|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
10.9.2008 21:32:39   
mary_lou
Ce je pa trlica pol sta pa sploh drug za druzga Tai je tud trlica....ma sele 7590user posted image user posted image user posted image user posted image pr 6 mescih v bistvu se ni podvojil teze 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
10.9.2008 21:33:41   
mesecnica
Ella - smo šli tudi tja pogledat. Luštno. Apartma? Koliko stran od plaže? Upam, da ne morim.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
10.9.2008 21:34:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Danes smo se spet potepali in malo šopingirali za zimo, ki bo naslednji teden user posted image  user posted image
Pa na kosilo sva šla, ker imava obletnico poroke.... pa 1 h sem mu dovolila biti na računalniku, zato za,ujam na randi z vami user posted image

Jencili mati, evo mene pored tebe user posted image  Šta ima? user posted image

Ella, a ti boš redkobesedna danes? A to pomeni da te nič ne bo user posted image  user posted image  Gdaj greste pa na zimovanje? user posted image  Moj spet neki tuhta, da bi vseen do Paga še skočil za 1 teden, sam pomojem je boljš da gremo kar v Kranjsko zimovat, bomo vsaj planine videl, ker Velebit je mal nizek user posted image

pa evo, radi seuser posted image
Ne, hotla sm se zment za otroški bazar. Jst bi pol kr v petek, če vama odgovarja

Ja, sam ne preveč pozno user posted image  

sva rekle do 10.30, ne?

bi blo fino ja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.9.2008 21:34:18   
mary_lou
zdej grem pa res spat drugac vas jutr res se v luft vrzem....nocko

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
10.9.2008 21:35:09   
mesecnica
Aha - naša je bila danes cepljena - tretja pikica user posted image . Ima pa 7270g in 67 cm. Tud bolj trlica kot ne user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
10.9.2008 21:35:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka sem ti pozavila čestitat za vajino obletnico user posted image user posted image user posted image v glavnem imejta se rada, pa da bodo naslednja tri leta vsaj še tok produktivna k so bla ta user posted image user posted image

dolenjka me pa skrbijo mal tele temperature, k pomoje bom jaz v sredo res mogla direkt na krvavc na plažo uletet user posted image user posted image user posted image

Hvala za voščilo user posted image  Stipe se tudi zahvaljuje in me vabi v zgornje sobane, sam sem mu povedala da je še mal zgodnja ura za norce brit user posted image

A pol srečanje kr na Krvavcu organiziramo? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
10.9.2008 21:35:34   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ella - smo šli tudi tja pogledat. Luštno. Apartma? Koliko stran od plaže? Upam, da ne morim.user posted image

mi imamo sam sobo z kopalnico, pa vn hodmo jest, 20 m od plaže, skor na koncu rive če poznaš novaljno, luštn sprehodek zjutraj do mesta na kavo in zvečer na pivo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2482
10.9.2008 21:35:44   
mary_lou
Aja ce se pa v petek srecamo na bazarju nej pa carica kr Taija pocuka za rokav

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
10.9.2008 21:37:09   
jencili

Ella in Dolenjka - ej bejbe - kam pa to hodite na Pag?

Jaz hodim k Elli na obisk user posted image  user posted image  user posted image

Blagor enim user posted image user posted image user posted image .

To je bil enodnevni obisk user posted image  Sam zdej pa resno razmišljava z mojim, da bi šla še za 1 teden v hotel na Pag, ker je iber ugodno user posted image

kok pa je to zate iber?user posted image

150 EUR po glavi za cel teden polpenzion (samopostrežni zajtrk + večerja) v hotelu 4* z bazenom in na plaži user posted image  Dost ugodno user posted image

to je pa res ugodno user posted image
Midva sva gledala npr. toplice pri nas Radenci sicer decembra ampak ne konec ko so počitnice in pride 3x polpenzion 266€ za oba.

Dej, a maš kak link?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.9.2008 21:37:14   
mesecnica

mi imamo sam sobo z kopalnico, pa vn hodmo jest, 20 m od plaže, skor na koncu rive če poznaš novaljno, luštn sprehodek zjutraj do mesta na kavo in zvečer na pivo user posted image user posted image

Kaj pa zajtrke? A je notri hladilnik?

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.9.2008 21:37:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ce je pa trlica pol sta pa sploh drug za druzga Tai je tud trlica....ma sele 7590user posted image user posted image user posted image user posted image pr 6 mescih v bistvu se ni podvojil teze 

Naša ima danes manj kot pred enim tednom user posted image  Prejle sem jo navagala 6430 g user posted image , dolga je pa 65 cm

V 1 tednu mi je shujšala zaradi tega zobovja al kaj vem česa user posted image
Je pa danes spet GH jedla, tko da zdej je spet tko kot je približno blo, no sam količinsko ne, ker se ji je valda želodček skrčil user posted image  Je pa pojedla 1/3 banane (kar velike) in 100 ml sadne kašice. Zgleda da bom mogla še nekaj časa kupovati GH če bom hotla da bo ona jedla user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.9.2008 21:38:53   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

kok je pa velik?
Sprašujem zato, k je naš Tjason bil pri 6 mes. težek 6640guser posted image , tko da ste na dobri potiuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.9.2008 21:39:36   
jencili

Čer user posted image

Danes smo se spet potepali in malo šopingirali za zimo, ki bo naslednji teden user posted image  user posted image
Pa na kosilo sva šla, ker imava obletnico poroke.... pa 1 h sem mu dovolila biti na računalniku, zato za,ujam na randi z vami user posted image

Jencili mati, evo mene pored tebe user posted image  Šta ima? user posted image

Ella, a ti boš redkobesedna danes? A to pomeni da te nič ne bo user posted image  user posted image  Gdaj greste pa na zimovanje? user posted image  Moj spet neki tuhta, da bi vseen do Paga še skočil za 1 teden, sam pomojem je boljš da gremo kar v Kranjsko zimovat, bomo vsaj planine videl, ker Velebit je mal nizek user posted image

pa evo, radi seuser posted image
Ne, hotla sm se zment za otroški bazar. Jst bi pol kr v petek, če vama odgovarja

Ja, sam ne preveč pozno user posted image  

sva rekle do 10.30, ne?

bi blo fino ja user posted image

ja, pol se bova pa tko zorganizirala, neuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.9.2008 21:39:56   
mesecnica
Dolenjka - saj se še doji, a ne? Pol ne bi smel biti noben problemuser posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.9.2008 21:40:22   
ella79

hladilnik imava en štuk nižje skupaj z lastnico, ena starejša gospa, k je še moj z starši k njim hodil, pa smo zelo po domače, tako da lahko tudi kuhno koristiva...

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.9.2008 21:40:45   
jencili

dolenjka sem ti pozavila čestitat za vajino obletnico user posted image user posted image user posted image v glavnem imejta se rada, pa da bodo naslednja tri leta vsaj še tok produktivna k so bla ta user posted image user posted image

dolenjka me pa skrbijo mal tele temperature, k pomoje bom jaz v sredo res mogla direkt na krvavc na plažo uletet user posted image user posted image user posted image

Hvala za voščilo user posted image  Stipe se tudi zahvaljuje in me vabi v zgornje sobane, sam sem mu povedala da je še mal zgodnja ura za norce brit user posted image

A pol srečanje kr na Krvavcu organiziramo? user posted image

dejmo, me vsaj dec ne bo rabu hodt daleč iskatuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.9.2008 21:40:57   
mesecnica

hladilnik imava en štuk nižje skupaj z lastnico, ena starejša gospa, k je še moj z starši k njim hodil, pa smo zelo po domače, tako da lahko tudi kuhno koristiva...

Aha - pol pa itak ni blemauser posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.9.2008 21:41:37   
dolenjka
Sej veš, petek pa to, moram bit mal prej kot 18.30 doma. Če se s tabo družim je zgleda še hujš kot če se z Ello user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.9.2008 21:41:52   
ella79
dolenjka a misliš da vsaka vaga enako kaže user posted image joj, mene sam skrbi, d azdej k jo boš vagala, da bo še slabše user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.9.2008 21:42:26   
dolenjka

Dolenjka - saj se še doji, a ne? Pol ne bi smel biti noben problemuser posted image

kva, a to da hujša?

Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.9.2008 21:43:17   
ella79

Sej veš, petek pa to, moram bit mal prej kot 18.30 doma. Če se s tabo družim je zgleda še hujš kot če se z Ello user posted image

uuu a mam že konkurenco user posted image user posted image user posted image najhujš je to, k morm še vse spakirat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.9.2008 21:43:21   
jencili
aja, sm se zdej spomnila k sm prej govorila kok je Taj pojedu.
Ja 180ml kašice, pol pa čez par požirkov čaja in nato še dojenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.9.2008 21:43:53   
dolenjka

dolenjka a misliš da vsaka vaga enako kaže user posted image joj, mene sam skrbi, d azdej k jo boš vagala, da bo še slabše user posted image  

jaz imam pa glih kontra filing! Sem vago domov prinesla, pa je kuj kašco jedla, pa še joške čez user posted image  Pol pa še banano pa še čaja je popila 100 ml, ki ga že 100 let ni tolk user posted image

Upam, da se ne veselim prekmalu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
10.9.2008 21:44:10   
jencili
dejmo Ella, še eno objavouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
10.9.2008 21:44:42   
dolenjka

uuu a mam že konkurenco user posted image user posted image user posted image najhujš je to, k morm še vse spakirat user posted image

sej ne bo panike, sam smučarske kombinezone sabo vzem pa je user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?