|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
7.9.2008 14:29:53   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

evo, fotk sem dala par gor, geslo je urban

btw, tina, hvala za link

a se vaši tud kej na noge postavljajo? in hočjo hodit? ker urban, kadar ni utrujen, hoče sam sedet, ali pa da mu pomagam hodituser posted image . pa plazil bi se in ga morm pod trebuh držat, ker sam še ne zmore in se pol dere. sploh po travi ali kamenčkih bi puzaluser posted image

urbančekuser posted image

ni zakaj za link

Lan bi se tudi rad postavljal na noge, naredi tako trde, tudi v vozičku, da ga komej ven dobimuser posted image
plazi se pa še ne 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
7.9.2008 14:35:09   
tina50
aja, sem vas hotela vprašat, če je že katera imela na kakšni fešti svojga zakladeka? mi imamo v petek 50-letnico! pa saj bi ga pusila omici al pa moji mami, sam kaj ko se kar naprej zbuja, kar naprej pa tud jaz ne bom letala domov, čeprav je sam 5km oddaljeno, pa vseeno!
a bi ga ve vzele zraven? pa naj v vozički spi?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
7.9.2008 14:42:42   
Katy13
Pozdravljene!

Na hitro vas pozdravim.

Aleži, Jagoga, perp - hvala za lepe želje. Učenci so pridni. user posted image  
Jagoga- v službo sem šla, ker se  mi je ponudila enkratna priložnost, dete varva moj partner, ker je vzel on porodniško.

pa še Neji, Maticu, Anji in Taji (Katy) vse najbojše za 5. mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Tudi jaz želim vsem, ki ste zadnje dni praznovale obmesečnice s svojimi malčki vse najboljše. Žal vas nimam časa vsak dan prebirat, ker imam zelo malo časa, pa še tega sem raje s tajo. Doopoldan sem v službi, popoldan pa na sprehodih in cartlanje. Si pa tudi po vsakem obroku črpam mleko.

Tudi jaz sem ena tistih, ki še ni dobila menstruacije.

GH še ne uvajam, sem imela sicer plan, vendar mi sedaj gre tole črpanje in zaenkrat še ne bom uvajala. Moram pa vam povedat, da sem se navadila na Aventovo ročno črpalko in mi je super. Sem imela izposojeno tisto iz porodnišnice, vendar mi ni bila vredu.

Naša še v vozičku leži, ji še nisem dvignila naslona. Drugače pa že 2 dni uporabljamo avtosedež, ker ga je dobila za darilo za krst. Krstitje imamo sicer šele 21.9. Vendar je takšen sedež, ki ga lahko spremeniš v jajčko. Tako, d aima sedaj še bolj ležeče.

Nočno spanje...glede na to, da mi je od 2. meseca naprej spala celo noč, se mi sedaj zadnje 14 dni  zbuja 2x na noč. Sicer se dojiva, potem pa zaspi, vendar ne vem zakaj se to dogaja... Zvečer jo položim ob 20.00 v posteljico in zaspi v 2-3 minutah, sama brez kakršnegakoli uspavanja. 14 dni nazaj jo je nekaj matralo (eno soboto), je začela ful pogosto kakat, in sicer zeleno. Sedaj se sicer to kakanje umirja (kaka le še 1-2x dnevno). Pomislila sem že, da se želi le cartlat, vendar je, ko se dojiva. Imam katera kakšno idejo?

Nič lepo bodite in se vam še oglasim kaj.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
7.9.2008 15:19:36   
Lona76
Evo še malo na RR pred kosilom. Me danes moj dragi mož pelje, ker imava 6. obletnico poroke. Smo pa zdejle počivali (tudi jaz) je tako pasalo.
Katy13 glede blata če še vedno kaka zeleno pokliči pediatrinjo. Ne vem, ampak lahko je zeleno od krčkov pa nočem te strašiti lahko tudi od kakšne alergije. No hvala bogu, da imaš pridne učence.
Tina50 jaz Taje še nisem imela na fešti, sem pa imela Tilna na poroki, ko je bil star 6 mesecev. Nisem ga imela kam dati, ker se je še dojil, poroka pa je bila v Celju, mi pa smo iz Lj. Tilen je spal v vozičku in ko se je zbudil sem ga podojila. Je bil pa full priden. Sicer ga je motila muzika, če je bil v prostoru, ker pa so imeli veliko teraso, sem voziček zapeljala na teraso. Ga je pa skos kdo gledal, ker se vedno najde kakšna teta, ki bi malo pogledala dojenčkauser posted image .
Tko zdej grem pa otroke oblečt, pa gremo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.9.2008 15:20:58   
Lona76
Aja sem dala danes Taji banano za probat pa ji ni šla v ritko. Se je tok kremžla, pol jo je pa še vsakič k je pogoltnila kr zrukal, pa sem ji nehala dajat. Mogoče pa ni sladkosneda tko k mami pa Tilen? Je po očku?user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.9.2008 18:21:12   
Dinki
Pozdravljene punce,
no lepo videti, da vas je kar nekaj ZA da se dobimo tudi v septembru user posted image .
Mi smo ravnokar prišli domov, Titek spi. Smo imeli tako kot vsako nedeljo pri mojem očetu na vrtu kosilo. So mi všeč take nedelje, ko se lahko zunaj nekaj poje in imam okoli sebe ljudi, ki mi pomenijo največ user posted image .

drage moje včeraj zvečer sem dobila M user posted image user posted image user posted image , sem bila tako presenečena ker sploh nič nisem čutila, nobenih znakov, nič....kar naenkrat se je po tihem in nenapovedano vrnila v moje življenje, pa še nepovabljeno user posted image user posted image . Zdej pa spet ti vložki user posted image . Zaenkrat še ni nič močna. Tiste, ki jo že imate, ali uporabljate tampone?
Zdej me pa zanima.....Zofy, mislim, da si ti pisala enkrat, da ima lahko mleko ko dobimo M malce drugačen okus za user posted image ....pri nas je bila noč katastrofa. Zdej ne vem a ima to kako povezavo ali pa je bila le kar tako slaba noč. Tit se je zbujal na vsake 2 do 3 ure, čisto malo popil in zaspal in nato spet auf....jaz sem bila čisto user posted image ...kako hitro se človek tega odvadi. Katy13, ti opisuješ podoben problem kot jaz. Tudi meni je Tit spal že celo noč v kosu, sedaj pa od morja dalje ne več. Se zbudi obvezno vsaj enkrat ali dvakrat. Sem brala tu na RRju, da je lahko to zaradi tega, ker jim naše mleko več ne zadostuje. jaz bom počakala še do torka P in jo bom vprašala za nasvet. Drugače mu bom začela tudi jaz dodajati GH, če bo kaj pomagalo. Glede zelenega blata sem pa že gledala tudi jaz na forumu ko ga je imel en čas Tit in baje ni to nič narobe.

No, danes ima moje dete, naš najmlajši in največji marčevc 5 mesecev user posted image . Kdaj je švignil ta čas mimo????

san, slikice so krasne. Vsi ste izredno simpatični user posted image .

< Sporočilo je popravil Dinki -- 7.9.2008 18:35:16 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.9.2008 18:29:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Skratka, glede srečanja dejmo potem rečt 19. sept, torej petek ob 11h v Tivoliju Čolnarna. Bomo videle koliko nas je zainteresiranih in če nas bo vsaj nekaj, se seveda dobimo.

sem včeraj govorila s kolegico, kje je tivoli oz. kako prideš do njega, pa mi je povedala, ker ima ona zjutraj prakso in me ne bo mogla tja pripeljat! menda  se gre po celovški in pred mostom na desno oz. nasproti pivovarne je parkirni prostor!?
potem je pa čolnarna kar neki oddaljena???? koliko pa? a imam prave informacije? 
no, jaz potrjujem srečanje 

Tina50, najprej čestitke za boljše spanje user posted image . Upam, da tako tudi ostane.
ja, parkirišče je natanko nasproti pivovarne Union, ko notri zapelješ na parkirišče se zapelješ skrajno levo in parkiraš. Do čolnarne je potem luštna peš pot cca 10 min.  Če imaš doma TIS si vtipkaj čolnarna in poglej na karto. Sem ti hotela jo prilepit pa ne znam user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.9.2008 18:33:59   
Dinki

aja, sem vas hotela vprašat, če je že katera imela na kakšni fešti svojga zakladeka? mi imamo v petek 50-letnico! pa saj bi ga pusila omici al pa moji mami, sam kaj ko se kar naprej zbuja, kar naprej pa tud jaz ne bom letala domov, čeprav je sam 5km oddaljeno, pa vseeno!
a bi ga ve vzele zraven? pa naj v vozički spi?

Na ta pravi fešti v gostilni ga še nisem imela, sem pa bila z njim že na večjih piknikih. Mi imamo tudi fešto 4. oktobra in bom šla s Titom. Se pa zavedam, da ko bo postal zaspan, beri tečen, bom mogla vstat in ga iti ven peljat kak krog da zaspi. Bomo pa tam toliko časa dokler bo zadeva znesla, ko pa ne bo več šlo, bomo pa pač šli domov. Tko, da moje mnenje go for it user posted image  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.9.2008 19:09:44   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Končno imam 15 minut časa, da se vam javim in vas (UPAM) še malo preberem...
Naše dete je postalo hiper-aktivno, sploh nimam več časa za nič. user posted image  Kar naprej se nekaj dogaja, spi vedno manj (no ja, vsaj noči še vedno prespi) in kot pravi user posted image  v šali, vsi delamo za njega... user posted image  Ni pa nič kaj tečen, še vedno je pravi dobrovoljček in mamica je še vedno user posted image .
Sva zadnjič na sprehodu slučajno srečala našo patronažno in po krajšem pogovoru je rekla, da se po dveh minutah vidi, da je res ZEELOOO živahen otrok... kaj šele bo! user posted image
No, dokler je še z atijem na sprehodu, vas grem še na brzino prebrat (upam, da mi bo uspelo, ker sploh ne vem kje sem ostala. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.9.2008 19:17:01   
lucalu

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
še enkrat toliko pa bo 1.svečka

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Naši vrli polletniki:

TAI, MAŠA, TAJA, TOMAŽ   

vse naj, naj, naj, naj, najboljše!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Čestitam vsem za polletnico user posted image user posted image Ma kako ta čas beži, še malo in bodo hodili.

tai vse najboljše za polletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
M zaenkrat še nimam, v vozičku pa mi tudi že sedimo!
Toliko mi je uspelo zaenkrat prebrat... user posted image  grem nadaljevat dokler je še mir.
Aja! san in NČK dobrodošli nazaj iz dopusta (malo pozno, pa vseeno)... upam, da ste se resnično nauživali!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.9.2008 19:24:49   
lucalu
Lucalu, vse NAJ, NAJ Tai-u za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav tako vsem ostalim, ki ste praznovali te dni.

Hvala, Tai se najlepše zahvaljuje!!! user posted image user posted image user posted image
Dinki tudi ti dobrodošla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image  Bi prosila za geslo, da vidim Titka na morju! user posted image
NČK Anja je res prava lepotička!!! user posted image user posted image user posted image  Ima isti stolčkek kot Tai.... user posted image
No, toliko zaenkrat, zdaj bo treba pa skopat dete... mogoče nadaljujem še kasneje, če ne pa jutri zjutraj.
Pridne bodite in mirno noč vam želim!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.9.2008 20:19:40   
katj
Helou,

dons sem pačist fertik in mislim da bom šla zelo kmalu spat.

mi tud slabš spimo, kot smo prejšnje mesce. roki 3x, pol pa še mark. mah, sej bo minil.

M nimam, mam pa mireno in mi zaenkrat odgovarja, nimam težav.

jst bom tud najbrž rokcu začela dajat zvečer kašico, mogoče bo bolš spal.

sem albume pogledala, lušni otročki, pa tista račka se mi zelo dopadla.

mi še ne sedimo, je pa rok v vozičku seveda precej dvignjen, samo ne čist v sedečem položaju, se mi zdi prekmal.

rok je pa zadnje dni začel ful čebljat, sej se je že prej ful oglašu, zdej pa kot bi po zlogih neki govoru. no, res pa je da mame včasih mal fantaziramo user posted image .

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.9.2008 20:23:05   
Zofy

Ojej, kako zatišje je danes tu gor.
sem vas mislila pozdravit pa drugega kot sebe itak nimam user posted image , Tina je bila edina pridna danes in se je pofočkala.

Moj Titek je ravnokar zaspal, jaz pa hitr gor na forum, sem mislila, da bo kaj novega za prebrati.
Skratka, glede srečanja dejmo potem rečt 19. sept, torej petek ob 11h v Tivoliju Čolnarna. Bomo videle koliko nas je zainteresiranih in če nas bo vsaj nekaj, se seveda dobimo.

Uživajte, pa javite se kaj. Že kar nekaj časa nisem zasledila Azzurre.

Lahko nočko.

Samo na hitro, ker smo se ravno vrnili od babice. Torej jaz sem itak ZA.  V čolnarni pa sem tako ali tako 3 dni na teden, če ne pogostejeuser posted image Zdaj pa likat...uf nadloga!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
7.9.2008 20:46:10   
Lona76
Vse najboljše Titu za 5 mesecev, naj še naprej pridno raste in se razvija, prav tako vsem ostalim ki so imeli v bližini polletnice in 5 mesečnice.
Evo otročičke sem dala spat, sedaj jo bom pa še jaz mahnila, ker sem zelooooo zmatrana. Jutri pa s Tajo k zdravnici. Bi morala biti cepljena, pa spet ne bo, ker je spet prehlajena user posted image  al pa še zmeri sej ne vem več.
Imam pa eno vprašanje. Tašča mi je dala bučke (za Tajo) in jih bi zmrznila. Pa bučk res še nikoli nisem zamrzovala. Pa me zanima a naj dam kuhane ali surove??? Za kuhane mislim če naredim že kašico pa jo zamrznem.
Tko zdej pa pod tuš pa v deželo sanj.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
7.9.2008 20:57:10   
tina50

No, danes ima moje dete, naš najmlajši in največji marčevc 5 mesecev user posted image . Kdaj je švignil ta čas mimo????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Titu

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.9.2008 21:04:24   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Imam pa eno vprašanje. Tašča mi je dala bučke (za Tajo) in jih bi zmrznila. Pa bučk res še nikoli nisem zamrzovala. Pa me zanima a naj dam kuhane ali surove??? Za kuhane mislim če naredim že kašico pa jo zamrznem.

jaz sem jih narezala na koščke in dala zmrzniti, tako na pladnju, potem sem jih pa dala v vrečko iin posodo, da jih lažje vzamem posamezno ven! nisem jih kuhala!
do zdaj je imel bučke najraje, kar je že jedel od GH!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
7.9.2008 21:07:06   
tina50
Dinki hvala za info glede čolnarne, bom pogledala imam doma tis!
sam vseen upam, da se ne izgubim, ker men je LJ ful neznana!!

sedaj se grem pa jaz tud tuširat pa pred tv!

lahko noč

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
7.9.2008 21:23:30   
san
joj, dinki, pa še zjutri sm mislila na to, pa sm pozablauser posted image

[b]TITKU VSE NAJBOLJŠE ZA PETO OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
7.9.2008 21:28:52   
san
LUCALU, HVALAuser posted image

katy, moj urban se je začel zbujat, ker je bil lačen, odkar mu dodajam čez dan kašico je pa ponoči spet ok. nčk je ene dve strani nazaj kar dolg seznam, kaj vse lahko ne štima, da se zbujajo

sej ne vem a sem že napisala, sem si slikce ogledala, princesko Anjo, PA Rokca, pa Lukca, so pravi cukriuser posted image

no, zdej grem pa k sinetu, me kliče neki, ne more zaspat danes

aja, pa hvala za pohvale in lahko nočuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
7.9.2008 23:13:12   
Stigmata
...da se še jaz oglasim, mislim, da prvič odkar imamo malega lumpa.
Sicer ni tako majhen ima že 8 kil. Meni se zdi, da je doma čista norišnica. Podnevi spi zelo malo, ponoči še vedno hoče jest dvakrat, včasih ga tudi previjem, če ni miru. zobk še nima, je pa požrešen ko volk. Včasih se mi zdi, da me bo kar pojedel.
Časa zase nimam nobenega, spim zelo slabo, sploh se čudim sama sebi da zdržim tak ritem.
Kdor pravi, da se z dojenjem hujša naj pride k meni, da ga po ušesih...

Lep pozdrav vsem....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.9.2008 8:49:11   
tina50
dobro jutro!

joj, kakšno vreme! jaz ne vem kaj boma z Lanom počela, ko bo zima! oblekla ga bom ko medveda, pa boma vzuni! kar ne vem kaj naj počnem notri!

no mi smo spet boljše spaliuser posted image , mogoče bo, pa se res izboljšalouser posted image , res upam!

sem gledal na tisu, tivoliuser posted image , ful je enih potk! če bo katera še parkirala na parkirnem prostoru in zna do čolnarne bi blo fino, če bi se tam počakale in šle do čolnarne!
ali pa če se zmenimo, da se tam dobimo in še pred kavico v čolnarni naredimo en spregod?

stigmata pozdravljena!user posted image user posted image

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.9.2008 8:54:45   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Končno imam 15 minut časa, da se vam javim in vas (UPAM) še malo preberem...
Naše dete je postalo hiper-aktivno, sploh nimam več časa za nič. user posted image  Kar naprej se nekaj dogaja, spi vedno manj (no ja, vsaj noči še vedno prespi) in kot pravi user posted image  v šali, vsi delamo za njega... user posted image  Ni pa nič kaj tečen, še vedno je pravi dobrovoljček in mamica je še vedno user posted image .
Sva zadnjič na sprehodu slučajno srečala našo patronažno in po krajšem pogovoru je rekla, da se po dveh minutah vidi, da je res ZEELOOO živahen otrok... kaj šele bo! user posted image
No, dokler je še z atijem na sprehodu, vas grem še na brzino prebrat (upam, da mi bo uspelo, ker sploh ne vem kje sem ostala. user posted image

o, lucalu, js sm te pa na dopust poslala user posted image  ker te toliko časa ni bilo slišat user posted image

pa 19. 9. pridi v tivoli v čolnarno

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.9.2008 9:18:37   
Naša črtica koraka

dobro jutro!

joj, kakšno vreme! jaz ne vem kaj boma z Lanom počela, ko bo zima! oblekla ga bom ko medveda, pa boma vzuni! kar ne vem kaj naj počnem notri!

oprosti .. . to vprašanje je malo mimo teme, pa me res zanima, kateri konec slo tako govori, kot si tukaj pisala. Zveni kot koroška?user posted image

Drugače se pa lahko zmenimo in se dobimo na parkirišču, recimo blizu semaforja ... a imamo zmenek ov 11h? No, potem ob ene 10.45. S semaforjem pa mislim tistega, ki iz glavne ceste vodi na parkirišče ... tam nekje okrog, na varnem mestu.
Kako me prepoznaš: avto po ropotu motorja ... mene pa kot tisto,  k je najlepša s temnomodrim vozičkom. user posted image  Se bomo že našle ...  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.9.2008 9:22:17   
Naša črtica koraka

nčk je ene dve strani nazaj kar dolg seznam, kaj vse lahko ne štima, da se zbujajo

nč našla ... kdo pa je pisal ta seznam?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.9.2008 9:24:25   
Dinki
Dinki tudi ti dobrodošla nazaj!!! Bi prosila za geslo, da vidim Titka na morju!

hvala Lucalu.
Geslo je: dinkitit

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?