|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
16.9.2008 11:10:17   
ključek
me to you - a ti hodiš z lano nejo vsak dan ven na sprehod?

ne. samo prejšni teden smo bili 2x, ko je bil sonček. bom pa popoldne za kakšne pol ure šla mal na sprehod, če le ne bo dežja. jo bom fajn oblekla pa bo. luft ji ne bo škodoval. pa še patronažna je rekla, naj kar gremo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.9.2008 11:11:15   
*bubi*
Dober dan!

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma jst ne razumem, zakaj sprožajo, če je z bebico in mamico vse v redu? user posted image

Ker v 42. tednu posteljica zelo hitro popušča in se lahko zgodi najhujše. Danes je lahko še vse OK, čez en dan pa čisto popusti. Če se slučajno odlušči, je malo možnosti za user posted image  user posted image .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.9.2008 11:11:22   
ključek
pa še neko vročino sem spet fasala ...zdaj že tretjič ...pa bolijo me vsi sklepi

user posted image ...............upam, da se čim prej pozdraviš..........

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.9.2008 11:17:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

me to you - a ti hodiš z lano nejo vsak dan ven na sprehod?

ne. samo prejšni teden smo bili 2x, ko je bil sonček. bom pa popoldne za kakšne pol ure šla mal na sprehod, če le ne bo dežja. jo bom fajn oblekla pa bo. luft ji ne bo škodoval. pa še patronažna je rekla, naj kar gremo.

Se strinjam. Midve sva tudi bili čez vikend not, danes pa bova šli malo ven. Saj jo lepo zavijem, prenosna torba, strehica.... muha ne more do nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.9.2008 11:56:46   
lana luna
dobro jutro babnce...

a je šla katera u P po štručko danes? drgač bomo tole luno na nebu kr skenslal, k nč ne pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.9.2008 11:57:51   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

U, pozabila sem napisati, da so mi rekle, da moram ta dva dni veliko po štengah hodit, pa fajn user posted image user posted image user posted image . user posted image

jest bi tut user posted image user posted image user posted image me ful gon, pa naš user posted image neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bova user posted image ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostnauser posted image user posted image user posted image jest bi user posted image ...

joj kolk me gonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.9.2008 12:32:24   
ključek
jest bi tut user posted image user posted image user posted image  me ful gon, pa naš user posted image  neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bovauser posted image ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostnauser posted image user posted image user posted image jest biuser posted image ...

joj kolk me gon user posted image user posted image user posted image

lana..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.9.2008 12:33:56 >

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.9.2008 12:33:40   
ključek
*bubi*, maš zelo luškano pikico...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.9.2008 12:39:10   
optimizem
Jaz imam za ljubljansko porosnišnico same pohvale- tako babce, sestre,... vse je bilo res super. Kar sem jih vprašala so mi z veseljem odgovorili.
Ko so me pripeljali v sobo so mi rekli, da mi pripadata dve vrečke vložkov ostalo dobim tukaj. In vsega je bilo dovolj na voljo, tako hlačk kot splahnih srajc, brisač, plenič, fiziloške,.... Samo rekel si kaj ti manjka pa so ti z veseljem dali. Pa itak so dvakrat na dan prineseli čisto perilo. Kar mi ni žal, da sem si prinesla sabo je modrček za dojenje in blazinice, tega pa v P ni.
Pa tudi hrana je bila odlična. Vse čestitek kuharcam...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.9.2008 12:47:14   
ključek
ali bo dovolj, če lano nejo za na sprehod oblečem v-bodi, hlače, komplet iz pliša, copatke, spodnja kapca (navadna) zgornja iz pliša, pokrijem z dekico, dam v košaro, pokrijem s pleničko??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.9.2008 13:05:52   
lana luna

ali bo dovolj, če lano nejo za na sprehod oblečem v-bodi, hlače, komplet iz pliša, copatke, spodnja kapca (navadna) zgornja iz pliša, pokrijem z dekico, dam v košaro, pokrijem s pleničko??? user posted image user posted image user posted image

pomojem bo dovolj. pa za vsak slučaj še kakšno dekico sabo vzem...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.9.2008 13:11:53   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem
Jaz imam za ljubljansko porosnišnico same pohvale

Jupiii user posted image user posted image user posted image , take pozitivne besede mi prav paše prebrat. Me veseli, da je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.9.2008 13:13:30   
KAHLO
ojla pupe!!

hitro da kaj napišem, naša piška se je v treh dneh poredila za 300 g mamica je čist ponosna na njo, je rekla patronaža da je prava baba ta naša dojenčica, da tako rada papca, sploh ni mogla verjet, je mislila da ji umetno mleko dajem, ali pa da jo prebujam....pa ni nič od tega, naša kar sama na uro, uro in pol fehta za mlekeca mami pa da kolko hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sva obe zadovljne, kaka tud pridno "moram hitro potrkati" sploh je nič ne zvija, vse kar poje čez pol ure pokaka k po tekočem traku....tega sva z mojim še posebaj vesela.
No popek ji še zmeraj malo krvavi tako da ga mormo pridno čistit, ampak moram rečt da so ji tak lepi popi nardili v porodnišnici, ma ga not, nič ni ven buliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mami so tud tako lepo zašili se mi sploh nič ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem res navdušena nad ljubljansko porodnišnico, jaz nevem od kje te negativne zgodbe o lj porodnišnici. A pa še to me je full presenetlo, takrat k sem rojevala je bil glavni doktor Pušenjak, nisem vedla da on tud v lj porodnišnici dela, no sicer so mene imele samo babice čez, edino kar je bilo njegovo delo je da je pogledal posteljico......

Me to you....jaz mislim da je čist dovolj oblečena, no sicer še danes nisem bila znaj razen koliko sem okno odprla, ampaak jaz bom jutri moji pupi dala na glavo samo eno kapico!! se mi zdi da je zadost, saj je zaveterje v vozičku!!

evo se že oglaša, ji šibam ziziko kazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
16.9.2008 13:16:22   
optimizem
Me to you - Včeraj k smo peljali Kajo mal na zrak, sem ji oblekla čez body in hlače še pajaca iz pliša, pa kapico, pa tale pajac ima zraven še kapuco, še to sem dala čez glavo, pa dve dekice. Zunaj smo bili pa pol ure, pol je pa tok spala, da jo ni bilo za zaustavit.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.9.2008 13:58:30   
onina
Saraya - meni je velikokrat mleko iz druge teklo, ko sem na eni dojila. Zato imaš blazinice na drugi strani, da nisi ves moker. Itak pa dojiš na začetku na obeh straneh...sploh se ne spomnim, kdaj bi samo na eni strani dojila...mislim, da šele potem ko smo pričeli z gosto hrano (pri 6.mesecih).

Mene pa zanima, kako so vaši otroci (tiste, ki ste sedaj rodile drugega) sprejeli novega člana. Kako je bilo pa v porodnišnici na obisku?

Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.9.2008 13:59:07   
*bubi*

*bubi*, maš zelo luškano pikico...............user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image  Zdaj jo še lahko vidite, ko bo prvi pust mimo, bomo pa tudi njo zakamuflirali user posted image user posted image user posted image

Frizurco ima pa čisto kontra od Lane Neje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.9.2008 14:09:28   
*bubi*
Mene pa zanima, kako so vaši otroci (tiste, ki ste sedaj rodile drugega) sprejeli novega člana. Kako je bilo pa v porodnišnici na obisku?

Bubi (skoraj 3 leta) je bil ful vesel sestrce, je komaj čakal, da pride iz trebuščka. Prva reakcija -  skakal je od navdušenja. Prišel je še isti dan v P, jo je s takimi sijočimi očkami gledal user posted image  Pa tako čisto nežno se je dotika, ji da lubčka, poboža... res nežno. Rad gleda zraven, ko se previjamo in rihtamo, tudi glede hranjenja smo mu razložili, da ona je iz mamine zizike user posted image
Po drugi strani pa rabi pozornost, ki jo išče tudi z divjanjem, trmo user posted image . Malo preskuša meje, če bi mu zdaj slučajno kaj več dovolili kot prej user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.9.2008 14:42:30   
emi*
Ola!

Evo moja danes pa samo je pa sračka 100/h,samo leti iz riti.user posted image Dobila je neke mozoljčke po glavi pa ne vem ali je to kaka alergija na dekico,ki jo zavijam v njo odkar je mrzlo ali pa na hrano.Kaj mislite??Kar naenkrat cel kup mozoljčkov.user posted image user posted image user posted image

Vidim,da se spet pogovarjate o user posted image .Zdaj pa je začelo mojega user posted image  razganjat odkar sem rodila,ampak mora počakat, da grem še k G na pregled,vsaj še dva tri tedne,ampak je res težka.user posted image user posted image Ko pa bova pa bo v minuti konec!user posted image user posted image

Jutri mamo prvi pregled.Prej smo se tehtale skupaj,prvo jaz sama pa sem še njo vzela v naročje.Pa vidim,da je prišla na 4kg.Saj me že roke bolijo,ko jo dojim,mam že take mišice.......user posted image user posted image Ja tako se mi tehtamo,ko pa nimam za njo tehtnice.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.9.2008 14:44:15   
onina
Pri nas bo 20 mesecev razlike in se mi zdi, da ne ve, kaj ga čaka. Saj mu razlagam, da imam dojenčka v trebuščku in, da je to njegov bratec, kaj več pa ne...mu nočem razlagat, da se bosta skupaj igrala, ker se itak ne bosta mogla še kar dolgo časa.
Se pa bojim, da bo ful jokal, ko bosta šla z atijem potem domov, ko bo konec obiskov. Že zdaj, ko gre zjutraj v vrtec, jaz pa sem doma, joka. Saj mu potem ati hitro preusmeri pozornost, vendar ga je kar težko gledati, kako joka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
16.9.2008 14:47:36   
onina
Emi - koža se čisti - to je čisto normalno. Pri nas je imel na začetku ful lepo kožo, potem pa so se pojavili mozoljčki, ki so hitro spet izginili.

Kar se tiče pa posteljne telovadbe po porodu user posted image ...pri nas je bil prvič kar šok, ker se je zgleda notri vse premaknilo in je bilo tako, kot da bi bila ponovno devica.

A je morda katera iz Črnuč (Ljubljana)?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
16.9.2008 15:00:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,lana luna,vedve sta mi obe nekam sumljive glede špikanja.mogoče pa jutri bo akcijauser posted image

Ma pr nas se nič ne dogaja..... ne vem, kaj hoče ta punca.... user posted image user posted image Samo cel dopoldne sva zagonila zam v Postojni..... in v četrtek jovo na novo.... no, vsaj s prsti ni nič šarila po meni....

Sam babe, jst sem res naveličana.... se bom res z biciklom spustila dol po kaki strmini....

In danes je imela že 3700g.... pred enim tednom 3300g.... pred dvemi tedni 1800g... đizusssssssssssssssssss.... sej ji bojo vse cotke, ki jih imam napravljene v torbi, premajhne.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
16.9.2008 15:01:18   
morango

Mene pa neki zanima - a je tudi vas pri vaginalnem pregledu bolelo ali je šlo samo za neprijeten občutek? Mene je danes prvič vaginalno pregledala in bolelo je ko
AinB; mene je vaginalno pregledal v nedeljo, da je videl, ce se odpiram in ja, prvic, da me je bolelo, ko user posted image
Takrat sem 1. pomislila, da bo na porodu hudo, pa prav bala sem se naslednjega pregleda. Ne vem, zakaj to. Prej nisem nikol niti cutila, ko me je pregledoval.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
16.9.2008 15:06:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest bi tut user posted image user posted image user posted image me ful gon, pa naš user posted image neče. je včer zvečer reku, da nima cajt jit dons v P z mano in da zato ne bova user posted image ... sej ne vem a nej bom vesela al žalostnauser posted image user posted image user posted image jest bi user posted image ...

joj kolk me gonuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj  tudi nočeeeee.....  bi pa bil takoj za, da mu pompin nardim.... pa mu ne bom... tk.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi šla v sex shop, ma mi je nerodno zdej s tem trebhom..... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
16.9.2008 15:06:50   
*bubi*
Se pa bojim, da bo ful jokal, ko bosta šla z atijem potem domov, ko bo konec obiskov.

Ja, pri vas bo manjša razlika. Najboljše, da se z atijem že v naprej zmenita, kam bosta potem šla oz. kaj bosta počela, da se bo veselil it domov.

Lani sem bila jaz skoraj en teden v P (je bil bubi tudi okoli 20m star), pa ni bilo problemov. Prišel je k meni, si prinesel knjigico, da sva brala, potem pa je brez problema šel domov. Res pa je, da je bil večinoma z babico, ki je je ful navajen, tudi za prespat pri njej ni problem.

Zdaj pa si je tudi prinesel kako knjigico in igračko, jaz sem si vzela čas za njega, drugi pa so pupo cartali user posted image  Pa tisti teden, ko sem bila še user posted image  in sem bila not, sta se tudi že prej zmenila, kam bosta potem šla na igrala. Tak da je že kar silil domov user posted image

Mi jebilo tako ljubše, ker bi se še jaz user posted image , če bi se on začel. Itak hormoni delajo 100/h user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
16.9.2008 15:17:19   
morango

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma pr nas se nič ne dogaja..... ne vem, kaj hoče ta punca....
Hvala enako, Lara. Sam zaspana sem danes, da bi lahko cel dan prespala, pa ne vem, ce ima to kaj veze z rojevanjem.user posted image

.. in v četrtek jovo na novo..
Jaz imam tud CTG v cet., ob osmih moram bit tam. Kaj pa ti?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?