|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.9.2008 20:41:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

spps, če nočeš da ti je slabo, moraš cel dan biti čim bolj aktivna, kofetkat, čvekat, okol hodit... kot jaz danes - in slabosti ni bilo. user posted image  A zgaga te tudi peče? Kakšen rupurut, pa bo.
sej sem nonstop terenska,drugač me ne matra,edin dans me je nekaj zj....
občasno me zgaga zdeluje,bom jutr šla donat iskatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.9.2008 20:42:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mikroB

Pozdrav vsem souser posted image !

Danes sem mela pregled in nuhalno (sem pravkar prišla domov). Mali misli, da je na trampolinu in je blo res fajn videk kk uživa v vsem prostoru, ki ga še ima, zaenkrat....

Izvidi krvi in vode so bli ok, razen na toksoplazmozo so negativni, tk da bo še treba fejst pazit.
Drugač je pa izvid nuhalne v redu, tud nosno kost ima, in pa vse ostalo bi naj bilo normalno....user posted image

Uživajte še naprej v vsej svoji veličini user posted image !
čestitke za opravljen pregled in NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.9.2008 20:45:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

spps - No, no... kaj se bi zdej premilsila, če boš tko govorila pazi, da si tvoj ne premisli. user posted image

user posted image user posted image user posted image hecam seuser posted image user posted image user posted image  ma kje si bo moj premislil,enkrat sem mu že ušla,tk,da mislim,da napake ne bo storiluser posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem oba že komaj čakava,da bo ohcet in selitev za nama-gre en kup živčkov

in kako si kaj ti?kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
15.9.2008 20:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ne, niti ne. Čakam na "mehurčke". user posted image Pa sem dočakala samo to, da mi že od petka občasno otrdeva trebuh. Danes sem šla po magnezijeve šumečke in upam, da bo bolje, drugače se grem pa pokazat k G.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
15.9.2008 21:18:15   
spps

Ne, niti ne. Čakam na "mehurčke". user posted image Pa sem dočakala samo to, da mi že od petka občasno otrdeva trebuh. Danes sem šla po magnezijeve šumečke in upam, da bo bolje, drugače se grem pa pokazat k G.

??kak pa to zgleda?
pazi kaj dviguješ in dost počivaj-.čeprav je zraven tvojega malega skor tak kot misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
15.9.2008 21:31:08   
Anonimen

??kak pa to zgleda?

Trd in napet trebuh ti rata, ampak baje če ni prisotna ob temu bolečina, da ni panike. No, bolečin pa nimam. Grem pa vsako popoldne s tamalim eno kitico oddremat, dvigujem ga pa tudi čim manj, ampak včasih kar ne gre, ker je res full lump in živahn.

Danes je kar nekaj punc imel preglede oziroma NS - trinity22, hedviga, štručka**, novo in SRCCEK, pa se niso NIČ oglasile. No, upajmo, da je vse ok in da bo poročilo jutri. Čakamo!

Jutri pa stiskamo in držimo pesti za:
suncicica, ki bo videla ali sta dva ali celo trije user posted image in ima NS, ter Naja30, ki bo že drug dan zapored lahko občudovala svojo pikico in ima pregled!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
15.9.2008 21:33:44   
spps
jaz  že tud komaj čakam na pregled,pa je šele oktobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.9.2008 21:35:39   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    20.10.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    30.09.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09.              
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    06.10.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    24.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)              
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09. 
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   06.10.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)  
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)                 16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. buksi                               (št.1  ,  št. 0)

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.9.2008 21:40:42   
spps
opa.sploh nisem opazila,da je tolk novih nosečk,med tem ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
15.9.2008 21:50:52   
Anonimen

opa.sploh nisem opazila,da je tolk novih nosečk,med tem ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sem imela polno, polno dela.user posted image Sem komaj čakal, da prideš nazaj. No, pa te en bom še obremenjevala sedaj, ampak po poroki in selitvi boš pa morala zavihati rokave. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
15.9.2008 22:00:55   
spps

Ja, sem imela polno, polno dela.user posted image Sem komaj čakal, da prideš nazaj. No, pa te en bom še obremenjevala sedaj, ampak po poroki in selitvi boš pa morala zavihati rokave. user posted image

pol se mi pa šola začneuser posted image user posted image user posted image
kako napreduješ z diplomo?si jo že oddala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
15.9.2008 22:11:32   
Anonimen

kako napreduješ z diplomo?si jo že oddala?

Ah ja... Še vedno čakam na podatke,  da lahko še tisti praktični del v diplomski zaključim. Pa smo bili že vse dogovorjeni, sedaj pa je en neki zamutil in rekel, da to kar hočem, da so zaupni podatki (pa so daleč stran od tega). No jutri imajo zopet nek sestanek in se bo vidu (tale, ki mi gre na roko in skrbi, da bom do teh podatkov le prišla) direktorco tam ne vem česa že in se bo z njo pogovoril, drugače bom pa pisno prošnjo še enkrat morala oddat zakaj to rabim, kje naj bi podatke uporabila, za kakšen namen... Noro!  Vse imam že 4 tedne spisano, samo to še čakam, da naredim piko na i in oddam, ampak se mi je zdelo, da mi gre vse skupaj prelahko in prehitro (je bila 3/4 diplomske spisane v še ne 3-eh tednih).

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
15.9.2008 22:37:01   
enkratna
Jaz sem pa danes dobila izvid nuhalne svetline domov. V celoti v angleškem jeziku!!! user posted image
Razen enega komentarja v slovenščini, ki pravi "Glede na izmerjeno NS, starost nosečnice in DPT je tveganje za DS nizko. Kariotipizacija ni indicirana" ter "Nosna kost vidna".
Zaradi dobrih izvidov ljubljanski porodnišnici oprostim tujejezični izvid (razumem anglešk, ampak ne pa medicinsko angleščino user posted image ).

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.9.2008 7:46:11   
Naja30
Dobro jutro!

jjasna, pritiska sem imela včeraj na pregledu 140/90, ampak doma imam normalno. Si ga ves čas merim. V P grem samo na pregled in sicer zarad prejšnje nos., ko sem imela ves čas povišan pritisk in se je slabo končalo zarad tega. Ampak takrat G pač ni bila pozorna, zdaj bom pa bolj pod kontrolo. Na žalost se mora kaj groznega zgoditi, da te bolj resno jemljejo. user posted image
Ti se pa le čuvaj, res čim manj dviguj malega. In počivaj z njim še naprej. Moramo si vzet počitek zase, delo bo že počakalo. Jaz sem zelo zadovoljna, da je mala v vrtcu, ker imam vsaj dopoldan zase... poleg počitka je treba še diplomo začet delat... user posted image user posted image

Nina, čestitke! user posted image  In ena user posted image  za malega, da reakcija čim prej mine.

enkratna, saj izvid za NS je večji del v angleščini. user posted image  Razen tega, kar si napisala in je z velikimi črkami. Ostalo je pa vse v ang. In čestitke seveda! user posted image

Jaz se bom pa še načakala do NS. Imam šele popoldan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.9.2008 9:25:51   
hedviga
Žijo nosečke! Kok ste v tem mrzlem jutru? Oz dopoldnevu?

Jaz sem včeraj preživela pregled. Izvidi od krvi ok, negativna za toxo (kdo bi si mislil, cel življenje mamo mačko), železo še kar.
Pritisk sem mela 100/60 kar je kar ok, glede na to da zna bit občasno zgornji 90. Težja sem pa za celih 6 kg glede na težo pred zanostivijo. user posted image  Hudoo...user posted image
Tamala dva smo tudi pokukali, sta že čez 10 cm velika, videti vse ok. Sta malo pomahala user posted image
Naslednji pregled je 7.10., ko bo zgleda delal že morfologijo. Juhu!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.9.2008 10:09:46   
Pupa7
Dobro jutro mamice :)

vidim, da meni nekaj šteka kompjuter, toliko ste napisale, jaz pa nisem včeraj dobila nobenega vašega posta.

Čestitke za lepe izvide, sem vam držala pesti :)

Čestitke za poroko!!! :) Mene le ta čaka v decembru :)

In pa veliko sreče pri pisanju diplom!!! Zna bit zoprna zadeva, ker maš na konc že vsega pouhn kufr :) (saj pr men je blo tko user posted image )

Drugače pa je res postalo prav zimsko, sm mogla naročit, da mi prvlečejo prenosni radiatorček iz kleti, ker v 3 puloverjih res nism mogla niti dihat (so že postal mal tesni :))

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.9.2008 10:12:03   
Pupa7
juj sm pozabla prašat,

ima še katera težave s krvavitvijo iz nosu?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.9.2008 10:13:18   
jjasna85
Ojla!

No tako.. js sm mela včeraj tudi pregled - sicer ne NS, ampak ČHT test... sicer me je vrgu tudi na UZ tako da sem lahko pogledala kaj tamali dela :) kr neki je veselo roke premikal pa mahal tako, da sm bla prow vesela.. velikosti in spola mi ni povedal user posted image  vem pa to, da ima 144g... je že en debelinko user posted image  
Drugače sm pa šla danes zjutraj še kri dat, izvide pa dobim šele čez 2 tedna pri G!! So rekli, da razen če bo kej hudo narobe, da me poklicejo.. ampak tudi to morem čakat najmanj 1 teden.. tako, da me kar ubija user posted image

Jjasna prosim popravi, da imam pregled 30.9. (29.9. si je gospod G vzel prosto user posted image )

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.9.2008 10:39:43   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

juj sm pozabla prašat,

ima še katera težave s krvavitvijo iz nosu?

Takšne težave sem jaz imela v 1. nos., pa ni panike, telo je samo bolj prekrvavljeno in žilice prej počijo, enako je z dlesnimi v ustih, meni zelo krvavijo kljub mehki ščetki.

Vsem čestitke za NS in zdrave otročičkeuser posted image

Jaz imam pa naslednji pregled 14. 10. in je še tako dolgo do tam. Pridelala pa sem 1 kg.

Diplomske, samo ne več, 3 mesece terenskega dela, 3 mesece pisanja, diploma od 400 strani... dovolj je za kar nekaj časa.

LP

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.9.2008 11:31:04   
PERSIDA
Ojla.
Kolk je danes čuden dan.Za prav nič mi ni.Od ležanja me že cela glava boli,da ,pa bi se spravila kaj delat to ,pa ni šans user posted image user posted image user posted image .Včeraj sem dobila nek krvav izcedek,tak da sem skoraj živčni zlom fasala.Ampak ,ker je bil to samo eden pol ,pa je bilo vse ok ,danes ,pa tudi se nisem odločila za g.Ampak verjemite ,da sem včeraj bila vsake pet minut na wcju in gledala v hlačke.Kot bi bile zlate.Ja upam ,da ne bo kakega sranja naprej ,ker tega ,pa res ne bi prenesla po šestih letih truda.
Hedviga lepo ,da rastete ,ste večji kot mi mi smo v 15 tednu tak ,da imamo do morfologije še kar nekaj časa.V katerem tednu ,pa ste vi trije?
Vsem ,ki ste imele ns ali g.pregled iskrene čestitke ,za dobre rezultate.
No grem pa sedaj malo v mb v baby center si oči past,cen ne bom gledalauser posted image .Pa še starše grem malo pogledat pol ,pa tak moram spet  kavč gladit.No lp od nas trehuser posted image .

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.9.2008 13:20:50   
Grahec
Pozdravček souser posted image !

Sem prav zares zbolela (viroza) in komaj gledam, glava me boli, kot da misli eksplodirat, smrkam, kašljam, vročino mam  in sem prav user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ste vse 10000 X bolje od mene! Nisem nič brala, ker nisem sposebna... ampak vas pozdravljam, želim sreče na pregledih in da bi se super počutile...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.9.2008 13:40:15   
dana
Punce lep pozdrav !

Sem vas mogla najprej vse prebrati. Je kar trajalouser posted image
No mi smo preživeli en teden počitnic na Kreti, kjer je bilo res lepo, predvsem pa vroče. Morje enkratno za kopati (27°C), ljudje prijazni, veliko smo si ogledali. Tamali je užival in je bila danes prav kriza ko je mogel iti spet v vrtec.

Se pa dopust ni začel ravno prav lepo za mene, saj sem 2 dni bruhala. Očitno sem mogla en virus prinesti s seboj. Tako da sem potem v nedeljo kar enga (ala) jegra ruknla. Pol je blo pa dobrouser posted image .
Potem sem pa še sred tedna enkrat ko sva se z možem mal pocrklala krvavela. In sem se ful ustrašla. Krvavitev je sicer takoj prenehala in se ni vlekla, pa vseeno.

No drugač pa sem tko tko. Ker sem na meji, sem že dobila Ferrum lek. Pa sem že mal pozabila - menda je dobro da se ga jemlje s C vitaminom (zaradi boljše absorbcije), sam kako pa zdaj to izvesti? A s kakšnim sokom ki ima vitamin C al kaj?

Pa ko vidim vaše datume za preglede ko jih imate na 3 tedne, jaz ga imam šele 3.11.user posted image  in to bo že morfologija.
user posted image  za vse ki ste dobro opravile na pregledih

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.9.2008 14:09:24   
mojčika
A s kakšnim sokom ki ima vitamin C al kaj?

Pojej potem pomarančo, stisni si limonado...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.9.2008 14:32:07   
novo
no, da se vam javim še vas.
res ste pridne pri pisanja, tak vas moram najprej prebrat.
izvidi moje NS so ok. Ne me vprašat, kako naju je oba bilo strah zaradi preteklih izkušenj. Zdaj pa gremo z optimizmom naprej. G,. je rekla, naj še bom kar 4 tedne bolj pazljiva glede na to, da sem imela že 2ss.
čestitam vsem ostalim user posted image , pa en user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.9.2008 15:17:06   
jjasna85
Uuu še eno vprašanje... kaj pomeni, če sem negativna na toksopl.?? ker js sm prašala sestro in je rekla : ''ja nič kaj...''user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?