|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
14.9.2008 17:12:56   
kekec in mojca
Saraya, jaz bi tudi imela geslo, prosim!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.9.2008 21:24:12   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

odstavila od prsi user posted image   Pa kr tako iz danes na jutri? Na hitro al kaj?

Še stari dolg da ti odgovorim

pa tako nekako par dni ni bila več čisto nič kaj zainteresirana. Pol pa zjutraj sploh ni več hotela, zvečer in ponoči (če se je zbudila) pa je glih za glih potegnila. No, potem pa že naslednjič ko je šla spat pa sem jo samo dol odložila in je že spala. Se nisem niti rabila zraven nje vlečt.

Saraya jaz bi tudi geslouser posted image

Mehurčica no dobro da si vrtec dobila. Kam pa si jo vpisala?

K&M pa ti je zadnjič bila ena tam pred Rotovžom ful podobna. Samo sem bila jaz not v knjižnici, pa sem mislila da si to tiuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
15.9.2008 20:20:01   
frutolina
Ojla punce!
Mam eno butasto vprašanje... ne mi zamerit, samo nisem čisto iz MB in sem malo zmedena.
Nazadnje sem pri svoji ginekologinji  dobila naročilnico, spremni list za mikrobiološke preiskave in napotnico za laboratori, zdaj pa me zanima: kam lahko grem v laboratorij? Samo v bolnico in na vošnjakovo al lahko tudi tam pri parku ? Pa kaj morem it na tešče?

Hvala vam že vnaprej nosečke user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
15.9.2008 20:38:56   
arabela*
frutolina,nevem kam lahko vse greš,vem pa,da moraš bit teščauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
15.9.2008 21:11:16   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Mehurčica no dobro da si vrtec dobila. Kam pa si jo vpisala?
Na Tezno, vrtec Lupinica.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 4530
15.9.2008 21:49:10   
frutolina
OH joj, tešča...jaz bom umrla od lakote. Upam da ne bo treba dolgo čakat. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.9.2008 11:19:32   
*bubi*
Nazadnje sem pri svoji ginekologinji dobila naročilnico, spremni list za mikrobiološke preiskave in napotnico za laboratori, zdaj pa me zanima: kam lahko grem v laboratorij?

Če imaš G v zdravstvenem domu, lahko greš v katerikoli ZD iz mreže. Jaz imam G na Vošnjakovi, hodila pa sem v Novo vas v laboratorij.

Če pa imaš G v bolnici, pa boš verjetno morala tudi tja it v laboratorij user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.9.2008 11:20:45   
*bubi*
Sicer pa čestitke za user posted image , nisem te še zasledila med Mariborčankami user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.9.2008 11:52:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: liju

user posted image :user posted image user posted image upam, da bo tvoj pikec čim prej doma, mogoče pa je že, saj par dni nisem bila nič kaj na RR. Kdo ti je delal CR? Pa super da si imela tako kot si želela. Mleko pa mislim, da je ok, ker sem tudi jaz toliko načrpala prvi teden. Čiščo sem pa imela točno 4 tedne.
Lepo se cartajta in čim prej domov!

.... sem komaj zdaj malo pogledala user posted image ...  Cr mi je delal dr. žebeljan, zraven je bil dr. čuič.... sta bila takrat ravno dežurna....

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.9.2008 12:08:11   
frutolina
Bubi hvala user posted image  sem vas iskala in našla. Sem še bolj frišna nosečka in upam da bo vse ok, potem se vam pa sigurno kaj večkrat pridružim! Ginekologinjo imam na vošnjakovi.Sem danes razmišljala da bi šla tja v laboratorij ampak mi je bilo nekako preveč slabo.user posted image Prvič sem imela filing da me bo kar bruhat. Bom jutri šla vprašat tu Pri parku ko mi je bližje.

Bubi, ful maš lepa otročka ( ok,,slonček se ne vidi najbolj, ampak slončki so mi tudi všeč user posted image )!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.9.2008 20:30:25   
kekec in mojca
Dobrodošla Frutolina in iskrene čestitke za nosečnost. user posted image

Saraya, šele zdaj sem pogruntala, da si mi poslala ZS. user posted image Pogledala sem tvoji punčki in moram reči, da sta pravi cartiki. In to obe!

Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.9.2008 20:31:50   
kekec in mojca

Bubi, ful maš lepa otročka (

Se strinjam, res je! Mala je prava cartika... Komaj čakam, da jo bom še pocartala - da se považim, v živo sem jo že videla! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
16.9.2008 20:34:21   
kekec in mojca
Mimogrede, da ne bom še tukaj dala enke za aktivnost na forumu! user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
16.9.2008 21:25:27   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Mimogrede, da ne bom še tukaj dala enke za aktivnost na forumu! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a že službo pogrešaš????

Saraya lepe pupike imašuser posted image

Frutolina dobrodošlauser posted image

Bubi kako ste se že navadili drug na drugega?

Mehurčica a tako, sem mislila da ste jo kam v centru vpisali.

Mene pa je neka vitoza al kaj dobila. Sem danes popoldne skozi letala na wcuser posted image . Zdaj pa čajeka pijem in jem vitamine- pomaranče. Kaj drugega danes sploh dal ne spravim.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 16.9.2008 21:28:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.9.2008 6:56:39   
cati
Frutolina dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.9.2008 9:03:57   
kekec in mojca
Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim. user posted image Itak bi pa zdaj bila doma na bolniški, ker je moj najmlajši zbolel in že v bistvu tretji dan straši z vročino 38. Upam, da bo kmalu ponehalo to sranje. Bili smo pri pediatrinji (naše ni bilo), pa je rekla, da je samo prehlad tako močan. Jaz pa ne vem no... ne zaupam ji, ker je ne poznam. Ko bi vsaj tako uredili, da bi na tej enoti bil neprestano en in isti nadomestni pediater (npr. dr. Muršakova, ona je tudi zakon!).

Vrtnica, a ob driski ti pomaranče ješ? Nam so agrume in sadje STROGO prepovedali, ker to samo povečuje drisko.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.9.2008 9:04:04   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubi kako ste se že navadili drug na drugega?

Fajn nam gre user posted image  Bubi itak obožuje svojo sestrco. Tak je nežen do nje. Je pa res, da tudi išče pozornost. Kot vsak.

Dojenje nama ni čisto steklo user posted image  Nimam ravno upanja, da bo. Se bom pa trudila vsak toliko obdržat, kot je trenutno. Ker mamina ziza je še vedno najboljša tolažba user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.9.2008 9:05:07   
*bubi*
Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim.

Jaz še enk ne bi mogla talat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.9.2008 11:09:38   
Blacky30
Oj!

Mi smo prišli v ponedeljek nazaj z morja. Imeli smo se fajn, kljub vremenu. Smo se veliko sprehajali in delali kilometre, tak da smo si nabrali malo kondicije. Teja je bila ful pridna, je spala celo noč od 22h do 6h. Sicer tudi doma tako lepo spi. Danes sva spali do 9.30, sva zaspali kar med dojenjem.

Danes praznuje 2 meseca starosti!!! Pa je že prava baba.user posted image

Bubi, bubika je res pravi cukerček, bubek pa tudi.user posted image

Saraya, se priporočam še za tvoje geslo, prosim.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.9.2008 13:50:57   
*bubi*
Danes praznuje 2 meseca starosti!!! Pa je že prava baba.

Čestitke za 2 meseca user posted image  Pa res lepo spi ponoči. To je čisto brez dojenja?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.9.2008 17:02:34   
Vrtnica79
K&M ja vem da pomaranče niso glih prava stvar. Samo tako cel dan nisem nič kaj mogla jest, zvečer pa so se mi tako zluštale. Danes je že bolje, samo me zeeeebbbbeeee ful.

Mehurčica preden sem jaz skapirala kdo mi maha, si se skoraj že odpeljala. A zdaj pa vem kje delašuser posted image . Je fajn, a si skozi mobilna?

Blacky čestitke za 2. meseca tvoji babiki!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.9.2008 23:34:44   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim.

Jaz še enk ne bi mogla talat user posted image user posted image user posted image

Rajši jih zdaj razdelim, ker jih potem, čez pol leta v šoli ne bom mogla. Bom v OPB. user posted image

(Tam se pa ne bom hotela izživljat nad otroki. No, al pa tudi - bom jih gnjavla, da se ne smejo igrat "porok med seboj, ker to ni primerno za njihovo starost." Vrtnica, te to na kaj spominja? user posted image )

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 17.9.2008 23:42:32 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.9.2008 23:40:42   
kekec in mojca
Bubi, marsikatero mamico poznam, ko je prvi mesec dodajala, kasneje pa je lahko dodatek ukinila, ker je dojenje steklo. Tako da se ne sekirat, če dodajaš, glavno je, da malecka nekaj dobi od tebe. In da se lahko pocartata, ko vama je.

Moj mali pa se noče cartat na zizi - dobra je samo za hranjenje. Včasih je bilo krasno uspavanje ob dojenju (izkušnje od Kekca), samo joško daš v usta in otrok zaspi. Kaj je lepšega? Je bilo prelepo, da bi trajalo še pri drugem otroku. Ta je zdaj še dudo začel odklanjat. user posted image No dobro, ne bom mu je tiščala v usta, če je noče. Glavno, da je zadovoljen in sit.

Sumim, da je staknil 6. otroško bolezen. Danes mu je opoldne najprej vročina izginila, proti večeru pa je postal ves pikast po glavi, pikice se mu širijo na telo. Grem jutri pokazat pediatrinji, pa bo ona povedala, kaj je z njim.

Si pa želim, da bi res bilo to to, ker potem smo jo dokaj dobro odnesli - ni bilo previsoke vročine.

Neposredna povezava do sporočila: 4548
18.9.2008 9:35:32   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

da se ne smejo igrat "porok med seboj, ker to ni primerno za njihovo starost." Vrtnica, te to na kaj spominja? user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, ja, samo letos pa se bodo lahko poročali, pa zaljubljali,............... tista uč. je ostala v prvemuser posted image .

Ajoj, upam da z malim ni nič hujšega. Pozdravita se!

Glede dojenja pa res, vsak otrok je drugačen. Pri meni je tudi Lataša bila prava odvisnica od zize, Vana pa že kot dojenček jo je imela samo za hrano. Pa še to je bilo brzinsko. Čeprav zaspala je tudi ob zizi, ampak tudi če bi ji dala dudo je nebi motilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
18.9.2008 9:36:56   
*bubi*
Sumim, da je staknil 6. otroško bolezen.

user posted image user posted image user posted image  No, če je res, je najhujše itak že mimo.

Dajte se porihtat, mi vas čakamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?