|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
9.9.2008 12:28:19   
Janey
pridem na en kosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
9.9.2008 12:37:00   
pina-1
dan.

mi smo z vozičkanja. danes sva se res nahodili.

Ej punce moje kake afnaste matere mamo mi tle v Kopru. MEne kar bruhanje prime, ko jih vidim, da ne povem, kako je ko usta odprejo. No to ne leti na februarčice z obale. Te so fanj punce. Sam danes so vse zatajile in sem bla sama, pa sem malo šnjofala in poslušala kaj govorijo. Mislim za si rezat žile.

Ančka sedaj tudi že spi in jaz sem prišla pogledat kaj se tu dogaja, ves pa poslušam naše vrle v parlamentu. Ziher bo še ena aleluja špilala, ker če njih poslušaš, te mora ziher poteratuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
9.9.2008 12:51:35   
mlavla
dolenjka..a jst tud lohka pridem na kos štrudla?user posted image

jst pa se zdele s solato bašem..edino to mi zaenkrat paše oz. mojemu želodcuuser posted image

se oglasim kaj pozneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
9.9.2008 13:03:38   
mlavla
pa za punči mam kuhano..ona pa lepo spava že skoraj 2h..nič ji ni tole dones podobnouser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
9.9.2008 13:12:01   
Janey
mlavla maš vsa malo časa zase.

mi2 sma se pa najedla, čeprav ni kaj pojedo...pa sem mislila da bo.
en kvešn..kaj če je krompirček vmes med zelenjavo jo lahko vseeno dam do jutri v hladilnik in jo lahko jutri poje??

zdaj pa grema najbrž še na en špancir, čeprav če povem po resnici se mi ne ljubi po bregih hodim...moram namreč kamorkoli grem tiščat vozek v breguser posted image

al bom pa malo pospravila...če bo dete pridno

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
9.9.2008 13:17:11   
dolenjka
Evo, naša je spala točno 1h in 20 min user posted image  No, ampak štrudel je pa le v pečici user posted image
Žlice ne upošteva več 5 % user posted image

Janey, jaz mu krompirja na tvojem mestu tudi po 2 urah ne bi dala user posted image  Sej veš, postan krompir....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
9.9.2008 13:22:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dolenjka..a jst tud lohka pridem na kos štrudla?user posted image

Seveda lahko, kdaj prideš?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
9.9.2008 13:25:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Janey, jaz mu krompirja na tvojem mestu tudi po 2 urah ne bi dala user posted image  Sej veš, postan krompir....

jaz tut tak mislim zato sem pa vprašala. bom kar bek poknila.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
9.9.2008 13:57:28   
Lanchy
Mmmmmm, strudl....jst bi tuk kak koscek, al pa dvauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
9.9.2008 14:08:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Aha, sam da se je dobrote začel pečt, pa si spet aktivna user posted image  user posted image

Ti kar pridi, sam pohit, ker ga zdele začnem rezat in pol ga lahko hitro zmanjka user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
9.9.2008 14:09:36   
ELMA
Kaj tko dišiiiiiiiiii user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
9.9.2008 14:15:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

moje noge user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
9.9.2008 14:16:51   
ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

moje noge user posted image  user posted image  user posted image

To ti mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.9.2008 14:21:36   
Janey
o đizus

zdaj je moje dete pol ure kričalu, čemu ne vem..vse sem poskusla..jest, pit, se igrat, spat, malo masirat, gledat na balkon listk s calgelom sem ga mazala, pa telovalda sma če bi ga napenjalo...pa kr ni nehal.pol sem mojga klicala če ma še kako idejo in se je malo pomiro ko sem se menla, pol pa sem ga dala v postlo in je zaspal, pomoje od sile. jaz mam pa taki glavobol, da se mi bo zrolalo. uf

zdaj grem pa kosilo nardit za naju, pa malo po kuhni pospravit

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.9.2008 14:41:48   
Janey
a ni nobene?

riž je že skor skuhan...čeprav moj pride šele čez slabo urouser posted image pipika je pa tut že v pečici. sem mislila, da je že več ura..ma sej dobro.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.9.2008 14:43:58   
dolenjka
Evo meneuser posted image

Tamala je šla aja tutaja, ker je bila sitka. Itak, če je pa premalo spala prej oz. je šla prepozno spat user posted image

Zgleda da smo v eni čudni fazi, ker žlice videt noče več user posted image  Spat hodi čez dan tudi čist drugače kot običajno user posted image  No, vsaj zize je spet potegnila user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.9.2008 14:46:54   
misar
hej janey...a 24. v Celju?? ja kar pridte, jaz častim, mam 23. rojstni danuser posted image , mam celih pešnajst let pa en drobiž user posted image user posted image user posted image pa resno mislim, da častim harano, pijačo pa same plačate, bom mojga k hladilniku postavla, da bo kasiral user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.9.2008 14:50:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

hej janey...a 24. v Celju?? ja kar pridte, jaz častim, mam 23. rojstni danuser posted image , mam celih pešnajst let pa en drobiž user posted image user posted image user posted image pa resno mislim, da častim harano, pijačo pa same plačate, bom mojga k hladilniku postavla, da bo kasiral user posted image user posted image user posted image

O sablja, a ti se boš tut postarala? user posted image  user posted image  user posted image

Ejo, sam 17.9. moraš pa v LJ pridet user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
9.9.2008 14:51:30   
pina-1
naša tudi danes nekam čudno spi. Je spala najprej eno urco, pol je bla pol urce zbujena in je hotla spet spat. In spet je spala ene pol urce. Zdej se že dereuser posted image user posted image user posted image  Meni ni nič jasnouser posted image

dolenjka do primorske diši tvoj štrudeluser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
9.9.2008 14:51:52   
Janey
misar ti povej kje bi se lahko dobile. no če bo lepo...drugače je tak pomoje najbolše citipark ker je najlažje najt, pa tut to povej v katerem kafiču...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
9.9.2008 14:52:50   
Janey
naš se že oglaša...po 15 minuser posted image user posted image eh joj...še dobro da je na štedilniku vse končano. grem pokukat kaj dela

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
9.9.2008 14:53:08   
Lanchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Aha, sam da se je dobrote začel pečt, pa si spet aktivna user posted image  user posted image

Ti kar pridi, sam pohit, ker ga zdele začnem rezat in pol ga lahko hitro zmanjka user posted image

Kako pa mislis da sem dodatnih 5 kg pridealauser posted image user posted image user posted image ....mi skos neki pod nos disiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
9.9.2008 14:57:27   
Lanchy
Babe, jst mam pa eno?....kako naj tamalo pripravi, da zaspi, ker zdaj ko se gospodina postavlja na noge bi skos gor pa dol po postli "hodila", pa jo grem dat lezat, pa se cez sekundo dvajset spet oglasi in evo njo spet na nogahuser posted image ....to je cist prevec ubitacno zame....
zdele grem ze u ta pete jo polozit v vodoravno....user posted image  

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.9.2008 15:21:32   
larisa
Ojlauser posted image

prebrala samo zadnjo stran, ker za več nimam časa user posted image  in kaj vidim...Lanchy je jezička nazaj dobila user posted image user posted image user posted image  Sem te zadnjič klicala ko si bla na temi, pa nisi hotla ust odpret user posted image

No ko bojo tebi povedali kako malo pripraviš, da leži, ko jo daš spat, bo tud meni pomagalo, kako naj ga prepričam, da se ne obrača na trebuh, ker potem nazaj ni šans, da se obrne user posted image  In potem itak da ne more tako spat, ker se na trebuhu preveč dogaja user posted image  Tu mač, teli naši akrobati nam bojo kar nekaj sivih lask naredili user posted image ...

No punce jaz sem čist out kaj dogaja na temi, tko da komentirat ne morem, ker sem ostala na 5. strani user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.9.2008 15:25:51   
Lanchy
user posted image Larisa, kdaj si me "klicla"?....

Mala je zdaj koncno zaspala, pa se to sem sla glih ene 8x jo polezat....pol se pa tok razburja pa tecnari da je joj.... Me prav zanima kok casa bo spala, ker popoldanskega je prejle skrajsala na 25 min in itak da je bila zdaj ze zaspana....

KOmi cakam da lubi pride, da greva izris kuhinje dat delat...user posted image Jej, koncno bomo renovirali stanovanje. Samo me jeze kar strah kako bo to, ker se bomo za vsaj 1 mesec morali seliti....user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!