Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:39:01
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:41:17
|
|
|
|
pika74
|
cmoki, ti si tok dobra:rozica::rozica::rozica:. Ma povej mi, kaj nej nardim. Test je negativen. Nobenih PMS znakov, nobenih bolečin. OK joški so mal večji, ma to najbrž zarad obilne prehrane :)-. Jutr moj G ne dela, ker ima operacije. Ma kaj hudixa se dogaja pr men?????
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:43:07
|
|
|
|
ZARA
|
...mal se pomir al pa spij en pir!!! EWO...:rozica:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:43:43
|
|
|
|
Gina
|
Dva meseca nazaj je takole ena moja frendica čakala na M po laparo... - mislim da je skoraj 3 tedne zamujala. Danes je naredila test in je :nosecka:. Pika, jaz ti zelo privoščim, da bi bilo s tabo tudi tako. Držim pesti:):):)
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:43:59
|
|
|
|
pika74
|
ma sm glihkar pršla iz službe. Sej, k mam deu, mal pozabm. Pol grem pa na RR, pa se spomnem... pismu, pa začnem bentit pa ropotat.....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:47:08
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Pika74 :rozica:, jest nisem več pametna. Skoz sem mislila, da se na tem forumu najbolj želimo, da nebi imele :hudicek:. Recept za to poznam, pa je :sloncek::sloncek::sloncek: itak znanstvena fantastika. Ampak, da pa Franco čakaš, pojma nimam. Ena vraža je, da pomaga pitje vina, pa tuširanje z vročo vodo, ker bolj vzpodbudi krvni obtok. To z joškam bi pa jaz rada vedla. Kaj moraš pa jest? A morš pol 10 minut noge gor držat, stojo, al kaj, da se mi ne bo na riti nabral.:zmeden: :ups: :zmeden:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:47:30
|
|
|
|
pika74
|
Ma jst sm pred laparoskopijo mogla jest KT, 2 dneva pred operacijo sva imela odnos, potem pa nič. G mi je sicer reku, da bi bila možnost zanositve in da naj test nardim. Ampak test je bil negativen. Pa tud sama nič ne čutim. Da bi se pa tist prjel, k je blo dva dneva pred operacijo, pa KT pa še pol vse živo pa tinta je šla skoz jajcevode pa pol še antibiotiki in ene hude tablete proti vnetju. Ma ni šans, da bi bla :nosecka:. To sm 10000%. Sam zakwa zavraga je ni:grrr::grrr::grrr::grrr:. Bom šla reklamirat operacijo:)-
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:48:57
|
|
|
|
ZARA
|
no evo...
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 21:51:21
|
|
|
|
pika74
|
Vse zgleda kot en PCO (policistični jajčniki). Pr tem je ponavad tko, da M ni in ni tud po dva mesca. Sam tega nikol nism mela. Ne morm verjet, da bi to lahko nastal kar čez noč. Pa tud, pomoje bi to blo vidit na laparoskopiji. Kdo se zajeb... z mano tam gor. Kaj sm hudga naredla, da morm zdej prosit, da pride M. Bemti.:grrr:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2005 21:57:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 22:00:44
|
|
|
|
Pia73
|
Saj ne vem kaj naj ti rečem,...nimam nič pametnega na zalogi,.. :zmeden2: Pejd na UZ pa tam zaropotaj, naj ti dajo magar tiste tablete Dabroston za sprožitev M,..
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 22:02:00
|
|
|
|
pika74
|
Bom probala upoštevat. Sm se kr odločla, da ne bom nč več čakala. Kr :sloncek::sloncek::sloncek: bomo začel. Pa še več. V soboto grem smučat. Sam še robnike nabrusim - mamo eno tekmo na Soriški planini:)-. Ma ne zdržim več tega cirkusa. Je blo naročen, da se lahko začne :sloncek::sloncek: po M. Pol pa čakaš in po testih lulaš :ups:, pa nč in nč. Sam še bolj sm blesava po vseh teh rečeh. Ko je.. to M. Drug tedn grem pa k G pa na en UZ. Pol pa še na en pir (ZARA8) ). Pa še neki. Drug tedn grem še na sejm v CE (o poroki). Babe, life goes on. Hvala vam - spet ste me spravle na tazadne :rozica::rozica::rozica::rozica:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 10.3.2005 22:22:00
|
|
|
|
Pia73
|
Tak se govori Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 6:42:53
|
|
|
|
anajmad
|
Največji problem pr nam je,ko preveč zmeri neki čakamo.Pika skuliraj se,zdej je luna in boš dobila fešto:hudicek:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 7:59:54
|
|
|
|
pupika
|
Draga Pika jaz mislim, da ti tokrat zamuja M zaradi tega, ker so tolko šarili po tebi in je bo vsej verjetnosti potrebno malo časa da se malo zaceli. Spij enga kozla, čez kakšen mesec ali dva pa kaj veš, mogoče boš srečka. Jaz stiskam :miska::miska:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 8:12:21
|
|
|
|
Anitka
|
PIKA a veš,da sem na to tvojo:hudicek: ze tako jezna:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Kaj storiti?:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: saj spij kak ppir in kaj konkretnega, izvajaj akrobacije na snegu-a brez pošodb prosim, v pon. pa h G. Drži se bejba,:rozica::rozica::rozica::rozica: :metulj:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 8:26:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, Pika, jst sem se ti že kr čudla, ko si vse tako mirno prenašala, pa sej ni čudn, da si pop...:grrr::grrr::grrr: Sploh ne vem zakaj bi se zdej to lakho dogajalo in upam, da bojo drug tedn na UZ rešili enigmo:zmeden: A v CE prideš al kaj? Kaj ko bi se medve dobile hm? No ti pišem na privat Drž se:rozica: Tinka
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 8:29:30
|
|
|
|
MašaS
|
Zdravo, Pika74! A si mogoče že probala popiti kakšen čajček iz koprivinih listov? Se uporablja za vse možno. :)- Tudi sama sem ga pila, ko mi je kdaj M zamujala (sicer od 7 do 14 dni). Mislim, da sem to zasledila v Ašičevi knjigi že pred leti. Poizkusi, upam, da bo pomagalo. lp, MašaS
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 8:47:20
|
|
|
|
TANTRA
|
Pika 74, no naj te potolažim. Novembra sem krvavela mesec dni zaradi hudega vnetja in tudi zato prenehala z Kt. Po hudih dozah antibiotikov 60 dni nisem dobila M.:hudicek: In sem se zjezila tako kot ti:ups: in šla h ginekologinji, ker mi je bilo dost. Dala me je na ultrazvok in glej videla mojo ovulacijo čez 5 dni.... In midva sva to veselo izkoristila :sloncek::sloncek:in sem vesela :nosecka:. Zato Pika 74, ni menstruacija:hudicek: pogoj, da dobiš ovulacijo!!!! Mogoče pa se kaj dela, pa še veš ne!!!!! Zato pogumno na ultrazvok!!!! pa veliko:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 9:59:50
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, pIKA, GLAVO POKONC. Sej nis edina k se ji to dogaja. Men se je tud po laparo in histero. Je ni blo okoli 45 dni, kar je sicer manj kot pri teb, ampak zame, k mam drugač redne kr dost. In je res živčna vojna tole. Pa ne misl na PCO etc., ker to ni to, men se je pol čist urihtal - zdej mam še bolj redne M kukr pred operacijo. Mal odklop pa misl na svojo poroko, ja pa pejd na en pir (a te lahko spremljam :)?). Pa bo. Pust naravi cajt, da se vse zrihta. LP, :)
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 13:08:12
|
|
|
|
Gea1
|
Ja Pika izgleda, da bo res držalo, da se ti je s posegom v telo, ki v tvojem primeru ni bil mačji kašelj, ciklus zamešal. Pejt k zdravniku in mu lepo razloži in bo. Sigurno se bo porihtal in tečna :hudicek: bo prišla kot že nič kolikokrat. Boš videla, da bo! Ti se samo sprosti, v pon. pa k zdravniku. Držim pesti! :kuza:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 13:21:31
|
|
|
|
Joni
|
Pika 74 - meni se :hudicek: tudi po lapari ni prikazala 44 dni! Pa smo pred tem normalno :sloncek::sloncek::sloncek:! Sem vprašala G, če lahko spet akcija po lapari, pa je rekel, da ja, ko se bom dobro počutila! Mislim, da sva čakala dober teden, potem ko sem prišla iz bolnice! Tako, da se ne obremenjuj! Vsak G ti bo drgač rekel! No, zanosila sem pol leta po lapari, ampak vseeno - uspelo je! :rozica: zate in za tvojo potrpežljivost - občudujem te, ne se predat, slej ko prej ti bo uspelo! Joni:nosecka:
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 13:44:25
|
|
|
|
ZARA
|
A si dans ze kej bols!!??
|
|
|
|
Jaz imam tega zadost!!!! 11.3.2005 14:03:32
|
|
|
|
pika74
|
Hojla bejbike :love::love: sm boljš. Sm vam že prej napisala ful in se vam zahvalila za vaše lepe misli, pa sm mogla na hitr :kuza::kuza::kuza: na en sestank. Pismu bi mogla it že domu, pa je še kr gužva kle v službi. Najboljš, da kr zakampiram tuki 8)8). Sej bi prežvela. V predalu mam dve škatli merci :)-:)- pa eno lešnikovo čokolado. V kuhni mamo čaj, kavo, benko, sok, mlek, vodo... ma vse.. aja pa še čokolino mam v predalu :)-:)- preskrbljena :)-:)-:)-. Dons sm celo tangice nase nataknila in sm spet v stari sexi formi :ups:. Skoz do zdej sm čakala na M, pa nosila tiste komot spodnjice pa mal bolj komot hlače... in ene par jih je kr sprašval, če sm se mal zredla 8)8)8) jst pa ja no, mičkn pa že8););) (pa sm skoz ista;);) ). Dons pa pravjo, a si ti shujšala. Ja, vidte, kaj nardijo petke pa oprijete črne hlače (pa tangice spod :ups: ). Jutr grem pa smučat. Se že veselim. Ena (sm pozabla, katera - sorrčy :rozica::rozica: ) je napisala, da je :sloncek::sloncek: en teden po laparoskopiji. Jaz sm pa en mesc čakala, pa še zdej cvikam, če lohk. Ma bomo kr začel. V pondelk grem pa res na UZ, da vidmo. tinkamiška, se bomo zmenl, pa kšn :kava::kava: spil drug tedn - važi:miska:. Hvala vsaki posebi še enkrat :rozica::rozica::rozica::rozica:. Pa lep vikend:morje::morje::morje::morje: Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
raje sin ali hcerka?TinKkaraRaje fantek ali puncka?puncka (
28%)
fantek (
12%)
vseeno (
53%)
kar se nimam (
7%)
Število vseh glasov: 552Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!