|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
9.9.2008 15:30:06   
mami28
Da se mal oglasim user posted image

Naša se še ne vstaja, zdej se šele učimo obrat iz hrbta na trebuh. Kontra že obvlada, po moje sam zato, ker ni rada na trebuhu user posted image 2.9. je šele dopolnila 6 mesecev, pa se očitno en mesec razlike kar pozna.

Danes je nekaj sitna, po moje kaka reakcija na včerajšnjo pikico. Je pa vsaj zdele mal zaspala. Upam, da potegne dobro uro, da mal slike od krsta pripravim in dam na net.

Mejte se!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.9.2008 15:42:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Babe, jst mam pa eno?....kako naj tamalo pripravi, da zaspi, ker zdaj ko se gospodina postavlja na noge bi skos gor pa dol po postli "hodila", pa jo grem dat lezat, pa se cez sekundo dvajset spet oglasi in evo njo spet na nogahuser posted image ....to je cist prevec ubitacno zame....
zdele grem ze u ta pete jo polozit v vodoravno....user posted image  

babe so na tržnici user posted image

user posted image

Tko se naša na trebuh obrača, ker ji je fajn user posted image  jaz pa po štengah dol in gor user posted image

Kako vstane, ob opori ograjice? Kaj pa če ji zadelaš ograjico, da se ne bo imela kam prijeti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.9.2008 15:45:22   
dolenjka
O Larisa dan user posted image

A sta naša dva user posted image  kej po telefonu govorila? Imamo namreč iste težave user posted image
Pa pri nas ni nič dej dej, je pa atatatatata pa pi pa da la pa kva pa vem še kaj, ampak je bolj zgovorna od mene, pol veš kolk "govori"  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.9.2008 15:50:54   
larisa
Lanchy, zadnjič enkrat sem te na temi vidla, pa sem te ''klicala'', pa ni blo haska user posted image

Dolenjka, pol more bit pa kr hudo, k se ne morta zment katera bo govorila user posted image user posted image

Evo sirena, po 2urnem spancu user posted image  Čudeži se še dogajajo user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.9.2008 15:52:03   
larisa
Aja Dolenjka, telefona mu še nismo kupili, sem ga pa zadnjič neki na RR vidla. Mogoče pa tam čvekata user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.9.2008 15:52:41   
dolenjka
Ne Larisa, kar ena čez drugo tolčeva user posted image

A Nejči tko pridno pankča? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.9.2008 15:53:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja Dolenjka, telefona mu še nismo kupili, sem ga pa zadnjič neki na RR vidla. Mogoče pa tam čvekata user posted image user posted image user posted image

Naša ma pa zadnje čase velk moj GSM v rokah, pa sem mislila da ga je kaj klicala user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.9.2008 15:58:33   
Lanchy
Ja, gospodicna se prime za ograjo in hop je ze na nogah....SIcer ima tisto obrobo iz blaga, ampak se tudi s pomocjo le te potegen gor. Zdaj cez vikend smo bili na vikendu in je spala v prenosni posteljici in se je tudi tam dvignila...sploh ne vem za kaj se je prijelauser posted image user posted image user posted image ....wunder kind, ker tam je samo mrezasta ograja in res mi ni jasno kako se je potegnila gor....
Mah bomo tut to prebrodili. Ko je bila stara malo manj kot 5 m, se je neprestano ovracala na trebuh, nazaj pa ni slo in je skos jokala in tecnarila, takrat sem mislila, da ne bo nikoli konec tega obracanja in da se ne bo nikoli naucila obrnit nazaj na hrbetuser posted image ...no pa se je in to prav kmalu, meni se je pa ze mesalo....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.9.2008 16:00:01   
Lanchy
Faaaaak, Dolenjka, zdele sem vidla da mas ti ze krepko cez 5000 objavuser posted image user posted image user posted image ....bos sla loh kmal v penzijouser posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.9.2008 16:02:04   
Lanchy
user posted image No, zdaj je pa ze budna...spala dobre pol urceuser posted image user posted image ....mojga pa se zdaj ni domovuser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.9.2008 16:07:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Faaaaak, Dolenjka, zdele sem vidla da mas ti ze krepko cez 5000 objavuser posted image user posted image user posted image ....bos sla loh kmal v penzijouser posted image user posted image

Ja, mam že mal daljši staž na RR, pa tudi zvečer pridem prijateljice pogledat vsak dan, nisem tko kot ti user posted image  user posted image

Mi pa neki zdele ni jasn user posted image  Tamala je na igralni podlogi desno za mojim hrbtom in se je neki piz**** pa se obrnem, da vidim kaj ji je in ona sedi user posted image  user posted image  Zdej pa ne vem kako ji je to ratal, ampak tole bo pa pestroooo

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.9.2008 16:29:26   
ella79
dan čvekice user posted image user posted image
sem neki sam na hitr preletela...
Azra vse naj za mini orj. dan user posted image user posted image user posted image

bajsa, jaz imam tudi potrjen datum za plavanje user posted image user posted image

dolenjka men je že včeri neki dišal iz vašga konca user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa neki za jest narest, k sva itak ravno domov prišli user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja pa upam da zaspi

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.9.2008 16:47:20   
buči
Malo popoldansko čekiranje, ker naš končno malo spi podnevi. Vreme je oz. bo brbrbrbrrrrrrrrrrrrrrrr, grem štrikat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.9.2008 17:07:26   
Februarka08
Evo, naša spi popoldansko mini spanjeuser posted image
Dolenjka, bravo tvoji Tari za samostojno sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem dat pa mal noge v luft ker bom mela pol urce miru, ko se zbudi, gremo pa na pijačko k sosedi, ker mamo novga user posted image v familijiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.9.2008 17:08:18   
Februarka08
user posted image buči, tvoji podpisi me pa vedno v dobro voljo spravjouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.9.2008 17:24:36   
ella79
dolenjka a Tara se je že sama vsedla user posted image  user posted image pestro pa bo ja user posted image user posted image user posted image jaz ji bi takoj postlo dol spustila, da se ne bo vsedla in še gor potegnila user posted image

mi tudi spimo popoldansko spanje user posted image in upam da ne bo mini user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 9.9.2008 17:25:02 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.9.2008 18:25:19   
pina-1
pravkar sem dala v pečico pecivo iz skute- nizkokalorično. če bo užitno ga prinesem 17user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.9.2008 19:19:02   
dolenjka
Tako! Mi smo šli še v hrib, tako da sem danes mal notri prinašala za včeraj in naredila 6 km po hribih   user posted image

Zdaj gremo pa počasi čofa čofa, potem pa bom samo vaša user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.9.2008 19:23:44   
ursi84
Čer punce!

Tamalga zrihtam in prletim na čvek...obljuba user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.9.2008 19:31:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Čer punce!

UUUU pol pa danes ne smem manjkat če si boš celo ti za nas čas vzela user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.9.2008 19:31:21   
ella79

Čer punce!

si že odvisnica postala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.9.2008 19:32:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Čer punce!

si že odvisnica postala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa bi blo njej lepš kot nam user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.9.2008 19:36:34   
ursi84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.9.2008 19:40:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Čer punce!

zakaj pa bi blo njej lepš kot nam user posted image  user posted image

sej če pomislim, je men prav fletn, Zoji pa tudi, k imava tako fajn družbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.9.2008 19:47:20   
Lanchy
No tko, z nasim izrisom kuhinje ni bilo nicuser posted image , sem sla samo v HM po eno oblekico in balerinke za Zojo, ker gre frajla na poroko, pol sem pa fotografinjo (porocno) srecala in smo se zacvekali 100/h.... Zoja bi zdaj mogla ze veselo spat, ampak se neprestano dviga na ograjo in dere kot jesiharuser posted image user posted image user posted image , kok mene to ob zivce spravlja. Sam neeeeeee, ne bom sla tja, kar naj sama zaspi, ker to je pa ze cist too much ratal.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (87%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!