|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
14.9.2008 20:05:18   
jencili
no tko. Taj je ravnokar zaspal, ati gleda 'As ti tud not padu', jst bom šla pa počasi pod tuš. Glava me boli ko nora, tko da tud jst ne bom predolg pomoje tle vztrajalauser posted image

Današnja pospravljalna akcija je bla uspešna. Ostala je praktično samo še ena omara, ostalo sva pa porihtala. Pa so spet bl prazne police po stanovanjuuser posted image
Sm pa dons celo tud jst mela to čast, da sem user posted image  skuhala (drugače to počne on meniuser posted image ). Sva jedla mrežno pečenko, riž in solatko. Je blo dobruser posted image

Aja, pa tko mim grede sm še 2 žehti speglalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
14.9.2008 20:16:00   
larisa
Čer user posted image

Naš Nejc je zbolel user posted image user posted image user posted image  To je pa tko hudo, da me kar pobira zraven, ko ga gledam. Tolk zamašen nosek, da se kar duši. Sploh ne more normalno dihat, tud čez usta neuser posted image , pa tko kašlja, da se mi čist srce para. Vročino ima, ampak je ne zbijam, ker je 38, pa so rekl, da do 38,5 ne zbijat vročine, ker je bolje da jo ima. Se kao telo brani s tem user posted image  Spat itak ne more, k ga skos duši, tko da se mi bo pomoje kmal zrolal user posted image  
Krstili smo ga, ampak je bilo vse bolezensko obarvano, tko da nisem mogla glih uživat. Pa še ta user posted image  mraz, da sploh ne vem kako je treba otroka oblečt, pa vse....

Tko, zdej sem se čist skašljala, upam, da mi ne zamerite, ker jamram, ampak vi me najbolje rezumete, k ste vse mamice februarčkov user posted image

Zdele sem ga spravla pančkat, pa upam, da bo vsej mal trajal, ker je že čist adijo, ker ne more spat user posted image  

Kolk časa ponavadi trajajo taki prehladi pri user posted image ??? vse ki imate že kaj izkušenjuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
14.9.2008 20:23:34   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi smo se spet napotepal, zdaj pa najmlajša že pančka, jaz se pa s štrudlom bašem user posted image

Larisa user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  za vaju z Nejčkom in da se čim prej pozdravita user posted image
Nič ti ne znam svetovati, morda kašna izkušenejša mama user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
14.9.2008 20:29:34   
listek1
čer, no mi smo preživeli super dan. Sicer smo bolj malo spali čez dan, pa še to so bile borbe, da je zaspal. Ta naš mali hudiček full malo spi čez dan. Ponavadi vsega skupaj 1,5 ure, tako, da prou občudujem vaše sončke, ko pišete po koliko časa vam spijo. Larisa, pri nas je David zbolel za prehladom približno pri treh mesecih in sem ga peljala tja, ker je bil tudi že čist hripav. Dobila sva Fenistil (sem mu morala dajat po 10 kapljic 3x na dan), pa v ZD je moral nekaj vdihavat. Pa čimveč fiziološke v noska, midva mu to dajeva tudi če ni prehlajen, da lažje tiste mucke dobimo ve. Upam, da sem ti kaj pomagala s tem kaj smo mi naredili  v tem primeru.

No,, mi mamo pa ta teden nor, počasi se končujejo dela na bajti, mela sva pa totalno štalo. Ko so nama hotl montirat kuhno v sredo, nama je kreten prevrtal cev za vodo. SI lahko mislite kako je to zgledal. No ko so to končno popravil, pa naju včeri kliče parketar, da imamo premal parketa. So nama dal premalo parketa. Pa če ne bi človk koga fentuuser posted image   In tako še nimamo do konca parketa položenega, kar bi lahko bil že danes in tako bo šele konec tedna. No čez viken pa nas čaka čistilna akcija, da vse spucamo. Sem se mogla mal skašlat user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
14.9.2008 20:32:26   
dolenjka
O Listek, tebi pa teh dogovdkov in odmevov nisem čist nič fouš user posted image
Sem se pa jaz tudi ravno spomnila, da je pri nas v ZD ena mamica hodila na inhalacije s svojim user posted image  Ne vem pa, če se da kaj podobnega doma izvajat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
14.9.2008 20:48:05   
listek1
Ja midva sva mogla bit tam 10 min, da je mali poinhaliral zdravilo. Mu je pa ful pomagalo. Pa tudi fenistil je ful pomagal. Še bolj fajn je pa blo, ker je več spal. Stranski učinki: zaspanost user posted image  

Dolenjka, a za sredo še vela? Do kdaj boste pa vedle kje se dobimo?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
14.9.2008 20:48:05   
MetiLu
Čer!
Moj fante spi, jaz sem umita, sam še glavo si posušim, pa neki bo treba pomalcat, sem lačna user posted image
Popoldan sem bila pridn, sem skoraj vse speglala, nekaj parov hlač roma do šivilje, jih bo treba not vzet... še kar visijo z mene, čeprav sem na dopustu 1 kilo pridelala user posted image

Na gorenjskem pa nismo bili user posted image  no, pa sej gremo naslednji vikend gledat čolničke v Izolo user posted image

Jutri greva z Janezom mal v šoping, mu grem puzle za na tla kupit, ker teli tepihi pogrjeni z rjuho niso glih najboljš user posted image  mu preveč drsi in rjuha se guba, pa se ne more plazit user posted image

A za sredo se menite za LJ user posted image  mi imamo kontrolni pregled pri nevrologu, tko da ne moreva pridt user posted image user posted image

Za Celje pa še ne vem, kako bo...

Nobena mi ni odgovorila, če že uporablja avtosedež namesto lupinice?

Buči, jutri dopoldan bova midva v Cityparku, če boš tam kje okol se lahko dobimo na kavi?

Smo bli pa tud mi dones zunaj in sem skor zmrznila, Janeza sem pa obleka kot za pozim.... groza tale vreme user posted image  

Larisa, upam da se Nejček hitro pozdravi, ti pa tud ne znam svetovat, ker še nismo bili nič bolni. In upam, da tako ostane, ker me je tega kar groza user posted image  user posted image

No, grem še mal župce pojest, pol glavo posušit, pol se pa lubeku mal posvetit, da ne bomo dopustniškega povprečja pokvarli user posted image user posted image user posted image  me pa prov zanima kakšna bom, ko se posušim, je z glave tko rjava voda tekla, da se mi bo pomojem barva hitro izprala ... no, pa sej se itak nisem navajena bit tko temna, bom nabrž hitro nazaj k frizerki letela, da mi mal blond pramenčkov nardi user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 14.9.2008 20:50:35 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
14.9.2008 21:14:52   
mesecnica
Čer.

Larisa - user posted image  za vaju z Nejcem. Pri nas je prehlad trajal cca. 14 dni. Ampak najbujše (da je res teško dihala) je bilo samo 1 dan. Ostale dni pa smranje, kašljanje,... En dan je bil pa res katastrofa, tudi jesti ni mogla. Sem pa uporabljala fiziološko, pa z aspiratorjem ven povleka, kar se je nabralo.

Suzi* - WB user posted image .

Dolenjka - A sama skuhaš borovničke in jabolko?

MetiLu - mislim, da avtosedež že uporablja Februarka, pa še ena sam se ne spomnim katera user posted image .

Jencili - user posted image  za čistilno akcijo. Mi bi se tudi morali enkrat tega lotit.

Glede GH pri nas:
Naša sedaj poje nekako takole: ob ca. 10-ih ene 50 do 60 ml sadja (uvedli jaboljko in hruško). Potem ob 15-ih ali 16-ih tudi cca. 60 ml zelenjave (uvedli bučko, krompir, kolerabico, korenček, brokoli, cvetačo) in sedaj smo začeli še ob 18.30 z mlečnim rižekom. Tega ima najraje - sedaj ga je jedla 2x (včeraj in danes) in ga je vsakič pojedla 120ml. Drugač pa po vsakem hranjenju poje še pri meni kaj malega. Pa vmes tudi seveda user posted image . Mah - sej počasi se tudi pri nas pomika na boljše.
Ob katerih urah imate ostale GH in kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 14.9.2008 21:15:47 >

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
14.9.2008 21:22:35   
pina-1
čer.

Za nami en naporen dan. V celem dnevu je ana spala 5 minuser posted image . Mislim, da ni treba posebi opisat kako je zgledal dan. No sedaj obe že pridno palčkom družbo delata, Pino otorje gleda, jaz se pa s čajem bašemuser posted image . Me je žal obiskala teta viroza. Sem vsa nekam zagiftana pa grlo boliuser posted image user posted image . Ampak do srede se sestavim skupi. Jutri bo žajbel peluser posted image user posted image user posted image . Bo pa danes prej v postlo šla, da ruknem še kak lekadol. Upam da mam dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
14.9.2008 21:26:13   
listek1
mesečnica, midva imava zjutraj ob 9h-10h enkrat flaško (200 ml), potem imava ob 12- 12.30 kosilo (različno) in nič flaške, potem mu dam vmes mal jogurta, ob 16h mava malico (sadje, jogurt, skuta), zvečer pa ob 19h kosmiče+sadje ali riževo kašico ali sadno kašico, potem pa po kopanjju flaško (od 230- 300 ml). Jaz sem mu kar ukinla flaško za kosilo in malico. Mu dam raje vmes še mal jjogurta ali skute, da zdrži do malice.

MetiLu, za avtosedežek sem pa slišala (ne vem, če je to res), da mora otrok čisto samostojno sedeti, da ga potem daš v avtosedež. Mi ga še nimamo, ampak pa počasi razmišljamo o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
14.9.2008 21:28:12   
dolenjka
Listek, udeleženke bodo povedale kdaj pridejo in kam user posted image  Prefdlagam pa Supernovo, ker je veliko prstora za vozičke in nobene gužve user posted image

Mesecnica, ne, nisem sama kuhala, ker kuham ji zelenjavo, pa ji ne gre dol, sadja razen banane nisem imela nič doma in sem ji dala od Hippa, ker je zadnjič pri Zoji probala in ji je bilo všeč user posted image  Jaz sem se odločila da bom odmislila da je kupljeno, samo da bo jedla, čeprav nisem ravno navdušena nad tem user posted image
Naša je GH običajno ob 12h in 17h, vendar obakrat sadje, ker ji zelenjave notri ne spravim, razen korenčka, ki pa mislim da jo zapira user posted image  Počasi bi rada tisti obrok ob 12h zamenjala za toplega...sam ne vem kaj...toplo sadje? user posted image

Meti, Bajsika uporablja avtosedež (poleg Februarke) in mislim da so zadovoljni user posted image

Tako, jaz sem pa dobro delo opravila, sem  mojmu nogice popedenala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
14.9.2008 21:30:41   
pina-1
meti, mi tudi mamo ano že v stolčku, ker ji je lupinica že pretesna. Sem ji pa pod rit dala eno brisačko, stol pa dvignila v najbolj ležeči položaj.

Dolenjka, eno pedikuro bi pa tudi jaz rablauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
14.9.2008 21:34:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jaz tudi user posted image  Prideš? user posted image

Spel se spat, pa lekadol v gofljo, al pa kar 2, ker če te tokrat spet ne bo v LJ sem skregana user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
14.9.2008 21:39:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Spel se spat, pa lekadol v gofljo, al pa kar 2, ker če te tokrat spet ne bo v LJ sem skregana user posted image

Pa kdaj si vidla da je rjo kdo stran spucuuser posted image user posted image user posted image

sam vseeno bilahko z mani malo poklepetalauser posted image user posted image dolenjski bi se me rada na hitro odkrižalauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
14.9.2008 21:41:34   
dolenjka

Pa kdaj si vidla da je rjo kdo stran spucuuser posted image user posted image user posted image

sam vseeno bilahko z mani malo poklepetalauser posted image user posted image dolenjski bi se me rada na hitro odkrižalauser posted image

ni panike, kar čvekajva, sam glej da boš v sredo do 10h v LJ!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.9.2008 21:46:23   
pina-1

pred 0 bom že gor. itak je dogovorjeno za supernovo ne?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
14.9.2008 21:47:41   
MetiLu
Jaz sem še kar lačna user posted image

Mi imamo pa zdej že 3 obroke GH, tko da je zjutraj še dojenje okol 7.00-8.00, potem dopoldanska malca ob 11.00, ko mu dam sadno kašico, potem je kosilo ob 14.00 zelenjavna kašica/juhica, popoldan okol 17.00 sva se do zdej več ali manj dojila, samo ker se frajer čez dan bolj švoh priklaplja, sem začela tud popoldan dajat sadne kašice količinsko manj kot za cel obrok (cca. 140 ml), oz zdej bom začela s skutkami, potem pa še zvečer ob 19.00 mlečno kašico. Ponavadi na obrok poje nekje med 180 in 250 ml, odvisno kolk je gosto, kolk je lačen in kolk mu je dobr user posted image
Dones sem mu prvič dala v juhico košček piščančka in je vse zmazal user posted image

Dolenjka, jaz tud nič ne kompliciram s frutki in hipp kašicami... zelenjavne so itak zanič, sadne pa prav pridejo, sploh ker prihaja obdobje, ko bo manj (svežega) sadja na voljo ... na morju sem jih janezu kar precej dajala, ker je bilo bolj enostavno, zdej doma pa spet več kuham user posted image  k sreči mi res je vse brez problema.

Z avtosedežkom smo pa tud mi ful zadovoljni, pa sem ga tud čist polegla. Mal se mi zdi kmalu, sam moj fante se mi zdi že tako dolg, da mu pasovi v lupinci že čist prenizko na hrbtu pridejo, pa itak mu fali od glave sam še 2 cm do vrha lupince, tko da smo ga po dopustu, pri točno dopolnjenih 7. mesecih dali v sedežek user posted image  Upam, da ni panike...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
14.9.2008 21:48:39   
dolenjka

pred 0 bom že gor. itak je dogovorjeno za supernovo ne?

dogovorjeno sicer še ni, samo mislim da bo tako, glede na to, da bo zunaj 10 stopinj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
14.9.2008 21:51:35   
dolenjka
Meti, saj jaz ne kompliciram, Tara komplicira, ker ne je doma pripravljenega user posted image  Verjetno me špara, da mi ni treba "kuhat" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sam jaz sem trmasta in se ne dam, počasi se daleč pride user posted image  mali, bo že videla ko bo zvita mama spet banano v brokoli napeštala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
14.9.2008 21:52:03   
MetiLu
Pinči in Dolenjka, do kdaj nameravata uporabljati AC? Jaz sem se tok navadila, da ga sploh ne morem dat stran user posted image  Še na dopust sem ga sabo vlekla in ga uspešno namontirala v prenosno posteljico user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.9.2008 21:53:24   
Februarka08
Čer............

.............. lahko nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.9.2008 21:53:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pinči in Dolenjka, do kdaj nameravata uporabljati AC? Jaz sem se tok navadila, da ga sploh ne morem dat stran user posted image  Še na dopust sem ga sabo vlekla in ga uspešno namontirala v prenosno posteljico user posted image

verjetno kar do enega leta, čeprav je nevarnost za smrt v zibki že skoraj da mimo user posted image  Me nič ne moti, naj bo tam, bolj kot da ga ni user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.9.2008 21:53:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer............

.............. lahko nočuser posted image

ja pa jade! Tko pocen je pa ne boš odnesla user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
14.9.2008 21:55:52   
pina-1
dolenjka, sploh niso dvomili, da tara ne bo spoznala kako trmasta je mamiuser posted image user posted image user posted image  sam banana in brokoli je zanimiva kombinacijauser posted image .
Mi na srečo nimamo porblemov s hrano. Ana poje čisto vse kar ji dam. Danes je jedla govejo župo s korenčkom in piščance. Se je fajn najedla.

meti tudi jaz AC uporabljam durh arš in mislim, da ga bomo dokler bomo spali v mali posteljici. Ko jo da v veliko bom verjetno odklopla ali pa tudi neuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
14.9.2008 21:56:04   
MetiLu
Uuuuuuu tole je pa huda kombinacija, banana in brokoli user posted image user posted image user posted image  A tud domačih sadnih ti noče jest? Pa jih spasiraš al pretlačiš? Ker eni majo rajš hippe in frutke, ker so čist spasirani. Nočem bit pametna, sam sem falila neki dni tle gor, pa ne vem kako ste štartale s tole GH user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?