Anonimen
|
Dobro jutro! Po dolgem času sem spet z vami. Sem vas močno, močno pogrešala!!! Da grem kar po vrsti: malaga: tebe pa pridno spremljajo z UZ. Mene tud zanima če mi folikel res poči al se vse ustavi? sulfinija, tud jaz upam, da boš imela čim manj stranskih učinkov. Teli vročinski valovi so res tako neprijetni, da ne moreš verjet. O, sem videla da si pridelala ful foliklov. Bravo.. Jaz sem največ dva. nf, se bosta pa kar ornk znebila denarja. Sam itak, da se splača!! frula, ti se tud odpravljaš na lepše?? Madona, tukaj ste vse take popotnice. lučka, pri meni je isto. Enkrat me ful obliva, drug ciklus ne,.. Res različno. tinč, te čisto razumem. Kaj pa če bi naslednji ciklus probala samo po pol tablete? Baje Reš pravi, da je včasih manj več. Drugače sem pa imela 12. dan ciklusa folikle velike nekje od 16-19 mm. little angel, jaz imam O nekje okoli 15 dne glede na UZ, po dolžini ciklusa pa nekje 20. dan. Tako, da težko rečem kaj se sploh mora gledat. muca, želim ti, da čimprej zagledaš in, da se vse konča srečno. kalaxy, UZ je od 12-14 dneva ciklusa. lastovka, dobrodošla. upam, da čimprej zagledaš . drugače je pa danes moj 16. dan. Na UZ 14 dan sem imela en folikel velik 19 mm, tako, da misilm, da je bila včeraj O. Je pa to očitno moj zadnji ciklus s K, ker mi ni dala recepta za naprej, ampak je rekla, da naj se oglasim, če dobim M.
|