Alfabeta
|
Piškamiška, Jaz NE. Sem že enkrat pisala o razlogih.... Mi imamo punčko, ker sem tudi sama podvržena temu, da obvezno v bazenu dobim nožnično vnetje, sem proti bazenom. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Alfabeta,lepe mere za 7.mesecev imate .Ne morem verjeti,Klemen je pa že več kot 8.mesecev star,koliko smo nekatere narazen rodile.Če se ne motim si ti rodila predzadnja od nas januarčic,kajne? Ja, tako kot je meni čudno, ko eni praznujete že 8 in skoraj 9 mesec, mi smo pa šele 7 dobro načeli. Ja, v mesecu je Ajda tazadnja, 31. za nama sta pa še Koala in Alex, ter Baby08 mala pikica, midva ima že več let v uporabi druge prostore, odkar imava otroke. mi ni glih da bi zraven to počela nana in mala pikica o forumskih imenih pa sploh ne bi izgubljala besed. tvoj je čist ok, moj je pa totalno mimo. Nima nobene veze z mano, ampak sem se pred leti na en forum morala prijavit in ker mi je bilo vseeno kaj je sem se prijavila s tem trapastim nickom, kao saj je samo za sedaj. No in iz tega je ratalo, da sem že 5 let Alfabeta Triš za piknik ali kavo? Ajdino razpoloženje....naša je en tako velik dobrovoljček, skoraj nikoli ne joka, razen ko je ful zaspana je malo sitkana. Sicer se pa zjutraj ko se zbudi, v isti sekundi ko odpre okice že smeje Kar ne morem verjet, da je tak sonček IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Vid je za zimo tudi dobil nekaj fajnih hlač, večino pa sem kupila, ker je to taaak fajn počet, ne nana ? To je najboljše opravilo zraven imeti otročka ,jaz zelooooo uživam v zapravljanju denarja za mojega fanta. Še ena taka. Vedno grem z trgovine z stvarmi za otroke, malokdaj zase. Kak smo mame čudne, a ne?
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 5.9.2008 9:21:56 >
|