|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
4.9.2008 21:00:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

dolenjka se bomo vidle ja, sam jaz v emporium ne grem več user posted image user posted image user posted image zase potem nisem itak nič kupila user posted image user posted image user posted image verjetno so sam želel videti račun, pa se jim ni zdel da bi ti carino ubrial in so ti kar poslal user posted image jaz sem potem k sem šla na pošto po paket mogla plačat, sploh nisem vedla da bo treba user posted image   aja, kako pa zgleda ta zadeva, a je kul?

februarka hlava za čestitke user posted image take pikice se naši pojavijo, če ji dam jest surovo breskvo user posted image jaz mislim, da je to reakcija na določeno hrano, sam ne vem če se dovolj pametna. Če ne zgine, potem probaj še z praško pasto user posted image pri nas to nastane v roku parih ur po breskvi in tudi tako hitro izgine user posted image

user posted image

http://www.gorenjske-lekarne.si/sl/node/141
če hočeš ti jo jaz dam, k bo zdele rok preteku in je itak za v kanto user posted image je pa še original zapakirana

Hvala za pojasnilouser posted image doma imam še ribodermin - a še s tem probam al raj neuser posted image vidm pa, da je tale pasta res za plenični izpuščajuser posted image bom videla, če bo kaj boljš, če ne jo pa kupim - od tebeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.9.2008 21:12:51   
kati kati
čer, čer

po dolgem času se javljam, ker ni in ni blo časa...odvajanje od rruser posted image user posted image user posted image
ne ne ampak je moj na bolniški pa ni časa...pestro ko sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes tud mi praznujemo 7 mesecev.pa vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

danes smo še neki drve spravljali...pa sami r.d. jutri še ima moj brat...pestro

a je kej novega?...ker nimam časa za nazaj brati

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.9.2008 21:25:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

aja, ej dolenjka še dobr da nismo piva pile, k sem se noro gunca v glavi user posted image user posted image user posted image pomoje od gunceljice user posted image  user posted image user posted image user posted image

nč ne vem kva sta z jencili pol delale k sem jaz šla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kva misliš...zapravljaleuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.9.2008 21:27:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

aja, ej dolenjka še dobr da nismo piva pile, k sem se noro gunca v glavi user posted image user posted image user posted image pomoje od gunceljice user posted image  user posted image user posted image user posted image

nč ne vem kva sta z jencili pol delale k sem jaz šla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kva misliš...zapravljaleuser posted image

Kaj si pa ti lepega kupila?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.9.2008 21:30:48   
jencili
aja, čeruser posted image

no, dons pa je bil pravi abonma. Domov sva pršla takrat ko Ella in Zoja, se pravi mal pred osmouser posted image .
Res majo fajn cunjce v Emporiumu, sploh za punčke. Za fante je itak povsod manj izbire, sem pa Taju vseeno kupila en ful luškan 'đeki' s kapuco iz flisa, k se lahko tud sname, če ti pač ne pašeuser posted image  - aja, bil je slabih 5€user posted image

Sva pršla pa domov, sva pa na hitro Taja skopala, sm ga podojila in zdej že lepo spančka.
Ella, tud jst upam, da bo tale Kaval kej palil. Če dons ne, bom mogla it jutr hitr še enkrat preverit, kje se je zalomilouser posted image

Februarka, tamali od moje sestrične sse je isto pojavljalo in je po nasvetu P. uporabljala res samo praško pasto. Probi...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.9.2008 21:32:55   
jencili
Zoja, vse najboljšeuser posted image  - sm čist občutek za čas zgubila in tud pozabla, da smo dons sploh 4.user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.9.2008 21:36:30   
dolenjka
No vidš Jencili, se je spalačl pridet v LJ user posted image  Če boš pa jutri kej kruzala proti jugu pa na dolenjsko prid, te na hrib povabim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.9.2008 21:37:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

[
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
ana je danes razbila svojo prvo šalico. Mater je hitra. Tik tak je bla pri njej in seveda veselo na tla. Da ne govori, da je bila noter moja kavauser posted image user posted image

sedaj bo pa po tipkovnici harala, tako da vam naiše par stvari:  iko o  p nvmvmv,v.mbnhb4jkkl.ljbn, p ečdliwi3đ.'3ešžeilroro tšec  m,,e,e.w.w.,rvrvntre,c,ec-

Bi pa ja prej že kofe spila user posted image . Ni kaj, naši otroci imajo dolge prste že zdaj user posted image !
Kar se pa tipkanja tiče, vsekakor m bolje obvlada od tebe user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  idrijski
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tko, zdej jih je tuki tolko, da si jih kar same potalajte kjer vam anjkajouser posted image user posted image user posted image

aja ČER.

Dolenjka ne e kregat, nisem neolikana, sam sem mogla prej bamby malo okarat. ŠE pred pozdravom.

Tako, pri nas so eni že v postelji- Ana. Mia dela poplavo v kopalnici, tati pa kavč pegla. Sam drnjoha pa ne, ker mi  danes obljublja neko JOTO. Jah ga že išice na trebuhu bolijo, ker ima že "spodnje sobane" prenatrpane, pa ven lezeuser posted image user posted image . Jaz pa razmišljam, če se splača kej dosti pripravljat, ker bo itak prekratko trajalo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.9.2008 21:38:30   
pina-1

No vidš Jencili, se je spalačl pridet v LJ user posted image  Če boš pa jutri kej kruzala proti jugu pa na dolenjsko prid, te na hrib povabim user posted image

a jutri boš kar doma? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.9.2008 21:38:40   
ella79
kok sem se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image dolenjka kok originalne slikice user posted image user posted image najina vrtnarja z aventovima flaškama nazdravljata user posted image user posted image user posted image pa še une z plaže user posted image user posted image user posted image joj jaz bi še user posted image user posted image user posted image res lepe slikice user posted image hvala, to gredo v družinski album user posted image user posted image pa una je lepa k smo vaša in naša femeli gor user posted image pa une z kroncam user posted image kje so ti cajti,m k je blo tok fletn user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.9.2008 21:38:56   
Janey
čer
nimam vas časa brat in tudi moj želodec tega ne dopušča. sem lačna ko volk. hotela sem samo povedati, da sem spisala dnevnik in poročilo za faks in ga že oddala. počutim se 100 kg lažjauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.9.2008 21:43:02   
jencili

kok sem se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image dolenjka kok originalne slikice user posted image user posted image najina vrtnarja z aventovima flaškama nazdravljata user posted image user posted image user posted image pa še une z plaže user posted image user posted image user posted image joj jaz bi še user posted image user posted image user posted image res lepe slikice user posted image hvala, to gredo v družinski album user posted image user posted image pa una je lepa k smo vaša in naša femeli gor user posted image pa une z kroncam user posted image kje so ti cajti,m k je blo tok fletn user posted image user posted image user posted image

bi mi tud lahko kako slikco vidl?
pa ti jst pokažem naše Nike-ice, k sva učer govorile...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.9.2008 21:45:31   
ella79
jencili tele niso za javnost, poturšk na tleh sedim, Zojo na hizi in pivo v roki user posted image user posted image user posted image pa že neki škilavo gledam user posted image user posted image user posted image ti pokažem, k pridete na pivo user posted image najkice pa bi res rada vidla, k zih so dobre user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.9.2008 21:46:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

bi mi tud lahko kako slikco vidl?
pa ti jst pokažem naše Nike-ice, k sva učer govorile...user posted image

jaz bi tudi kako slikico

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.9.2008 21:47:58   
jencili

jencili tele niso za javnost, poturšk na tleh sedim, Zojo na hizi in pivo v roki user posted image user posted image user posted image pa že neki škilavo gledam user posted image user posted image user posted image ti pokažem, k pridete na pivo user posted image najkice pa bi res rada vidla, k zih so dobre user posted image

klinc te gledauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.9.2008 21:49:26   
jencili

sej nisem misnla te slikce...prov, če bi me pa rajši stregla, pol prideva pa enkrat k tebiuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.9.2008 21:50:53   
dolenjka
Pa kva težite, sej je Ella že nalovdala 2 fotki user posted image  Vse kar je pa več, pa res ni za v javnost.... rajš....k mi bo kdo še đabe liposukcijo zrihtal user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.9.2008 21:53:52   
dolenjka
Ella, tudi vaše fotke so dbestne user posted image  Nekaj je res najlepejših user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.9.2008 21:54:31   
jencili

Pa kva težite, sej je Ella že nalovdala 2 fotki user posted image  Vse kar je pa več, pa res ni za v javnost.... rajš....k mi bo kdo še đabe liposukcijo zrihtal user posted image

kje jih pa ti vidš?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.9.2008 21:55:18   
dolenjka
Ko so oni prišli s Paga jih je dala gor user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.9.2008 21:57:00   
jencili

Ko so oni prišli s Paga jih je dala gor user posted image

nč se ne spomnim zdej od te runde...mah sej nima vezeuser posted image

aja Ella, maš 2 slikci in geslo je supergice

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.9.2008 21:59:06   
dolenjka
Jencili user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem tut pokukala user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.9.2008 22:01:32   
ella79
uuu kake fensi najkice user posted image a se zoja še lahko z tajem druži user posted image  user posted image user posted image

končno sem stuširana, a kej diši user posted image user posted image no, sej se že prej niste pritoževale, da bi kej smrdelo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.9.2008 22:03:15   
ella79

Jencili user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem tut pokukala user posted image

a ni napisala da so zame te slikice user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.9.2008 22:03:34   
pina-1
končno je tudi Mia omagala in grem tudi jaz pod tuš, da bom dišalauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?