Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:36:37
|
|
|
|
Tejchy
|
No moja avtoriteta je šla po gobe. Mulc je še vedno tam kot včeraj in 9 mesecev pred tem, me pa vedno bolj črviči, tak da ... Bomo vidli... 1 day to go, ne tejchy? kak to črvičenje izgleda .......... ........ jp, bomo videli......... pustimo se presenetiit
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:37:26
|
|
|
|
Tejchy
|
Jst se že od včeraj javljam..... smo pronti!!! Lupince so že v avtu..... previjalna na pošti.... Sem celo probala ene hlače..... sem sva hepi, ki sem jih spravla na rit.... sicer so bolj tesne ku prej, ma gor so šle.... js grem tud zdj lupinico v avto dat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:40:42
|
|
|
|
morango
|
No pa smo dobili nekaj novih septembrčkov. Moja še kar vztraja, niti nimam še nobenih znakov za kakšn porod. Ne vem, bo zgleda res počakala do 15. Pa mi zaenkrat to kar paše. Zdaj sem se že itak specializirala za vstajanje s pojstle pa obračanje z boka na bok ponoči, celo do WC pridem na pol speča ... Pa še tko fajn je biti noseča, ker greš lahko spat, kadar ti paše, lahko vstaneš ob štirih in gledaš TV pa ni nič čudno.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:41:28
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem celo probala ene hlače..... sem sva hepi, ki sem jih spravla na rit.... sicer so bolj tesne ku prej, ma gor so šle.... Korajžna bejba , js si ne upam, čeprav se nisem nevemkako zredila. Računam na ene 4-5 kil max. viška po porodu. Mene pa danes tko nervirajo rešilci tle v LJ. To je neki norega, vsake par minut neki tuli. Se tolažim, da bo mogoče zame tudi enkrat moral prit, samo sirene bi pa vseeno lahko malo utišali, ne vem kako bo tamala spala pr takem hrupu. Pol mam pa še vrtec pod oknom, pa stalno neki vrešči in kriči od 7. ure dalje... Najrajš bi se odselila kam na Kras al pa nekam u naravo...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:42:38
|
|
|
|
morango
|
kak to črvičenje izgleda .......... Mene tudi zanima. Se mi zdi, da nekaj malega začutim zjutraj, preden vstanem. Pol ko se naštelam in začnem nov dan, pa spet vse izgine. Čez dan pa razen utrujenosti res nič ne čutim. BI pa lahko ful spala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:44:46
|
|
|
|
bark
|
GLORIA BRAVO Jst sem bla tud tolk utrujena,da sem šla zdej za eno uro nazaj spat.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:44:56
|
|
|
|
morango
|
To je neki norega, vsake par minut neki tuli. Se tolažim, da bo mogoče zame tudi enkrat moral prit, samo sirene bi pa vseeno lahko malo utišali, ne vem kako bo tamala spala pr takem hrupu. Veš, pol je pa tvoja itak že navajena tega hrupa in siren. Jaz sem bla do maja v centru Lj in vem, da znajo it take reči kar na živce.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:46:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy še sreča meta, da boš ti imela Lovrota... da mal razbiješ rutino Tejchy.... tvoj bo tudi Nik, ne? Moj muc je tudi hotel Niko.... ali Leo.... Ma ni šlo pri meni skozi....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:46:43
|
|
|
|
morango
|
bark - ti si pa danes na vrsti. In kakšno je počutje? Pa še to me zanima, kako gre pol, ko si čez rok, na kolk časa se moraš it pokazat?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:49:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Najrajš bi se odselila kam na Kras al pa nekam u naravo... No pridi..... bomo skupi vozičkale....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:51:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst grem danes na pregled.... ma joj, kr tam bi ostala..... danes je 9. in bi rada rodila.... ma nič ne zgleda..... ufaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Vsa moj napor gor v klance, čist nič ne pomaga.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 10:59:50
|
|
|
|
Tejchy
|
Pa še tko fajn je biti noseča, ker greš lahko spat, kadar ti paše, lahko vstaneš ob štirih in gledaš TV pa ni nič čudno.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:02:24
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy.... tvoj bo tudi Nik, ne? sj zato ........... mislim halo??? kok mi kradejo ideje ........... prej se ni nobena oglasla, da bi Nika imela, zdj pa kr vse po vrsti... ma sj pravim.... še sreča, da ne živimo kje skupi al pa se tko osebno poznamo.......... ko pol pa bi bla ...........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:03:22
|
|
|
|
Tejchy
|
Pa še to me zanima, kako gre pol, ko si čez rok, na kolk časa se moraš it pokazat? men je G rekla, da naj grem 12.9. not... oz se pokazat.......... torej dva dni po roku...... a nimaš več kakega pregleda?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:03:43
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Veš, pol je pa tvoja itak že navajena tega hrupa in siren. Jaz sem bla do maja v centru Lj in vem, da znajo it take reči kar na živce. Ma ja, k si ne dajo miru, kukr da bi tekmovali, kdo bo bolj glasen. Verjetno je res že navajena. IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No pridi..... bomo skupi vozičkale.... Rade volje bi . Sicer sm tud js primorka, samo preseljena v Lj. Z mojim razmišljava, da se bi čez kako leto preselila nekam na bolj mirno. In Kras je obema všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:06:02
|
|
|
|
Tejchy
|
Jst grem danes na pregled.... ma joj, kr tam bi ostala..... danes je 9. in bi rada rodila.... ma nič ne zgleda..... ufaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Vsa moj napor gor v klance, čist nič ne pomaga..... dan je še dolg.......... in tvoja zna bit ekspresna......... tko da ne obupat........... ene pravijo, da Recinusovo olje ful pomaga ........... so ga mal neki spile in šle rodit........ kaj ni to neko zelo močno odvajalo?? ..... mah, js ne vem, če bi se s tem tako zafrkavala..... sicer pa, glede na to kolk donata sem že js spila, bi mogla že 5x rodit..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:08:06
|
|
|
|
Tejchy
|
kako je pa kaj z me to you ? zdj je pa ja že doma............ nič se ne javi
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:25:21
|
|
|
|
coko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Mene pa danes tko nervirajo rešilci tle v LJ. To je neki norega, vsake par minut neki tuli. Se tolažim, da bo mogoče zame tudi enkrat moral prit, samo sirene bi pa vseeno lahko malo utišali, ne vem kako bo tamala spala pr takem hrupu. Pol mam pa še vrtec pod oknom, pa stalno neki vrešči in kriči od 7. ure dalje... Najrajš bi se odselila kam na Kras al pa nekam u naravo... Mene ni v Lj že kakšna 3 leta (ok razen služba vsak dan) in sem se kar odvadila tega hrupa, še posebej ponoči. Ko sem bila avgusta v P včasih sploh nisem mogla zaspat, še posebej prvo noč. Pa še okno smo imele odprto, ker je bilo full toplo. Pa še med dopusti je bilo. Kako je pa sedaj,pa si ne upam predstavljat, Zaloška je itak zmeraj polna prometa. Razen čez vikend se je poznalo,ko niso tovornjaki šibali mimo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:29:14
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,jaz pa mam rada hrup. Si sploh ne predstavljam,da bi nekje v kakem mirnem naselju živela.tri leta sem bila,čist izolirana od zunanjega sveta,pa je pasala.Ampak zdaj pa ne več
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:29:32
|
|
|
|
Bambi D
|
Obup je, še za vikend se včasih zgodi, da ob 7-8 zjutraj prituli kak rešilc po prazni cesti mimo okna. Me prav zanima, komu tulijo?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:29:41
|
|
|
|
arabela*
|
Grem zdaj otroka zbudit,ker mi je že dolgčas,ko spi že od pol sedmih
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:30:50
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko RAČKAPK ČESTITKE! GLORIA ČESTITKE! tudi od mene ČESTITKE!
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:31:40
|
|
|
|
morango
|
men je G rekla, da naj grem 12.9. not... oz se pokazat.......... torej dva dni po roku...... a nimaš več kakega pregleda? Ja, imam še CTG v nedeljo, torej dan pred rokom, pol bomo pa vidli, al bo že kaj akcije al nič.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:33:08
|
|
|
|
morango
|
Jaz sem pa danes tolk zmahana, da ne vem, kako bi kaj rojevala, če bi me prijelo. Bi po moje kar zaspala al se pa za epiduralno odločila. Čist sem brez energije.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 9.9.2008 11:38:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango kak to črvičenje izgleda .......... Mene tudi zanima. Se mi zdi, da nekaj malega začutim zjutraj, preden vstanem. Pol ko se naštelam in začnem nov dan, pa spet vse izgine. Čez dan pa razen utrujenosti res nič ne čutim. BI pa lahko ful spala. Jah ne vem. Mene že ene par dni v spodnjem delu trebuha boli kot če te tišči na wc al pa pred M. Sicer moram rečt, da tud ene dva do trikrat na dan grem kakat (sori Lara , ne morem druzga napisat), ampak me še vseeno tišči. Pa slabo mi je kar naprej, vrtet se mi je včeraj začelo. Ne vem, kaj se dogaja. Bomo vidli jutri na pregledu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?