Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 15:56:35
|
|
|
|
Tejchy
|
me to you,čestitke jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 15:57:28
|
|
|
|
Tejchy
|
pa o epiduralni mi ni nič kaj spodbudnega povedala tak da zdej 100% bom brez ... gloria a bi ti to delila z nami?? ko js sem še tudi 50:50 .........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 16:00:49
|
|
|
|
talytha
|
ČESTITKE ME TO YOU IN *BUBI* Jaz se pa odpravljam na en doooolg sprehod v tem krasnem vremenu in upam da bo kaj pomagalo...k danes bi jaz mogla rodit Če pa ne bo nič pa upam da bo imela jutri zjutraj G na pregledu kake spodbune novice
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 16:06:57
|
|
|
|
Tejchy
|
Jaz se pa odpravljam na en doooolg sprehod v tem krasnem vremenu in upam da bo kaj pomagalo...k danes bi jaz mogla rodit držim pesti, da kj pomaga
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 16:07:44
|
|
|
|
alysa
|
me to you, čestitke še tukaj ja, si mi bla že cel dan mal sumljiva
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 16:38:15
|
|
|
|
KAHLO
|
oj bejbe..!!! Najprej vse čestitke me to you in bubi upam da uživata v crklanju svojih bebijev!!! No jaz sem s pregleda, vse po starem smo v štartni poziciji, sam mankajo še popadki mala se še naprej redi in rase.....tako da zdaj moram na pregled in v laboratorij spet v ponedeljek, mater zdaj pa že na 3 dni hodim k tem dohtarju smo že prav domači, zdaj se že sama stehtam, lih danes mi je sestra rekla da še me morajo naučit ako se s to napravo meri pritisk....in bom pol pregleda si lahko kr sama nardila Bark, skratka jaz mam občutek da bom počakala da boš še ti prej rodila in še nekaj drugih ker naši se res nič ne mudi, g pa mi je rekla da če pa zdaj do ponedeljka nič ne bo me bo v porodnišnico spravla...to pa mi zdaj itak že 14 dni govori takle mamo Sem imela pa danes take čudovite sanje, k sem svojo pupo umivala in previjala, prav čarobno je blo, pa tako srčkana je bla
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 17:19:47
|
|
|
|
gloria
|
tejchy imaš zs
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 17:42:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: VERONCY upam d kej zastopte kr pišem pa res čist pu zasavsk Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo. Zakaj pa z boldiranim tiskom pišeš? No ja, saj nima veze. Kdaj pa imaš rok-saj mogoče si že napisala ampak saj veš nosečniška pozabljivost
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 17:44:53
|
|
|
|
meta21
|
me to you in bubi, ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 17:47:19
|
|
|
|
meta21
|
Drugač bi jih pa moglo danes pa jutri enih 6 rodit. Pa Lea2007 se nam tud nič ne javi. Dajmo septembrčki, mal poguma! Saj tak grozno pa tudi ni na tam svetu...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 18:07:30
|
|
|
|
bark
|
Kaj pa ima bubi?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 18:10:16
|
|
|
|
gloria
|
Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo. ..jaz tudi ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 18:23:18
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem pa popoldne spet malo likala. Sem včeraj kupila še par stvari za bejbija in pol si vedno pustim negove stvari za poslastico (jih zlikam na koncu). Moj se mi samo še smeje. Zdaj pa nestrpno pričakujem posteljnino iz galeba. So mi rekli v roku 15 dni, zdaj je pa šele 9 dni. Bom najbrž kar še enkrat posteljico preoblekla, čeprav je že pripravljena. Pa rodit bi že šlaaaaaaaaa!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 4.9.2008 18:26:30 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 18:59:00
|
|
|
|
arabela*
|
Naša bubi ima bubiko
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 19:00:52
|
|
|
|
arabela*
|
čau babike. Kako smo kaj? Mi se počasi prebujamo.Marisa že od štirih trdno spi,tak da jo bom zdaj počasi razvila,da malo brca in se prebudi.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 19:21:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €.... ...ti si pa res faca...pa sploh nisi vedla da ih imaš al kaj... Ma nisem jih pogrešala.... midva si stroške hrane, položnic, in drugih izdatkov, ki jih jaz plačujem, lepo na pol razdeliva..... jaz plačujem s kartico on mi da pa gotovino...... imava tudi en kredit, ki ga tržejo iz moje ga računa... pol je blo zadnje mesce tudi obnova stanovanja.. v glavnem kr naenkrat je blo povsod polno tega keša, ki mi ga je bil dolžan..... pa sem en del dala v en drugi predal...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 19:22:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Me to you sporoča: "Končno prišel je dan,ki sta ga mami in ati težko pričakovala od decembra lani,ko teta štorklja povedala je,da septembra jaz jima pridružim se.Tehtnica pokazala 4120g je in meter se ustavil pri 54cm je.Vse vas lepo pozdravljam,zaenkrat se pa spat odpravljam.Aja,ime mi je Lana-Neja" Na zdej.... tudi ona prehiteva..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... pupikaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 19:34:13
|
|
|
|
talytha
|
Ja to ni za nikamor no !!!! Šla na res dooooolg sprehod, sem že kar mal težko hodila... pa še na pijačo s kolegico...pridem domov, se vsedem pa mi začne tamala razbijat po trebuhu ko nora tole ne dela pri meni Jah nič...zgleda da imajo res otroci zadnjo besedo ko enkrat so Grem puding kuhat...pa se pol še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:05:04
|
|
|
|
gloria
|
Naša bubi ima bubiko ... ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:09:56
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma danes sem ful slabe volje..... najprej me je sosed zbudil, k je začel pod oknom nek les brusit že ob 9h.... joj, ku bi ga oblila.... Pa ne najdem ne polnilca za MP3, ne kabla za GSM, da bi fotke dol potegnla, sem iskala tdi slušalko za prostoročno, da bom v bolnci imela fraj roke - no, to sem končno najdla... Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €.... Dej mi razloži kako lahko pozabiš an 500 € v predalu?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:10:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dej mi razloži kako lahko pozabiš an 500 € v predalu? Sej sem.... Mam preveč dnarja, pol je pa tko....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:14:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jah nič...zgleda da imajo res otroci zadnjo besedo ko enkrat so Hm.... jaz se z našo že zdej vse lepo pomenim..... Včeraj zvečer je tako brcala, da mi je šlo že pošteno na živce.... pa spat sem hotela.... Sem ji lepo rekla, da če se lahko umiri, ker bi jaz rada zaspala.... da jo imam rada in komaj čakam da pride in takrat bo lahko mahala kolikor bo hotela..... sem še roke dala na trebuh in jo malo pocrtala..... ma to ni za verjet, ma mala se je umirila....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:16:10
|
|
|
|
lana17
|
me to you in bubi, ČESTITKE!
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:18:00
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €.... ...ti si pa res faca...pa sploh nisi vedla da ih imaš al kaj... Ma nisem jih pogrešala.... midva si stroške hrane, položnic, in drugih izdatkov, ki jih jaz plačujem, lepo na pol razdeliva..... jaz plačujem s kartico on mi da pa gotovino...... imava tudi en kredit, ki ga tržejo iz moje ga računa... pol je blo zadnje mesce tudi obnova stanovanja.. v glavnem kr naenkrat je blo povsod polno tega keša, ki mi ga je bil dolžan..... pa sem en del dala v en drugi predal... Vidim, da si že razložila. Ampak vseen, svaka ti čast, da lahko pogrešaš 500 ojrov. Men se to ne bi mogl zgodit.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 4.9.2008 20:19:00
|
|
|
|
VERONCY
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: VERONCY upam d kej zastopte kr pišem pa res čist pu zasavsk Jest sm res rabla par sekund, da sm not padla. Pol je pa šlo. Zakaj pa z boldiranim tiskom pišeš? No ja, saj nima veze. Kdaj pa imaš rok-saj mogoče si že napisala ampak saj veš nosečniška pozabljivost ja sej sm vedla d se bote mal luvile pa sej je šlo! 9.9. mam rok! zdj pa ne vem če sm prov nardila k sm dala citiraj! pa sej bom vidla ane! če ne znaš je treba pač probat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?