Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 8.9.2008 21:49:03
|
|
|
|
glen
|
Če si prav predstavljam tvojo tuniko,bi jaz na tvojem mesto oblekla pajkice ,hlače le če so črne oprijete in ozke spodaj(pri gležnjih) Meni ni všeč da pod jakno kuka tunika. Jaz bi si izbrala črn ali bel bolero. lepo se imej na poroki
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 8.9.2008 21:57:39
|
|
|
|
glen
|
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 8.9.2008 21:58:11
|
|
|
|
glen
|
upssss,ni mi ratalo
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 7:26:05
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz na poroko ne bi šla v pajkicah.Pa jakna +tunika ven ne bo najlepše.
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 10:14:08
|
|
|
|
Eca
|
Meni tole tvoje oblačenje za poroko sploh ne potegne. Jaz bi oblekla hlačni kostim, recimo črne barve, spodaj eno dobro bluzo, salonarje, torbica...... Če bo vroče, slečeš jakno, če je hladno jo oblečeš. Simpl! Lp, Eca
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 10:16:35
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Če si prav predstavljam tvojo tuniko,bi jaz na tvojem mesto oblekla pajkice ,hlače le če so črne oprijete in ozke spodaj(pri gležnjih) Jaz isto. Z jakno je pa malo težje ...
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 10:21:29
|
|
|
|
Rožica I
|
Raje hlače kot pajkice ! Se mi zdi precej elegantno. In jakna preko, itak jo boš hitro slekla, saj bo toplo. Sploh pa se ne sekiraj preveč, saj ni tvoja poroka, ne ?
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.9.2008 10:27:54 >
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 10:24:56
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Raje hlače kot pajkice ! Se mi zdi precej elegantno. Meni se pa to zdi tako "mamsko".
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 10:28:53
|
|
|
|
Rožica I
|
Lahko si pa tudi sexy mama ali ne ?
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 11:49:22
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Če si prav predstavljam tvojo tuniko,bi jaz na tvojem mesto oblekla pajkice ,hlače le če so črne oprijete in ozke spodaj(pri gležnjih) Meni ni všeč da pod jakno kuka tunika. Jaz bi si izbrala črn ali bel bolero. lepo se imej na poroki Rajši hlače na korenčka v črni barvi pa čevlje z visoko peto, pa vsekakor ne jakne, rajši šal oz. plet. Pa mogoče nakit v kakšni moderni barvi (vijola), če imaš še kaj za kombinirat zraven.
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 11:57:35
|
|
|
|
nanč
|
V soboto grem na eno poroko Tudi jaz!mogoče pa na isto
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 12:01:20
|
|
|
|
nanč
|
Ali naj oblečem spodaj črne 3/4 pajkice ali črne dolge hlače? Kaj naj oblečem povrhu, če bo hladno? Ali lahko tunika gleda izpod jakne npr.? (aja...moj Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot.Npr.,jaz bom za čez dan imela črno oprijeto eleganto oblekco,zvečer pa ko bo hladneje se bom preoblekla(ker peljem otroke spat)in bom imela pajkicemki so sicer elegante,in dolgo tuniko čez.Vse v rdečo rjavi kombinaciji.
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 21:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz na poroko ne bi šla v pajkicah Jaz tudi ne. Samo sem itak sto let za modo . Raje elegantne crne hlace.
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 21:09:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot. Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Najbolj komot se verjetno počutiš v kavbojkah ali trenirki ali celo v gatah, kot jaz, npr., pa mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v tem na ohcet
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 21:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot. Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Po tej logiki bi nase dete celo poletje hodilo nago naokrog .
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 21:35:01
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz tudi ! Pa se tudi za doma raje oblečem, ker imajo sosedje okna nasproti naše bajte, mi pa ne maramo zaves ...
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 9.9.2008 22:23:53
|
|
|
|
nanč
|
Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja ja obstaja in vsakemu je jasno,da se na poroko gre malce bolj zrihtan.Zaradi tega še jaz ne bom imela kostima,ker mi ni všeč.Nevem kaj pa je narobe s pajkicami in tuniko??!Tega jaz ne nosim doma
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 9:05:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja ja obstaja in vsakemu je jasno,da se na poroko gre malce bolj zrihtan.Zaradi tega še jaz ne bom imela kostima,ker mi ni všeč.Nevem kaj pa je narobe s pajkicami in tuniko??!Tega jaz ne nosim doma Glej, saj ni panike, ti kar obleci pajke in tuniko. Samo nikoli mi ne bo jasno, zakaj se potem zastavlja vprašanja kaj in kako, če ste pa že vnaprej odločeni? Ker to je pa potem malo brez veze
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 10:27:23
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja ja obstaja in vsakemu je jasno,da se na poroko gre malce bolj zrihtan.Zaradi tega še jaz ne bom imela kostima,ker mi ni všeč.Nevem kaj pa je narobe s pajkicami in tuniko??!Tega jaz ne nosim doma Glej, saj ni panike, ti kar obleci pajke in tuniko. Samo nikoli mi ne bo jasno, zakaj se potem zastavlja vprašanja kaj in kako, če ste pa že vnaprej odločeni? Ker to je pa potem malo brez veze Ja sej to tudi meni ni jasno,so pravila oblačenja.Ali se jih boš držal ali ne je tvoja stvar.Samo ne mislit, da si v tuniki in pajkicah zrihtana.Še krokse zraven, da ne bo kaj žulilo v noge.
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 10:43:35
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot. Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Najbolj komot se verjetno počutiš v kavbojkah ali trenirki ali celo v gatah, kot jaz, npr., pa mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v tem na ohcet hihi... si me fajn nasmejala zdele... itak da je nekak 'logicno', da ce se komot pocutis v gatah, da tak glih ne gres na siht, pa na poroko, pa v soping itd... mi pa men tud recimo nekak ne potegne, da morajo bit za na poroko vsi neki lepi, pa elegantni, pa NIKAKOR v kavbojkah... men so taki komentarji in misljenje za kozlat... cist zares! wtf jst na tako poroko raj ne grem, kot da mi en rece, da ne smem pridt v kavbojkah... sej nek okus 'primernosti' ze mas sam pri sebi... in glih superg in kratkih sportnih hlac ne obleces... ampak ce pa obleces neki cist casual - npr kavbojke, bluzo in ceveljce - npr balerinke, je pa zame osebno cist primerno... okusno in se komot... in jaz osebno npr bi sploh za dece kr 'prepovedala' nosenje oblek in kravat na ohceti, ker vem kok zlooo so revezi, ker naj bi 'morali' na porokah to nosit... jaz mojega niti ne silim al karkoli... naj se oblece kot njemu najbolj pase, pa gre zarad mene lohk tud v gatah, ce ni njemu nerodno...
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 10:46:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nanč Zakaj pa ne pajkice?Nevem zakaj bi se mogli ozirat na to kaj bi se moralo nosit?Meni je boljše,da nosim nekaj v čemer sem komot. Zato, ker morda obstaja nek kodeks oblačenja oz. bonton oblačenja. Najbolj komot se verjetno počutiš v kavbojkah ali trenirki ali celo v gatah, kot jaz, npr., pa mi na kraj pameti ne pade, da bi šla v tem na ohcet hihi... si me fajn nasmejala zdele... itak da je nekak 'logicno', da ce se komot pocutis v gatah, da tak glih ne gres na siht, pa na poroko, pa v soping itd... mi pa men tud recimo nekak ne potegne, da morajo bit za na poroko vsi neki lepi, pa elegantni, pa NIKAKOR v kavbojkah... men so taki komentarji in misljenje za kozlat... cist zares! wtf jst na tako poroko raj ne grem, kot da mi en rece, da ne smem pridt v kavbojkah... sej nek okus 'primernosti' ze mas sam pri sebi... in glih superg in kratkih sportnih hlac ne obleces... ampak ce pa obleces neki cist casual - npr kavbojke, bluzo in ceveljce - npr balerinke, je pa zame osebno cist primerno... okusno in se komot... in jaz osebno npr bi sploh za dece kr 'prepovedala' nosenje oblek in kravat na ohceti, ker vem kok zlooo so revezi, ker naj bi 'morali' na porokah to nosit... jaz mojega niti ne silim al karkoli... naj se oblece kot njemu najbolj pase, pa gre zarad mene lohk tud v gatah, ce ni njemu nerodno... Jaz tudi. Pa še grdo mi je. Poleg tega pa kostima ne dam nase, pa če me linčaš. Se počutim kot stara babica, pa čeprav je kostim modernega kroja.
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 10.9.2008 10:47:16 >
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 10:55:39
|
|
|
|
jakaracman
|
HI HI Hi mene sta pa vidve fino nasmejale, modne izvedenke.Pa kje ste prebrale, da je samo kostim za poroko.Kaj pa naredite, če je zapovedan slog oblačenja , ali pa na take dogotke enostavno ne hodite, oz še nikoli niste dobile vabila? Pa mene BK, lahko se oblečete, samo jaz pač pajkicam in kavbojkam na nekaterih dogodkih ne bom ploskala.
< Sporočilo je popravil jakaracman -- 10.9.2008 11:06:31 >
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 10:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je BK?
|
|
|
|
RE: En stilski nasvet prosim! 10.9.2008 13:10:04
|
|
|
|
nanč
|
Ja sej to tudi meni ni jasno,so pravila oblačenja.Ali se jih boš držal ali ne je tvoja stvar.Samo ne mislit, da si v tuniki in pajkicah zrihtana.Še krokse zraven, da ne bo kaj žulilo v noge. Al bom zrihtana al ne mi je vseeno!Glavno,da se bom v tem dobro počutila Krokse pa nosim samo doma.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.