Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:16:24
|
|
|
|
petja
|
Illy ... mnjam
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:51:44
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II lavazza. ali pa illy. Ja, po znamki pa ti dve, ce sta zmesani v pravi italijanski ekspresso. točno tko. najmiiiiiiiiiiii.....
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Mič II lavazza. ali pa illy. Ja, po znamki pa ti dve, ce sta zmesani v pravi italijanski ekspresso. točno tko. najmiiiiiiiiiiii..... Da, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii :). Blagor tistim, ki ste blizu Trsta :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:54:01
|
|
|
|
amaya
|
Je pa Illy draga kot zafran
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:55:22
|
|
|
|
Zamima
|
taka, ki jo moj skuha, ker je iz srca
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa Illy draga kot zafran V trgovini ja, kot ekspresso pa se mi zdi da ne....oz. nic kaj drazja od kaksne slivove vode . Ali me pa tako omami, da pozabim na ceno .
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:56:06
|
|
|
|
ZARA
|
Moja.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja. Pri meni je pa moja samo nujno zlo. Je ne znam skuhat...se niti ne potrudim.
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:58:56
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem pa za kavo tečna. Sploh, če je kaka švoh varianta, me ne zadovolji spljoh. Kja pa piješ kavo najraje potem?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 16.9.2008 20:59:17 >
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kja pa piješ kavo najraje potem? Ta prvo zjutraj doma, za nujo. Vmes une iz avtomata. Saj ene so prav fajn. Za gust pa v Trstu :). Pri nas skoraj ni dobrega ekpressa. Malo vec ga je bilo dobiti juzno, tam sem jo najraje pila v Artu, na Rivi, je bila prava italijanska. Dobra je bila tudi ena na ŽP v Ljubljani, samo ni glih lokacija za uzivat, je bila pa Lavazza. Tako da ce kdo ve za PRAVI ITALIJANSKI EKSPRESSO V LJ, se toplo priporocam :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:02:20
|
|
|
|
amaya
|
Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. In vam povem, da komaj cakam, da pridem domov in spijem eno dobro kavo. Tukaj je nimajo pojma naredit
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. Tukaj je nimajo pojma naredit Nemogoce . V Rimu sem spila full dobrih. Zakon mi je tudi kapucino na autostradi :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:05:03
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. Tukaj je nimajo pojma naredit Nemogoce . V Rimu sem spila full dobrih. Zakon mi je tudi kapucino na autostradi :). Verjemi. Bruha se mi ze....Bela kava: kava, prevreto mleko in pol litra vodene pene....bljak! Doma sem pa Nekafe nabavla in je boljsa kot vzunaj!
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bela kava: Aha, bele kave ne pijem v Italiji, bi bil greh . Sicer pa zna bit zanic, ce so ti standard nase.
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:08:25
|
|
|
|
amaya
|
Ne, res. Jaz sem totalno sokirana. Sem pa pila crno kavo Del moro, ki je dobra (smo jo imeli mi v lokalu in je bila ena A) pa je bila ta tako gnjusna, da sem se zraven zvijala Drgace pa: jao meni, ta Italija ima sreco, da je v Evropi.... Ker na momente se mi zdi, kot da sem sredi Afrike
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker na momente se mi zdi, kot da sem sredi Afrike Aja, to ti pa cist verjamem .
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:13:10
|
|
|
|
Maxica
|
Absolutno in samo Illy.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:13:29
|
|
|
|
amaya
|
Mislim: 1. ceste: katastrofa (mi v vasi nimamo takih, tukaj pa so kao avtoceste razrite) 2. prometni znaki in km na njih: na eni tabli, pise 159 km do Rime, cez 5 km, pa je ze nova, kjer pise 79 km do Rima To so kr neki ciljali, tipo: Tip1: Ej, Mario, koliko mislis, da je do Rima? Mario: ma po mojem tam okoli 160. Tip1 studira in valda je on bolj pameten in butne se eno tablo malo bolj dol z njegovo cifro 3. V casu kosila pri njih ne dela nic: niti bencinske crpalke....vse umre....celo nas Garmin je utihnil v casu kosila
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:16:59
|
|
|
|
ZARA
|
Mame Volge pa itak ne bomo vprašali, ker se ji od kafeta itak bruha.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mame Volge pa itak ne bomo vprašali, ker se ji od kafeta itak bruha. Mogoce bi ji pa enega kvalitetnega ponudili ?
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:20:04
|
|
|
|
ZARA
|
Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila??
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila?? Tezka bo. Moram razmislit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2008 21:34:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:49:04
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila?? Tezka bo. Moram razmislit. Samo mora biti res v über kvalitetna. Če se ji bo preveč bruhalo od kafeta, jo lahko še Matilda vzame.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?