|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
9.9.2008 21:15:48   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

Da se mal oglasim user posted image

Mami KJE si??? Dej ulet, da kakšno rečemo...k mam glih cajt...dec je še na šihtu...sej pol bom pa morala romat na kavč user posted image in bo konc lušnega user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.9.2008 21:16:41   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Larisa, midva sva tudi v kampu poslusala druge otrocke, ki so zvecer jokali, nasa je pa takoj mrknila k palckom, pa se nekaj sva se okrog hvalila kok nama jo res ni treba nikoli uspavat....no, pa se je kmalu vse No, saj spi lepo, sam zaspat....to je pa poglavje zaseuser posted image

Kot bi nas opisovala user posted image user posted image user posted image   Uspavat zaenkrat še ni blo treba, ampak se pa kr dere ko gre spat, pa na trebuh obrača, pol pa vse drugo, sam spat ne...user posted image

Naš se je pa hvala bogu zdej nehu na trebuh metat user posted image ...na trebuhu sploh ne zna spat oz glavice ne zna položit na površino user posted image

Zoja pa zdaj skos na busiju pancka, sam saj protestira ne vec, ker ce ji slucajno ne pase vec, se pac sama obrne...

Ja, je pa res prava frajlauser posted image , ki mi zivcke para in nasmeh na usta narise user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.9.2008 21:17:31   
dolenjka

Dolenjka: sej ni čudno, da vama Tara tako lepo spi, če pa vi2 rukata pire user posted image . A to nej bi bilo neki recept mogoče user posted image

sej veš da pes ki laja ne grize user posted image

sploh pa si mal v zaosanku z informacijami, ker carica malo slabše spi od kar smo doma user posted image

Aja, mogoče pa glih zato, ker nič piva ne pijem user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.9.2008 21:18:26   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kaj verz, jaz znam celo "pesmico" user posted image  Sam si pa res mlada! A mi greš po eno pivo prosim? user posted image

Mal sem se narobe izrazla...pa sej veš kam sem cilalauser posted image

Ne, ne, lanchy, brala za nazaj, da je vedla kaj mora komentiratuser posted image ....
sej se hecam, sej sem tut vaju prebralauser posted image
aha

a zdej mava pa privat žur al kako? Pa Lanchy naju bere! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.9.2008 21:18:56   
ursi84
a zdej mava pa privat žur al kako? Pa Lanchy naju bere! user posted image

Učitno user posted image Pa tako ste me vable na čveke, no zdej smo pa z dolenjko same...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.9.2008 21:19:24   
Lanchy
Kako mi je pa tole zdele ratal?

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.9.2008 21:20:45   
pina-1
čer.

Jaz ne morem več. Ana je danes potolkla vse možne rekorde. Spala ni skoraj nič. Sitna pa je za 10. Sem jo popoldne pustila v stajici sao da sem šla na wc. Pol ure sem rabla da sem jo umirila. JE lipala, kot bi jo kdo fajn prebutuuser posted image user posted image .
Zdej sta obe zaspali in upam, da tako ostane do jutra.

Pcivo je spečeno in jaz se že z drugo tortico bašem. Mislim, da je dovolj užitno za visoko družbo 17. septembrauser posted image user posted image user posted image

Ve URške, neki mi ni jasno: zakaj se je pa ubogi prešeren za urško v vodo metal. A ste tok pokvarjene, da ubogega dedca za nos vlečeteuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.9.2008 21:20:50   
Lanchy
Punci, itak tolceta dialoge in nobenga zraven ne pustita....

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.9.2008 21:22:03   
ella79
zdej pa eno resno ??? pa prosim, da sam potrdite user posted image user posted image user posted image a našo bejbo zobki dajejo, k danes se je pol ure po postli vrtela (tulila na srečo ni), potem sem ji pa s calgelom namazala, dudo dala in je v sekundi zaspala user posted image dva dni nazaj je bilo isto user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.9.2008 21:22:08   
Lanchy
Ej, Dolenjka, zkaj nam pa kake slikice od cerice tarice ne pokazes....take updateane mislimuser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.9.2008 21:22:22   
dolenjka

Kako mi je pa tole zdele ratal?

premal vadiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.9.2008 21:22:53   
Lanchy
Zdej pa se eno resno vprasnje?....kaj pa je to calgel?

< Sporočilo je popravil Lanchy -- 9.9.2008 21:23:13 >

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.9.2008 21:24:12   
ella79

to je za dlesni mazat, pri prvem izrastu zobkov
a sem dost strokovno napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.9.2008 21:24:19   
ursi84
Sem prebrala, da beyba malo manj spi. Samo v primerjavi z našim, spi OGROMNO. Naš čez dan spi 2-3x po 30 min. Res pa je, da ponoč ni problemov (že trkam) in spi do ene 5-6h in še potem potegne do ene 8h

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.9.2008 21:24:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej pa eno resno ??? pa prosim, da sam potrdite user posted image user posted image user posted image a našo bejbo zobki dajejo, k danes se je pol ure po postli vrtela (tulila na srečo ni), potem sem ji pa s calgelom namazala, dudo dala in je v sekundi zaspala user posted image dva dni nazaj je bilo isto user posted image

možno

jaz sem jo danes samo 1x, ker drugače ust ne odpre

sem ji pa dala kruh danes v roko in je drgnila k pr norcih, grizala pa ne user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.9.2008 21:24:31   
pina-1

ella 1000 % so zobi. PRi nas je isto. Jaz sem ž eno veliko tubo denitanle ( podobno calgelu) porabla. Ana se kar umiri, ko jo namažem. samo traja pa le par minut.
ČE bo jutri tako sitna in nervozna ji bom dala tudi malo calpola, ker je bla res obup danesuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.9.2008 21:25:44   
ella79
dolenjka sej čez dan jaz tudi nič nisem mazala, pomoje sem vsega skupaj takole zvečer ene 5x user posted image a kruh si ji že dala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.9.2008 21:26:45   
pina-1

možno

jaz sem jo danes samo 1x, ker drugače ust ne odpre

sem ji pa dala kruh danes v roko in je drgnila k pr norcih, grizala pa ne user posted image

kruh ji tudi jaz dam zato da ga gloda in cuca. Grize ga pa tudi naša ne.
Za zobe je skorja kruha zakonuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.9.2008 21:27:02   
Lanchy

a sem dost strokovno napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

JOj, jst sem pa res za cajtom....sploh ne vem da kaj takega tudi obstajauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.9.2008 21:27:06   
ella79
pina no to sem hotla slišat user posted image user posted image user posted image kaj pa če ji je sam okus všeč, k je mal slatkast user posted image mam filing da bo prvi zobek pri enem letu, tako kot pri nečaku, čeprav so od 4. meseca dalje govorili da ga zobki matrajo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.9.2008 21:27:50   
ella79

JOj, jst sem pa res za cajtom....sploh ne vem da kaj takega tudi obstajauser posted image

joj, ti si za cajtnom sam zato, k si abstinirala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.9.2008 21:28:39   
Lanchy
Punce, zakaj je vase stanje odsoten, v bistvu pa vse tukaj gor cvekateuser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.9.2008 21:29:39   
Lanchy

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.9.2008 21:29:56   
ella79

Punce, zakaj je vase stanje odsoten, v bistvu pa vse tukaj gor cvekateuser posted image

user posted image user posted image user posted image sam si pa res za cajtom user posted image user posted image user posted image

mam filing, da bo naslednje vprašanje, zakaj imamo me slikice zravn nika, ti pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.9.2008 21:30:22   
jencili
čer,

no, da se pe jst mal oglasim.

Dons je za nami en svinski dan! Svinski dobesedno.
Da vam ne rečem. Ella, se spomniš klopce v parkcu, k sm rekla, da se mi zdi, da je neki posračku? No, ni blo sam neki...vse je šlo skozi, celo voziček je posran in gre jutri samo še v pranje (tud o tem sm dons govorila, da ga še nisem, ne? No, zdej bo prilkauser posted image ). Pol prideva domov, greva jest, se je okol ust neki cmaru in raznesu hrano vse naokoli, še po glavi jo je mel. Ležalnik, jst, sedežna, vsi smo kasirali blitvouser posted image . Ok, pol zaspi. Se zbudi, ga dvignem, bruhne vse po sebi in direkt v loku, meni za mjico, med joške. Se oba preoblečeva, greva vn pred bajto, se neki igrava, bruhne. Jovo na novo, preoblačenje. Sediva 15 min uzun, prav mama, 'Ti, tamal se ti je pobruhal' in jst haha, dobra fora. Ga pogledam, pobruhan - sledi preoblačenjeuser posted image .

Tok na hitro o današnjem dnevuuser posted image  - no sej drugače smo pa superuser posted image
Taj spi, midva se pa spravlava mal tv gledat.
Aja, in jst sm si po dolgem času govorenja končno privoščila zasluženo pivouser posted image user posted image

Lanchy, mala ma pa take okice, da sm sam gledala. Super je!user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za sedenje

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?