|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
17.9.2008 18:41:57   
Februarka08
Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpituser posted image smo dobro pesti držale?user posted image
Pinauser posted image user posted image user posted image user posted image super so žemljiceuser posted image

Zdej morm dat pa Larisi večerjo, potem pa že kmalu večerni ritual... ma je fino k je že večer tuki, pa še nič doma nisva ble skoruser posted image spet se je nekam zagozdla in ne more ven... že tuliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.9.2008 19:35:43   
Janey
čer
mi smo doma.
kje ste čveke ki ste dans se načvekale da poveste kako je bilo...slike tut čakamouser posted image user posted image zdaj pa da si rezervirate za celje 24.9!!!!!!!

jaka je danes v celem dnevu spal samo 50 min in pe zdaj se smeji. ne vem od kod mu energija. pa da ponoči ni nič spal....mah ne vem no...jaz sem zombi, on oa žari od energijeuser posted image user posted image

gremo se počasi pripravljat na spanje(upam)

Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.9.2008 20:05:51   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, naša že spi user posted image  user posted image  user posted image

Srečanje je v celoti uspelo user posted image  user posted image  user posted image  PIna je spekla najboljše pecivo na svetu user posted image  user posted image  user posted image  kruh si pa šparam za zajtrk za ju3 user posted image
Lepo da sta se nam pridružili tudi Listek in Mesečnica user posted image

Torej danes smo bila prisotne (prisebnost vas pa ne briga user posted image  ): Ella, Jencili, Meti in Metek, Februarka, Buči, Pina, Mesečnica, Lillchy, Listek, Misar in Dolenjka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.9.2008 20:17:55   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo, naša že spi user posted image  user posted image  user posted image

Srečanje je v celoti uspelo user posted image  user posted image  user posted image  PIna je spekla najboljše pecivo na svetu user posted image  user posted image  user posted image  kruh si pa šparam za zajtrk za ju3 user posted image
Lepo da sta se nam pridružili tudi Listek in Mesečnica user posted image

Torej danes smo bila prisotne (prisebnost vas pa ne briga user posted image  ): Ella, Jencili, Meti in Metek, Februarka, Buči, Pina, Mesečnica, Lillchy, Listek, Misar in Dolenjka user posted image

da vse brez izjeme pridete tudi v celjeuser posted image user posted image user posted image razen pine, ki ima res daleč nima nobena izgovora!!!!!!!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.9.2008 20:18:00   
listek1
čer, no mi tud že spimo, čeprav bo še poklical, ker je premal pojedel. No spal ni pa od 15h nič več. Sta bila z mojo mami zuni in ni nič spal, ferbec mali.user posted image
Jest pa večerjam in čakam, da mi dragi tortico prnese.

No, bilo vas je pa fajn videt, sicer ne vem kera je bla kera, razen za ello, februarko, pa dolenjko (vem zaradi tvoje male Tare :))

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.9.2008 20:18:19   
Janey
me veseli da ste se mele fajn.

jaka že spi, mi2 grema pa gledat hausa

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.9.2008 20:36:21   
Februarka08
Larisa je pojedla, podrla lepga kupčka in zaspalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.9.2008 20:37:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

me veseli da ste se mele fajn.

jaka že spi, mi2 grema pa gledat hausa

Vi2 pa vsak dan hausa gledatauser posted image midva ga sam ob torkihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.9.2008 20:47:20   
pina-1
čer.

mi tudi že spimo- eni. Mia je še med budnimi, samo ne bo dolgo.

Najprej vsem puncam HVALA ZA LEP DAN. Mele sva se super in vsakič ko grem stran, mi je žal da ne živim bliže. Pino je pa ziher vesel, kar se tega tičeuser posted image user posted image
Za nazaj sva meli z Ano tak šit. Vse je stalo in blo zablokirano. Sva se vozili 3 ure domovuser posted image user posted image user posted image user posted image  Hvalabogu je bla ana zaspana in je pridno spala skoraj el cajt.  Na na take zastoje pa naša šefica nia vpliva neuser posted image user posted image

E pa veseli, da vam je blo moje pecivo všeč. baje hočete receptuser posted image user posted image user posted image

Ella in dolenjka hvala za dostavo. Brisačo sem že oprala, posušila in uporabila. Tole je res ZAKON. DOlenjka hvalauser posted image user posted image user posted image

ella copatke smo pa tudi že krstili. Pa hvala da si mi odstopila tisto dolenjkino zadevščino. Meni čisto super pride in funkcionira 100 na uro...

zdej grem neki vkljun vršt pa sem spet vaša

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.9.2008 20:56:36   
Februarka08
Oooooo, Pina, kako imaš lep podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat, ko se ti bo ljubilo, boš še 1x povedala recept, a boš? Saj veš.... prej sem poslušala, ampak da bi si pa vse 100% zapomnila, si pa nisemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.9.2008 21:00:42   
dolenjka
Punce jaz grem mal kidat po bajti, da bo ju3 tetica lahko prišla pospravit in pomit po tleh za našo prinčipeso!

Pinči, jaz sem tudi vesela, da sta z Ano februarčici, pa Stipe tudi  user posted image  Pa carica tudi user posted image
Aja, peciva ni več user posted image  user posted image  user posted image  Repete prosim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.9.2008 21:05:03   
Februarka08
Še to sem pozabla povedat... kaj zna naša princesa - če je res lačna, se zajoka in reče mamauser posted image sem mislila, da ji je to sam tko 1x ali 2x uspelo, danes sem pa videla da je res nekaj na temuser posted image punca mojauser posted image

Zdej grem pa pred tv...
user posted image dolenjka, da greš še kidat po stanovanju zdeleuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.9.2008 21:05:40   
pina-1

Punce jaz grem mal kidat po bajti, da bo ju3 tetica lahko prišla pospravit in pomit po tleh za našo prinčipeso!

Pinči, jaz sem tudi vesela, da sta z Ano februarčici, pa Stipe tudi  user posted image  Pa carica tudi user posted image
Aja, peciva ni več user posted image  user posted image  user posted image  Repete prosim user posted image

a to pomeni, da te ne bo ne čvek? To pa ni tebi podobnouser posted image . Danes ko se meni čveka, ti kidaš... user posted image  dolenjski

Sem vesela, da vam je blo pecivo všeč. Sem dala vanj skrivno sestavino. svojo dušo. Samo za februarke in Stipetauser posted image user posted image user posted image user posted image

LEpo pozdravi stipeta nazaj.

Grem vam recept poiskat in napisat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.9.2008 21:10:45   
pina-1
PECIVO ZA FEBRARČKEuser posted image

TESTO:
40 dag katerekoli moke ( odvisno od kalorij)user posted image
1 maslo
1 pecilni
4 rumenjake
2 žlici sladkorja

testo zamesimo in prepolovimo, ter damo za 30 min v skrinjo.

NADEV.

0,5 l jogurta
2 kisli smetani
4 beljaki ( sneg)
4 žlice oke
15 dag sladkorja ( jaz dam malo več jot 5 dag. odvisno koliko mate rade sladko)

zmešamo skupi jogurt, smetano in moko. Sladkor in beljake v sneg. Pol vse skupi zmešaš.

Prvo polovico testa naribaš na ribežnik in potreseš po pekaču. Čez preliješ nadev. Drugo polovico testa naribaj v posebno posodico in ročno potresi po nadevu, da je ves pokrit.

Pečeš cca30-40 in na 180.

Dober tek

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.9.2008 21:31:07   
dolenjka
Sej F5 vmes stiskam, pa še Stipe dežura user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.9.2008 21:31:10   
jencili
čer,

no Taj je pa zdej zaspal. Mi je spal na poti iz in to od 19.20 - 19.45. Itak, da pol ni mogu takoj zaspat. Sicer si je očke manu že od 20.30, sam se mu je dons preveč dogajal, pa je mogu še mal premlet prejuser posted image

No, v bistvu je šel pa zdej še ati za njim, tko da sm spet sama. Pa glih dons sm mela resen namen, da si vzamem čas za njega - no, pa ne bo nč s temuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.9.2008 21:46:16   
pina-1

Sej F5 vmes stiskam, pa še Stipe dežura user posted image

tole vama pa ne uspeva preveč user posted image user posted image  ti si tole čiščenje resno vzelauser posted image user posted image

jencili, no lepo da si prišla na čvek, ker jaz sem že mela namen iti stran, ker je tuki taka tugauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.9.2008 21:48:51   
Bajsa
Čer!

Kok sm jaz žalostna da e ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pina prosim za tvoj naslov. Sej bi ti  na primorsko prpelala, pa se kr mal bojim telih kolon in čakanja. Ti pošljem, ker jo boš slej ko prej rabila user posted image
Janey user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit!
Ella upam, da kmal pade kavica!
Zdej grem pa spat, rabm energijo za ju3, je nov dan...
Moj se je šele zvečer ob 20 dam prvleku, mi je čist sistem zj... k je šel. Delni krivec da me dons ni blo je bil on user posted image
Mamo pa že ploščice po tleh v kopalnici položene, to je pa tud fajn a ne.

Sladke sanje!

Lahko noč!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.9.2008 21:49:24   
Bajsa
O Stipe dober večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.9.2008 21:50:10   
Bajsa
Mogoče pa še nam šla spat, jote itak na, po tv itak ni nč pametnega, zaspana pa tud še nism toook zlo user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.9.2008 21:50:58   
Februarka08
Pina hvala za receptuser posted image

Jest grem spat počas... bom pa jutri na prisilnem odvajanju od RR-jauser posted image bomo brez elektrike od 8h zjutraj do 14huser posted image user posted image user posted image pogrešala vas bomuser posted image user posted image
Se tipkamo jutri popoldan, pridne bodteuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.9.2008 21:51:13   
Janey
grem spat...sama danes....mulouser posted image

jutri pričakujem kako poročilo...pa ne samo o hrani BABEeeeuser posted image user posted image user posted image , ker luštov ni treba delat ;) in kakšno slikico

lahko noč

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.9.2008 21:54:28   
pina-1
bajsa čer.
ti kar z nami ostani. danes je tak dan, da bi jaz še čvekala vas pa nikjeruser posted image

Če ti ni problem, bi mi res prov prišlo če mi jo pošlješ. naslov ti bom poslala na ZS, ti pa meni TRR da ti € nakažem. pa še poštnino zraven računaj ok. Čeprav bi jaz raje vidla da prideš na priorsko in jo prineseš. Tako bi se še spoznali in načvekali. Sej bi te lepo postregla.user posted image  Kolone pa so danes bile res za zi žle rezat. V enem momentu nisem vedela kaj naj nardim. Ali naj se obrnem in grem nazaj ali naj vztrajam kjer semuser posted image

Naj te potolažim, da pri nas tudi jote ne bo. Me je zopet grlo začelo bolet

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.9.2008 21:54:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutri pričakujem kako poročilo...pa ne samo o hrani BABEeeeuser posted image user posted image user posted image , ker luštov ni treba delat ;) in kakšno slikico

pod to pa se tudi jaz podpišem user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.9.2008 21:55:41   
srečka nosečka
čer, user posted image

čveke so od današnjega srečanja tako utrujene, da niti tipkat ne morejo kot ponavadi. user posted image user posted image user posted image
Lepo, da ste se imele fajn. Komaj čakam, da se vidimo v CE. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 17.9.2008 22:01:24 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?