|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
4.9.2008 15:56:35   
Tejchy
me to you,čestitke

jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
4.9.2008 15:57:28   
Tejchy
pa o epiduralni mi ni nič kaj spodbudnega povedala tak da zdej 100% bom brez ...

gloria a bi ti to delila z nami?? user posted image  

ko js sem še tudi 50:50 .........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
4.9.2008 16:00:49   
talytha
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ME TO YOU IN *BUBI*user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa odpravljam na en doooolg sprehod v tem krasnem vremenu in upam da bo kaj pomagalo...k danes bi jaz mogla rodituser posted image user posted image user posted image
Če pa ne bo nič pa upam da bo imela jutri zjutraj G na pregledu kake spodbune novice

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.9.2008 16:06:57   
Tejchy
Jaz se pa odpravljam na en doooolg sprehod v tem krasnem vremenu in upam da bo kaj pomagalo...k danes bi jaz mogla rodit

držim pesti, da kj pomaga user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.9.2008 16:07:44   
alysa
me to you, čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image

ja, si mi bla že cel dan mal sumljiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.9.2008 16:38:15   
KAHLO
oj bejbe..!!!

Najprej vse čestitke me to you  in bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da uživata v crklanju svojih bebijev!!!

No jaz sem s pregleda, vse po starem smo v štartni poziciji, sam mankajo še popadkiuser posted image user posted image user posted image user posted image mala se še naprej redi in  rase.....tako da zdaj moram na pregled in v laboratorij spet v ponedeljek, mater zdaj pa že na 3 dni hodim k tem dohtarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo že prav domači, zdaj se že sama stehtam, lih danes mi je sestra rekla da še me morajo naučit ako se s to napravo meri pritisk....in bom pol pregleda si lahko kr sama nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bark, skratka jaz mam občutek da bom počakala da boš še ti prej rodila in še nekaj drugihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker naši se res nič ne mudi, g pa mi je rekla da če pa zdaj do ponedeljka nič ne bo me bo v porodnišnico spravla...to pa mi zdaj itak že 14 dni govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takle mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem imela pa danes take čudovite sanje, k sem svojo pupo umivala in previjala, prav čarobno je blo, pa tako srčkana je blauser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.9.2008 17:19:47   
gloria
tejchy imaš zs

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.9.2008 17:42:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: VERONCY

upam d kej zastopte kr pišem pa res čist pu zasavsk user posted image

Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo.user posted image

Zakaj pa z boldiranim tiskom pišeš? No ja, saj nima veze.

Kdaj pa imaš rok-saj mogoče si že napisala ampak saj veš nosečniška pozabljivostuser posted image

(odgovor članu VERONCY)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.9.2008 17:44:53   
meta21
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me to you in bubi,  ČESTITKE!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.9.2008 17:47:19   
meta21
Drugač bi jih pa moglo danes pa jutri enih 6 rodit. Pa Lea2007 se nam tud nič ne javi. user posted image user posted image Dajmo septembrčki, mal poguma!user posted image user posted image Saj tak grozno pa tudi ni na tam svetu...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.9.2008 18:07:30   
bark
Kaj pa ima bubi?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
4.9.2008 18:10:16   
gloria
Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo.

..jaz tudi user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
4.9.2008 18:23:18   
meta21
Jaz sem pa popoldne spet malo likala. Sem včeraj kupila še par stvari za bejbija in pol si vedno pustim negove stvari za poslastico (jih zlikam na koncu). Moj se mi samo še smeje.

Zdaj pa nestrpno pričakujem posteljnino iz galeba.
So mi rekli v roku 15 dni, zdaj je pa šele 9 dni. Bom najbrž kar še enkrat posteljico preoblekla, čeprav je že pripravljena.

Pa rodit bi že šlaaaaaaaaa!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 4.9.2008 18:26:30 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
4.9.2008 18:59:00   
arabela*
Naša bubi ima bubikouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
4.9.2008 19:00:52   
arabela*
čau babike.
Kako smo kaj?
Mi se počasi prebujamo.Marisa že od štirih trdno spi,tak da jo bom zdaj počasi razvila,da malo brca in se prebudi.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
4.9.2008 19:21:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €....

...ti si pa res faca...pa sploh nisi vedla da ih imaš al kaj...

Ma nisem jih pogrešala.... midva si stroške hrane, položnic, in drugih izdatkov, ki jih jaz plačujem, lepo na pol razdeliva..... jaz plačujem s kartico on mi da pa gotovino...... imava tudi en kredit, ki ga tržejo iz moje ga računa... pol je blo zadnje mesce tudi obnova stanovanja.. v glavnem kr naenkrat je blo povsod polno tega keša, ki mi ga je bil dolžan..... pa sem en del dala v en drugi predal... user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
4.9.2008 19:22:21   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Me to you sporoča:
"Končno prišel je dan,ki sta ga mami in ati težko pričakovala od decembra lani,ko teta štorklja povedala je,da septembra jaz jima pridružim se.Tehtnica pokazala 4120g je in meter se ustavil pri 54cm je.Vse vas lepo pozdravljam,zaenkrat se pa spat odpravljam.Aja,ime mi je Lana-Neja"

Na zdej.... tudi ona prehiteva.....

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... pupikaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
4.9.2008 19:34:13   
talytha
Ja to ni za nikamor nouser posted image !!!!
Šla na res dooooolg sprehod, sem že kar mal težko hodila... pa še na pijačo s kolegico...pridem domov, se vsedem pa mi začne tamala razbijat po trebuhu ko norauser posted image user posted image user posted image user posted image   tole ne dela pri meniuser posted image
Jah nič...zgleda da imajo res otroci zadnjo besedo ko enkrat souser posted image user posted image
Grem puding kuhat...pa se pol še kaj oglasim.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
4.9.2008 20:05:04   
gloria
Naša bubi ima bubiko

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
4.9.2008 20:09:56   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma danes sem ful slabe volje..... najprej me je sosed zbudil, k je začel pod oknom nek les brusit že ob 9h.... joj, ku bi ga oblila....user posted image user posted image

Pa ne najdem ne polnilca za MP3, ne kabla za GSM, da bi fotke dol potegnla, sem iskala tdi slušalko za prostoročno, da bom v bolnci imela fraj roke - no, to sem končno najdla...

Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €.... user posted image user posted image

Dej mi razloži kako lahko pozabiš an 500 € v predalu?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1445
4.9.2008 20:10:52   
Lara Croft
Dej mi razloži kako lahko pozabiš an 500 € v predalu?

Sej sem.... user posted image user posted image user posted image user posted image Mam preveč dnarja, pol je pa tko.... user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
4.9.2008 20:14:10   
Lara Croft
Jah nič...zgleda da imajo res otroci zadnjo besedo ko enkrat so

Hm.... jaz se z našo že zdej vse lepo pomenim..... user posted image
Včeraj zvečer je tako brcala, da mi je šlo že pošteno na živce.... pa spat sem hotela....
Sem ji lepo rekla, da če se lahko umiri, ker bi jaz rada zaspala.... da jo imam rada in komaj čakam da pride in takrat bo lahko mahala kolikor bo hotela..... sem še roke dala na trebuh in jo malo pocrtala..... ma to ni za verjet, ma mala se je umirila.... user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
4.9.2008 20:16:10   
lana17

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me to you in bubi,  ČESTITKE!user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
4.9.2008 20:18:00   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €....

...ti si pa res faca...pa sploh nisi vedla da ih imaš al kaj...

Ma nisem jih pogrešala.... midva si stroške hrane, položnic, in drugih izdatkov, ki jih jaz plačujem, lepo na pol razdeliva..... jaz plačujem s kartico on mi da pa gotovino...... imava tudi en kredit, ki ga tržejo iz moje ga računa... pol je blo zadnje mesce tudi obnova stanovanja.. v glavnem kr naenkrat je blo povsod polno tega keša, ki mi ga je bil dolžan..... pa sem en del dala v en drugi predal... user posted image user posted image

Vidim, da si že razložila. Ampak vseen, svaka ti čast, da lahko pogrešaš 500 ojrov. Men se to ne bi mogl zgodit.

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1449
4.9.2008 20:19:00   
VERONCY
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: VERONCY

upam d kej zastopte kr pišem pa res čist pu zasavsk user posted image

Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo.user posted image

Zakaj pa z boldiranim tiskom pišeš? No ja, saj nima veze.

Kdaj pa imaš rok-saj mogoče si že napisala ampak saj veš nosečniška pozabljivostuser posted image

ja sej sm vedla d se bote mal luvile user posted image pa sej je šlo! 9.9. mam rok! zdj pa ne vem če sm prov nardila k sm dala citiraj! user posted image pa sej bom vidla ane! če ne znaš je treba pač probat user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?