|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
16.9.2008 20:58:22   
jencili
aja, še to sm pozabla.
Janey, a nisi ti neki govorila, da bi pršla v lj jutri na faks, pa še me bi se vidle?
Kaj je zdej s tem???

No, kok nas bo pol jutri?

Morm pa rečt, da sm pričakovala jutri tud Itato na randiju, pa nam je kr ušla na morjeuser posted image .
Kako pa je z Lariso?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.9.2008 21:01:16   
Februarka08
Jest upam da je blo to bruhanje sam zdele in da se ne bo ponavljalo...user posted image če se bo, naju itak jutri ne bo, gremo k zdravnikuuser posted image joj, upam da bo vse ok in ne bo treba it... mogoče je mela pa le preveč v želodčkuuser posted image mah, mam 100 vprašanj, grem raj mal pred tv... noč bo kriza... bom sam poslušala če je vse okuser posted image

Meti, tako naredi kot je Buči povedalauser posted image pa zelooooo bodi začudenauser posted image ko nas zagledašuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.9.2008 21:02:27   
Februarka08
Vauuuuuuuuuuuuuuuuu, 5 user posted image sem pridelalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.9.2008 21:03:46   
pina-1
čer.

Pri nas je vse redi sedi za tumorov. Pecivo je spečeno ( samo še v papirčke ga moram dat), kruhec sem tudi že spekla- take lepe bigice po dve skupiuser posted image . Ana je skopana in nadišavljena ter že moči nabira pri palčkih, jaz se pa tudi v glavo zrihtana. LE še stuškam se....

Mi2 za Ančko bova okoli 14 odjadrale proti primorski. JE treba po Mio v vrtec..

Danes popoldne me je ančka zopet presenetila. Se mi je zdelo da se je posračkala. Pa jo pričnem slačit- hlače so ble vse posrančkaneuser posted image , slači naprej in je ela bodi do pod pazduhe posranuser posted image user posted image user posted image . Ni blo druge kot čeber pripravit in se stuškatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.9.2008 21:05:45   
dolenjka
Čer drugič user posted image

Si ravno kremplje skrajšujem, da me tiste, ki me še ne poznajo osebno, ne bodo za vještico zamenjale user posted image  user posted image  user posted image

Torej da malo pokomentiram....

Februarka jaz o vreči razmišljam, pa ne vem al bi al ne bi user posted image  Da ji ne bo preveč vroče user posted image  Je bolj radiator sorte naša carica user posted image  - po očiju user posted image
Upam, da je z Lariso vse ok. Mogoče ji pa kombinacija AM in kake GH ni šla skupaj v želodčku user posted image  Sigurno ni nič hujšega. Mogoče se zbudi kmalu in poje kot je treba in spi do jutra user posted image

Meti, kar pridite mimo, pa naj vaš skrbi za kosilo ju3 in jeste v Supernovi user posted image

Listek, če ni prehudo pridita, se pač ne bo stiskal z našimi puncami tvoj David. No, sej naša se na prvem randiju itak nikol ne user posted image  user posted image  user posted image

Mesečnica ni panike, ziher pade kak abonma user posted image  Kar uletita ko se spedenata. Okoli 11h vaju pa že lahko pričakujemo, ne? user posted image

Buči, v tvojo prisotnost pa nisem dvomila user posted image  A boš kej maflnov prinesla user posted image

Mama Jencili, tudi vidva sta pričakovana okoli 11h user posted image  Larisa in Nejček ne prideta, ker sta oba prehlajena user posted image  Jaz sem nas 11 naštela, + 11 user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.9.2008 21:07:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Danes popoldne me je ančka zopet presenetila. Se mi je zdelo da se je posračkala. Pa jo pričnem slačit- hlače so ble vse posrančkaneuser posted image , slači naprej in je ela bodi do pod pazduhe posranuser posted image user posted image user posted image . Ni blo druge kot čeber pripravit in se stuškatuser posted image

zobki user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.9.2008 21:09:44   
dolenjka
Aja Bučmanka, jaz mislim da bo Mlavla imela še 1 user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.9.2008 21:10:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

zobki user posted image

ti so že prišli ven. a misliš da je to posračkala za nagrado?user posted image
ker zgoraj se še nič ne pripravlja...

je pa res, da je danes bolj malo kakala in je verjetno bilo malo preveč robe v črevihuser posted image user posted image

februarka, sem prepirčana da je Larisa samo preveč pojedla oz. ji kej ni fajn na želodček padlo. Če bi bruhala iz drugega razloga NE BI spala...tako da ti kar mirno

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.9.2008 21:11:11   
pina-1

Aja Bučmanka, jaz mislim da bo Mlavla imela še 1 user posted image  user posted image

po moje bo pa user posted image .

no da vidimo kera je večja čarovnicauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.9.2008 21:12:27   
dolenjka

ziher ti user posted image  user posted image  user posted image  maš več izkušenj, čeprav si mlajša user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.9.2008 21:14:24   
pina-1

ziher ti user posted image  user posted image  user posted image  maš več izkušenj, čeprav si mlajša user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  se pa hitro udašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.9.2008 21:16:49   
dolenjka

user posted image  se pa hitro udašuser posted image user posted image user posted image

ne ne, kar je res, je res user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.9.2008 21:26:05   
pina-1

ne ne, kar je res, je res user posted image  user posted image  user posted image

mi je v ponos user posted image user posted image user posted image . sa pazi da me ne razkuriš, da te ne zacoprnamuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.9.2008 21:26:11   
buči
Vas samo še enkrat preberim ...

Ne, nisem nič pekla, ker imam še vedno roke do kolen od včerajšnjega kavča! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi stavim na user posted image  pri Mlavli.

Torej trenutno: 2user posted image  : 1user posted image
Dolenjka: user posted image
Pina: user posted image
buči: user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.9.2008 21:27:18   
buči
Stave pobiramo, po novem letu pa jih še s čim podrepimo! Več o tem jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.9.2008 21:27:54   
buči
Joj, kolk ste počaaaaaaaaaasne. To me malo nervira! Grem spat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.9.2008 21:28:32   
buči
Saj ne morem verjet, da pacate več kot 2 minute, pa nič nemorete napisat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.9.2008 21:29:29   
buči
Nočka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.9.2008 21:30:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Nočka

Nočko Bušmanka user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.9.2008 21:32:37   
pina-1
buči, to je zdej že nekam utečeno, da se počasi piše... user posted image user posted image

mene pa Pino kliče na randi.... Moram poskrbet, da pridem nasmejana jutri na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.9.2008 21:38:34   
dolenjka

buči, to je zdej že nekam utečeno, da se počasi piše... user posted image user posted image

mene pa Pino kliče na randi.... Moram poskrbet, da pridem nasmejana jutri na srečanjeuser posted image user posted image user posted image

nočko

Mislim, da bo on poskrbel za to user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.9.2008 21:43:37   
jencili
čer,

no tko. Jst sm stuškana, lasje so umiti, zdej pa najboljš nardim, če grem kr spat, k če ga bo Taj ponoči kej sral, sm v riti jutruser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.9.2008 21:46:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Vas samo še enkrat preberim ...

Ne, nisem nič pekla, ker imam še vedno roke do kolen od včerajšnjega kavča! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi stavim na user posted image  pri Mlavli.

Torej trenutno: 3user posted image  : 1user posted image
jencili: user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.9.2008 21:46:57   
jencili

tko bo lepšeuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.9.2008 21:49:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

tko bo lepšeuser posted image

Ne, lepše bi bilo 2 : 2 user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?