Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali od starogradskih definitivno "Donesi vina krčmarice!". E na tu lomim čaše. Upali smo jedne godine (mislim da je bila `99) u jedan mariborski restoran (Pohorka) i bilo veče starogradske muzike, svirka uživo, ja se raspilavio. LUDILO!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:08:16
|
|
|
|
soncek28
|
Pa nema na čemu i drugi put,što se tiče muzike tu sam nepobedljiva ili nepobijedljiva kako hoćeš !!! Pa samo ti skini Zvonka Bogdana,prijaće ti,nije ti odabir loš!!!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28 Pa nema na čemu i drugi put,što se tiče muzike tu sam nepobedljiva ili nepobijedljiva kako hoćeš !!! Pa samo ti skini Zvonka Bogdana,prijaće ti,nije ti odabir loš!!! U kom smislu nepobjediva? Jel`l znaš ti curo s kim imaš posla?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2008 23:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:10:54
|
|
|
|
Shorty_
|
ja idem nina nana, hvala za ljepi večer in nadam se da se "vidimo " sutra, Laku vam noč
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakve gluposti, ovu su ozbiljne teme za ozbiljne debate. Ako smatraš da je ovo mjesto na kom se treba smijati definitivno si zalutala.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:11:56
|
|
|
|
soncek28
|
Vjerujem ti,kad je riječ o muzici tu sam ti i ja slaba......samo što meni i nisu baš te starogradske nekako.......više mi leže novokomponovane
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Shorty nemoj ideš molim te. Znaš kad te molim. Tozovac "Igrale se delije" (ova je moja)
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28 Vjerujem ti,kad je riječ o muzici tu sam ti i ja slaba......samo što meni i nisu baš te starogradske nekako.......više mi leže novokomponovane Fuj, bljak, bum, tras...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:14:18
|
|
|
|
soncek28
|
Hej, a dali ti znaš,sa kom ti imaš posla????? Da ,dobro si čuo ili vidjeo,da sam nepobedljiva
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:15:10
|
|
|
|
soncek28
|
E znala sam da ću te tu dobiti.....na novokomponovane
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Znate šta, čini mi se da je počeo masovni osip na ovoj temi, čak se ni cjetić više ne javlja, a tako mi je prirasla srcu... Mislim da je vrijeme da se Bakfark polako vrati u normalno stanje svijesti i da zapuca u krevet...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28 Hej, a dali ti znaš,sa kom ti imaš posla????? Da ,dobro si čuo ili vidjeo,da sam nepobedljiva Još uvijek ne znam u kom smislu. U pozadini ponovo Dobrivoje već_mi_je_dopizdio Topalović, numera "A ja sam kriv"...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:20:46
|
|
|
|
soncek28
|
A kod mene Miroslav Ilić "ova noć".....u pozadini. Pa Bakfark,ako si odlučio,da se vratiš u normalno stanje svijesti,samo da ti kažem,da se bilo lijepo družiti sa tobom.....hvala na dobroj zabavi!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Šta sad vam ja dođem tu kao neki klaun da mu se zahvaljujete na zabavi??? Mogla je Cvijetić 1 bar da se pozdravi od nas a ne ko kukavica da ...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Laku noć svima... Otiš`o sam...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:25:27
|
|
|
|
soncek28
|
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ daleko od toga,ali stvarno je prijalo,super što si se sjetio otvoriti ovu temu!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 10:21:04
|
|
|
|
Rožica I
|
Ej, Bakfarku, kad će repriza ?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 11:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Polako, sve u svoje vrijeme... Nisam ni ja mašina.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 11:32:43
|
|
|
|
Rožica I
|
Dobro, dobro....samo pitam !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 11:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mogla je Cvijetić 1 bar da se pozdravi od nas a ne ko kukavica da ... Kako komentarišeš ovo?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 11:50:08
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mogla je Cvijetić 1 bar da se pozdravi od nas a ne ko kukavica da ... Kako komentarišeš ovo? ------------------------- Ku-ku
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 11:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mogla je Cvijetić 1 bar da se pozdravi od nas a ne ko kukavica da ... Kako komentarišeš ovo? ------------------------- Ku-ku Tačno je 12 časova...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 12:00:27
|
|
|
|
Rožica I
|
Jel' sad vidiš zašto ponekad trebamo i kukavice ?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 16.9.2008 12:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima neke vrijednosti i od vas. Nego recite vi meni, koliko vas preko dana se na ovaj forum javlja sa posla? Recimo, ja sad imam pauzu, znači za nekih 20-ak minuta šibam nešto da pojedem, pa koristim gužvu, da nabaljezgam neko sranje na ovaj forum...
|
|
|
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!