|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.9.2008 12:13:37   
Anonimen
Anonimna - Eni res priporočajo tampone za v bazene, eni G pa jih odsvetujejo. Ampak če krvaviš si nikar ne vstavljaj tamponov, ker je maternični vrat še bolj občutljiv in s tem lahko narediiš še več škode.

jjasna85 - Na enako operacijo kto gre tvoj je šel lani tudi moj stric. Pa je hitro okreval. Pa čestitke za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

KOKICA32 - Fino za pregled!user posted image user posted image user posted image Drugače ima pa suho sadje (marelice, slive, fige) tudi veliko železa.

gaja - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Pupa7 - Si pa naju z jjasno85 pomešala. user posted image Sva kar dve jjasni, le da ima ena še zadaj št. 85, jaz sem pa brez. user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 9.9.2008 12:17:36 >

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
9.9.2008 12:19:28   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (23)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)              09.09.  
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09.
user posted image   20.03.  gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               11.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   25.03. novo (29)                        (št.3 user posted image ,  št. user posted image 0)  24.09.  15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )              15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 56 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
9.9.2008 12:28:33   
Nina00
_andreja_ user posted image za tvojega pikca, da bi bil čim prej spet popolnoma zdrav. Fino, da ste spet doma.

jjasna85 držim pesti danes za tvoj izpit in jutri za op. Saj bo oboje ok user posted image  Vse najboljše!!!

mediuhec upam, da bo danes nastavil svoj nosek, da še tega pogledajo. Javi, kako bo šlo.

Anonimna se povsem strinjam s tem kar sta ti jjasna in Dali* napisali. Tako glede pregleda kot glede tampona.

KOKICA 32 čestitke za pregled! Pa javi še za nuhalno.

Gaja  dobrodoša med nami!

Pupa7 dobrodošla! Kdaj imaš pa PDP? Za pritisk pa hoja in pitje. Utrujenost bo pa minila zdaj, zdaj,... Če pa ne, naj ti pa G pregleda kri, da nisi slučajno slabokrvna.

jadrnica jaz tudi raje ne bi o hrani, ki mi paše. Pa še take čudne kombinacije včasih. Sem si zadnjič kupila konzervo rib z zelenjavo, ki jih nisem jedla že vsaj 10 let user posted image  , pa pašteta,... No, se tolažim, da sem prej kar zdravo jedla, pa imam še malo zalog. Mi pa zelo paše tudi solata, ki pa jo jem le doma, ker sem toksoplazmoza negativna. Pa potrudim se, da vsaj malo sadja pojem vsak dan. Zdajle bi pa jedla endivjo s krompirjem - pa bo treba počakat do večera, če mi bo takrat še pasala, seveda user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
9.9.2008 12:30:21   
Nina00
Pupa7  sem že vidla, da bo lep prvi pomladni dan user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
9.9.2008 12:34:02   
Pupa7
hojla:)

PDP imam na prvi pomladni dan :) 21.3.2009
slabokrvna nisem, res pa je da sem tudi prej imela rahlo nižji pritisk od povprečnega.
sprehodi, ja se trudim, čeprav sem po 100 m tako utrujena da se moram vsest in odpočit :S Ginekolog pravi da ni nič narobe in da bo minilo, traja pa neskončno dolgo (vsaj zdi se tako:()...

zdaj grem skuhat kosilce tokrat je manija na pire krompir ;) hehehe

lepo bodite

papa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
9.9.2008 12:40:38   
KOKICA32
NS imam pri dr. Pelkič Ogrizekovi v MB, s sabo pa lahko prinsem DVD-R, da vse skupaj posnamemo.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.9.2008 12:51:03   
petrcaK
Čestitke za preglede!user posted image

Jasna, vse najboljše!user posted image

No, jaz pridno delam, čeprav se mi bolj malo ljubi oz. sem hitro utrujena.

Danes se mi je pa pice zluštal, sigurno je nisem že kakšno leto jedla, ampak zdaj s emi je pa že nekaj dni lušta, pa greva danes na kosilo na pico.user posted image

Joj, upam, da se bodo te krvavitve že nehale, me kar stisne, ko preberem kaj takega. Držim pesti!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
9.9.2008 13:03:56   
mediuhec
kokica32:  potem se danes vidiva pri pelkičevi? dvd r- prinesi. dobiš tudi slikco.

jadrnica, jjasna, pa drugi: hvala za spodbudne besede. sporočim kako bo.

jaz sem včeraj tudi pico jedla, potem sem se zbudila sred noči - sem bila takooo žejna. meni diši še čips, sladkarije me pa (začuda) ne ganejo več. še bolje za moje kilogame.
s to hrano je res pri vsaki drugače. aja, pa s sadjem se moram prav silit.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.9.2008 13:20:11   
Pupa7
juj Jasnica brez številke;) oprosti za pomoto :) no pa pohvale tebi ki tako lepo skrbiš za naš lušni seznamček :)

lp pupa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.9.2008 13:22:06   
Grahec
Pupa 7 in jadrnica, ma saj nimata tako nizkega pritiska. Kaj pravita na mojih 90/48 user posted image  so mi parkrat pomerili, ker so mislili da je napaka user posted image , no saj zdaj je bolje (približno nekako na ravni vaših - kar je zame že kar veliko) je bil pa prejšnja dva tedna takšen, kot sem napisala in bi res najraje spala po 20 ur na dan! user posted image
Sicer je pa boljši nizek kot visok in ginekolog je bil nad mojim kar navdušen user posted image , pravi da je za user posted image  malček težje prenašat, za user posted image  je pa fajn, če imaš nizkega.

Jjasna85 vse naj, naj!

Zdaj ne vem katera je pisala o hrenovki in zenfu user posted image , jaz sem tudi imela obdobje, ko mi je zelo pašal zenf in sem ene trikrat takrat jedla žličko zenfa namazano na kruh user posted image , ampak me je potem to minilouser posted image .

Ena pa piše o čipsu, če nimaš visokega pritiska ni nobene panike, če si ga tu in tam privoščiš, če imaš pa visokega pa ni za pretiravat s takimi slanimi zadevami.

Tudi jaz sem kakih deset dni nazaj jedla pizzo in se potem še celo noč nisem mogla odžejati, tako da smo si kar podobne.
Fajn se imejte! Super, da je tukaj spet malo bolj živahno!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
9.9.2008 14:00:00   
janaja
No da vam zaupam še moje prehrambene navade user posted image

Pri prvi user posted image  bi jedla lahko samo kisle gumi bonbone ( tiste nagravžne črve)

Zdej mi je pa ekstra dobra kitajska hrana, pa pire in špinača user posted image , pa samo sadje in zelenjava na vse načine

Sej je super sem v 12 tednu pa sem na isti kilaži kot pred user posted image ( sej sem jih že prej mela malo viška)user posted image .

Aja pa juhe mi noro pašejo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.9.2008 14:23:52   
novo
POZDRAVLJENEuser posted image !
Vidim, da si veselo pišete. Js sm glih prišla iz službe in sem utrujena tako, da sam tole napišem in padem v vodoravni položaj. Pridne bodite, aja kaj mi katera prosim pove, kakšno kremo uporablja proti strijam. Kupila sm si evcerin olje in sm dobila mozoljčke, tak da mi očitno ne paše. Imam zelo občutljivo kožo nasploh. Ima katera kakšne izkušnje? user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
9.9.2008 14:38:07   
Pupa7
hojla,

no nizek pritisk je vsekakor boljš kot previsok ;) bomo že zdržale :) hehe pa se za v naprej dodobra naspale (če bi to le bilo mogoče;))

moram rečt, da mi je danes prav dolgčas :S in je prav prijetno brat vaše poste...

komaj čakam NS po eni strani, po drugi strani pa me je kar malo strah, da nebi bilo kaj narobe... vem vem, paniciram brez potrebe ...

z mojim sva na "bojni nogi" hehe glede imen ;) ma tako čuden okus da je noro in nikakor ne prideva niti na eno ime (punčka ali fantek) ki bi bil res všeč obema :S sploh pa ker moram izbrat ime ki je "mednarodno" da mali-mala ne bo imel težav v vrtcu in šoli.... (je imel moj težave ker je Dejan in pač ni ravno Švicarsko ime... pa vsi vemo, da znajo bit otroci včasih zares "žleht"...)

kompliciram ane :) ma mi je dolgčas in kar razmišljam. Ta vikend grem v Chicco outlet v Como (tukaj blizu kjer stanujem je njihova tovarna, cene moram pa še preverit, če je res kaj ceneje) malo pofirbcat :)

lp p.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
9.9.2008 15:25:53   
petrcaK
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

jaz sem včeraj tudi pico jedla, potem sem se zbudila sred noči - sem bila takooo žejna. meni diši še čips, sladkarije me pa (začuda) ne ganejo več. še bolje za moje kilogame.
s to hrano je res pri vsaki drugače. aja, pa s sadjem se moram prav silit.

Identično je pri meni! Prej sem sladkega ful pojedla, zdaj mi ne diši ne vem kako. Vse kar si napisala, velja tudi zame.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.9.2008 15:28:44   
petrcaK
novo, jaz sem si kupila Welledino olje za nosečnice, je naravno in super.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
9.9.2008 15:45:33   
Nina00
novo v prvi nosečnosti sem uporabljala kremo proti strijam od Vichya, sedaj pa od Mustele. Obe sta zelo dobri.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
9.9.2008 15:54:56   
Anonimen
Ojej, sam mal (user posted image ) sem zaleglna, pa ste kr nekj naklofale...

Pupa7 - Jaz imam doma tudi sinka rojenega na prvi spomladanski dan, ampak letnik07. user posted image Je pa že prvi dan ovnov in so trmasti, da te kap. user posted image Al pa ima to po očiju? user posted image (no, on bi ravno kontra reku... user posted image )

hrana - Meni paše pizza, mi je pa v prvo hudo pasal McDonalds, zdej v drugo pa sploh ne. In v prvo sem pojedla tono zelenjave, sedaj mi pa kr ne gre.

kreme proti strijam - Jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala dm-ovo, pa še to sem pa tja, ko sem se spomnila. Strije sem dobila res po PDP-ju, so se mi kr risale po trebuhu. No, ni take hude sile. Pa tudi trebušček je bil manjši. Sedaj v drugo se pa kr lepo mažem z dm-ovo kremo (mi je boljša od Mullerjeve), ker imam že sedaj večji trebušček kakor v prvo in mislim, da bo tokrat ogromen in bo ogromno strij. Pa upam, da se z mazanjem vsaj kakšni izognem. Drugače pa pač, tko je... važno, da me mož vsak večer namaže in meni to grozno paše. user posted image

(odgovor članu Nina00)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
9.9.2008 16:28:22   
janaja
Men se tud zdi da imam v drugo večji trebušček kot v prvo.

Al pa sem tok bolj napihnjena

sej ne vem...

Vglavnem danes imam celodnevno služno od 8h do 18h. user posted image  

Je sodelavec klical 10 min pred pričetkom da ima bolniško ( se slabo počuti)

Jest se pa že 14 dni ( me neki čudn grlo praska) pa lahko hodm.user posted image

Zdej sem pa huda user posted image , ker je končno en teden da sem dopoldan, pa bomo spet po cele dneve kle.

Naslednji teden sem pa tko al tko popoldan.

Groza ....

Komaj čakam porodniško... ( joj kaj je še daleč)

Mal jamram :)

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
9.9.2008 16:35:41   
Pupa7
hehe,

tud jst sm oven, tko da bo res pestro :) je pa boljš oven kot ribi, vsaj tko mi pravijo izkušnje ;)

sm malčk hin in grem pančat za kake pol urce (zmer pomaga :))

ciao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
9.9.2008 16:45:49   
Naja30
O, ste se razpisale. Super! user posted image

jadrnica jaz sem ena tistih, ki jim paše kislo. Solato tako okisam, da je drugi skroaj nočejo jesti. user posted image

Drugače pa kar se tiče hrane, kakor kak dan. Jem vse v mejah normale. Zredila se pa še vedno nisem nič. Čeprav se ni za bat, ker zaloge so.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
9.9.2008 17:12:27   
janaja
Naja30 si malo prehitro pohvalila da smo pridne v pisanju....

Men je kle v službi kar dolgčas pa še klepetate premalu user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
9.9.2008 17:14:49   
Naja30
Ja sej, ko jaz pridem se vse skrijete. Me ne marate več? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
9.9.2008 17:24:28   
Dali*
Naja, ni res. Kaj pa blebetaš. hehehe

Jst sem samo tok lena, da je kar grozno. Danes nisem imela pop. počitka in se mi full pozna. Poleg tega pa še kuham golaž, pečem pecivo in delam metin sirup.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
9.9.2008 17:28:34   
jadrnica
Metin sirup? kaj pa je to, se priporočam za kak recept , ker imam doma polno poprove mete na vrtu  - kar za okras. Kaj pa zdravi ta metin sirup?

Aja pa še neki - glede romboi caja, a to nosecnice lahko pijemo? na netu najden malo deljena priporocila?

Jaz delam samo sirup iz smrekovih vršičkov

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
9.9.2008 17:30:59   
Dali*
Metin sirup je sirup, ki ga mešamo z vodo. Za prijetno osvežitev. Lahko je pa namenjen tudi pomirjanju po napornem dnevu.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?