|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En stilski nasvet prosim!
8.9.2008 21:43:44   
Samrela
V soboto grem na eno poroko in bi rada nekaj pokombinirala  s tem kar imam v omari, ker enostavno nimam časa tekat okrog in lovit garderobe. Povrh vsega poletnega ne dobiš več.
Oblekla bi dolgo črno belo tuniko brez rokavov, pod prsi se preveže in potem prosto pade. Ali naj oblečem spodaj črne 3/4 pajkice ali črne dolge hlače? Kaj naj oblečem povrhu, če bo hladno? Ali lahko tunika gleda izpod jakne npr.? (aja...moje mere so dokaj solidne)
Za nasvete vam bom zelo hvaležna!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: En stilski nasvet prosim!
8.9.2008 21:49:03   
glen
Če si prav predstavljam tvojo tuniko,bi jaz na tvojem mesto oblekla pajkice ,hlače le če so črne oprijete in ozke spodaj(pri gležnjih)
Meni ni všeč da pod jakno kuka tunika.
Jaz bi si izbrala črn ali bel bolero.
lepo se imej na poroki

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2008 21:57:39   
glen

user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2008 21:58:11   
glen
upssss,ni mi ratalouser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 7:26:05   
jakaracman
Jaz na poroko ne bi šla v pajkicah.Pa jakna +tunika ven ne bo najlepše.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 10:14:08   
Eca
Meni tole tvoje oblačenje za poroko sploh ne potegne. Jaz bi oblekla hlačni kostim, recimo črne barve, spodaj eno dobro bluzo, salonarje, torbica......

Če bo vroče, slečeš jakno, če je hladno jo oblečeš. Simpl!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 10:16:35   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Če si prav predstavljam tvojo tuniko,bi jaz na tvojem mesto oblekla pajkice ,hlače le če so črne oprijete in ozke spodaj(pri gležnjih)

Jaz isto. Z jakno je pa malo težje ...

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 10:21:29   
Rožica I
Raje hlače kot pajkice user posted image ! Se mi zdi precej elegantno. In jakna preko, itak jo boš hitro slekla, saj bo toplo.
Sploh pa se ne sekiraj preveč, saj ni tvoja poroka, ne user posted image ?

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.9.2008 10:27:54 >

ROŽICA

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2008 10:24:56   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Raje hlače kot pajkice user posted image ! Se mi zdi precej elegantno. 

Meni se pa to zdi tako "mamsko".user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2008 10:28:53   
Rožica I
Lahko si pa tudi sexy mama ali ne user posted image ?

ROŽICA

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2008 11:49:22   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Meni ni všeč da pod jakno kuka tunika.
Jaz bi si izbrala črn ali bel bolero.
lepo se imej na poroki

Rajši hlače na korenčka v črni barvi pa čevlje z visoko peto, pa vsekakor ne jakne, rajši šal oz. plet. Pa mogoče nakit v kakšni moderni barvi (vijola), če imaš še kaj za kombinirat zraven.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2008 11:57:35   
nanč
V soboto grem na eno poroko
Tudi jaz!mogoče pa na istouser posted image user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2008 12:01:20   
nanč
Ali naj oblečem spodaj črne 3/4 pajkice ali črne dolge hlače? Kaj naj oblečem povrhu, če bo hladno? Ali lahko tunika gleda izpod jakne npr.? (aja...moj
Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot.Npr.,jaz bom za čez dan imela črno oprijeto eleganto oblekco,zvečer pa ko bo hladneje se bom preoblekla(ker peljem otroke spat)in bom imela pajkicemki so sicer elegante,in dolgo tuniko čez.Vse v rdečo rjavi kombinaciji.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2008 21:06:13   
Anonimen
Jaz na poroko ne bi šla v pajkicah

Jaz tudi ne. Samo sem itak sto let za modo user posted image .
Raje elegantne crne hlace.

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2008 21:09:02   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot.

Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Najbolj  komot se verjetno počutiš v kavbojkah ali trenirki ali celo v gatah, kot jaz, npr., pa mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v tem na ohcet user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2008 21:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot.

Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja.

Po tej logiki bi nase dete celo poletje hodilo nago naokrog user posted image .

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2008 21:35:01   
Rožica I
Jaz tudi user posted image ! Pa se tudi za doma raje oblečem, ker imajo sosedje okna nasproti naše bajte, mi pa ne maramo zaves user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2008 22:23:53   
nanč

Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja
ja obstaja in vsakemu je jasno,da se na poroko gre malce bolj zrihtan.Zaradi tega še jaz ne bom imela kostima,ker mi ni všeč.Nevem kaj pa je narobe s pajkicami in tuniko??!Tega jaz ne nosim domauser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2008 9:05:01   
Volga

ja obstaja in vsakemu je jasno,da se na poroko gre malce bolj zrihtan.Zaradi tega še jaz ne bom imela kostima,ker mi ni všeč.Nevem kaj pa je narobe s pajkicami in tuniko??!Tega jaz ne nosim domauser posted image

Glej, saj ni panike, ti kar obleci pajke in tuniko. Samo nikoli mi ne bo jasno, zakaj se potem zastavlja vprašanja kaj in kako, če ste pa že vnaprej odločeni? Ker to je pa potem malo brez veze user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2008 10:27:23   
jakaracman

Glej, saj ni panike, ti kar obleci pajke in tuniko. Samo nikoli mi ne bo jasno, zakaj se potem zastavlja vprašanja kaj in kako, če ste pa že vnaprej odločeni? Ker to je pa potem malo brez veze user posted image

Ja sej to tudi meni ni jasno,so pravila oblačenja.Ali se jih boš držal ali ne je tvoja stvar.Samo ne mislit, da si v tuniki in pajkicah zrihtana.Še krokse zraven, da ne bo kaj žulilo v noge.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2008 10:43:35   
baguSka

Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Najbolj  komot se verjetno počutiš v kavbojkah ali trenirki ali celo v gatah, kot jaz, npr., pa mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v tem na ohcet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hihi... si me fajn nasmejala zdele... itak da je nekak 'logicno', da ce se komot pocutis v gatah, da tak glih ne gres na siht, pa na poroko, pa v soping itd... user posted image

mi pa men tud recimo nekak ne potegne, da morajo bit za na poroko vsi neki lepi, pa elegantni, pa NIKAKOR v kavbojkah... men so taki komentarji in misljenje za kozlat... cist zares! wtf user posted image  jst na tako poroko raj ne grem, kot da mi en rece, da ne smem pridt v kavbojkah... sej nek okus 'primernosti' ze mas sam pri sebi... in glih superg in kratkih sportnih hlac ne obleces... ampak ce pa obleces neki cist casual - npr kavbojke, bluzo in ceveljce - npr balerinke, je pa zame osebno cist primerno... okusno in se komot... in jaz osebno npr bi sploh za dece kr 'prepovedala' nosenje oblek in kravat na ohceti, ker vem kok zlooo so revezi, ker naj bi 'morali' na porokah to nosit... jaz mojega niti ne silim al karkoli... naj se oblece kot njemu najbolj pase, pa gre zarad mene lohk tud v gatah, ce ni njemu nerodno... user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.9.2008 10:46:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hihi... si me fajn nasmejala zdele... itak da je nekak 'logicno', da ce se komot pocutis v gatah, da tak glih ne gres na siht, pa na poroko, pa v soping itd... user posted image

mi pa men tud recimo nekak ne potegne, da morajo bit za na poroko vsi neki lepi, pa elegantni, pa NIKAKOR v kavbojkah... men so taki komentarji in misljenje za kozlat... cist zares! wtf user posted image  jst na tako poroko raj ne grem, kot da mi en rece, da ne smem pridt v kavbojkah... sej nek okus 'primernosti' ze mas sam pri sebi... in glih superg in kratkih sportnih hlac ne obleces... ampak ce pa obleces neki cist casual - npr kavbojke, bluzo in ceveljce - npr balerinke, je pa zame osebno cist primerno... okusno in se komot... in jaz osebno npr bi sploh za dece kr 'prepovedala' nosenje oblek in kravat na ohceti, ker vem kok zlooo so revezi, ker naj bi 'morali' na porokah to nosit... jaz mojega niti ne silim al karkoli... naj se oblece kot njemu najbolj pase, pa gre zarad mene lohk tud v gatah, ce ni njemu nerodno... user posted image

Jaz tudi. Pa še grdo mi je.

Poleg tega pa kostima ne dam nase, pa če me linčaš. Se počutim kot stara babica, pa čeprav je kostim modernega kroja.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 10.9.2008 10:47:16 >

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2008 10:55:39   
jakaracman
HI HI Hi mene sta pa vidve fino nasmejale, modne izvedenke.Pa kje ste prebrale, da je samo kostim za poroko.Kaj pa naredite, če je zapovedan slog oblačenja , ali pa na take dogotke enostavno ne hodite, oz še nikoli  niste dobile vabila?
Pa mene BK, lahko se oblečete, samo jaz pač pajkicam in kavbojkam na nekaterih dogodkih ne bom ploskala.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 10.9.2008 11:06:31 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.9.2008 10:57:42   
Anonimen
Kaj pa je BK? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2008 13:10:04   
nanč

Ja sej to tudi meni ni jasno,so pravila oblačenja.Ali se jih boš držal ali ne je tvoja stvar.Samo ne mislit, da si v tuniki in pajkicah zrihtana.Še krokse zraven, da ne bo kaj žulilo v noge.
Al bom zrihtana al neuser posted image mi je vseeno!Glavno,da se bom v tem dobro počutilauser posted image Krokse pa nosim samo doma.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.