Natyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ne, ne varčujem... prej nisem imela od česa, zdaj mi pa ni treba... kar se tiče varčevanja za stara leta, sem mišljenja, da penzije tako ali tako ne bom dočakala, s sabo an oni svet pa tudi ne bom nič odnesla, tako, da ni smisla... otrokoma se daje na TRR 20€/mesečno vsakemu in bo tako do polnoletnosti... kaj bosta naredila s tem denarjem, me ne zanima... dobita ga za darilo za 18. rojstni dan... težko bom kupila vsakemu eno stanovanje, hiše pa nimamo namena zidati, tako, da se bosta morala znajti po svoje, kakor jaz... sem pa proti temu, da se otrokom zapušča kakšno konkretno premoženje, saj to prinese v prvi vrsti probleme, v drugi pa razvajenost... tako, da - kar imamo, sproti porabimo... uživamo v TEM življenju. Na eni temi sem te brala, kako delaš dve službi pa mož cele dneve, da preživite v najemniškem stanovanje, ter, da najeniki ne nameravate biti več kot 3 leta. Spet drugje o služnosti stanovanjske pravice..... Tu pa praviš, da ne varčuješ. Torej po tem takem delaš vsaj zame grozen tempo (same nočne in še dodatno) samo zato, da uživaš v tem življenju. Ja zaboga kdaj pa uživaš????
|