|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
10.9.2008 11:20:20   
gold fish
Babike..... 

Gloria vas vse lepo pozdravlja ........   se bo javila s podrobnostmi , ko pride domov....   

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
10.9.2008 11:22:09   
gold fish
Bubi - dobrodošla nazaj......  user posted image    user posted image     ...za vaju z user posted image ......

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
10.9.2008 11:22:44   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ful me je strah samega poroda, strah me je ce bo vse ok z user posted image , ce bom "znala" rodit user posted image ... ma strah me je predvsem te bolecine, ki nastopi med porodom...
Sploh si ne znam pomagatuser posted image  ... na vso sreco je moja G prijazna zenska in me pomirja, kolikor se pac da, potem pa ko pridem domov in preberem kake poporodne zgodbice, me spet vse mine....in si zelim da bi moja user posted image  cimvec in cimdlje "not ostala" user posted image  joj...obup...

Cestitke vsem mamicam user posted image user posted image  
Virtualna, to, kar doživljaš, je po moje čisto normalno za nas, ki gremo prvič v to. Jaz si tud želim, da moje dete kar še malo počaka, pa na trenutke me je strah. Pomaga mi, da ne berem nobenih porodnih zgodb, ker bo moja porodna izkušnja zame čisti unikat in jo želim kot tako tudi doživet, ne pa razmišljat, kaj vse bi se lahko zgodilo, šlo narobe. Čeprav še nimam izkušnje, pa mislim, da potem, ko si enkrat v procesu rojevanja, kar veš, kaj moraš, saj te telo samo vodi. Tako da, sem prepričana, da bo vse v redu, za vsak slučaj pa še nekaj user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
10.9.2008 11:24:47   
gold fish
....včeraj smo dobili še eno septembrsko mamico s še eno babiko ..........user posted image user posted image user posted image  na štajerskem koncu (sicer ni z nami na rr)   ampak vseeno..... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image ..... 

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.9.2008 11:24:51   
morango
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          Lana17 - ČESTITKE

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.9.2008 11:25:54   
morango
Gloria vas vse lepo pozdravlja ........ se bo javila s podrobnostmi , ko pride domov....
Pozdravčki tudi za Glorio! user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.9.2008 11:30:48   
gold fish
Virtualna - a veš, da sem že mislila nate.....če si mogoče že rodila........user posted image

..... ne misli na sam porod in ne beri porodnih zgodb, ker te samo še bolj prestrašijo......      Vzami to kot nekaj kar se pač mora zgodit (da pač user posted image  pride ven) in boš videla, da bo boljše....

Držim pesti zate...user posted image user posted image user posted image

Ko boš pa mimo, pa se nam le javi.......

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.9.2008 11:35:29   
Olivija*
Glede na vse vaše težave, luščenje čepa, otrdevanje trebuha...jaz ne čutim še nič! Zgleda bo naša bejba še en lep čas na toplem.

Pred dvema dnevoma sem kupila čaj iz malinovih listov, včeraj na pregledu sem bila pa že "razmehčana" in odprta 1 prst. G pravi, da bom v roku enega tedna rodila... Po eni strani si želim čimprej, po drugi pa je tudi mene strah. Pa niti ne samega poroda - če ne bo šlo samo od sebe, mi bojo pa že nekako pomagali, saj so usposobljeni za to. Boli v vsakem primeru, a očitno ne toliko, da se mamice ne bi odločale potem še za drugega in tretjega otroka.

Bolj me skrbi, kako se bova z našo bejbi potem ujeli, kako bo z dojenjem, podiranjem kupčkov, pridobivanjem teže... pa če bo vse vredu z njo, kako bom znala skrbeti zanjo v porodnišnici in potem prve dni doma.

V porodnišnico me bo prišel obiskat samo oči, vsem drugim sem sporočila, da bodo dobrodošli čez kak teden pri nas doma - odvisno od mojega počutja. Če bodo imele pa moje "sostanovalke" v porodnišnici toliko obiskov, kot nekatere pravite (tudi 5-8 oseb naenkrat), bom pa po moje čist pouser posted image v porodnišnici user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.9.2008 11:37:27   
arabela*
virtualna,ne misli na porod,ker te bojo misli samo zbegale.Probaj se na dogajanje tako psihično,kot fizično pripravit.Kdo pravi,da mora bit grda,boleča izkušnja? Probaj to negativno energijo,ki je napolnjena s strahom,zamenjat s pozitivno.Boš vidla,da bo lažje.Med porodom itak neboš sama,naj bo nekdo s tabo,končno fazo pa itak vozi izkušeno osebje.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.9.2008 11:37:50   
Lara Croft
V porodnišnico me bo prišel obiskat samo oči, vsem drugim sem sporočila, da bodo dobrodošli čez kak teden pri nas doma - odvisno od mojega počutja. Če bodo imele pa moje "sostanovalke" v porodnišnici toliko obiskov, kot nekatere pravite (tudi 5-8 oseb naenkrat), bom pa po moje čist po v porodnišnici

user posted image user posted image Ej, jst sem si v boršo dodala še čepke za v uha..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.9.2008 11:40:49   
arabela*
nosečka o8,se mi zdi,da ta čaj kar malo pripomore.Jaz sem ga tud rada pila,samo sem ga fejst sladkala,drugače me je zgaga matrala.
Glede tega,kako se boš kasneje z user posted image ujela,se kar prepusti.Meni je bila kriza samo v P.tam vse izgleda tako črno,brezvoljno,nimaš svojega miru.Doma pa se vse uredi.Ni nič teorije,pri tem,kako se bosta ujela,vse bo pokazala praksa in vajina medsebojna ljubezen.Vse ostsalo bo steklo samo od sebeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.9.2008 11:41:33   
arabela*
Tak,zdaj pa grem,me že mesto čaka,da ga prešetamo po dolgem in počezuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.9.2008 11:47:57   
meta21
Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.9.2008 11:48:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image Ej, jst sem si v boršo dodala še čepke za v uha..... user posted image user posted image user posted image

Saj me ne skrbi zame, da si ne bi mogla odpočiti, ampak za bejbi, toliko ljudi pomeni šunder in bo verjetno malo nervozna zaradi tega, potem pa so tu še virusi, kamorkoli pridem vsi neki  kihajo in smrkajo....

Jaz sem bila včeraj še na (verjetno) zadnjem babjem žuru dokler sem 2v1, najprej smo si pogledale film Mamma mia, potem pa še malo poklepetale s prijateljicami. Naslednjih par mesecev si tega ne bom mogla privoščit. Dete je med filmom ful razgrajalo, mislim da je plesala! Si moram pripravit Abbo za takrat, ko pridemo domov, če ji je res tako všeč.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.9.2008 11:53:13   
Tejchy
Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela.

js tud se moram iti v petek pokazat, če ne bo prej akcije....

danes mi je že nekam sumljivo vse skupaj... user posted image  user posted image  .. me vsake tolk časa neki tiši...  sam še ni neke hude bolečine.... kaj ko bodo popadki to fejst boli user posted image   

ma, bi bilo čist preveč lepo, če bi se naš user posted image  na rok rodil ............ user posted image  user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.9.2008 12:00:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo mene s pregleda. Odprta sem en prst pa vse je nekje doli... Če ne bo prej akcije, mam pregled v petek. Mah, sem kar malo žalostna, ko ta moj mulc zamuja... Pa še Lana mi take lušte dela.

Jst tudi v petek..... user posted image user posted image Meni pa tiste s punčkami lušte delajo..... user posted image

Neč.... grem v Trst zdej.... lepu se imejte! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.9.2008 12:03:07   
Marsy
Hoj!
Na 3 dni mi pa rata pridt na net. Sem kar vesela, da ne pišete več toliko kot včasih, da vam je lažje sledit. user posted image

Čestitam vsem mamicam in očkom (sicer imam še 12 strani za pregledat, tako da ne vem, koliko se je še od vikenda dalje dogajalo...)

Jaz sem si tudi sposodla tista 2 CD-ja za sproščanje in moram rečt, da me tisti gospod ne sprosti niti malo.

Pa sem spet pozabla, kaj sem hotla vprašat. user posted image

Včeraj sem imela prvič CTG in je otroček spal, pa ga je sestra znala zbudit. Pravzaprav ga je očitno razbesnela, ker je z nogami skor sesul tisto elektrodo user posted image . Menda se dete še ful dobro počuti in napovedujejo, da bomo šli čez rok...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.9.2008 12:09:30   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Virtualna - a veš, da sem že mislila nate.....če si mogoče že rodila........user posted image

..... ne misli na sam porod in ne beri porodnih zgodb, ker te samo še bolj prestrašijo......      Vzami to kot nekaj kar se pač mora zgodit (da pač user posted image  pride ven) in boš videla, da bo boljše....

Držim pesti zate...user posted image user posted image user posted image

Ko boš pa mimo, pa se nam le javi.......

Pozdravček, user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  a kr´ mislila si name... ful lepo od tebe user posted image ....sem hotla malo pogledati slikice tvojega user posted image , pa vidim da je zaklenjeno in zapecateno user posted image , no...ce ti se da, mi poslji prosim geslo, da si se jaz ogledam malo tvojga dojencka user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 2168
10.9.2008 12:11:18   
Marsy
Aja, hotela sem vas vprašat, če bo katera od vas rodila v Izoli. Ali pa ima kakšne informacije, kako je v Izoli (če izvzamemo pogled na morje user posted image ).

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
10.9.2008 12:12:57   
ključek
oooooooooooo, pupe...................mi smo doma!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
10.9.2008 12:13:44   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy
malo izven konteksta pa vseeno... js še zdj nisem dobila kakega dobropisa od Baby centra?? user posted image  ....... do kdaj pa to pošiljajo??

Tejchy jst tud še ničuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
10.9.2008 12:14:16   
bark
LANA17 BRAVO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
10.9.2008 12:26:12   
Tejchy
oooooooooooo, pupe...................mi smo doma!!!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hitro poročaj................... preden rodim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
10.9.2008 12:26:27   
bark
Dobrodošla nazaj Me to youuser posted image user posted image user posted image .
Mi pa nekateri še šli nismouser posted image .
Jaz sem bla danes celo na pregledu v porodnišnici(preko enih vez),pa sem se načakal tri ure od pol osmih do pol enajstih. Pa itak,da ni še ničuser posted image
Pa tolk sem spi, ker sem ponoči ful slabo spala-vpliv naraščanja lune se pri meni že pozna in potem še zgodaj zjutraj vstala.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
10.9.2008 12:27:15   
bark
Sem pa hotla it mal v izvidnico in poiskat Kahlo,če je še v P, pa nisem vedla,če bi ji blo všečuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?