|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje
11.3.2005 7:58:31   
BUČKO
pa ste dons a ne bo nič:kava:res da je že sonček pa niste že vse ven pobegnile:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kje
11.3.2005 8:01:08   
dory
Oi,

evo mene...mal ga bluzim po netu,pol pa na terapijo :(

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kje
11.3.2005 8:01:59   
Taša
Dobro jutro.. Sem ravnokar vstala, saj me sonček zbudil.. Joj ko to vidim, se kar boljše volje vstanem..Ni dvoma da zdej pa res že spomlad trka na vrat....Zdej pa hiter eno :kava:...da pridem mal k sebi...sem še bolj :zaspan:, čeprav so otroci spali celo noč..no le mene nekaj nahod matra...Menda se mi bo uspelo zlizat, da me ne bo vrglo, da bi mogla odležat...

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kje
11.3.2005 8:10:35   
BUČKO
Ja sej ponavadi je tako če so :duda:uredu pa mi kaj fašemo.Ja sej mi tut ponavadi spimovsaj do 7.00 danes je pa že ob 5.30 rogovilu tako da smo pol morali ker vstati.No ničhudega mam pa za RR več časa.:sloncek:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kje
11.3.2005 8:18:56   
Pupica
Dobro jutro!
Evo mene. Dons sem se pa sama zbudila. Mi je bilo prov čudno. Pogledam okoli sebe pa vidim da sta moja dva :love::duda: že vstala.
Namesto da bi še malo pospala sem mogla kuj prečekirat kaj počneta8)9nebesa
:)-:)-:)-To je pa tko če si babji firbec;)

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kje
11.3.2005 8:23:59   
Vera*
Dobro jutro!Jaz sem pa danes fraj,pa uživam.Kak lep sonček je pri nas.Samo mrzlo je pa ko :hudicek:.In kaj boste danes počele?Pupica&TIA tvoja :duda: je pa taka čedna bebika.prava manekenka bo ko bo velika.Sma ravno včeraj z mojmu :love: gledala albume,pa je rekel,da je prava princeska.:bravo::bravo:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kje
11.3.2005 8:28:23   
Lenny
Kaj sonček, če pa je spet mrzlo kot hudič :( Se odtajam ob kavi in širim navdušenje, da je končno petek!

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kje
11.3.2005 8:30:43   
lidia
petek je dober začetek 8)

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kje
11.3.2005 8:32:33   
BUČKO
Končno petek pa saj je bil komaj ponedeljek a gre samo meni tako hitro cajt.Kaj boste pa dons kuhale če boste sploh kaj?:)-

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kje
11.3.2005 8:33:34   
Nogavička
Dobro jutro!! Evo, tle pred mano je že druga:kava:, da se malo zbrihtam.

Lep dan želim vsem skupaj.:kuza::sloncek::kuza::sloncek:

Tea

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kje
11.3.2005 8:36:51   
Nogavička
Kuhale - kaj je že to:)-:)-:)-
pri nas rečemo, če se ne da nobenemu kuhat, da bomo "vsak ob svojem".

No ja, naša Hančula bo že kaj kuhanega dobila, midva bova pa že kaj pod zob vrgla.

Tako, da od mene danes nič idej.:rozica:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kje
11.3.2005 8:36:54   
lidia
meni se tako ne da kuhat, da to ni res...čisto sem brez idej. Bi rabla oni čudežni lonček,ki sliši na "lonček kuhaj"

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kje
11.3.2005 8:40:46   
SANDY
Lonček kuhaj bo ti samo polento bruhal...nama miška ima pa dons pri babi kosilo, jest pa itak od kruha živim!

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kje
11.3.2005 8:46:29   
kaja11
Dobro jutro!!!! Tudi jaz sem že na:kava: in to dvojni.
A samo jaz že zjutraj vem kaj bom kuhala;) široke rezance s špinačo in pršutom... mljask. Saj nismo taki psihli, da bi se že zjutraj zmenili za kosilo... že dva dni hočemo to jesti pa zmeraj kaj vmes pride.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kje
11.3.2005 8:47:11   
filipinka
Jutro!
Res je lepo...samo ta :hudicek: sneg! Danes bom naredila mesno lasagno, nekaj sem pripravila že včeraj! Komaj pa čakam, da lahko greva ven!:sloncek:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kje
11.3.2005 8:47:44   
L&F&B
Dobro jutro! Za nama je že kar dolgo jutro. Imava pa že kuhano kosilo. Juha z rezanci, tenstan krompir, ki ga je treba še dokončat in pa sojini zrezki, tudi za spečt še. Midva ponavadi že navsezgodaj napol skuhava, da greva poten lahki na potep in naju čaka kosilo lepo toplo že doma.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kje
11.3.2005 8:48:52   
filipinka
Vidim, da vse pijete:kava:! Jaz še je nisem od poroda! Mislite, da ne gre v mlekca?

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kje
11.3.2005 8:52:11   
L&F&B
Moram priznat, da si jo tudi jaz nisem upala piti, ko sem še dojila. Moj že itak ni nič spal, tako da poživila res ni rabu, pa tudi pasala mi sploh ni. Prav tako tudi v nosečnosti. No, po dveh letih abstinence pa sem navalila na :kava:. Se mi kar ne more ustavit...

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kje
11.3.2005 8:54:12   
Lenny
Meni je kofe celo nosečnost ful smrdel, med dojenjem je nisem pila, zdaj pa maksimalno dve. Eno zjutraj v pisarni, popoldne pa samo občasno. Doma je pa sploh ne kuhava!

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kje
11.3.2005 8:54:49   
L&F&B
Kok mi gre na živce, ker pišem kot kura po tipkovnici, pa nimam časa prebrat, pol pa take napake delam.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kje
11.3.2005 8:56:02   
kaja11
Tudi me nosečnostjo sem kakšno spila.... bel nescafe... zdaj sem pa vprašala patronažno in pediatrinjo in sta obedve rekle da lahko:bravo::bravo::bravo: Bi se mi zmešalo drgač:)-

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kje
11.3.2005 9:04:31   
Pupica
Jaz pa že eno leto ne pijem :kava:. Pa tako rada sme jo imela. Sem jih spila tut po 8 na dan:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kje
11.3.2005 9:06:15   
wawa
:):):):):):):):):)Dobro jutro:rozica:

Joj kako bi jaz tudi :kava: pa je ne smem:)-:)-:)-:)-

Je pa zunaj tako lep sonček, da mi gre kar na smeh....oooooo kako je lepo.......kam greste danes na sprehod, nekam kjer se bomo nasončile in nabrale energijo????:):)

LP

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kje
11.3.2005 9:07:00   
kaja11
8.... ta je pa mal huda.... faca si, da si se odvadila. Jaz sem prej spila ene 3 na dan... zdaj pa eno belo.

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kje
11.3.2005 9:08:11   
kaja11
Kakšen sonček????? Zdaj sta pa že dve sonček omenile??? Iz kje pa sta?? V LJ ga nimamo:(... kr neki.... jaz se bom preselila

(odgovor članu BUČKO)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?