|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
5.9.2008 15:24:03   
mishel
Lep pozdrav.

Zgleda, da bom v vsem prva. Najprej rodim prva, zdaj pa mi je še prvi zbolel user posted image . Na srečo ni nič hudega. Ima virozo, kri je vredu, samo smrka, kašlja in kiha user posted image . Ampak David je tak sonček, kljub temu se veselo smeji in čeblja. Vsakič ko hihne, mu priteče iz nosu, on pa se na široko nasmeji - sem tako ponosna na njega. Le zvečer je neutolažljivo jokaluser posted image . Zdaj pa me že kliče...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.9.2008 17:17:52   
Zoja Miša
Hvala Tejkaz za linke, sem si shranila, pa bom preverila kasneje.
Bell, krst imate na moj RDuser posted image

Mishel, revček David, pazi nanj!!!

Zdej mam pa obisk, šibam....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.9.2008 19:31:42   
Arany
Pozdravljene somamice!

Najprej vam sporočam veselo novico - Avgustovka Lana777 je danes ob 18. uri rodila 3,6 kg težkega in 52cm velikega sina z imenom Lev An !

user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE lana777 še preko foruma IN VELIKO ZDRAVJA ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste se medtem ko nisem spremljala foruma (razlog je seveda naš novi družinski član) preselile že na novo temo user posted image . Upam da mi bo uspelo prečitati tudi za nazaj, da bom videla kaj se je medtem dogajalo.
Mi smo vredu. Domen je priden fantek (vsaj zaenkrat ), čeprav smo tudi že okusili neprespane noči. Sicer smo še vedno v fazi privajanja, ampak nam gre zaenkrat dobro user posted image .
Toliko zaenkrat. Zdaj pa grem hitro nekaj večerjat še predno se Domen zbudi.
Vsem želim mirno in čimbolj prespano noč!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.9.2008 20:00:49   
anaya
Da jaz sprobam Tejkino ralago pripenjanja slikic...

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.9.2008 20:01:41   
anaya
upsss... nekak ni ratalo pa sem pomanjšala.... se opravičujem za napako....

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.9.2008 20:03:38   
anaya
user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.9.2008 20:04:27   
anaya
ma ne gre mi... ne bom več lepla, mam največjega dojenčka tu user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.9.2008 20:36:35   
pingo80
Se malo oglašam.
Danes je za nami en čudovit dan. Upam, da se ne hvalim prehitro in bo noč katastrofa. Naša  lepotička bo čez dobre 3 urce stara 2 tedna in od včeraj popoldne mi spi v kosu tudi 3 ure. Mogoče se sliši malo hecno, amapak prej sva jedli na vsake pol ure, ostale pol ure pa sva se crkljali. Je rekla patronažna, da mi vedno povleče sam petkrat, ker sam doštuka, kar ji manjka. Se je včeraj po kopanju, patronažna 1 celo uro trudla z njo in njeno dudo, da bo jo sprejela, ker ona je hotla sam mal vlečt, a ne dude, temveč pri men. Danes je z dudo že precej bolje. Pa še to - prvič spi v zibki (do zdaj se je samo crkljala pri nama v postelji, zibka je bila zasnjo največja "kazen". Joj, ko bi blo tko naprej. Sem res srečna. Mal sem zatežila, amapak sem mogla povedat, kak je pridna moja pupa. Še na RR visim, kar mi do zdaj ni uspevalo.
NIč grem jest, pol pa malo v vodoraven položaj, dokler ne bo alarma.
Mirno noč in čim več spanja vam želim.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.9.2008 20:41:51   
pingo80
                 user posted image      user posted image      user posted image   user posted image

Lana777 in Barbarinha, čestitke ob rojstvu vajinih princev.

user posted image     user posted image       user posted image   user posted image

Naty, tebi pa iskrene čestitke za rojstni dan (z zamudo).user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.9.2008 23:35:19   
bella02
user posted image user posted image user posted image Lana777, čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.9.2008 0:24:29   
bella02
Dobro jutro! Postrežem kavico
user posted image
... zdaj pa nazaj v mižule za kakšno uro!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.9.2008 7:28:05   
sayuri
Jutro user posted image Sem si postregla z bellino kavico. user posted image user posted image

ZA mano je totalno neprespana noč user posted image . Delno po krivdi otrok, delno pa, ker je bil tlele 100m od nas koncert (Urbanova noč) user posted image user posted image user posted image  in sem imela občutek, da mi kitare pod pouštrom nažigajo user posted image user posted image user posted image  SIcer so okrog 2h končali, ampak sta se ta maladva budila na dve uri konstantno user posted image . Sem ju imela skoz priklopljena. user posted image . Tole naše spanje je totalno zmešano. Zara je sicer že ob 17h zaspala user posted image  in spala neprekinjeno do polnoči. Potem pa na dve urci. Lovro je pa šele ob 22h zaspal user posted image  in se zbujal na dve uri, kljub temu, da mu dam flašo in poje (poleg mojega mleka) še 120ml po flaši.

TA vikend sem sama z otroci. Mož je šel v Monaco. Moj brat ima tekmo - triatlon kvalifikacije za Havaje. PA so šli navijat. user posted image  Jst bom pa jutri navijala kar doma user posted image . Pridete kaj na ribniški semenj? RAzmišljam al naj se umaknem iz tega šundra al naj ostanem v tem čebelnjaku user posted image  Sem namreč čist v centru in zvočnike montirajo direkt pod spalnično okno user posted image

Moram zdajle najprej prebrat, kaj ste načvekale user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.9.2008 7:44:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Nekako pa imam težave s tem, da zjutraj nikakor ne morem na sprehod z mojima princeskama...šele okrog 12-ih mi uspe, da se odpravimo venuser posted image user posted image user posted image ...ga mali dve tako sračkata, da ni konec hranjenja in previjanjauser posted image user posted image user posted image ...

sandra, lahko rečem samo, da je pri nas isto. Kolobocije takšne in drugačne. Predno se spokamo ven....jaoooooooo user posted image  POtem je pa onavadi še prevroče glih ob poldne zunaj kolovratit user posted image . Včasih nam uspe iti ven samo popoldne, včasih pa sploh ne - kadar imata zmešan ritem. Takrat ju izmenično dam na teraso. Povej mi, če prakticiraš, da greš ven z obema, čeprav je recimo ena nahranjena, ena pa že eno uro trdno spi, pa jo preložiš v voziček? JAz sem to samo 2x izvedla, pa se je ZAra vedno zbudila po 15 minutah v vozičku lačna na smrt... Tko da gremo zdaj ven, ko sta oba sita. user posted image
Super, da sta se tudi z možem malce odpočila user posted image user posted image user posted image . Tjka pa verjetno potrebuje več hrane, da ulovi Tajo user posted image user posted image user posted image . SEm zadnjič prebrala, kako je Tina dvignila eno dojenčico. JSt se tega tud ful bojim. Zdajle je Filip zlo korajžen postal in si ful želi pestovati enega in drugega. SE kar bojim, da bi si zažele enkrat katerega od njiju dvigniti user posted image . GA mam skoz na očeh. user posted image  KAko se je pa imela velika sestrica v šoli ta teden?

bella, če greš v Kočevje, se še u Ribnici kaj ustavi user posted image

tejkaz tole prijateljičino stran s copatki sem si shranila. Ima ful ful luštne (pa tud drage user posted image )

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.9.2008 7:45:34   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana777, čestitke ob rojstvu malega princa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.9.2008 8:33:44   
naty13
Jutro.

Bella hvala za user posted image . Sem jaz tudi luknjico z zobotrebcom mal povečala pri flaški in fajn teče.  Če pa ne vleče, pa ne pomaga ne velika ne majhna luknja. user posted image user posted image  Je bolj len. No nama je pa ratal podvig, da se ne hraniva več kot pol ure s podiranjem kupčka vred. user posted image  Možek je včeraj zamenjal cuclje od čaja in mleka in zato ni nič teklo, ker je mleko bolj gosto. user posted image user posted image  Še dobro, da sem pred naslednjim hranjenjem ugotovila, ko sem probala, če ni prevroče. user posted image user posted image user posted image  sem bila jezna. Še meni ni nič priteklo. user posted image user posted image user posted image

Sayuri upam, da se to noč naspiš. maš pa res smolo, najprej koncert, potem pa še sejem. user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image  ti je ušel. user posted image

Mishel user posted image  Naj David čimprej preboli virozi. HB, da tako dobro prenaša virozo. user posted image  za dobro voljo Davida ob virozi. user posted image
Lana777 user posted image user posted image user posted image user posted image  za sinčka.

Pingo80 user posted image user posted image , da je vajina princeska postala pridna in se navadila reda. user posted image

Naša noč spet super, ampak malo manj kot pa zadnji teden. user posted image  Jošt je šel spančkat ob 20.30, Nejc malo prej, Jošt se je zbudil ob 3h, pa spamčkal do 7h. Ja, danes je pa nejc mal pred sedmo že vstal. user posted image user posted image  Če ni eden zgoden, je pa drug. user posted image user posted image user posted image  Me je pa na rit vrglo, ko sem videla Jošta na trebuhu ležat. Dala sem ga pa na bok. Mali je že pravi športnik. Ful je močen in se mu je tudi uspelo obrniti. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.9.2008 8:42:54   
Zoja Miša
Bella, hvala za kavico, paše.

Sayuri in Sandra, vidve pa imata podvige. Si sama ne znam predstavljati kako gre, če moraš krotiti dve štručki. Vse čestitke!!!
Sayuri, dobro se rihtajte sami! Dobra si!

Mi smo imeli tudi kar lepo noč. Sem šla spat ob 22h, naša princeska je ta čas že spala 1h, pa sva se zbudili ob polnoči in potem do 4h mir. Pa sem potem predvidevala, da sedaj sem pa do 8h dobra, pa ja, se je ob 6h zbudila in želela svojo dozo. In sedaj spi že od 6.30h.

Jaz pa pečem rogljičke, ponudim, če katera želi.user posted image

Danes gremo malo na obisk k teti od mojega, bo namesto sprehoda.user posted image
Popoldne grem pa v trgovine, moj bo pa varuška. Mislim, da prav uživa, ko ju pustim takole sama.

Še to, naša Kaja Lina je 2 dni nazaj dosegla 3000g!user posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela, da sedaj napreduje tako lepo. Ima lička že kar lepo okrogla. Sedaj mora še rokice in nogice malo ojačati.
Vleče pri meni pa še vedno neuser posted image . Malo dvomim, da sploh kdaj bo. Eh, pa nič zato, tudi po flaši gor rastejo, ne?!

Lep dan, če se slučajno nič ne oglasimuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.9.2008 8:43:42   
Zoja Miša
user posted image  Lana777, čestitke!!! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 267
6.9.2008 9:29:54   
sandra123
Jutro, hvala za user posted image Bellauser posted image ...
Lana iskrene čestitke ob rojstvu malega princa
user posted image
Sayuri...jaz vedno grem na sprehod, ko sta obe nahranjeni oz. počakam, da obe malo začneta dremuckati, pa ju potem prenesem v vozičekuser posted image ...Moja Taja je pa neverjetnauser posted image , nocoj je spala od 21-ih do 05-ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image , Tejka pa od 22-ih do 02.30user posted image user posted image user posted image ...sem kar nekako spočita danes....sicer je pa padla zdaj že 2 oz. 3 runda hranjenja (za Tejko)...Tina se je imela ta teden v šoli super, mi smrklja zateži 100 na uro, če pridem po njo v šolo zgodaj - ob 13.30....ona bi bila še ful rada v šoli in se igrala s prijateljicami...ponavadi gredo okrog 13-ih na igrišče in so zunaj do 14-ih, potem pa nalogo naredijo in gredo počasi domov...jaz pa hodim prej po njo, ker prejšnje leto nisva bili veliko skupaj in potem je vse narobeuser posted image ...Želim ti lep vikend, pa čimmanj razburjanja zaradi treh razgrajačev user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 268
6.9.2008 10:08:30   
sayuri
anaya, naslednjič, ko sličico pomanjšaš, obvezno klikneš še na tisti kvadratek spredaj, da naredi kljukico. Pa bo šlo. Sicer je pa tko luštna tvoja princeska Neli user posted image
Erin vidim, da ti uspe seznam prilepit. Kako ste kaj? Se je Tilen kaj umiril?

naty user posted image user posted image user posted image  tvoje noči so že prav super. Pri nas je Filip tudi zgodaj pokonci. Ob 6h že pridirja v spalnico in se gužva na postelji user posted image . Je tko luštno user posted image
arait Eva se bo že še poredila user posted image . Pa super, da je šum na srčku izginil user posted image user posted image user posted image

Pogrešam miškolinček, andrejaboris. matejchi....user posted image

Filip je pa prejle naredil posel tega leta user posted image . Ker sem lih dojila (enega za drugim) in to traja in traja user posted image , mu nisem mogla it soka nalit. PA se je tega sam lotil. Ker je bila steklenica Fruca čist polna, je bilo zanj pretežko in je ves <Fruc polil po pultu in po tleh user posted image user posted image . Potem pa vse še razmazal s štirimi frišnimi servieti in potacal vse skupaj ter sok raznesel z bosimi nogami po stanovanju user posted image user posted image user posted image , tko da se vse lepi. user posted image  KAj takega mi še nikoli ni ušpičil. Še dobro, da je prejle moja sestra prišla in šla z user posted image user posted image  na sprehod, da sem počistila vse skupaj. Že 2x sem brisala po tleh, pa se še lepi user posted image

sandra tko, kot je bila Tina nate jezna, je bil Filip name, ko sem ga enkrat v vrtec prišla iskat, predno se je on začel igrat po popoldanskem počitku in malici. PA je bila ura že petnajst čez tri. Joj, se je trmil in ni hotel domov. V takih primerih bi se kar v zemljo pogreznila. user posted image
mishel upam, da se čimprej pozdravite in da ni kaj hujšega. JA, jesen je pred vrati in kmalu bojo tukaj prehladi in še kaj. Jaz tudi samo čakam, da mi Filip kaj iz vrtca domov prinese.
ZojaMiša,jaz se povabim na rogljičke user posted image . Uf, si me spomnila, da bi blo dobro kaj spečiuser posted image . Nisem že fuuuuul dolgo tega delala. user posted image  PA bravo za napredek tvoje male pikice. user posted image

No, tko...zdaj bi blo pa dobro, da bi šla kaj pametnega narest, ko imam varuško user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.9.2008 11:06:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Bambi, sem že zadnjič opazila, da napišeš Elanina kot eno ime. Bo to tako ostalo ali je le posledica hitrega tipkanja?

Se vidi, da imamo mamice še precej dela same sabo in z malimi pikicami. Pa bo verjetno kmalu bolj živahno.

..glede imena. Ja uradno sta dva imena, ampak jo vsi večinoma kličejo skupaj Elanina,...meni je pa vseeno in še paše skupaj.user posted image Katero ime pa bo več uporabljeno pa bomo vidli v prihodnosti.user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.9.2008 11:15:15   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Se malo oglašam.
Danes je za nami en čudovit dan. Upam, da se ne hvalim prehitro in bo noč katastrofa. Naša  lepotička bo čez dobre 3 urce stara 2 tedna in od včeraj popoldne mi spi v kosu tudi 3 ure. Mogoče se sliši malo hecno, amapak prej sva jedli na vsake pol ure, ostale pol ure pa sva se crkljali. Je rekla patronažna, da mi vedno povleče sam petkrat, ker sam doštuka, kar ji manjka. Se je včeraj po kopanju, patronažna 1 celo uro trudla z njo in njeno dudo, da bo jo sprejela, ker ona je hotla sam mal vlečt, a ne dude, temveč pri men. Danes je z dudo že precej bolje. Pa še to - prvič spi v zibki (do zdaj se je samo crkljala pri nama v postelji, zibka je bila zasnjo največja "kazen". Joj, ko bi blo tko naprej. Sem res srečna. Mal sem zatežila, amapak sem mogla povedat, kak je pridna moja pupa. Še na RR visim, kar mi do zdaj ni uspevalo.
NIč grem jest, pol pa malo v vodoraven položaj, dokler ne bo alarma.
Mirno noč in čim več spanja vam želim.

Kako se je patronažna trudla z njeno dudo??user posted image
....naša tudi noče dude in potem je ne morem potolažit drugače kot z joško.Ja kriza včasih, ker je sita in ona bi še kr jedla, da ji potem kr teče iz ust zraven pa vleče jošk in ga premetava po žnablah.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.9.2008 11:28:40   
bambi14
Čestitke novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image !

Sayuri in Sandra vsaka vama čast, da tako lepo rihtata deco, meni se zdi, da imam z eno user posted image veliko dela. No, ko sem bla na IVF- u pa sem resno razmišljala, da bi rekla za 2 in potem bi bila tud jaz na vajinem mestu. Če ne bi ratalo v prvo, bi najbrž v drugo vnesli 2,....pa si zdaj ne zamišljam kako bi blo- fajn user posted image .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.9.2008 11:54:14   
bella02
sayuri, včeraj sem ugotovila, da nikoli več v življenju ne grem v petek popoldne (okoli 3h) v Kočevje  user posted image . Samo po Lj. smo se vozili 45 min. Halooooooooo!!!!!! Tako smo šli direkt dol in zvečer pozno nazaj. Če bova pa šli kdaj s tamalo sami, se pa seveda lahko zmenimo za kavico, ni problema. Je pa Teja dol spala celo pot, nazaj pa je celo pot jamrala, da ji je oči dajal dudo, jaz sem bila šofer, ker pač nisem user posted image . Sam se tolk vleče iz Kočevja nazaj user posted image . Pa bo že, ker ne gremo velikokrat.

Pa za to štalo s Filipom ti nisem nič fouš in se mi kar smiliš. Men bi  tud user posted image . Si predstavljam to limanje   user posted image .
Zdej pa naprej pospravljat, gremo popoldne spet na en rojstni dan. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.9.2008 12:28:26   
tatly
ojla..midve z naso princesko sma ze od cetrtka doma,pocutima se super,zal ne morem kaj dosti pisat ker sem se med porodom malce raztrgala in nemorem sedet in za povrh vsega je moja pupa obsedena z mojo zizouser posted image user posted image user posted image moj porod je bil zelo hiter ....baje ekspresen..me je babica vprasala ce ze drugic rodimuser posted image user posted image porodno zgodbo povem drugic...
imam pa nekaj vprasanj:JE TO NORMALNO DA NASA MALA HOCE VSAKE 2 URE JEST?
IN KAJ NAJ NAREDIM KER JO FULL SCIPA?
IN KATERO MLEKO V PRAHU JI NAJ DAJEM KER SE MI ZDI DA JI JE MOJE PREMALO?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.9.2008 13:26:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
imam pa nekaj vprasanj:JE TO NORMALNO DA NASA MALA HOCE VSAKE 2 URE JEST?
Pri nas je na začetku hranjenje vedno trajalo 1 uro (pribl. 15-20 min na eni joški, kupček, previjanje, 15-20 min na drugi joški), potem je bilo pribl. 2 uri pavze in potem jovo na novo. user posted image Zdaj se HB naje samo na eni joški in smo z vsem skupaj gotovi nekje v 30 min. user posted image

IN KAJ NAJ NAREDIM KER JO FULL SCIPA?
Po mojem je zdajle še malo premala za razne vetrovne kapljice (jaz sem jih začela uporabljat nekje pri 1 mesecu starosti, pa še zdaj ne redno, so pa bojda najboljše tiste od Koroških lekarn). Poskusi zaenkrat z masažo trebuščka (z roko krožiš po trebuščku) ali pa krčenjem nogic proti trebuščku. Meni je fizioterapevtka v P predlagala tudi, da si user posted image položiš na noge (z nogicami pri tvojem trebuhu) in ga primeš za stegenca in počasi premikaš levo in desno.

IN KATERO MLEKO V PRAHU JI NAJ DAJEM KER SE MI ZDI DA JI JE MOJE PREMALO?
Kako veš, da je tvojega mleka premalo? user posted image Če user posted image lepo napreduje po teži, ga je dovolj. Saj ti jo bo patronažna stehtala, lahko pa jo tudi sama, če imaš kako priročno tehtnico (npr. na kuhinjsko daš gor pladenj...). Drugače pa probaj čisto malo po koncu dojenja stisnit dojko in če malo ven priteče, ga imaš po mojem dovolj. user posted image Za mleko v prahu ti pa ne znam svetovat, ker ga še ne uporabljam.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?