|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oh te testi!
8.9.2008 9:04:24   
ROŽICI
veliko sreče!user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.9.2008 16:34:43   
metuLJchy
anonimna, ali si izvedela za izvide krvnega testa? Upam da lahko čestitamo...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.9.2008 7:58:48   
R777
Ta forum je res zlata vreden....user posted image
Veliko lažje mi je, ko preberem, da se smola s testi dogaja tudi drugim in da nisem jaz nekaj najbolj grdega....user posted image

Verejtno BC test ni prav nič kriv. Nosečnost se pojavi in propade.Če testa ne delaš, to tudi ne izveš...

Anonimna!!! Prsi niso najboljši znak nosečnosti in ne oziraj se na prenehanje bolečin v njih...

Pomembno je, da si zagledala user posted image user posted image ...Sporoči samo še izvid ßhcg....

Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.9.2008 8:13:30   
Anonimen
user posted image Oj!
No spet se vam javljam. Včeraj zjutraj sem bila na odvzemu krvi in je rezultat 64,30 - kar pomeni da gre za nosečnost. Še enkrat grem dat kri najverjetneje v petek- če bom zdržala seveda- ker letos marca je bilo podobno, pa je potem začel beta HCG padati in dobila se user posted image . Tako da je nosečnost propadla.
R777 se strinjam ja, da testi kar okej kažejo, le da ene testov ne delajo. Jaz sem jih prejšnji teden delala vsak dan in so se črtice stopnjevale nekje na dva dni, tako da zdaj počakam še do petka in spet naredim najprej test pa bom takoj videla kko močna črtica bo in mi bo jasno ali hormon raste ali pada. Žal mam že 2 slabi izkušnji za sabo tako, da pravijo v tretje gre rado.
Ampak nimam pa nobenih znakov drugih. Trenutno sem začela uporabljati tablete prometrium, katere mi je predpisala G ob ponovni zanositvi in jih uporabljam vaginalno. Kaj bo konec tedna spet pokazala kri pa vam poročam.Držite pesti zame.......

(odgovor članu R777)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.9.2008 8:44:32   
tia12
Držimo pestke, da bo user posted image !!!!!!!
Good luck!

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.9.2008 8:48:03   
metuLJchy
anonimna user posted image user posted image , jaz upam in mislim da bo user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.9.2008 12:42:29   
pokica_
Navijam anonimna!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.9.2008 8:33:25   
Anonimen
Punca hvala vam- ful ste zlate!!
Danes sem test ponovila in črtica je še vedno, ampak ni tako močna kot bi mogla bit - mislim kot je tista kontrolna. Je močna ampak že tri dni je isto močna, tako da jutri grem spet na krvni test in bom videla če se bo kaj hormon povečal.DRŽITE PESTI!!!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.9.2008 18:37:14   
metuLJchy
anonimna, če je črtica tolikokrat (pa čeprav manj močna)  nekaj mora bit na tem! Morda še nimaš dosti nosečniškega hormona, in je zato slabša - ali je zdaj že mimo dan ko bi morala dobit M.? Držimo pesti, ti pa nam čimprej sporoči lepo novičko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.9.2008 19:19:00   
divans1
Zakaj pa jemlješ prometrium? Držim user posted image user posted image user posted image da bo vse ok!!!

Neposredna povezava do sporočila: 35
10.9.2008 19:22:01   
Anonimen
jaja user posted image  bi mogla imeti že tri dni nazaj. Prometrium pa mi je predpisala zdravnica ob ponovni zanostivi, da mi obdrži plod in da se bolje lahko razvija, ker sem mela ze dva splava- tako da upam da v 3 rata.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
10.9.2008 19:42:45   
divans1
In te tablete začneš jemat takoj ko zanosiš?? Mislim da si na dobri poti in da ti bo uspelo dobiti user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.9.2008 20:59:24   
Anonimen
ja v bistvu si jih 2x na dan vstavljam vaginalno- malo nelagodno ampak samo da se obdrži...... Upam da tokrt res!!!!

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
11.9.2008 8:57:20   
fragola
anonimna tudi jaz sem imela že dva ss in mi je zdaj moj ginekolog predpisal prometrium ob ponovni nosečnosti, mene me je tako strah da se bo spet ponovilo!!!! Pišimi na zs, ker mava enako izkušnjo in bi si lahko moralno pomagale, seveda če želiš!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.9.2008 12:49:18   
Anonimen
Začetek zadnje menstruacije sem imela 8.8. V torek 9.9. sem delala test- ampak je negativen. A o mentruaciji ne duha ne sluha. Vem da je možno, da je test pokazal narobe- ampak... Kake so vaše izkušnje s tem?

Lana

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
11.9.2008 13:22:09   
Anonimen
No drgage moje hormon se mi je povzpel na 244,60 kar je super IN VSE KAŽE NA TO, DA SE DOBRO RAZVIJA.
Hvala vam vsem za dobre besede in podporo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.9.2008 14:32:46   
tia12
čestitke, sedaj pa si sreča user posted image .user posted image user posted image user posted image lepih user posted image ti želim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.9.2008 15:51:04   
Anonimen
O ful hvala hvala, samo da bo vse ok in da bom slabe misli odgnala stran!!!

jupiuser posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
11.9.2008 16:06:53   
moniponi
Čestitke anonimna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.9.2008 16:11:33   
metuLJchy
čestitke anonimna, ti bom rekla kar majčica, ker boš po vsej verjetnosti maja mamica! Uživaj v čarobnosti teh 9 mesecev, čuvaj se in se razvajaj user posted image

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.9.2008 7:54:40   
Anonimen
jaja po vseh izračunih naj bi imela pdp 19.05.2009 - saj sem že na listi, ker sem si takoj šla to izračunat. Zdaj pa le srečno na poti do cila.... TUDI VSEM VAM!

Neposredna povezava do sporočila: 46
12.9.2008 8:29:47   
Jane77
Čestitke anonimna user posted image user posted image user posted image  Koliko časa ste se pa trudili za user posted image ?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.9.2008 22:14:16   
klavdiy4
Hei..

Meni tud najprej test ni pokazal user posted image , vendar ker mi je M še vedno zamujala sem ga po nekaj dneh ponovila in........ bili sta user posted image !

Bi bilo bolje počakati, da M zamuja!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.9.2008 22:17:21   
klavdiy4
sorry nisem prebrala druge strani user posted image user posted image user posted image user posted image ..

ČESTITKE ANONIMEN!!!!user posted image  PA VELIKO SREČE user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.9.2008 20:23:11   
tanja040
Ali je katera že delala test PREGNANCY TEST? V lekarni mi ga je ponudila,ker sem se pritoževala, da za te teste zmečem veliko denarja. Stane manj kot 2€.
Danes zjutraj sem naredila test in je kontrolna črtica kar vidna, tista druga pa je bila komaj vidna. M mi zamuja 1 teden. Mogoče sem pod pritiskom in si preveč želimuser posted image zato sem vidla drugo črtico.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?