![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Račke na potepu. Full so dobri. Je pa 9 punc in 1 fant. Ko pri rackah. Mama raca in male racke . Samo da je tu fant. A zgleda pogumen?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:19:29
|
|
|
|
Rubin.
|
A zgleda pogumen? Kaj pa vem? Kar no, glede na to da z njimi vzdrži 3/4 ure. Samo ga punčke kar malce zapostavljajo, raje plešejo med sabo, kolk se to spremeni, ko odrastejo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:19:47
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mi smo pa s plesnih . Mala miss full uživa, jaz pa tudi . Sami triletni cukri, se jim nasmejiš, sploh zdaj ko se učijo novi ples na to pesmico Račke na potepu. Full so dobri. Je pa 9 punc in 1 fant. kje pa plešete??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:20:08
|
|
|
|
Rubin.
|
Mama raca in male racke Mama raca je v tem primeru vaditelj .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:20:28
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A zgleda pogumen? Kaj pa vem? Kar no, glede na to da z njimi vzdrži 3/4 ure. Samo ga punčke kar malce zapostavljajo, raje plešejo med sabo, kolk se to spremeni, ko odrastejo . pikec že ve
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:21:31
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Mi smo pa s plesnih . Mala miss full uživa, jaz pa tudi . Sami triletni cukri, se jim nasmejiš, sploh zdaj ko se učijo novi ples na to pesmico Račke na potepu. Full so dobri. Je pa 9 punc in 1 fant. kje pa plešete?? A lahko, da ne bo reklame? No ti si šefica. www.zaplesi.si
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:22:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A zgleda pogumen? Kaj pa vem? Kar no, glede na to da z njimi vzdrži 3/4 ure. Samo ga punčke kar malce zapostavljajo, raje plešejo med sabo, kolk se to spremeni, ko odrastejo . pikec že ve Jap, zdaj hodijo na plesne samo zaradi plesa, potem pa....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, zdaj hodijo na plesne samo zaradi plesa, potem pa.... A ni tudi samo zaradi plesa ? Pikc, kje si, za kaksen verodostojen odgovor? Jaz pa pecico pucam. Dejte mal spodbujat . Ne vem, kaj me je picilo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:53:33
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz pa pecico pucam. Dejte mal spodbujat . Ne vem, kaj me je picilo. A so se pajki razbohotili? Sicer pa go girl, go girl, go girl.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.9.2008 19:55:13 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:54:40
|
|
|
|
Pikec
|
Bojo mi provali kej poiskat... Držte pesti, da bojo kej najdl. Ma rakuc je s temi desci če ga maš ga na plesne ne spraviš ni s šleperjem, če ga nimaš ga pa dubit ne moreš...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:56:21
|
|
|
|
Rubin.
|
Bojo mi provali kej poiskat... A ti je un 60+ tudi pobegnil?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:58:25
|
|
|
|
Pikec
|
sem taktično nardila.... Sem šla do vaditelja, on pa ni vedu, da un nima soplesalke. Pa še seznama ni mel. Pa sem rekla da bi blo fajn če bi po letih kakga najdu. Je reku da itak zmeri tko gledajo... upam, da se ne bojo na unga spomnili.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 19:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bojo mi provali kej poiskat... U, kul :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 20:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A so se pajki razbohotili? Skoraj, ja . Saj skoraj nic ne pecem, mogoce dvakrat na zimo. Pa sosedka kdaj. Umazana je pa k pr norcih.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 20:28:28
|
|
|
|
Rubin.
|
Umazana je pa k pr norcih. Zato je pa jaz nimam . Imamo tole zadevo: in sem zadovoljna . Sedaj pa grem gledat kaj je imela Oprah, danes za povedat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 20:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
in sem zadovoljna . Kaj je pa TO za eno cudo ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 20:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj pa grem gledat kaj je imela Oprah, danes za povedat. A Oprah se vedno rula? In kaj pravi? Je nisem gledala ze sto let...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 21:57:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je zvesta?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 22:43:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj je pa TO za eno cudo ? tukaj
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.9.2008 22:45:36 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 22:44:45
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kje je zvesta? V Ljubljani. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sedaj pa grem gledat kaj je imela Oprah, danes za povedat. A Oprah se vedno rula? In kaj pravi? Je nisem gledala ze sto let... Danes je bil dr. Oz, ful je faca - srčni kirug, ki pa ve sve i svašta dr.Oz Tako sedaj pa se grem gret med rjuhe.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.9.2008 22:46:09 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 22:54:55
|
|
|
|
malecka
|
No vidim, da več ne dogaja.............LAHKO NOČ
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.9.2008 8:53:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro jutro. Za Mič nekaj dobrega: Pa še nakaj za nas, obične smrtnike :
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.9.2008 8:59:18
|
|
|
|
Šarki
|
mmmmm je bla dobra sam zoc je ostal da ne bo pomote
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.9.2008 9:14:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi mmmmm je bla dobra sam zoc je ostal da ne bo pomote O pismo, a toliko sem ti ga nalila? Bom drugič bolj previdna.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.9.2008 12:46:20
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Boste držale ju3 pesti za mene. Kako sploh lahko kaj takega vprašaš? Močno, močno, močno . Mene še zdaj, po 100 letih, občasno tlači mora, da imam izpit in nič ne znam. Ampka ti si bila pridna in si se učila in jutri bo sonček in ti boš naredila izpit . Malena vidim da kukaš . No sonček je, kot sem obljubila, kako pa izpit?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.