|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
10.9.2008 12:59:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: kam boste hodile na plavanje? pa kolk stane to?

hodile bomo v KR, začnemo 7.10. ob 16:00 - 17:00, cena za 10x je 95 EUR. Seveda se nam lahko pridružita user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.9.2008 13:03:00   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Misar, upam, da ne bo prehudo.
Elma narobe si razumela. 4 EUR na uro.Oz. 3. Torej če daš za 8 ur, je to cca. 28 EUR. Men se drgač zdi poceni, sam kot sem napisala, če daš pa za cel dan, pa vsak dan pa nanese...Ampak, če je ok varuška še zmeram poceni...
Jaz sem mislila, da je to veliko dražje..

jencili

Sigurn nisem dobr prebrala ...ok pol pa ja itak se mi se je čudn zdel , pol če bi blo 4e user posted image na dan bi vsi imeli privat varstvo user posted image

zelo različno, odvisno od kraja in same varuške, vem pa da je pri nas okoli 4€/h

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.9.2008 13:04:39   
itata
ella: me zelo zanima ja. kakšni so pa pol termini, mislim katere dni boste hodile? sej sploh nimam filinga a je to drago al ne... verjetno ni, sej niti ne vem kolk stane vstopnina v bazen... kje pa je bazen v KR? men je isto do kranja se zapeljat al pa do LJ... pa če je dobra družbauser posted image  kako se prijavim?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.9.2008 13:13:42   
ella79
itata tuki maš vse napisano
http://kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=258#kranj

sam mail pošlješ, kok bo Jakob star k začneš vadbo, željeni termin in tvoj GSM. Pa ti bo odgovorila, če ima še frej. Midve z bajso imava že potrjeno torek 16:00-17:00 user posted image ni pa na bazenu, ker je  pomoje premrzla voda, ampak na eni OŠ v KR, 500 m za  Qlandijo user posted image tako da prej al pa potem še kava pade user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.9.2008 13:15:35   
itata
ella: hvala, bom pogledala. aha vsak torek torej. fajnuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.9.2008 13:19:31   
itata
sem že poslalauser posted image  pa da vidmo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.9.2008 13:21:35   
misar
najlepša hvala vsem za dobre želje. saj se ne sekiram preveč, da bomo vročino fasali, tko pač je pri nas, da ne prenašamo cepljenja najboljše.

ej neni si mi pa dala dobro idejo, ajz bi tud varstvo rabila kako uro na dan za tamalo, da bi kaj za faks migala.a bi se midve zmenile, da ti jaz pomerkam kako uro tvojega pobalina pa ti meni?? pa nič ne plačava, pa obe mava koist? kaj misliš?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.9.2008 13:59:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

februarkauser posted image user posted image  takšni obiskovalci zmeraj so dobrodošli , a ne user posted image

seveda user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan!

Se vam takoj javim, sam tole sem vam mogla napopat:

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4

v ponedeljek je sneg napovedan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je svet čist na glavo padu, al kaj????

Dons sm še napol slečena k je vroče za popuser posted image v nedelo bom pa bundo iskalauser posted image pa to ni res... bogi naši user posted image sej ne vem kako jo oblečtuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka seveda lahko špinačo, vsaj tako je men dr. reku takrat k je imela alergijo user posted image no, naša ima itak to najraje, pa krompirček zravn. Je zdele ravno to pojedla user posted image

sej vem, da jo lahko, sam dons ji bom dala kot za sebe - z mal smetance in tako narjeno... ne bo čist ˝natur˝user posted image

Misar, upam da ne bo vročineuser posted image

Evo, Larisa pančka 2 urce, vmes je 1x dudo fasala, 1x pa zizo in je še kar v deželi palčkovuser posted image vmes sem ji pa 80 slik vložila v album pa zraven komentarje napisala... user posted image uf, je blo dela... važn, da je za mano...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.9.2008 14:08:34   
ella79
itata user posted image user posted image user posted image

februarka a ti lahko še našo spat pripeljem, k danes je pa pestro user posted image user posted image user posted image smo sicer spali do 9:00, sam je pa potem do zdele sam 15 min user posted image za pop***, sej si lahko predstavljaš kako to zdele zgleda user posted image user posted image sam ne bom šla zdej vozičkat, morm mal pripravt, kar naj spi, bova šli potem vn k bo budna

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.9.2008 14:22:04   
itata
ja sej upam, da se bo mal unesel ponoč s tem spanjem. čez dan ni problem, sam tole nočno zbujanje je blo pa že res tu mač. zdejle popoldne recimo spi že 2 ure pa pol... pridenuser posted image  mal več verjetno spi tud zato k je prehlajen.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.9.2008 14:22:42   
Februarka08

itata user posted image user posted image user posted image

februarka a ti lahko še našo spat pripeljem, k danes je pa pestro user posted image user posted image user posted image smo sicer spali do 9:00, sam je pa potem do zdele sam 15 min user posted image za pop***, sej si lahko predstavljaš kako to zdele zgleda user posted image user posted image sam ne bom šla zdej vozičkat, morm mal pripravt, kar naj spi, bova šli potem vn k bo budna

uf, nič ti nisem fovšuser posted image vem kako to izgleda, ja... na žalostuser posted image upam da ti bo zdej kej spala, da boš kej miru imelauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.9.2008 14:27:37   
ella79
če tole niso zobki in če kmalu vn ne pogledajo, bo naša definitivno imela protezo user posted image user posted image user posted image k tole danes je pa že 3 mač user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.9.2008 14:45:53   
ella79
evo, zdej je končno zaspala, pa da vidmo, upam, da bo več kot 15 min user posted image
jaz si grem pa od vsega tega user posted image eno ledeno kavo naredit

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.9.2008 15:04:48   
larisa
Dan user posted image

že cel dan okol šibam....madonca jaz res nimam več za nč cajta, skos se mi neki mudi user posted image

Še dobr da tle pridem mal prebrat, da vsaj zasledim, da se nekaj čudnega po svetu z vremenom dogaja. Mi pa v nedeljo krst, pa kupljeno vse za oblečt, za toplo vreme seveda user posted image  Kaj čem pa zdej? A mislte da bo res mraz, pa naj grem vse na novo kupit?user posted image

Ella, kam pa vi spet šibate?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.9.2008 15:33:27   
ella79
larisa vej verjetno bo Nejc imel dolge hlače in rokave user posted image mu pa magari še en dolg bodi dej spodaj user posted image gremo pa še mal na septembrsko zimovanje na Pag user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.9.2008 15:46:50   
larisa

larisa vej verjetno bo Nejc imel dolge hlače in rokave user posted image mu pa magari še en dolg bodi dej spodaj user posted image gremo pa še mal na septembrsko zimovanje na Pag user posted image user posted image

Ja, sej sem šla še enkrat hlače preverit, pa niso tko tanke. Mela sem pa še bodi, pa brezrokavniček za čez, ampak v takem mrazu to odpade. Moram pol najt kako toplo jopco, al pa jaknco user posted image user posted image   Pa hlače so take, da se ful težko kej zraven kombinira, ampak so mi ble tko všeč, da sem jih kar vzela. Se mi je zdel da bo še problem z njimi user posted image user posted image  Ni kej, bomo že neki naštudiral!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.9.2008 16:05:22   
buči
larisa, jaz ti posodim jaknico od Tilna, ki jo je i el za na krst. Sicer ni fensi, bolj športna, ampka vsaj topla.

user posted image

Je temno bež z rdečimi dodatki. Je sicer 68, ampak našemu čisto prav, pa nosi sedaj zgornje dele 74 ali 80. Je ne bomo potrebovali, ker če bo dež bomo itak notri.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.9.2008 16:06:56   
buči
ku ku itata, že imate avto? Copati so ali gremo druge naročat?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.9.2008 16:09:19   
mlavla
dan..
jst sem pa dones tko žalostna...user posted image
že tako se počutim čist zanič...no in sem zbrala pogum ter danes povedala moji mami, da bo Neža postala sestrica..
njena rekcija je bila pa prov grozna..najprej očitek a tako kmal..pol pa sploh ni več govorila o tem, razen to je še rekla, da se ji je kar zdel ker sem tako tečna...user posted image
tko, da me sploh ni vprašala kdaj imam rok, če sem že mela pregled itd. skratka kot da se ni zgodilo nič..
očitno sem res mislila, da bo to vsaj ona dobro sprejela..zdej sem pa čist šokirana...ona pa očitno še bolj..

se opravičujem za ta moj izpad, sam sem mogla to dat iz sebe...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.9.2008 16:09:28   
ella79
larisa a če daš čez bodi še eno mal debelejšo majčko z dolgimi rokavi, pa brezrokavnik čez, misliš da ne bo dovolj user posted image ja, al pa jopčko čez pa bo. Sej pomoje ne bo tok mraz, k če je pozim 10 C user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.9.2008 16:10:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: buči

ku ku itata, že imate avto? Copati so ali gremo druge naročat?

a ste spet copatke naročala brez meneuser posted image
jst bi jih že sama pa nimam plačilne kartice za tujino..user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.9.2008 17:12:06   
buči
mlavla user posted image user posted image user posted image  Jaz se ful veselim s teboj! Ne, to so še tisti copatki izpred vsaj enega meseca. Jaz tudi nimam nobene druge kartice razen NLB maestro, ki ne pride v poštev, tako da upam, da bomo še nekrat naročali, pa veš, da ne pozabimo nate. Kdaj se dobimo na kavi?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.9.2008 17:20:33   
mlavla
ja kava..upam, da pride kmalu..sem jo že zelo potrebna..
v ponedeljek grem najbrž  lj..neki na faks se mal jezit...
v torek pa tud ko mam pregled pri G..

a maš kej časa te dneve..?

ja glede copatkov pa kar povejte ko bo naročilo v teku...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.9.2008 17:21:32   
mlavla
pa da se še mal pohvalim..zdele sem pridna pa pišem en esej oz. izpitno nalogo, ki jo moram dones oddat..upam, da mi uspe..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.9.2008 17:23:44   
buči
mlavla, jaz imam načelo časa na pretek, tako da sporoči, kje ti ustreza, lahko tudi na Rudniku v Supernovi, če bo slabo vreme

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?