Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 19:51:22
|
|
|
|
punčka10
|
Hej. Tko to gre! Kaj si pa ti mislna, kam da bo šla? Včasih se mi zdi, da se za otroke odločajo ljudje, ki ne vejo niti osnovnih zadev o ničemer, kar je v zvezi z sexom, nosečnostjo, naraščajem..Pa fak, mal je pa treba bit tut odresu, zrel, če se že odločamo za otroke!!! Lp
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 19:51:54
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
a je to kaj čudnega če oteče? meni se zdi nekaj čisto normalnega, kam bi pa naj šel preostenk sperme? za rabiš samo enega pravega plavalca, ne pa cel val
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:05:22
|
|
|
|
dulcinea
|
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:16:13
|
|
|
|
punčka10
|
Sm se že bala, da me boste vse napadle, zakaj nism prijazna..., ampak vidm, da se tut ostalim, ki ste odgovorile zdi to noro, kaj lahko ena vpraša. Pa žalostn je to, da ne pač ena mladenka, ki ne ve kaj pa kako, ampak nekdo,ki se odloča za otroka!
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:16:46
|
|
|
|
L3vcika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* a je to kaj čudnega če oteče? meni se zdi nekaj čisto normalnega, kam bi pa naj šel preostenk sperme? za rabiš samo enega pravega plavalca, ne pa cel val Tole je pa ful dobr povedano:)
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:17:38
|
|
|
|
enkratna
|
Ker jemljem tale komentar kot šalo, tudi odgovarjam tako: Pri oralnem spolnem odnosu lahko spermo pogoltneš, pa ti ne bo definitivno ne bo stekla ven (ne garantiram pa zanositve v tem primeru).
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:17:59
|
|
|
|
L3vcika
|
Sej mogoče bi lahko res na mal lepši način povedala! Ampak dobro, eni tako, drugi drugače...
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 20:59:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* za rabiš samo enega pravega plavalca, ne pa cel val Čisto tehnično in preverjeno - en sam nažalost ni dovolj, ker mu drugi pomagajo ovojnico od jajčeca pripravit za vstop, tako da ja, rabiš cel val, samo en pa potem vstopi. Ne se tolk kregat, punca pač vpraša. Anja normalno je, da odteče. Ko dedcu pride, gre zadostna količina naprej, tako da ni nič narobe, če odteče. Redke so take, ki ji nič ven ne gre, sem pa tud o eni taki že brala. Je pa res, da to niso težave z zanositvijo.
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 21:10:15
|
|
|
|
Anja984
|
Kako ste vsi pametni in prijazni. Sploh pa ti punčka10. Nisem nobena mladenka ampak sem od tebe starejša natanko 24 dni. Ko sem brala odgovore nisem te tema nikjer zasledila, pa nisem malo brala. Na sploh še nisem o tem nič slišala pa sem že nevednica. O otroku pa se odločam že nekaj časa. Čakala sem samo da naredim diplomo in da sva s fantom na svojem. Ti pa ker veš da ti sperma odteče pa boš zato super mamica. Bravo
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 21:21:08
|
|
|
|
Anja984
|
Sem brala kar si že napisala na foromu: No midva si ga sicer želiva,ampak nimava še useh stvari poštimanih-fax, službe, tko da... Ampak zadnih par mescev se nism mogla znebit občutka, da je čs da bi bla mamica. Sm rekla, če se bo prvič ko bova sexala prjel, je to že znak, da je pravi čs...drugač bova pa zdej kšne 3 mesce še počakala, da jst nardim še zadne izpite. Sm mal brala in vidm kolk časa se punce trudjo, da bi dobile bebice, tko da tut pr men najbrž ni kr že u 1 ratal.. In akj si napisala meni: Pa žalostn je to, da ne pač ena mladenka, ki ne ve kaj pa kako, ampak nekdo,ki se odloča za otroka! Zate pa je pravi čas za otroka če sexaš in se prvič prime je to že znak, da je pravi čas... To pa kaže na to da si zelo zrela in poučena mladenka.
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 21:23:24
|
|
|
|
enkratna
|
Res smo vsi zelo prijazni, vključno z mano. A res si nisem mogla pomagati, da ne bi debelo pogledala ob tvojem vprašanju. Preprosto ne morem verjeti, da se nisi prej z nekom posvetovala (s fantom, prijateljicami, mogoče starši, ginekologom,...) o tem vprašanju. Kar težko verjamem, da je človek (tik pred diplomo) še tako zavit v vato, kar se tiče splošne spolne osveščenosti. Oprosti, res je to izven mojega dosega dojemanja - in lahko, da ti s tem delam krivico. Pravzaprav me je tvoje vprašanje spomnilo na tisto v nekdanji reviji Antena (mislim, da je bila rubrika Zaupne besede). Gre pa nekako takole: "S fantom sva se zadnjič poljubljala in stiskala. Pri tem sem v njegovih hlačah začutila nekaj trdega, v obliki steklenice. Je moj fant mogoče alkoholik???".
< Sporočilo je popravil enkratna -- 14.9.2008 21:25:00 >
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 22:55:10
|
|
|
|
soncek28
|
Hej punce dejte no mir ,mater ste me nasmejale! Punca pač ne ve,in zato je vprašala.....
|
|
|
|
RE: zanositev 14.9.2008 23:44:53
|
|
|
|
urška
|
torej, to kar priteče ven, je semenska tekočina, ki ne vsebuje spermijev (razen, če so neplavalci). ti lepo pobegnejo noter opravit svojo nalogo. seveda če srečajo jajčece nekje v jajcevodu. če ne propadejo po parih dneh. drgač pa tudi meni ni jasno, kako vam niso znane osnove anatomije. pa če mate diplomo ali pa ne.
|
|
|
|
RE: zanositev 15.9.2008 7:36:50
|
|
|
|
punčka10
|
Jutro. Pa sej ni treba zdej mene napadat, ker sm sam povedala svoje mnenje. Če maš za komentirat druge napisane zadeve to napiš na temo, kateri to pritiče. Drugač pa ja,takrt sm pač tko okvirno napisala, ker najbrž 3 mesce razlike o delanju dojenčka, pa tut ni tok velik, se ti ne zdi? Sej zgleda da si ti na istem, če si čakala, da nardiš diplomo. Ampak jst mam še zdravstvene težave in zato je vse mal bl zakompliciran, ampak pustmo to...je druga tema. Men se je zdel sam totalno smešno, kaj sprašujš in to sm povedala. Uf res katastrofa. Ne bit takoj užaljena, ker najbrž si prčakvala kšn tak odgovor, ker najbrž ti je že po osnovnem znanju biologije iz osnovne šole jasn, da nima kam jit vsa ta sperma. Drugač pa oprosti, če te je to razkurl. Lahko da se je pa že prjel in boš lahko kmal ob svoji sreči, pozabila, na moj "neumesn" komentar. Lp
|
|
|
|
RE: zanositev 15.9.2008 8:21:39
|
|
|
|
sakuL
|
to je vedno tako, da odteče nekaj se prime če se... nekaj pa gre ven... po domače: kar je za ven , je za vn
|
|
RE: zanositev 15.9.2008 9:44:36
|
|
|
|
Dali*
|
mal sem prebrala, kaj so napisale ostale, ampak ne vsega...jaz dodajam... V enem izlivu sperme je cca. 300 milijonov semenčec. Do jajčeca jih uspešno priplava cca 200, ampak samo eni uspe do jajčeca. Normalno je, da po spolnem odnosu sperma odteče ven. Jaz ti priporočam, tko kot je meni tudi G svetovala. Mogoče je res ratalo zato, ampak malo pa tudi vzemi za rezervo. Po spolnem odnosu nasloni noge na zid za kakih 10-15 minut, da bodo semenčeca ležje in hitreje potovala proti jajčecu, seveda pa tudi malo opazuj kdaj imaš ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 10:49:43
|
|
|
|
Tejči
|
Na glavo se postavi, bo več not ostalo
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 13:05:15
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Na glavo se postavi, bo več not ostalo joj punce, polne ste dobrih idej
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 13:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj je moderno takoj k tipu pride rit v luft vrčt pa svečo pol ure delat. Probaj. Čeprav jaz osebno bi ti bolj uživanje brez opazovanja kam zakaj in kako kaj teče, pa cartanje po koncu "dela" svetovala
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 13:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja984 Tudi če imava spolni odnos zvečer, ko grem zjutraj na Wc se samo vsedem na školjko in steče ven. To je še odličen rezultat. Običajno steče praktično takoj. Ali si prepričana, da ne gre za kak beli tok?
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 13:30:06
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anja984 Tudi če imava spolni odnos zvečer, ko grem zjutraj na Wc se samo vsedem na školjko in steče ven. To je še odličen rezultat. Običajno steče praktično takoj. Ali si prepričana, da ne gre za kak beli tok? meni včasih teče ven ponoči, včasih zjutraj, ko grem na wc, včasih pa naslednji dan. tako, da to ni beli tok..
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 13:30:35
|
|
|
|
Volga
|
Ne, ampak jaz bi res rada vedela, kako si je avtorica posta predstavljala, da to izgleda? Mislim, da kam gre sperma, če ne ven? kaj si mislila, da se kar nekje skladišči oz. da gre v mehur in da se potem polula ali da gre v želodec in da se potem pokaka? Ali da iz gruče skladiščene sperme skozi leta nastane otrok? Če je je več, večji dojenček ali celo dva, trije, če manj pa manjši otrok? Res ne vem, kako si si predstalvjala, pa me res zanima, kaj človeka spopade, da da na nek javni forum tovrstvno vprašanje in potem ko bajagi objavlja poste naprej in naprej? Ni mi jasno...
|
|
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 15:27:01
|
|
|
|
girly
|
Mislim, da jo je bolj skrbelo, da noben plavalček ne priplava do jajčeca. ampak ne skrbi, če sta oba zdrava jih čisto dovolj pride do jajčeca. V glavnem, koliko sperme odteče ven je odvisno tudi od tega, kakšno količino jo moški izloči. več kot je je, več je pride ven - itak
|
|
RE: Sperma se ne zadrži v nožnici 15.9.2008 15:44:47
|
|
|
|
LunaLuna
|
Še dobro, da katera postavi kakšno "nerodno" vprašanje, da se lahko nekatere pol norce delate in mislite, kako vse veste. Mislim, da punca res ni tega potrebovala. Sej ne rabite odgovarjat na vsako vprašanje. Če se vam zdi neumno, ga pač izpustite in odgovorite na kakšno drugo. Tako boste vsaj komu pomagale. Njej sigurno niste s temi odgovori. Lep pozdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!