|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno uspelo!!!! :D:D:D
9.9.2008 13:10:28   
girly
Nama je po dolgih 4 letih končno uspelo in ravno danes sem na testu zagledala user posted image . Ne morem vam povedati, kako zelo sva oba vesela, da sploh ne moreva verjet. Moj dragi je celo navodila pogledal, da se prepriča, da sta user posted image  res znak user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sicer pa naj povem, da sva user posted image  že nekako dala iz misli in se odločila, da uživava življenje, brez skrbi in ukvarjanjem z mislijo na user posted image . Sicer imam jaz PCO, moj pa je ok, nisva pa še bila na nobenih postopkih zdravljenja, ker sva se odločila, da s tem še malo počakava... In glej, naju je pa user posted image  tako lepo presenetil user posted image

Imam pa že kar nekaj znakov: M mi zamuja že dober teden (kar pri PCO ni neobičajno, zato sem šele danes delala test), pa skoz mi je neki slabo, pa prsa me full bolijo pa utrujena sem, imam krče kot pred M in tudi izcedek se mi je povečal.

Aja, delala sem pa first sign test, ki je takoj pokazal user posted image , še preden sem dala pokrovček na test user posted image . Nisem si mislila, da bom kdaj zagledala ti dve magični user posted image

Vem, da sem tole na dolgo napisala, ampak sem res nekomu morala povedat, ker sem tkoooo vesela!!!

Kris je najin sonček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Končno uspelo!!!! :D:D:D
9.9.2008 13:12:26   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image , vse dobro še naprej in mirno nosečnost.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 13:12:33   
kaja26
user posted image user posted image
   ČESTITAM
      In čim lepšo nosečnost

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 13:14:59   
boob
tud jaz čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   srečno

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 13:19:28   
sakuL
ooooooooo bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej boš pa imela čas držati pesti še za nasuser posted image user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 13:21:42   
girly
Oh, hvala vam! Upam, da bo vse ok...Jutri bom poklicala g in se naročila za pregled.

Veliko sreče vsem! In ne obupajte. Bom mislila na vse vas!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 13:24:03   
dolenjka
ČESTITKE, zdaj pa uživaj v user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 13:46:58   
Irena88
Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2008 13:53:19   
pokica_
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lepo in zdravo user posted image ti želim! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2008 13:54:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Uživaj sedaj, nosečka!

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2008 13:58:42   
DannyS
Tudi jaz čestitam... ko kaj takega preberem mi gre skoraj na jok... sem bolj čustveno bitje hehe pa tudi želja po teh magičnih user posted image  je pri meni zelo močna...:) Jaz sem komaj v 1. krogu pa me daje taka panika, da ne bo uspelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2008 14:14:19   
pikipu
Bravo in čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2008 14:17:41   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela še bolj takrat ,ko vidim, da je uspelo user posted image nekomu , ki se je dalj časa trudil. Uživaj

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2008 14:26:34   
rakica26
Tudi od mene prejmi lepe čestitke in želim ti eno lepo nosečnost.

BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2008 14:27:26   
ursa30
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh glede na to, da sta se toliko časa trudila.
midva se trudiva 2 leti, zdaj si mi vlila spet malo upanja, da bom tudi jaz nekoč zagledala user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2008 14:35:53   
Blueberry
Iskrene čestitke ter lepo user posted image !user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2008 15:03:28   
tanja040
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si okol prenesla user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2008 15:08:34   
tintin
Girly, spomnim se te še iz časov mojih "bojev": čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo nosečnost krasna, končni produkt pa zdrav in navihan!

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.9.2008 16:39:40   
nf
Čestitke!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2008 16:49:47   
jazzz27
Čestitam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2008 17:04:54   
Naja30
Čestitam in ti želim prijetno nosečnost! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.9.2008 17:15:44   
jernejav
user posted image user posted image user posted image  iSKRENE ČESTITKE IN LEPIHuser posted image !!!

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.9.2008 17:16:07   
Dali*
čestitam in ti želim čudovitih 9 mesecev, oz. eden je že mimo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.9.2008 17:19:25   
dulcinea
ČESTITKE user posted image

Veš, tudi jaz imam PCO in tudi meni zamuja že en teden. Tudi mene boli, kot da se bo glihkar vlilo in imam povečan izcedek. Zato skoz hodim na WC gledat, če že teče pa jo še kar ni. No, še par dni počakam, pol pa test, če jo še ne bo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.9.2008 18:06:21   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?