Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 10:43:20
|
|
|
|
anci banci
|
boob če tvoj ginekolog ne dela sedaj, ko se ti dogaja. pojdi na urgenco
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 10:56:15
|
|
|
|
tane
|
boob, takoj pojdi na urgenco to je zelo tehten razlog.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 11:35:59
|
|
|
|
tropical
|
Kot je napisala tane takoj k dzdravniku, ne se hecat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 12:17:06
|
|
|
|
*kinnie*
|
boob, močno držim pesti, da bo vse ok!!!!!!! Jaz bi šla na urgenco.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 12:27:20
|
|
|
|
sonček85
|
boob:kot je že napisla večina punc ,ne oklevaj in pojdi takoj do osebne zravnice ,če nje ni pa takoj na urgenco in naj te pregledajo.Ko sem sama začela krvaveti sem šla tako k dežurnemu in mi je dala napotnico za v bolnico kjer so me pregledali in je k sreči bilo vse ok .ne hecaj se in pojdi takoj,saj je otrok na prvem mestu in ne oklevaj.Držim velike pesti da je vse ok in da nam poročaš vesele novičke. pa tole za srečo
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 12:58:00
|
|
|
|
Jane77
|
boob, kr hitro k ginekologu al pa na urgenco! MOja kolegica je imela podoben primer - je naredila test in drug dan začela krvavet. Seveda je šla takoj do ginekologa, ker je bla nevarnost splava. No, ampak je potem morala do 5 meseca počivat in je blo vse OK, zdej ma zdravega malega korenjaka! Držim pesti, da bo vse OK tudi pri tebi!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 16:13:24
|
|
|
|
db
|
no men je prišla tako da se selim v september
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 17:18:14
|
|
|
|
boob
|
Hey, najprej hvala za spodbudo, pa nasvete. . . Sem klicala zdravnika pa je reku naj počivam pa če bom začela spet krvavet naj grem na urgenco. . zaenkrat je pa uredu. . jutri pa dela moja G pa bom še do nje šla pol bomo pa vidli. . . razmišlam da bi jutri še en test nardila, a ma smisu al ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 20:16:46
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob Hey, najprej hvala za spodbudo, pa nasvete. . . Sem klicala zdravnika pa je reku naj počivam pa če bom začela spet krvavet naj grem na urgenco. . zaenkrat je pa uredu. . jutri pa dela moja G pa bom še do nje šla pol bomo pa vidli. . . razmišlam da bi jutri še en test nardila, a ma smisu al ne? Draga Boob, super če greš h ginekologinji, ker ti bo sigurno naredila ultrazvok, če se slučajno že kaj vidi. Vsaj sluznica mora bit zadebeljena, če si še vedno nosečka. Drugače pa je res urgenca za take primere, ker ti tam izmerijo nosečniški hormon beta hcg najmanj dvakrat zapored z razmakom kakšnega dneva ali dveh. To pomeni, da bi ti vzeli kri in izmerili vrednost hormona, ki bi moral naraščat, če se je nosečnost obdržala, oziroma padat, če je nosečnost propadla. Če boš naredila ponovni test, še vedno ne boš nič vedela, pri čem si, ker ni nujno, da se hormon tako zelo hitro izloči iz telesa. Dokler ni maternica popolnoma čista v primerih propadle nosečnosti, je njegova vrednost pozitivna, to pa zna trajati tudi do tri tedne, kot je bil na primer moj primer. Skratka, mogoče te bo tudi ginekologinja napotila na urgenco na odvzem krvi. No, ona bo že vedela, kako in kaj naprej. Bodi dobro in veliko sreče ti želim. In res fantastična novička, da ne krvaviš več!!! Ko bi le ostalo tako. Poročaj, kako je bilo na pregledu. Srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 3.9.2008 20:23:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Boob, srečno
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:14:55
|
|
|
|
boob
|
no da vam povem, . . mislim da je vsega konec . . . ker sem spet začela krvavet pa jajčniki me ful bilijo in ful slabo se počutim. . . čez kašno urco pa grem k moji G . . . No jutri odnesem vse potrebne papirje v Leonišče, . . pol pa čakat za IUI. . . če drgač negre se bomo pa špikal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:26:41
|
|
|
|
Gwendolen
|
boob
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:29:59
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob no da vam povem, . . mislim da je vsega konec . . . ker sem spet začela krvavet pa jajčniki me ful bilijo in ful slabo se počutim. . . čez kašno urco pa grem k moji G . . . No jutri odnesem vse potrebne papirje v Leonišče, . . pol pa čakat za IUI. . . če drgač negre se bomo pa špikal a pa to močno krvaviš, ker mogoče si pa samo ena izmed tistih, ki imajo prvi mesec , pa gre nosečnost normalno naprej. Upam, da je tako in držim pesti, da se nosečnost ohrani. sporoči nam kako bo na pregledu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:33:32
|
|
|
|
boob
|
Pa niti ne tako močno, sam čutim da ne štima, ker enkrat sm že dala to skozi pa je isto ma naj gre ves. . . se opravičujem, mal se jezim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:36:13
|
|
|
|
sonček85
|
ja kakšne znake pa imaš.?želim ti vse dobro in da se vse izteče kot želiš.smo s tabo in te podpiram.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.9.2008 10:37:20 >
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:39:58
|
|
|
|
boob
|
zvija me ful, pa kar taka mal omotična sm. . . jajčneke k ta bi mi jih en mečkau
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:43:53
|
|
|
|
crvicek
|
Draga boob, žal mi je. Ma bodi korajžna in optimistična, saj lahko še ni vse izgubljeno!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 10:51:58
|
|
|
|
sonček85
|
navijam za ooptimizem.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 11:18:57
|
|
|
|
S*
|
bobo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 11:31:13
|
|
|
|
Jane77
|
boob, drži se!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 11:44:55
|
|
|
|
boob
|
zdej sm pa na WC šla, pa je nrdilo sam . . pleeeskkk. . .in je konc veselja .. in to je to. . . Hvala za vse drugič več sreče. ki še čakate na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 12:03:58
|
|
|
|
tane
|
joj, boob ampak vseeno se pojdi pokazat k G.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 12:19:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane joj, boob ampak vseeno se pojdi pokazat k G. se podpišem.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 13:38:58
|
|
|
|
boob
|
sm že nazaj. . . rekla pa je: več sreče prihodnič . . .no ja to sm jst rekla, ona je bla bol obzirna no zdaj se pa selim na oktober in na IUI. . PUNCE HVALA VAM ZA VSE za tiste ki pa še čakate . . upam da se ne srečamo na oktobro (no razen kot navijačice, seveda)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.9.2008 14:08:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Boob, žal mi je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?