lucalu
|
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj? Pri nas je še vedno gužva, tako, da nimam časa za nič... razen za malega razgrajača. No, novica pri nas je, da moj zakladek že dva dni je tudi "dobrote" iz mamine kuhinje. Včeraj je, recimo, dopoldan pojedel jabolko in hruško, popoldan pa bučke s krompirjem. Danes je na vrsti banana, pa bomo videli kako bo šlo - do zdaj mu namreč ni bila všeč... Aja! Pa sedimo že tudi sami, seveda ne predolgo, pa vseeno... Mogoče mi bo celo uspelo prilepit kakšno slikico... Trenutno Tai spančka in jaz bom na hitro prebrala kar sem do zdaj zamudila (česar je pa kar veliko, zato močno upam, da mi bo vse uspelo)... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Taja je danes pojedla eno banano . Pa še nič jo ni rukalo zraven. Ji bom jutri dala še naribano jabolko zraven pa bomo vidl če bo to jedla. Smo bili pa pri tašči na kosilu in sem ji tam skuhala eno pici mici bučko in en krompirček in je vse pojedla, pol je pa še flaško mlekca čez ruknla. Bravo Taja za pridno papcanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Naš je pa pred kratkim ugotovil kako fajn se je kotalit in zdaj se sam kotali, ko ga dam na tla na tiste puzle. Ga dam na en konc, je čez par sekund že na parketu in pol ga spet postavim na začetek. Zna pa tud že naprej lazit, noge že ful dviguje pa se postavlja na kolena pa na stopala, roke pa ga še mal hecajo ampak se ne da . Bravo Maj!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka No, anja pa počasi puza naprej, se le z rokicami vleče, na postelji se pa zraven še odriva, tako da kar skače naprej . Trenutno pa se "pogovarja" z deko . Bravo Anja!!! IZVIRNO SPOROČILO: san sm dala par fotk gor.. za dva albuma .. ne znqam jih več kot 6 dat v en album... vedn napiše error Krasno detece tale Urbanček! Pa tako velik fant že zgleda... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Evo s Tajo sva že od P. Je rekla da je ok, da pa jo mormo full čuvat, ker je full občutljiva. Tako da sedaj ne smeva ven v dežju, ko je veter,... Pol je pa rekla še v noben shoping center (to tko al tko ne greva) pa noben prehlajen na obisk, ... V glavnem čuvat jo je treba. Bomo že. Čez 14 dni pa upam, da bo cepljena. So pa zdravnica in sestre čist navdušene nad njo, ker se jim skos nasmiha in nikol nič ne joka. Je bila danes ponoči spet pridna, se je zbudila prvič ob pol šestih. Bravo Taja!!! Končno spet zdrava! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki drage moje, Tit je zaspal v svoji posteljici brez zize in brez mene . Prav nič ni jokal, vse ji je uspelo narediti brez mene. Tako, da sem jaz bila na žuru do 11h, prvič od kar imam Tita, sem plesala in se imela skratka super, je bilo pa tudi lepo priti domov k mojemu sončku . Sem bila prav ponosna nanj, tašči pa zares hvaležna...čeprav mi je zadnje par dni kar nekaj živcev spila . Bravo Tit... in tašča!!! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Imamo pa novo zabavo pri nas, smo se tudi začeli kotaliti, pa z nosom v povštre rinemo, je tako smešen... Čestitke Maks!!! No, toliko mi je uspelo za zdaj... Razgrajaček me že kliče... zdaj gremo malo na sonček, potem pa preberem do konca... Ja, slikic mi pa, seveda, ne bo uspelo prilepit. Pridne bodite in veliko se cartajte!!!
|