|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.9.2008 11:14:17   
yania
Kaj a tako drag je 4d UZ?...to pa nisem vedela...še fino da mi je malčka zapekla na cd že pri nuhalni svetlini... :)
Ej koliko vas že ve za spol....jaz sem u bistvu kar vesela, da še ne vem. Tako v pričakovanju smo vsi bolj. Pa vse tako firbec matra...haha...meni je pa res vseeno, moj bi imel Timija (TImon ali Timotej), jaz bi raje imela deklico (ne vem še imena...Gaja, Kjara, Talia, Anja...mah kaj vem)...no skratka,,,,če bo Timi, bomo pa seveda tudi veseli...tako da...moj metuljček že veselo brca, ga čutim vsak dan posebej, že kak teden, prej pa tudi že, a ne tako redno...najbolj mi je všeč, ko se uležem, pa se premika...me je danes tako špiknil ponoči, da sem se kar ustrašla...res je bilo močno...haha...

božajte svoje bušije...papa

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.9.2008 11:15:49   
yania
Aja jjasna, daj še mene prosim na seznamček......hvala....
Stara pa sem 29 let....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.9.2008 11:22:10   
Pozdravček,

no da se še jaz na hitro javim...nekaj me zdravje hecauser posted image user posted image en dan me fulll boli grlo drug dan in tako vsak drug dan ampak pa sem pa perehlajena kr fajn upam da mine tole...danes sem pa dopolnila 16t kako čas beži...zdele še mal počivam pol pa grem po tamalo ker nekaj potrebuje pr šoli pa ji je treba pomagat...punce čim lepše izkoristite dan zunaj ni najbolj lepo ampak si pa naredimo da nam bo znotraj toplo a ne...

Vse ki ste imele preglede ali NS čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.9.2008 12:40:44   
Tejči H
Živjo bodoče mamice.
Imam eno vprašanje.
Prijateljica mi je priproročila, da po koncu jemanja folne klisline, da se od tu naprej
jemlje ELEVIT vse do dojenja.
A je to nujno potrebno?Kr že Tifol nisem mogla jemati, k mi je blo kr slabo.
Po teh tabletih je pa baje slabost kr pogosta, baje.user posted image

Lepo se imejte.

Čao

Tejči

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.9.2008 12:51:19   
Dali*
tejči - meni je bilo tudi slabo po Tifolu, ampak sem ga jemala še predno sem zanosila, no potem sem pa 1 mesec pred zanositvijo jemala in še vedno jemljem Elevit. So res super. Jemala jih bom celo nosečnost in tudi med dojenjem. Tko, da priporočam. Ma pa vse vitamine in minerale noter, tko da ne rabiš nobenih dodatkov.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.9.2008 12:53:44   
Dali*
citaaa...ou, ma kje se skrivaš. Pridna mamica, kr pomagi hčerkici, ker danes imajo v šoli res včasih že prezahtevne naloge za otroke, ma sej tko se še starši kej naučijo, ali pa obudijo spomin.

Pozfravi se, dobesedno, in prid nas še kaj pogledat.

Kako pa kaj spps? Priprave na poroko v polnem teku, ha.

Uživaj vikend...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.9.2008 12:56:15   
Tejči H
ojla dali*
Kako je pa s slabostjo pri elevitu?
Hvala za odgovor.
Lp

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.9.2008 13:12:51   
Dali*
Jaz nisem imela in nimam nobenih slabosti. Po Tifolu se mi ker vrtelo, pa gor mi je šlo. Elevit, res so mal velike tablete, ampak jaz kot pravi, dobro prenašam. In zgleda da malčku tudi pašejo, ker pridno raste in se razvija. Pa tudi kri in vse mam super, kar sicer nisem nikoli imela.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.9.2008 13:27:06   
Anonimen
yania - Nisi se še pofočkala pri nas Marčevkah 09 (sem šla pogledat tvoje objave), si se pa med seznamom nosečk, ampak tale naš marčevski seznam in seznam vseh nosečk je čisto nekaj drugega. Te bom pa sedaj dodala. user posted image Dobrodošla med nami! user posted image

TejčiH - Če ješ uravnoteženo prehrano, potem ni takšne apnike, če ne jemlješ folne in vitaminov še naprej. Bo pa proti koncu prišel čas, ko se bodo pojavlajli kakšni krči v nogah (predvsem ponoči se je meni to dogajalo), pa trebuh ti bo otrdel... no, takrat pa kakšno šumečo tableto pa bo.
Za izognit se slabostim (če se pojavijo po tabletah) je najbolje, da vzameš tableto pred spanjem.

- Čimprej se pozdravi!

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.9.2008 13:29:42   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    20.10.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image   08.03.  yania (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   11.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)   25.09.         
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     07.10.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   18.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09.              
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)    
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    25.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    06.10.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    24.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)    03.10.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   14.10.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   06.10. 15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 57 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil jjasna -- 13.9.2008 13:30:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
13.9.2008 14:19:06   
Naja30
Nisem imela ne volje ne energije za tipkat včeraj. Spat sem šla ob osmih s tamalo in spala do jutra. Sem misla, da se bom kaj prej zbudila, pa me je kar ona. Jaz bi še spala. user posted image
Danes je en tak čuden dan, skoz sem lačna. Kar naprej nekaj meljem in kar naprej bi nekaj. Kot da mi nekaj manjka. Sladkarije so me začele matrat. V torek grem verjetno na test za sladkorno in komaj čakam, da vidim, kaj bo pokazalo. Ker imam včasih ene znake kot da bi spet bilo to. user posted image  

Čestitke vsem za prve metuljčke! O, kako je to en lep filing. user posted image

Tejči, kot ti je napisala jjasna. Če imaš uravnoteženo in raznoliko prehrano, za zdaj še ne rabiš dodatnih vitaminov. Škodijo pa verjetno tudi ne. Jaz sem še na tifolu. Potem bom centramed mami eno škatlo, pol pa mogoče elevit, ko jih Dali tako hvali. Ko sem dojila, sem se po njih zelo redila, pa vseeno.

Zdaj grem pa nekaj pojest. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.9.2008 14:22:15   
buksi
POzdravljene.

laho tudi mene dodate na seznam? sem v 13. tednu in NS je pokazala da je vse v redu.
me je pa dva dni spikalo in zbadalo v trebuhu, danes pa se je ze malo umirilo. To je zame prva nnosecnost in vsi ti obcutki so tako novi in nic ne vem ali je to ok ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.9.2008 14:37:33   
Naja30
buksi, dobrodošla. Ne skrbi, razno zbadanje, špikanje je čisto normalno. Vedno več bo tega, ker maternica raste in to pač tako čutiš.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
13.9.2008 15:30:07   
Dali*
buksi dobrodošla.

Naja, ma ta Dali, kr Elevit hvali. Ojej... Ma, če je pa res. Vedno mi je primanjkovlo vitaminov, energije in bla bla...ma, od kar sem na Elevitu se super počutim, kri je OK in vse je OK... Jaz se sedaj v 14. tednu nisem še nič zredila. Ma sej me niso plačal, da propagiram Elevit, hec. Škoda, bi lahko dobila kako provizijo, heh.

Jst bi tudi rada že čutila premike našega metuljčka. Metuljček sem ga poimenovala na začetku in sem kar prav sklepala, da bomo dobili fantka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.9.2008 16:08:52   
Anonimen
buksi - Dobrodošla! user posted image Za seznamček bi te prosila, d  nam posreduješ še PDP, leta, katera nosečnost je tale, koliko user posted image imaš že doma, naslednji pregled kdaj bo. user posted image

vitamini - No, nekatere hvalite Elevit, ampak jaz sem že med dojenjem jemala in jih jemljem tudi sedaj NeoVin+DHA. Vsebuje pa vitamin C, E, B6, B2, B1, B12, niacin, folno kislino, pantotennsko kislino, biotin, kalcij, magnezij, železo, cink, jod, poleg vsega tega pa še kapsulo DHA (omega-3). Torej vsak dan vzameš eno tableto z vitamini in minerali in eno kapsulo z DHA. Meni odgovarja in sem zelo zadovoljna in en menjam.  Je pa 30tablet in 30 kapsul, kar je dovolj za en mesec celo premoženje - odvisno kje kupiš v lekani, BC,... od 13-15€. Ampak jaz pravim, da ne bom noseča, niti dojila celo življenje, tko za teh par mesecev bomo že reskirali. user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.9.2008 16:26:25   
Pupa7
hojla punce, pozdravček tudi od nas, kjer še vedno pridno dežuje ... čas za lenarjenje ni kaj :)

Strinjam se z Elevitom le da ga probajte ne jemat pred spanjem, ker po njem težko zaspiš :)

drugače pa tudi mene nekaj matra trebušček, boli - bojda raste in je to to, vsekakor pa ni prijetno, sem se zato zbujala celo noč ...

z dragijem sva se ravno vrnila iz trgovine in vsa presrečna sem si kupila FRUCTALOV SOK :) jeeeeeei, še zdaj ne morem verjet, da ga tu imajo :) sicer samo borovnico, ampak od vseh sokov sem vidla samo tisto moooodrooo pakungo fructala in sem se počutila kot da sem doma :) sicer me je koštal celo premoženje ampak je vredno :) verjetn si mislte da sm mal trapasta, ampak male stvari delajo ljudi srečne a ni res :)

lepo leno popoldne vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.9.2008 16:41:27   
lejca
Pupa 7... te razumem,kaj bi jaz vse dala za Fructalov sokuser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.9.2008 16:53:58   
Pupa7
Lejca, kje pa ti živiš?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.9.2008 17:33:14   
lejca
Pupa7..jaz sem jo pa kr v tople kraje ubrisala...na Sicilijo..zdej sem tle ze 3 leta in pol. pa vsake tolk casa kej pogresam...najbolj alpsko mleko pa fructalov sok,pa kislo smetano in se bi lahk nastevala...ja pa gavrilovicevo pasteto..user posted image user posted image  k sreci mi moji vsake tolk casa posljejio kak paket domacih dobrot,pa gre...user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.9.2008 17:37:50   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
verjetn si mislte da sm mal trapasta, ampak male stvari delajo ljudi srečne a ni res :)

Pupa, sploh nisi trapasta, samo domotožna malo user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.9.2008 17:40:55   
Dali*
lejča...jaz imam na Sicilijo lepe spomine. Sem imela sicilijanca 5 let in sva živela v NL in sem vsako leto preživela 3 mes. na Siciliji. Joj, kok bi še šla dol. Sam pol mi Nl ni več pasala, ker sem bolj za tople kraje. Ma vse te zgodbe piše življenje.

Morda nas pa ti povabiš na "un bell piatto di pasta". "Bieda Sicilia" - bella Sicilia. . Sam se ne da tak faj napisat v dialektu, ne. Mal sem se pa naučila, če ne jih nič ne razumeš, ker ita ti nč ne pomaga, a ne. Ma tu avrai una piccirieda o figlioccio?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
13.9.2008 18:19:48   
lejca
Brava Dali user posted image user posted image user posted image  kak si me nasmejala..user posted image  Kr pase! Ves da pri nas so obiski vedno dobrodosli...user posted image ,pa ce tud trkajo z rokami in ne z cevljiuser posted image , sej menda ves za kaj se gre a ne?Iz kod pa je bil tvoj? Ja je mal tezk pisat dialekt pa jst sem tud mal lanjuza pa sej ves  kako je...Ne vemo se kaj bo ,ma jst mislim da bo pupa,he user posted image he

(kralj Salomon)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.9.2008 18:23:42   
spps
ojla čvekice!
jaz sem se spet na obisku pripopala na comp,da vas pozdravim,priznam,da vas že pošteno pogrešam,ker nisem na tekočem kaj se dogaja z vami. in kaj je novega?
pri men nič posebnega,razen tega,da se  poroka in selitev bližata s svetlobno hitrostjouser posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da čimprej comp dobim,saj je prišel s servisa,sam zdaj je pa še treba programe naložit,pa se je enmal zavleklouser posted image user posted image user posted image
da bom vse za nazaj prebrala bom pa rabla kakšen dan dopusta,ko ste postale prave čvekeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
13.9.2008 18:26:47   
spps
aja,sem zasledila,da je ker nekaj marčevk ,ki so same rojene marca.tudi jaz sem ovca,z rojstnim dnevom na 21.3.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.9.2008 20:40:46   
Pupa7
Hojla lejca, vidm da pogrešava iste stvari :) Če maš v bližini trgovino Bennet pejt pogledat mene so v Comu osrečil :)

sam res že cel dan sm v 7 nebesih sam zarad enga soka hahahaha moj se mi non stop smeje, me kliče že borovnička hahaha :)

po mojem bo naš dolgonogec odvisnež od borovnic :) pa ne vsakih, Fructalovih hahahaha :)

je pa res ja na momente pa mam domotožje :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?