Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 9:32:55
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas je že cel mesec
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 9:34:41
|
|
|
|
Naja30
|
Kako to? Kje je to "pri nas"?
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 10:16:58
|
|
|
|
CatJa
|
Ve.
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 10:17:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ve. Aja, točno, ja. V Ve
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 10:19:45
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ve. Aja, točno, ja. V Ve Velenjkovac
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2008 11:44:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 11:45:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ve. Aja, točno, ja. V Ve Velenjkovac Aja, sem zmer misla, da si z drugje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2008 11:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 12:15:50
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 danes, ko je zastonj v LJ? jaz se skoz vozim z busom...
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 12:20:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Catja- jst sem bila prepričana, da si iz Mb. In odgovor na prvotno vprašanje- NE jst sem misla, da je pa z Gorenjske.
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 12:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga jst sem misla, da je pa z Gorenjske. Od tam sem jaz, svithart
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 13:01:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga jst sem misla, da je pa z Gorenjske. Od tam sem jaz, svithart ja, zate vem, da si iz nekih rovt, ampak za catjo sem pa tudi nekako tako predvidevala. ne vem, morda me je kdaj zavedel pogled skozi okno njene hiše
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 13:32:06
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga jst sem misla, da je pa z Gorenjske. Od tam sem jaz, svithart ja, zate vem, da si iz nekih rovt, ampak za catjo sem pa tudi nekako tako predvidevala. ne vem, morda me je kdaj zavedel pogled skozi okno njene hiše Tole se je pa zdej mal čudno bralo. Kot da si bila že kdaj pri meni, pa pravzaprav nisi vedla točno kje si. Na Gorenjskem npr.
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 13:35:11
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga jst sem misla, da je pa z Gorenjske. Od tam sem jaz, svithart ja, zate vem, da si iz nekih rovt, ampak za catjo sem pa tudi nekako tako predvidevala. ne vem, morda me je kdaj zavedel pogled skozi okno njene hiše Tole se je pa zdej mal čudno bralo. Kot da si bila že kdaj pri meni, pa pravzaprav nisi vedla točno kje si. Na Gorenjskem npr. A si imela kdaj kakšne slike v albumu? Lahko pa, da je Volga misli globlje, v prenesenem pomenu mogoče.
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 13:47:14
|
|
|
|
CatJa
|
Ja, ja, album je bil, kaki dve leti nazaj. Če ne še več. Ima Volga izvrsten spomin. Hotla sem samo rečt, da kdor ne ve, bi lahk mislil, da se ji počasi začelo rolat Da je z mojga okna gledala hribe in mislila, da je Velenje na Gorenjskem. Tak da ne, ni kakega globljega pomena
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 13:50:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ja, ja, album je bil, kaki dve leti nazaj. Če ne še več. Ima Volga izvrsten spomin. Hotla sem samo rečt, da kdor ne ve, bi lahk mislil, da se ji počasi začelo rolat Da je z mojga okna gledala hribe in mislila, da je Velenje na Gorenjskem. Tak da ne, ni kakega globljega pomena ja, ja, točno tako je bilo. Iz albuma. Rola se mi pa tud včas, tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 18:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
danes, ko je zastonj v LJ? Ce bi pa to prej vedela, bi si pa drugace organizirala dan. Zastonj je ipak zastonj.
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 18:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ve. Aja, točno, ja. V Ve Velenjkovac A od tam si? Ja fajn, no.
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 19:05:16
|
|
|
|
LoCa
|
bus je zastojn do ponedeljka. js se bom vozla, ampak ne zato ker je zastojn, ampak ker je premraz za kolo .učjri sm namreč ba kr malo bolehna. kolikor je meni znano je v novi gorici mestni prevoz stalno zastojn, amapk so ljudje preveč fensi tam, ker odkar sem se odselila ne vidim v busih nč več folka kot včasih.
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 19:12:57
|
|
|
|
pika74
|
NE
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 21:05:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ve. Aja, točno, ja. V Ve Velenjkovac A od tam si? Ja fajn, no. Zakaj že?
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 21:06:58
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Zakaj že? Zaradi avtobusnih prevozov.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 16.9.2008 21:07:09 >
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 21:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj že? Kr tko . Nisem si te predstavljala, da si iz Velenja, samo zato. Je pa fajn, da je kaksna iz Velenja. Kr tko .
|
|
|
|
RE: Se boste kaj vozile z busom 16.9.2008 21:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaradi avtobusnih prevozov. To je fajn, ja. Se eno furo zame, original gorenjko . Se bom takoj bolje pocutila, ko je nekaj zastonj .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?