Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:20:20
|
|
|
|
gold fish
|
Babike..... Gloria vas vse lepo pozdravlja ........ se bo javila s podrobnostmi , ko pride domov....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:22:09
|
|
|
|
gold fish
|
Bubi - dobrodošla nazaj...... ...za vaju z ......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:22:44
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ful me je strah samega poroda, strah me je ce bo vse ok z , ce bom "znala" rodit ... ma strah me je predvsem te bolecine, ki nastopi med porodom... Sploh si ne znam pomagat ... na vso sreco je moja G prijazna zenska in me pomirja, kolikor se pac da, potem pa ko pridem domov in preberem kake poporodne zgodbice, me spet vse mine....in si zelim da bi moja cimvec in cimdlje "not ostala" joj...obup... Cestitke vsem mamicam Virtualna, to, kar doživljaš, je po moje čisto normalno za nas, ki gremo prvič v to. Jaz si tud želim, da moje dete kar še malo počaka, pa na trenutke me je strah. Pomaga mi, da ne berem nobenih porodnih zgodb, ker bo moja porodna izkušnja zame čisti unikat in jo želim kot tako tudi doživet, ne pa razmišljat, kaj vse bi se lahko zgodilo, šlo narobe. Čeprav še nimam izkušnje, pa mislim, da potem, ko si enkrat v procesu rojevanja, kar veš, kaj moraš, saj te telo samo vodi. Tako da, sem prepričana, da bo vse v redu, za vsak slučaj pa še nekaj za srečo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:24:47
|
|
|
|
gold fish
|
....včeraj smo dobili še eno septembrsko mamico s še eno babiko .......... na štajerskem koncu (sicer ni z nami na rr) ampak vseeno..... ČESTITKE .....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:24:51
|
|
|
|
morango
|
Lana17 - ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:25:54
|
|
|
|
morango
|
Gloria vas vse lepo pozdravlja ........ se bo javila s podrobnostmi , ko pride domov.... Pozdravčki tudi za Glorio!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:30:48
|
|
|
|
gold fish
|
Virtualna - a veš, da sem že mislila nate.....če si mogoče že rodila........ ..... ne misli na sam porod in ne beri porodnih zgodb, ker te samo še bolj prestrašijo...... Vzami to kot nekaj kar se pač mora zgodit (da pač pride ven) in boš videla, da bo boljše.... Držim pesti zate... Ko boš pa mimo, pa se nam le javi....... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:35:29
|
|
|
|
Olivija*
|
Glede na vse vaše težave, luščenje čepa, otrdevanje trebuha...jaz ne čutim še nič! Zgleda bo naša bejba še en lep čas na toplem. Pred dvema dnevoma sem kupila čaj iz malinovih listov, včeraj na pregledu sem bila pa že "razmehčana" in odprta 1 prst. G pravi, da bom v roku enega tedna rodila... Po eni strani si želim čimprej, po drugi pa je tudi mene strah. Pa niti ne samega poroda - če ne bo šlo samo od sebe, mi bojo pa že nekako pomagali, saj so usposobljeni za to. Boli v vsakem primeru, a očitno ne toliko, da se mamice ne bi odločale potem še za drugega in tretjega otroka. Bolj me skrbi, kako se bova z našo bejbi potem ujeli, kako bo z dojenjem, podiranjem kupčkov, pridobivanjem teže... pa če bo vse vredu z njo, kako bom znala skrbeti zanjo v porodnišnici in potem prve dni doma. V porodnišnico me bo prišel obiskat samo oči, vsem drugim sem sporočila, da bodo dobrodošli čez kak teden pri nas doma - odvisno od mojega počutja. Če bodo imele pa moje "sostanovalke" v porodnišnici toliko obiskov, kot nekatere pravite (tudi 5-8 oseb naenkrat), bom pa po moje čist po v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:37:27
|
|
|
|
arabela*
|
virtualna,ne misli na porod,ker te bojo misli samo zbegale.Probaj se na dogajanje tako psihično,kot fizično pripravit.Kdo pravi,da mora bit grda,boleča izkušnja? Probaj to negativno energijo,ki je napolnjena s strahom,zamenjat s pozitivno.Boš vidla,da bo lažje.Med porodom itak neboš sama,naj bo nekdo s tabo,končno fazo pa itak vozi izkušeno osebje.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:37:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
V porodnišnico me bo prišel obiskat samo oči, vsem drugim sem sporočila, da bodo dobrodošli čez kak teden pri nas doma - odvisno od mojega počutja. Če bodo imele pa moje "sostanovalke" v porodnišnici toliko obiskov, kot nekatere pravite (tudi 5-8 oseb naenkrat), bom pa po moje čist po v porodnišnici Ej, jst sem si v boršo dodala še čepke za v uha.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:40:49
|
|
|
|
arabela*
|
nosečka o8,se mi zdi,da ta čaj kar malo pripomore.Jaz sem ga tud rada pila,samo sem ga fejst sladkala,drugače me je zgaga matrala. Glede tega,kako se boš kasneje z ujela,se kar prepusti.Meni je bila kriza samo v P.tam vse izgleda tako črno,brezvoljno,nimaš svojega miru.Doma pa se vse uredi.Ni nič teorije,pri tem,kako se bosta ujela,vse bo pokazala praksa in vajina medsebojna ljubezen.Vse ostsalo bo steklo samo od sebe
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:41:33
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,zdaj pa grem,me že mesto čaka,da ga prešetamo po dolgem in počez
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:47:57
|
|
|
|
meta21
|
Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:48:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej, jst sem si v boršo dodala še čepke za v uha..... Saj me ne skrbi zame, da si ne bi mogla odpočiti, ampak za bejbi, toliko ljudi pomeni šunder in bo verjetno malo nervozna zaradi tega, potem pa so tu še virusi, kamorkoli pridem vsi neki kihajo in smrkajo.... Jaz sem bila včeraj še na (verjetno) zadnjem babjem žuru dokler sem 2v1, najprej smo si pogledale film Mamma mia, potem pa še malo poklepetale s prijateljicami. Naslednjih par mesecev si tega ne bom mogla privoščit. Dete je med filmom ful razgrajalo, mislim da je plesala! Si moram pripravit Abbo za takrat, ko pridemo domov, če ji je res tako všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 11:53:13
|
|
|
|
Tejchy
|
Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela. js tud se moram iti v petek pokazat, če ne bo prej akcije.... danes mi je že nekam sumljivo vse skupaj... .. me vsake tolk časa neki tiši... sam še ni neke hude bolečine.... kaj ko bodo popadki to fejst boli ma, bi bilo čist preveč lepo, če bi se naš na rok rodil ............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:00:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela. Jst tudi v petek..... Meni pa tiste s punčkami lušte delajo..... Neč.... grem v Trst zdej.... lepu se imejte!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:03:07
|
|
|
|
Marsy
|
Hoj! Na 3 dni mi pa rata pridt na net. Sem kar vesela, da ne pišete več toliko kot včasih, da vam je lažje sledit. Čestitam vsem mamicam in očkom (sicer imam še 12 strani za pregledat, tako da ne vem, koliko se je še od vikenda dalje dogajalo...) Jaz sem si tudi sposodla tista 2 CD-ja za sproščanje in moram rečt, da me tisti gospod ne sprosti niti malo. Pa sem spet pozabla, kaj sem hotla vprašat. Včeraj sem imela prvič CTG in je otroček spal, pa ga je sestra znala zbudit. Pravzaprav ga je očitno razbesnela, ker je z nogami skor sesul tisto elektrodo . Menda se dete še ful dobro počuti in napovedujejo, da bomo šli čez rok...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:09:30
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Virtualna - a veš, da sem že mislila nate.....če si mogoče že rodila........ ..... ne misli na sam porod in ne beri porodnih zgodb, ker te samo še bolj prestrašijo...... Vzami to kot nekaj kar se pač mora zgodit (da pač pride ven) in boš videla, da bo boljše.... Držim pesti zate... Ko boš pa mimo, pa se nam le javi....... Pozdravček, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a kr´ mislila si name... ful lepo od tebe ....sem hotla malo pogledati slikice tvojega , pa vidim da je zaklenjeno in zapecateno , no...ce ti se da, mi poslji prosim geslo, da si se jaz ogledam malo tvojga dojencka
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:11:18
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, hotela sem vas vprašat, če bo katera od vas rodila v Izoli. Ali pa ima kakšne informacije, kako je v Izoli (če izvzamemo pogled na morje ).
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:12:57
|
|
|
|
ključek
|
oooooooooooo, pupe...................mi smo doma!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:13:44
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy malo izven konteksta pa vseeno... js še zdj nisem dobila kakega dobropisa od Baby centra?? ....... do kdaj pa to pošiljajo?? Tejchy jst tud še nič
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:14:16
|
|
|
|
bark
|
LANA17 BRAVO
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:26:12
|
|
|
|
Tejchy
|
oooooooooooo, pupe...................mi smo doma!!!!!!!!!!! hitro poročaj................... preden rodim
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:26:27
|
|
|
|
bark
|
Dobrodošla nazaj Me to you . Mi pa nekateri še šli nismo . Jaz sem bla danes celo na pregledu v porodnišnici(preko enih vez),pa sem se načakal tri ure od pol osmih do pol enajstih. Pa itak,da ni še nič Pa tolk sem spi, ker sem ponoči ful slabo spala-vpliv naraščanja lune se pri meni že pozna in potem še zgodaj zjutraj vstala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 10.9.2008 12:27:15
|
|
|
|
bark
|
Sem pa hotla it mal v izvidnico in poiskat Kahlo,če je še v P, pa nisem vedla,če bi ji blo všeč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?