Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:08:11
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
O lej jo. Zakaj mi pa jezik kazes?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:10:46
|
|
|
|
Šarki
|
ne pise se mi k nimam umnikov pa icnikov pol se pa skos motim pa skos radiram
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ne pise se mi k nimam umnikov pa icnikov Zakaj pa ne pises s s in c?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:13:11
|
|
|
|
Šarki
|
sej ti pravim da se skos motimk prtiskam ëç] namest csz bom tko pisala k TCHEBELTZA
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
bom tko pisala k TCHEBELTZA full dobro aj, se mal treniraj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:19:14
|
|
|
|
Šarki
|
a ti nekej povem sm sla u lidl k se je dons akcija zacela za machehe, sm bla mal cez 9 tam, pa so ble sam se ene
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Jaz sem jih tudi hotla kupit...samo ne danes. No, saj bodo se.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:23:43
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A res? Jaz sem jih tudi hotla kupit...samo ne danes. No, saj bodo se. ja, jest sm bla tud ze ene parkrat tko optimisticna
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jest sm bla tud ze ene parkrat tko optimisticna Ne, jaz sem sla enkrat lavando kupit, tko, en teden po akciji, ce jo slucajno imajo se. No, pa so ze dobili novo posiljko .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:32:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, jest sm bla tud ze ene parkrat tko optimisticna Ne, jaz sem sla enkrat lavando kupit, tko, en teden po akciji, ce jo slucajno imajo se. No, pa so ze dobili novo posiljko . packica jest pa ne hodm v lidl k poj sam sladkarije nabavlam meso mi je tm tko, tko, ga tm spljoh ne kupm sadje je pa tud cist umetno
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
packica Zakaj ? Aja, jaz pa akcije cekiram na netu, itak . Kupovat se mi pa itak nikjer ne da...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 20:47:57
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa k grem full nabavlat, pa ce sm predolgo v trgovini, zacnem poj nazaj na police nosit, k vidm kaksne neumnosti sm u vozek dala mojga je pa full sram poj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 21:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
zacnem poj nazaj na police nosit A res? O sit
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.9.2008 22:17:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jest pa k grem full nabavlat, pa ce sm predolgo v trgovini, zacnem poj nazaj na police nosit, k vidm kaksne neumnosti sm u vozek dala mojga je pa full sram poj si kar predstavljam
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 13:07:00
|
|
|
|
Rubin.
|
A nič ne klepečete Vas zebe pa ste vse pod koco? Eno popoldansko kavico, da vas pogreje , sem skuhala:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 14:12:49
|
|
|
|
malenaa
|
Rubin hvala. Jo potrebujem mam ju3 izpit pa sem že tak živčna, pa zdi se mi da nič več ne vem pa to. Pa strah me je ker me ded že vrgo parkrat in mam odpor do njega, do snovi, do vsega. Je mi pa pogoj, zato še tolko bolj, ker bi se po letu pavziranja rada vrnila nazaj med klopi. Še dobro da mi je en izpit pri njem celo ratalo naredit. Boste držale ju3 pesti za mene. Lepo prosim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 14:29:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Boste držale ju3 pesti za mene. Kako sploh lahko kaj takega vprašaš? Močno, močno, močno . Mene še zdaj, po 100 letih, občasno tlači mora, da imam izpit in nič ne znam. Ampka ti si bila pridna in si se učila in jutri bo sonček in ti boš naredila izpit .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 15:03:28
|
|
|
|
malenaa
|
naj te oni zgoraj čuje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 15:08:23
|
|
|
|
Rubin.
|
Asi s totih koncev?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 15:20:16
|
|
|
|
malenaa
|
vsekakor. Iz najlepših koncev
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 16:00:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa vsekakor. Iz najlepših koncev No dobro, ker imam veze samo za 02.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 17:01:38
|
|
|
|
Pikec
|
Pumce... a lohk neki prosim?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 17:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.9.2008 17:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno popoldansko kavico, da vas pogreje Hvala lepa je; jaz si jo bom zdajle privoscila :).
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.