|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
10.9.2008 20:43:00   
mary_lou
jest ne bi obupala no mlavla lej jo do 4. letnika si prlezla

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.9.2008 20:43:26   
mlavla
mah vidim, da sem čist zamorila temo..najboljš, da se kar odstranim s foruma za danes..pač sem žalostna...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.9.2008 20:45:33   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla men je čist jasno kar si napisala, sam mi pa ni jasno, da ti ne morjo omogočit vpisa user posted image kaj pa če bi zamenjala smer al pa kej podobnega user posted image

kati user posted image user posted image user posted image k tok dobr jeste. Glede kakanja pa nimam pojma, je pa res, da lahko imajo pospešeno prebavo pri izrastu zob user posted image upam, da se mu uredi

jencili user posted image user posted image user posted image madona Taj  je pa postal pravi jedec user posted image pa še rekorde v spanju podira. Upam na res dobro noč.

Tako, bejba spi, jaz grem pa laske umit... bom danes bolj redkobesedna user posted image

bo držalo. Glede na to, da jeva GH šele cca 14 dni, se mi zdi, da je kr fajn, če poje 180ml. No, mogoče se pa sam men tko zdi, k ne vem kok drugi pojejouser posted image

Redkobesedna? Je to kej novga v tem tednu?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.9.2008 20:46:07   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kaj pa kot je ella rekla da zamenjas program? al pa da gres na uni ce oni se majo 4 letnik? 

nimam pogojev..ker imam le poklicno maturo..za uni pa rabiš Maturo..

pa pri nas na faksu ni drugih smeri...

študiram pa socialno delo..tko kot janey..sam ona je pa uni..pa v bistu  obe skoz delava iste izpite..naziv bova pa imeli drugačen..
mah ta naš faks...sploh jih ne štekam 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.9.2008 20:47:36   
mlavla
a ma katera od buci gsm..a mi lahko pošlje na Zs..jo moram poklicat, ker grem mogoče že jutr proti Lj

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.9.2008 20:49:51   
mary_lou
jest bi ti sam to rekla bejba sele 10. smo in do 1. okt. je se 20 dni če stisnes mal zobe ( vem da je najbrz tezko ampak NIC NI NEMOGOCE!!!!!!) das Neziko mal v varstvo k tvojmu, mamici ,tasci kokrkol takrat k so slabosti najmanjse pa ni hudir da ti vsaj enga ne bi ratal nardit pa pol magari probas se enkrat s prosnjo...DEJMO PUNCA SEJ BO

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.9.2008 20:51:04   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla men je čist jasno kar si napisala, sam mi pa ni jasno, da ti ne morjo omogočit vpisa user posted image kaj pa če bi zamenjala smer al pa kej podobnega user posted image

kati user posted image user posted image user posted image k tok dobr jeste. Glede kakanja pa nimam pojma, je pa res, da lahko imajo pospešeno prebavo pri izrastu zob user posted image upam, da se mu uredi

jencili user posted image user posted image user posted image madona Taj  je pa postal pravi jedec user posted image pa še rekorde v spanju podira. Upam na res dobro noč.

Tako, bejba spi, jaz grem pa laske umit... bom danes bolj redkobesedna user posted image

bo držalo. Glede na to, da jeva GH šele cca 14 dni, se mi zdi, da je kr fajn, če poje 180ml. No, mogoče se pa sam men tko zdi, k ne vem kok drugi pojejouser posted image

Redkobesedna? Je to kej novga v tem tednu?user posted image

Ti, pa še zmer ne vem koga poznašuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.9.2008 20:55:57   
jencili
user posted image user posted image , neki mi kvačka tale RR dons. rvo noče poslat, pol sta pa kr dva postauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.9.2008 20:57:08   
Janey
mlavlica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ti podarjam vso svoje znanje statistike, ki se jo dudlam že 4 dni v eno, da mi pri uhah ven visi. in vse svoje narejene izpite. bzzzzzzz...si dobila?user posted image joj kak te razumem. a grem namesto tebe kaj pisatuser posted image user posted image drži se in NE OBUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a greš ju3 na stat??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.9.2008 20:57:27   
mlavla

jest bi ti sam to rekla bejba sele 10. smo in do 1. okt. je se 20 dni če stisnes mal zobe ( vem da je najbrz tezko ampak NIC NI NEMOGOCE!!!!!!) das Neziko mal v varstvo k tvojmu, mamici ,tasci kokrkol takrat k so slabosti najmanjse pa ni hudir da ti vsaj enga ne bi ratal nardit pa pol magari probas se enkrat s prosnjo...DEJMO PUNCA SEJ BO

res hvala za spodbude...a kaj ko so roki že mimo..oz. eden je jutri...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.9.2008 20:58:50   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mlavlica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ti podarjam vso svoje znanje statistike, ki se jo dudlam že 4 dni v eno, da mi pri uhah ven visi. in vse svoje narejene izpite. bzzzzzzz...si dobila?user posted image joj kak te razumem. a grem namesto tebe kaj pisatuser posted image user posted image drži se in NE OBUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a greš ju3 na stat??

na žalost ne, ker se nisem uspela učit..zate pa držim pesti!!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.9.2008 20:59:46   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

[/quote
res hvala za spodbude...a kaj ko so roki že mimo..oz. eden je jutri...

pikica z skoraj vmesi profesorji se lahko dogovarjaš za ustne in glede na tvoje stanje ti bo marsikdo pogledal skozi prste in če boš vsaj nekaj znala dal 6

kaj ti še manjka??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.9.2008 21:02:29   
mlavla
iz tretjega imam Gabi, pa statistiko
za vse ostalo jih pa itak ne zanima

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.9.2008 21:03:38   
dolenjka
Čer user posted image

Danes smo se spet potepali in malo šopingirali za zimo, ki bo naslednji teden user posted image  user posted image
Pa na kosilo sva šla, ker imava obletnico poroke.... pa 1 h sem mu dovolila biti na računalniku, zato za,ujam na randi z vami user posted image

Jencili mati, evo mene pored tebe user posted image  Šta ima? user posted image

Ella, a ti boš redkobesedna danes? A to pomeni da te nič ne bo user posted image  user posted image  Gdaj greste pa na zimovanje? user posted image  Moj spet neki tuhta, da bi vseen do Paga še skočil za 1 teden, sam pomojem je boljš da gremo kar v Kranjsko zimovat, bomo vsaj planine videl, ker Velebit je mal nizek user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.9.2008 21:04:07   
Janey
no...dober večer

crkjena sem ko mali pujč...najprej mam hiperaktivnega otroka...itak ko ga predam rabim najprej pol ure da se umirim, ker tut jaz postajam hiperkativna. čeprav dans sma bla cel dan zunaj in je bil super miren in priden...ampak pol v eni uri pri mami sem bla cela mokra...uf, pol se pa dudlam in dudlam. jutri še in konec. pol pa samo čakam na rezultateuser posted image user posted image

jutri mi stiskajte pestke ful kolko lahko.user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
10.9.2008 21:11:55   
dolenjka
Mlavlica, ne obupaj!!  user posted image  Ti jim kar en pismič napiši user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
10.9.2008 21:13:32   
dolenjka
Evo, samo za vas, da bo večer lepši user posted image

Znanstveniki so odkrili,
da sta  likanje in zakonski seks enaka:
Človek se mora prisiliti, da  začne...
Ko  že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo...
Ko  vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
10.9.2008 21:14:55   
mesecnica
Čer.

Mlavla - user posted image user posted image user posted image  ne obupat. Držim pesti, da se ti vse razreši.

Janey - zate držim pestke že danes, da bo jutri uspelo na izpitu. Pa pošiljam ti user posted image  za srečo.

Kati Kati - ne znam ti pomagat glede kakanja.

Jencili - tvoj user posted image  je pa mega priden pri hranjenju user posted image . Naša je danes pojedla pol kuhane hruške dopoldne in 40 ml zelenjavne kašice popoldne. Pa je pri nas tole tud rekord. Smo pa že 1 mesec na GH.

Ella in Dolenjka - ej bejbe - kam pa to hodite na Pag?

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
10.9.2008 21:15:45   
Janey
aja pa zapravljala sem danes...je jakadobil novo budica (dolenjka hvala vseeno, saj veš zakajuser posted image ) in novo trenerko.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 10.9.2008 21:16:07 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
10.9.2008 21:17:05   
mlavla
o dolenjka dobr večer...
pa čestitke za obletnico..user posted image user posted image
ja najina se tud približujeuser posted image

ja pismič jim vsekakor mislim napisat..sam kaj ko nisem ravno dobra v tem..sploh nevem kako naj se lotim tega...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
10.9.2008 21:17:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jaz hodim k Elli na obisk user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
10.9.2008 21:17:47   
mesecnica

aja pa zapravljala sem danes...je jakadobil novo budica (dolenjka hvala vseeno, saj veš zakajuser posted image ) in novo trenerko.

user posted image

user posted image

Full luštno user posted image . Pa znamka Esprit - koliko pa to drugače nanese in kje se to dobi?

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
10.9.2008 21:18:12   
dolenjka

user posted image

user posted image

OOO bejbi, kje si pa bla? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
10.9.2008 21:18:15   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

o dolenjka dobr večer...
pa čestitke za obletnico..user posted image user posted image
ja najina se tud približujeuser posted image

ja pismič jim vsekakor mislim napisat..sam kaj ko nisem ravno dobra v tem..sploh nevem kako naj se lotim tega...

začni zdaj ko še vre...bo najbolj iskreno. ne misli, da nisi vešča v čem...vsak zna če piše iz situacije, če me razumeš.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
10.9.2008 21:18:40   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jaz hodim k Elli na obisk user posted image  user posted image  user posted image

Blagor enim user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?