|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.9.2008 13:03:00   
sanna
Hej moje pupe. Jaz sem se vrnila, po doooolgem času, enostavno nisem prišla do računalnika, če mi nekaj ne crkne, se pa tako slabo počutim user posted image , v službi imamo noro in hodim domov čisto crknena. Danes pa čudežno, nisem utrujena, nisem še nič bruhala... Mislim, da bo končno boljše. NS sem tudi že imela, je šel dragi z mano, mene so matrali živčki, ampak se je splačalo. Naslednji pregled imam 25.9. Prsi napihnjene, občasno boleče, trebušček kot sodček user posted image . Sem pa v dilemi zaradi folne, koliko časa jo je še potrebno jemat? Bodite v cvetju, pa čim manj user posted image .

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.9.2008 13:18:17   
dana
sanna meni je G rekla da po dopolnjenem 3. mesecu ni treba več jemati folne. Jaz imam še par tablet, tako da te bom pojedla do konca. Jih pa ene jemljejo kar celo nosečnost.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.9.2008 13:48:13   
Anonimen
Sončka smo dočakali! user posted image Ampak bova danes sama s tamalim doma, oči bo delal do pozno ponoči... user posted image

yania - Meni s ev prvo tudi ni tako hitro poznal trebušček, drugi so začele opažati okoli 25t, tokrat pa sem že sedaj takšna kot bi bila v 25t ali več. No, je pa res, da so to rundo moje trebušne mišice čist švoh. Ker po porodu nisemo kaj prida delali trebušnjake. In po mojem je tudi to razlog, da se sedaj pozna toliko prej in tako več.

cita - Dobro opravi pri G. user posted image

enkratna - Pravijo, da je vsaka nosečnica drugačna, pa še pri isti ženski je lahko čisto drugače med nosečnostimi. No, pri meni je tudi tako. V prvo sem imela malo bolj napete prsi, niso pa se mi toliko povečale - vsaj ne na začetku. Sedja v drugo, pa so se povečale, pa nosim 85C, ampak če dam pa modrc dol pa je še vedno bolj zalosten izgled, ker tolk hudimano visijo. user posted image Ampak sej zato pa so push up in podobni modrčki. user posted image

Pupa7 - Ti se kar nafilaj s čajčki, medom in limonco, pa ni hudir, da bo bolje. user posted image

mikroB - Zaradi enega Lekadole pa ne imej slabe vesti. Če se ti dobro počutiš (pa čeprav zaradi Lekadola) je tdui za pikico bolje.

Naja30 - Ponavadi slabe sanje pomenijo nekaj dobrega. Tako so meni razložili. user posted image

lejca-  Glede metuljčkov. Sem drugič noseča, prvič sem jih ap začutila v 18t ali pa v 19t - no, tam nekje. Sedaj sem v 17t, pa nič. No, včeraj ko sem šla spat, se ulegla in umirila se mi je zdelo, da nekaj čutim, ampak ne vem al je bila to prebava ali pa najina pikica, ker danes ne čutim nič. Ampak bo že. Pri 35t bomo že stokale pri brcah in telovadbah naših pikic. user posted image

sanna - Meni je G že v prejšnji nosečnosti rekla naj jemlejm folno kar do konca, ker ne vem kako in zakaj več natančno, ampak naj bi pomagala uravnavati oziroma zadrževati visoko raven hemoglobian v krvi. In v 1. user posted image sem folno jemala do konca (no, kakšno tabletko, dve sem itak pozabila, ampak nič hudega) in tudi hemoglobin sem v 36t imela 124, kar je kar dober izvid.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.9.2008 13:50:21   
Anonimen
,
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    30.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    07.10.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    20.10.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    07.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    30.09.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 
user posted image   18.03.  buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)     23.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     14.10.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    06.10.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    24.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)   24.09. 
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )    06.10.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    21.10.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)    23.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)    15.10.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)      06.10.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.9.2008 13:53:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Pa ko vidim vaše datume za preglede ko jih imate na 3 tedne, jaz ga imam šele 3.11.user posted image  in to bo že morfologija.

Dana, pri meni je nekako isto - pregledi na 5,6 tednov. Sedaj pa vidim, da iamjo nekatere res kar pogosto preglede. Tudi moj 3. pregled pri G bo 20.9. in takrat bom imela morfologijo. Pa sem šla gledat v staro materinsko in je bilo tudi prvič tako - v 26t sem iemla šele 4. pregled, ampak potem po 26t pa so se začeli pregledi na 2-3 tedne. Sej še malo pa bomo na 26t. user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.9.2008 14:38:07   
punce evo mene na hitro nisem doma in se tud ne bom kmal ampak samo da vam sporočim da je moja G za odstreluser posted image user posted image user posted image  nč novega nisem slišala ne srčka ni bilo niti UZ nč od nč vodo bo šele pregledevala od 18t naprej ne vem vse je čudno ko rodim se takoj prestavim res...sem kr razočaranauser posted image user posted image ...nč dala je še za podaljšanje bolniške in bomo videli kako bo naslednji pregled oz.morfologijo imam pa šele 22.10 joj kk dolg ne bm nč vedela kaj se dogaja z našo pikico...sem tko žalostna res bi kr user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ja nč se še kaj javim hvala za pestke in uživajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.9.2008 14:51:39   
dana
cita sva potem kar na istem; jaz bom šele 3.11. videla kaj se kaj dogaja s pikico. S tem da sem imela jaz zadnji pregled 3.9.

Sploh ne vem a je vse v redu al ni. Ker sem nekaj krvavela vmes, pa smo bli glih na dopustu tko da nisem šla nč h G.

Zakaj mislite da bi krvavela po spolnem odnosu? A bi to kaj čutila če bi recimo plod odmrl? Vem da paničarim, samo v prvi nosečnosti nisem imela nobenih takih problemov.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.9.2008 16:22:59   
Nina00
dana, če je bilo samo po spolnem odnosu, ti ni treba skrbeti. Verjetno je le počila kaka žilica na materničnem vratu. Če pa bi se to ponovilo, pa pojdi na predčasen pregled, da se pomiriš. Bo pa vse ok, boš vidla.

Jaz se spet malo javim. Sin je po cepljenju tri dni kuril med 38 in 40, kljub paracetamolu, nato pa kot bi odrezal normalna temperatura. Sem bila prav vesela, ker me je že skrbelo, da ni le reakcija na cepivo. No, se mu pa še pozna, da ni čisto pravi, in je za vse le mama dobra, tako da je bil ta teden prav naporen. Sem mislila, da bo kaj več spal, a je bilo prav nasprotno, nikakor zaspat popoldne, dokler sam nekje ne omaga. Jaz sploh nisem smela namignit na spanje, ker je bila takoj prava drama. Upa, da bo kmalu spet v svojih starih tirnicah. Jutri gre nazaj v varstvo, jaz pa v službo, ker slabosti so sedaj končno postale znosne in imam občutek, da lahko ob slabosti celo razmišljam user posted image

Se vam še kaj javim, preberem pa za nazaj takoj, ko bom imela malo časa. Začnem zdaj, do kam pa pridem, je pa odvisno od tega, kdaj se bo mali zbudil. Se bojim, da prav kmalu user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.9.2008 16:25:12   
Zasanjana
Čau punce!

Sem zdaj kr mal razkurjena, ker me je že dvakrat vrglo ven. Upam, da me ne bo še tretjič.

Opažam, da se mi je v zadnjih dnevih začela vračat energija in tudi slabosti ni več, še vedno moram pa skoz nekaj grickat. Si kar grisine ali pa bananin čips v službo prinesem. Končno sem dočakala + pred kilogrami, in sicer sem pridelala dobra 2kg. No, saj zdaj bodo verjetno kar leteli gor.

Glede pogostosti pregledov; pri nas jih imajo nosečke vsak mesec. Jaz jih imam sicer na tri tedne, ker je moja G zelo previdna in pravi, da raje preveč kot premalo, ampak zelo nerada dela UZ na vsakem pregledu.

Sem se ravno pogovarjala s sodelavko, ki je pred kratkim prišla s porodniške o nosečniški telovadbi in razmišljam, da bi se vpisala, da bi se malo razgibala pa še v družbo bi šla. Je pa to dvakrat na teden po uro in pol, tako da bi mi "pojedlo" celo popoldne, zato tudi malo cincam, ker bi bila potem še manj doma kot sem zdaj. No, mi je posodila njene DVD-je od pilatesa, pa bom to malo probala doma. Če mi bo všeč, se bom pa prijavila. Saj se lahko malo razvajam, ane!user posted image

Včeraj sem privlekla vso svojo nosečniško garderobo iz kleti, ker svojih hlač ne spravim več gor, tako da že 10 nosim eno krilo, ki mi je še prav. user posted image Moj mož se je kr za glavo držal, ko je videl, da imam več nosečniških cunj kot "normalnih" in mi je prepovedal šoping. user posted image Se je res vsega nabralo od treh nosečnosti. No, ja, ne vem, če se mi bo uspelo zadržat, ker so mi nosečniške cunjice res ful lepe. Skratka, vse hlače so mi že prav, razen enih kavbojk, ki bodo morale počakati še kak mesec preden bodo uporabne. Se mi pa najbolj dopadejo široke kavbojke z naramnicami, ker so najbolj udobne.

Evo, to bi bilo od mene vse, zdaj vas grem še za nazaj prebrat, ker ste preveč pridne s čvekanjem zame, potem pa šibam domov.

Fajn se imejte!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.9.2008 16:46:28   
Naja30
Mene tudi že vedno več hlač tišči. Ravno imam v pranju ene, ki so mi še komot, tako da nosim ene druge in sicer z odprtim gumbom. user posted image  Za doma pa itak trenerko.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.9.2008 16:54:26   
novo
pozdravljene!
Najprej bi se popravila, ker mi je na NS zračunala, da imam rok 27.3. in ne 25. Mojemu se je tako dopadlo saj ima takrat rojstni dan. Naključja pa taka. Glede oblačil pa, da ne govorim. Ker sem bila bolj vitke postave, mi ni več nič prav razen trenerke. Je pa malo sreče na moji strani saj opravljam delo, ki ne zahteva lepih oblačil. Ampak mislim, da ne bom mogla dolgo s tem naprej saj sem do 13 t. pridobila 3 kg.
lep popoldan vsemuser posted image !

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.9.2008 19:12:18   
jadrnica
user posted image hojla, berem da so na paleti nosečniške obleke user posted image  pa šoping pa to user posted image

ja pri meni se tudi kar pozna trebušček, tako da ena kikla je še cool pa ene hlače za silo, ampak bo treba v šoping (sem prvič noseca)  - in to še ta teden.

pa sem se zredila za 2 kg max, samo čez trebuh mi ni nič več prav, pa sem v 14t user posted image

Ali drugače pripororčate kakšno štacuno, tiste ki ste že bile v izvidnici za nosečniškimi cunjami - aja, pa ne predrage predlagat, ker nimam ravno zlate skrinje z zlatniki user posted image user posted image

pleg tega me zanima, ali ve trebuh kar ven drzite ali tudi kaj notir? mene je prej kriz bolele pred nosečnostjo in sme se full navadla trebuh notri drzat, sedaj pa to kar podzavestno delam, čeprav vem da ni cool za dete.

jjasna- full si pridna da takole lepo skrbiš za naš seznam, res si zlata. user posted image user posted image

lep pozdrav vsem -
meni je drugače še vedno slabo, manj bruham, hemoglobin je šel dol, kljub floravitalu in centar? mami tabletam od fidi-ja?, sem pa uvedla ingverjev čaj ki kao pomaga proti slabosti in tudi migreni, tako da punce, morda namesto lekadola kakšno šalčko ingverjevega čaja, pa bo. no okus ni glih ne vem kaj -diši po cetu user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.9.2008 20:04:34   
spps
ojla punceuser posted image user posted image user posted image
sem se kar nasmejala,ko sem na brzino preletela o čem pišete.Pri nas so danes Kik odprli in sem si kupla dva spodnja dela trenerk in dve mikici.Cene so ugodne,saj sem za ene hlače dala 5€,za druge pa 10(so mal bolj fine),tk,da imam končno tud jaz eno trgovino z oblačili,ki ni pretežka za moj žepuser posted image user posted image user posted image
mam pa spet probleme z zaprtjem,ne vem več kaj naj pojem,spijem,da se mal prepucamuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse ,ki ste imele preglede ČESTITAM za uspešno opravljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa dobre 3kg plusa,kaj šele bouser posted image user posted image user posted image vsaka čast tistim,ki se še niste zredile,predvidevam pa ,da ste to tiste,ki ste bruhale na začetku(se tolažimuser posted image user posted image user posted image user posted image )
in drugače?kako ste kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.9.2008 20:36:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

vsaka čast tistim,ki se še niste zredile,predvidevam pa ,da ste to tiste,ki ste bruhale na začetku(se tolažimuser posted image user posted image user posted image user posted image )

No, jaz sem na pregledu imela pol kile plusa, pa je še ta šel, ker imam ravno kontra težave kakor ti (sem stalna obiskovalka wc-ja)... nisem nič bruhala... imam pa zaloge še od prej. user posted image user posted image user posted image

cita - Meni vedno posluša srčka, ko imam pregled. Pa vodo dam pred vsakim pregledom. Ampak vska G ima neke svoje muhe in prebliske user posted image

dana - Krvavenje med sp. odnosom pride, ker je maternični vrat bolje prekrvavljen kot ko nismo noseče. Tudi zato ene krvavijo po pregledih. Če je krvavitev ni bila obilna in se na splošno počutiš ok mislim, da ne bi smelo biti panike. Če pa poznaš katero ki ima AngelSound jo pa prosi, da bi mal srčka poslušale, tolk da ti bo malce lažje.

Nina00
- Po mojem je nekaj v zraku, ker je naš tamal tud ena driskica. Ne bi spal, pa je zaspan, pa sam mami je dobra. Pe še to vreme in to nihanja temperature... Pa lepo, da se slabosti umirjajo. user posted image

Zasanjana - Tudi meni so nosečniške cunjice cortlih. user posted image Sem pa od sorodnice dobila 5 nosečniških hlač, tko da jih imam cel kup, pa zgornji delov prav tako, tako da mislim, da tudi pri meni ne bo večjih nakupv zame. Ampak sem večinoma doma in sem najraje kar v trenirki.

jadrnica - Hvala. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.9.2008 21:13:27   
yania
Meni tudi niso nobene cunje niti pod razno več prav. Pa sem dobila komaj pol kg gor, pa sem 16.teden.
Nisem na začetku nič bruhala, samo slabo mi pa je bilo ko noro, tako da enostavno sem brisala stvari z jedilnika, ki vem , da mi niso delale dobro, pa tudi pasalo mi ni: sladko (vse: sladkarije, sokovi, sadje-če je bilo zreli-adijo...samo kislo), kava je tudi šla, čeprav mogoče zdaj spijem kako šalčko na teden, pa še to brezkofeinsko....nimam neke želje po njej, sem pa spila eno, tisto z avtomata-mocacino mesec nazaj,,,,jao..kok sem se tresla, pa spat nisem potem mogla ponoči....pa pila sem jo ob 12ihuser posted image user posted image user posted image ja me fajn prime tale kofein...
ne prenesem še zdej ne veliko česna, ker mi je slabo še vedno...npr, ko delam špinačo dam le en strokec, ali pa na ribico, čisto malo....ker drugače je kriza....ne omenjajte mi pa pice, ki je videt ne morem, pa sploh ne vem zakaj, ko sem jo prej ful imela rada...pila sem u glavnem vodo, ko pa sem se te naveličala, po kakem mesecu in pol, mi je pasala kokakola...gazirano...ja vem, da ni fajn, sam kaka flaškica na dva dni...ja kaj čmo..to mi je pasalo..sem že rabila...:user posted image
No ampak mislim da bo zdaj šlo počasi gor...upam, da do 7.oktobra dobim kake pol kg, da končno pridem na 57, ker drugače bo po mojem kriza od sestre...zna mal zakomplicirat...
Ali gre katera od vas na THT test? Meni je moja g. rekla, da če sem šla na nuhalno, naj grem pa še na to, nakar včeraj preberem, tu na RR en članek, da ta test ni tako dober kot nuhalna, in da se sploh ne dopolnjuje, napr.da bi rekla, da bo bolj ziher user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa res ne vem no...
Kakorkoli...brcike čutim, kako mi mali skače, ko igram klavir, oz.ga igrajo moji učenčki...haha...danes me je prav žgečkalo....
Aja glede nos.oblačil...katastrofa s temi oblačili vsaj tu v Ljubljani,,,,vse staromodno...tko za ženske blizu 50ih let...drago pa ko bi bilo zlato...ej čist sem šokirana...sem danes poslala eno sodelavko ko je bila ravno v hali A (BTC), da je pogledala v tisti trgovinici, za kakšno lepo srajčko...itak da ni nič bilo pametnega....katastrofa....

SPPS kaj je to KIK...kje je to..iz kje si ti, nimam pojma, kje si to kupila...povej še nam...

Lepo bodite, pa se še kaj javim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.9.2008 7:27:43   
dana
yania a da je tako švoh s cujnami? Jaz sem pa ravno jutri imela namen it mal pogledat v Popek, pa Kepico, pa HM seveda -zadnjič sem tam dobila dvoje hlače, gornje dele so imel pa v glavnem še poletne majčke.
Kaj pa LaVie - je sicer drag, samo kadar sem gledala tam cujne (ko nisem bila noseča), so mi ble kar všeč.

Kile so pri meni še kar na istem, saj v grčiji nisem imela ne vem kakšnega apetita in sem prišla nazaj s kilo manj. Hlače mi pa samo še ene odgovarjajo, tako da bo zdaj skrajni čas da prešaltam na nosečniškeuser posted image

spps saj najbrž si že 100x prebrala kaj pomaga proti zaprtjuuser posted image  
pa vseeno: če bi na tešče pojedla kak sadež - a misliš da ne bi zaleglo? Pa čimveč polnozrnatega kruha, pa kak jogurt pa semena not - to meni zlo pomaga.
Jaz moram kar paziti kaj pojem ker sem že na železu, za tega pa pravjo da rad poleni prebavouser posted image .

< Sporočilo je popravil dana -- 18.9.2008 7:30:38 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.9.2008 7:58:23   
mediuhec
pozdravljene punce,

šopingi se bližajo! jaz se zaenkrat še stlačim v kakšne hlače, gumb je odpet- da se mi ne odpirajo preveč, pa si pomagam z gumico za lase, samo majčka mora bit dovolj dolga da sodelavci tega ne vidijio ha ha.
jaz bom šla najprej gledat h&m, majčke pa se po mojem splača pogledat kakšne številke večje kot pa ravno iz nosečniškega oddelka.

včeraj sem pregledala kaj vse je na voljo v ikei in se mi zdi da se da dobit kakšne stvari precej ceneje kot doma (npr. banjica je pol ceneje kot BC, posteljice so tudi ceneje)!

zasanjana, ko bodo naši dojenčki na svetu, te bomo zasule z vprašanji, pri 3 otrocih moraš bit že pravi profi user posted image

jaz bi najraje šla jutri na kakšen pregled, samo da mi povejo da je pikec ok... pa moram čakat na 7.10. joj, kje je to.

lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.9.2008 8:19:02   
Naja30
Pri nas bo treba oreng šoping nardit, ne sam za user posted image  mamo, tudi za tamalo. Sem danes ugotovila, da je čez poletje vse bodyje z dolgimi rokavi prerasla. user posted image

jadrnica, jaz ti najbolj priporočam h&m - poceni, lepo in udobno. user posted image  Večinoma imam samo od tam nos. cunje. Kot pravi spps, se pa v Kiku najde tudi kakšne fajn hlače.
Če pa trebuh not držiš, pa s tem mišice krepiš. Ne vem, kolk je to v nos. dobro ali ne, vem samo da je dete dobro zavarovano tam not in se mu nima kej zgodit. user posted image

jjasna, jaz sem se tud pol kile zredila, pol so pa nasl. dan čudežno izginile. user posted image   user posted image  Je ful odvisno kaj jem in koliko grem na wc. Pri tašči ponavadi več jem user posted image

yania, meni pa paše jest vse, kar tebi ne. user posted image  Edino sladkega ne smem veliko, ker mi je tudi rado slabo. Česen - uh, v vsako hrano bi ga dala! pica in ostali junk food - vsak dan bi kaj.

mediuhec, tako kot si rekla - majčke imam jaz tiste iz hm, ki so itak ful raztegljive.
Za cunje ne bom ful denarja zmetala stran, ker nekaj že imam oz. kar veliko, pa tudi kasneje nimaš kaj delat s temi cunjami. Imam npr. kopalke od La vie, ki so bile še na razprodajah drage, imela sem jih pa ravno 3x mogoče na sebi.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.9.2008 8:23:53   
Naja30
Da ne pozabim - hotla sem vprašat kako je že s temi otroškimi boleznimi in nosečnostjo? Vem da če je imela ženska norice (vodene koze), ni panike. Kaj pa ostalo? Ve katera?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.9.2008 8:41:50   
jjasna85
ojla punce!

Samo malo se vam oglašam, čeprav nimam kaj pametnega povedat user posted image

spps js sm oprazla, da še najbolj odpira grozdje! Tudi moja sestra ma blazne probleme s tem zaprtjem (ni noseča).. in je bla praw pri zdravniku - pa tablete, pa odvajalni čaji... bla bla bla... ko sm ji pa rekla naj poje malo grozdja, je pa šibala na wc ko raketa user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.9.2008 9:46:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Da ne pozabim - hotla sem vprašat kako je že s temi otroškimi boleznimi in nosečnostjo? Vem da če je imela ženska norice (vodene koze), ni panike. Kaj pa ostalo? Ve katera?

Vem le še to, poleg noric, da je panika tudi ta, da če nisi prebolela 6. in 5. otroške bolezni in jo faše tamala da ni ok. Od moje sošolke tamala je ravno to imlea, ko je bila drugič noseča, pa je morala na testiranje, če je že prebolela, pa na srečo je. Zakaj in kakšne so posledice pa ne vem.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.9.2008 10:13:48   
Pupa7
hoj, kaj pa sta 6. in 5. otroška bolezen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.9.2008 10:16:19   
liju
Pozdravljene nosečke!
Se opravičujem, da vdiram v vašo temo. Moja nosečnost se je julija že končala in imam prekrasnega sončka. Zato so mi ostala nosečniška oblačila, če katero zanima. Imam kavbojke (št. M) na naramnice in žametne črne hlače (št. M). Če katero zanima me naj kontaktira na ZS, lahko ji pošljem sliko za ceno pa se dogovorima, ker so res nova in lepo ohranjena.  Še enkrat se opravičujem!
lp in srečen konec

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.9.2008 10:45:22   
mojčika
Zaprtost imamo mi v familiji, tudi moja 2,5 letna hčerka, pomaga nama edino, res edino Prolife tabletke, ki imajo v sebi lactabacile in nič drugega, zdravnica mi je rekla, da so jogurti le reklama, da bi jih morali tudi po 10 pojest, da bi bilo dovolj, v enem tem bonbončku pa jih je dovolj. Po treh dneh bo odvajanje steklo.

Sem pa jaz dobila navodila, da naj zaradi astme pijem donat, če mi slučajno zgaga nagaja, rezultat je bil huda driska, pred nosečnostjo, bi ga pa lahko liter čmohnila, pa me ne bi nič premaknilouser posted image

S cunjami tudi jaz nisem zahtevna, sploh ker ne hodim delat, tako imam tudi jaz kavbojke in te raztegljive majčke iz H&M, ki tako lepo poudarijo mali trebušček, da sem kar malo ponosna nanjuser posted image

Otroške bolezni jaz mislim, da sem že dala skozi, ker pa naša mala ni v vrtecu, pa upam, da ne prinese kaj hujšega domov, so pa za mene prehladi hujši, ker dobim vedno pljučnico.

Tako dobro jutro, se me je sram, šele kofečkam, a sem šele ustala, ker se naša mala pazi. Včeraj mi je astma spet malo ponagajala, pa bom danes še malo na lahkouser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.9.2008 11:18:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Vem le še to, poleg noric, da je panika tudi ta, da če nisi prebolela 6. in 5. otroške bolezni in jo faše tamala da ni ok. Od moje sošolke tamala je ravno to imlea, ko je bila drugič noseča, pa je morala na testiranje, če je že prebolela, pa na srečo je. Zakaj in kakšne so posledice pa ne vem.

Zdaj si me pa malo prestrašla s tem. user posted image  Mislim, da je Tija 6.že imela, ne vem točno. A lahko malo razložiš (na hitro in kratko) katera je katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?