšna ovčka za vraga

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.9.2008 22:52:27   
Krista28
Jst jutri vzamem ovčko in belo rjuho, je taka zimska...

Zdaj pa res čau..

Bravo ait za čvekanjeuser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.9.2008 22:53:39   
katka28
Evo ketrin

http://www.bolha.com/oglas3398472/ovcja-koza/slika-0

< Sporočilo je popravil katka28 -- 17.9.2008 22:54:05 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.9.2008 22:53:43   
Ketrin
Ja, Ait, zihr je zihr, kr zaklen se, da boš lahko mirno spal, sej veš me smo na porodniški pa ni treba da dobr spimo

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.9.2008 22:54:08   
Majček28

Mhm, jutr bo cela štala hehe, čez noč se bom pa raj u sobo zaklenu za zihr, ker......težko je spat z enim odprtim očesom `ne da?user posted image

ti kar reč, da si zdej veze in poznanstva delaš, da boš lahko Izi h kateri peljal, če bo v pondeljk panika user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.9.2008 22:54:37   
Ketrin
Ja, sej se mi je zdelo da tole ovčko... no mi je nimamo... če pa na poti na travniku kako srečam, pa lahko enih par v Berlingota naložimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......