Katy13
|
Pozdravljene! Na hitro vas pozdravim. Aleži, Jagoga, perp - hvala za lepe želje. Učenci so pridni. Jagoga- v službo sem šla, ker se mi je ponudila enkratna priložnost, dete varva moj partner, ker je vzel on porodniško. IZVIRNO SPOROČILO: san pa še Neji, Maticu, Anji in Taji (Katy) vse najbojše za 5. mesec Hvala. Tudi jaz želim vsem, ki ste zadnje dni praznovale obmesečnice s svojimi malčki vse najboljše. Žal vas nimam časa vsak dan prebirat, ker imam zelo malo časa, pa še tega sem raje s tajo. Doopoldan sem v službi, popoldan pa na sprehodih in cartlanje. Si pa tudi po vsakem obroku črpam mleko. Tudi jaz sem ena tistih, ki še ni dobila menstruacije. GH še ne uvajam, sem imela sicer plan, vendar mi sedaj gre tole črpanje in zaenkrat še ne bom uvajala. Moram pa vam povedat, da sem se navadila na Aventovo ročno črpalko in mi je super. Sem imela izposojeno tisto iz porodnišnice, vendar mi ni bila vredu. Naša še v vozičku leži, ji še nisem dvignila naslona. Drugače pa že 2 dni uporabljamo avtosedež, ker ga je dobila za darilo za krst. Krstitje imamo sicer šele 21.9. Vendar je takšen sedež, ki ga lahko spremeniš v jajčko. Tako, d aima sedaj še bolj ležeče. Nočno spanje...glede na to, da mi je od 2. meseca naprej spala celo noč, se mi sedaj zadnje 14 dni zbuja 2x na noč. Sicer se dojiva, potem pa zaspi, vendar ne vem zakaj se to dogaja... Zvečer jo položim ob 20.00 v posteljico in zaspi v 2-3 minutah, sama brez kakršnegakoli uspavanja. 14 dni nazaj jo je nekaj matralo (eno soboto), je začela ful pogosto kakat, in sicer zeleno. Sedaj se sicer to kakanje umirja (kaka le še 1-2x dnevno). Pomislila sem že, da se želi le cartlat, vendar je, ko se dojiva. Imam katera kakšno idejo? Nič lepo bodite in se vam še oglasim kaj.