|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
3.9.2008 17:10:47   
sanwebdra
suzanamai in ŠTAJERKE, copatki so prispeli in so fuuuuuuuuuuuuuuul lepi ... glede na to, da so sedaj "moji" .... si še katerem izberem user posted image . No, saj ne - jutri kavica - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bom kasneje spet Fato igrala.

mama06, čestitke za izpit!

celodnevno uvajanje danes - tokrat v redu, malo pojokcala, pojedla kosilo, dve banani in jabolko, ko pa sem prišla po njo, pa je planila v jokuser posted image ! Se mi je kar milo storilo .... No, sva se pocartali, pa je bilo takoj bolje! Potem pa mi je pokazala, kje imajo sošolčki shranjene dudice! user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
3.9.2008 20:47:37   
*kinnie*
Dober večeruser posted image

Zdaj imam pa končno malo časa zase...

Ta večjo vrtec dodobra utrudi, tako da sedaj hodi spat že ob 20h, kar je zanjo ultra zgodaj, mali pa sicer še nekaj razgraja...pa upam, da bo kmalu mir.

Lane31, super da si si izborila dopustuser posted image user posted image user posted image ...bosta še kar nekaj časa uživali z Anetkouser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
3.9.2008 20:57:24   
sanwebdra
Včeraj je zaspala v 2 minutah, danes pa 40 minut ... me hrbet boli, ko se sklanjam nad njeno posteljo!

Bi morala iti spat, ker že dva dni takooooooo slabo spim in posledični slabo izgledam, da se me bodo jutri na srečanju punce še ustrašileuser posted image !

Pa kje ste vse, je še prehitro, kaj? Častim pir in grickalice za nočne ptice, vas preberem jutri. Nočko!

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
3.9.2008 21:02:44   
Klaudia
Kje in kdaj je jutri srečanje v LJ?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
3.9.2008 21:03:18   
suzanamai
Mislim grrrrrrrrrrrrrrr, cel roman sem napisala pa me je skenslal

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
3.9.2008 21:07:42   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Kje in kdaj je jutri srečanje v LJ?

Vremenska napoved je kar ugodna, tako da verjetno Kodeljevo, če bo pa slabo pa Kolosej.

Torej srečanje jutri ob 11h na Kodeljevem.

Zdaj bom pa probala še nekrat ves špeh napisat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
3.9.2008 21:12:58   
*kinnie*
Sanwebdra: hvala hvala, se bo prileglouser posted image

Klaudia, a si dobila nakazano?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
3.9.2008 21:16:23   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Klaudia, a si dobila nakazano?

Ti jutri povem, ko dobim izpisek user posted image . Sem vedno zadnja v hiši ki ga dobim. En dan zamika user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
3.9.2008 21:27:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Ti jutri povem, ko dobim izpisek user posted image .

ok, user posted image

Sem pa mislila, da si jezna name, ko mi nisi prek ZS nič napisalauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
3.9.2008 21:27:22   
suzanamai
Mama06 user posted image user posted image user posted image  ti si carica

Vanili ne boš verjela, vendar sem ravno včeraj mislila na Mojco. Daj ji moj GSM, pa naj me kaj zvrcne, bova šli na kak sprehod in kavico, če je zauser posted image .

Copatki so izgleda prispeli, edino Valči še ni javilauser posted image user posted image user posted image

Pozabila sem povedati, da so dvojni copatki bili naknadno zamenjani in sicer za frutko in Zala07 so prišli gecko user posted image namesto žabic. meni so všeč, upam da bodo vama tudi.

Mama06 in Maja Zarja  se opravičujem zaradi moje doktorske pisave, sem se čisto odvadila čitljivo pisat, saj v delavnici stalno pišem zapiske in ponavadi se full mudi, saj gredo stopinje full hitro gor, steklu se pa dogajauser posted image . Sicer vsi pravijo, da full lepo pišem, prebrat pa ne zna nobenuser posted image . Grem lahko na CIO ali pa FBI delat.

Da vam povem še prigodo od danes. Sem tuširala Zojo in se je gospodična naveličala in mi je naga in mokra pobegnila iz kopalnice, jaz pa z brisačo za njo.user posted image  
Zdaj pa že spančka, saj je imela zmenek s frajerjem Maxom, ki ima full hudo hipijevsko frizursko, tolk je cortik. Majoli tebi se pa opravičujem zaradi napadalnosti moje bejbe, se še ni naučila, da je z moškimi potrebno delati v rokavičkah. Upam, da bova kmalu ponovili, pa še JennyAnny in Mojca bi se lahko pridružili.

No ostalega se pa ne spomnim, grem sedaj pojest in malo pred TV.

Neposredna povezava do sporočila: 4135
3.9.2008 21:48:39   
Alina_alin
Suzanamai- upam, da bodo enkice to noč prikukale in boste dlje časa spali...
mama06, bravo za izpit. Hja, jaz nisem ziher, da ima naša že 7,5 - ima pa pomoje nad 7 kg. Jutri greva na pregled, pa bom prosila, da jo stehtajo in zmerijo.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 4136
3.9.2008 21:55:22   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Mama06 user posted image user posted image user posted image  ti si carica

Se klanjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz. ve se mi morateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (joke)

Mama06 in Maja Zarja  se opravičujem zaradi moje doktorske pisave, sem se čisto odvadila čitljivo pisat, saj v delavnici stalno pišem zapiske in ponavadi se full mudi, saj gredo stopinje full hitro gor, steklu se pa dogajauser posted image . Sicer vsi pravijo, da full lepo pišem, prebrat pa ne zna nobenuser posted image . Grem lahko na CIO ali pa FBI delat.

Saj, zelo lepo si napisala kamu pošiljaš, ko si pa sebe pisala, pa si na hitro zaključilauser posted image user posted image user posted image . Ampak vidim, da sem vseeno več kot polovico prav prebralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
3.9.2008 21:55:50   
janja
Še jaz sem mal pofočkam.

Saj vas berem, ampak sem ta teden tako utrujena, da ne morem niti razmišljat, kaj šele pisat. Kot sem že napisala, je šel pri nas Andraž po dvomesečnem odmoru nazaj v vrtec. Je že komaj čakal in je ful zadovoljen. Malček pa se začne uvajati 15.9. Drugače pa sva bila danes v vrtcu in spoznala njegovo vzgojiteljico in pomočnico vzgojiteljice. V tiste pol ure je raziskal vso  sobo, se guncal in "posral". Tako da je sprobal tudi previjalno mizo. Drugače pa se mi zdita vzgojiteljici ful v redu (eno poznam še iz časov, ko je bil Andraž v jaslih).  No, njegova skupina bo res skupina malih mišk. Zdej se uvajajo šele 4-je, do konca meseca pa prideta še 2 ali 3-je, pol pa vsak mesec še kateri. Mi je pa všeč, ker je njihova sobica zelo prostorna in sta umaknili na varno vse nevarne stvari. user posted image user posted image user posted image
Pa da vam še malo zagrenim uvajanje - naš Andraž je začel jokati po enem mesecu. Prej je bilo vse ok, potem pa drugi mesec zjutraj jok. Vsak dan. Se mi je kar srce paralo. user posted image

Klaudia - imamo nov zobek. Zdaj jih je skupaj že 8. user posted image

srečanje LJ - prideva!

copatki - nam je svetovala vzgojiteljica, da mu kupimo copatke, ki so malo višji in obenem ščitijo še gležnje. Bo že držalo. Najbrž bom šla kupit kar Cicibanove na ježka.

tave - poročaj kako sta preživela prvi dan uvajanja!

user posted image tiste, ki imate starejše otroke - kje ponavadi praznujejo RD? Jaz sem za Andraževe prijatelje rezervirala kar McDonald's. user posted image

user posted image Ali vas vaši otroci kdaj spravijo na rob obupa, oz. v položaj, ko ne veste kaj narediti, ker vas otrok očitno ne uboga?
Mene zadnje čase Andraž na trenutke čisto iztiri. Postanem nemočna in ne vem kaj naj naredim, da bo kazen vzgojna. On se mi pa kar reži v glavo. V tistem trenutku, če bi bila hudobna, bi ga lahko tudi natolkla, pa ne bi nič pomagalo. Pa saj ni potem čudno, da sem že vsa siva.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 4138
3.9.2008 21:55:59   
Alina_alin

sanwebdra,bravo za Julijo in njen pogum danes.  Joj, vem, kako je, ko te je tvoja Julija "tako" z očitkom pogledala, pri tvojem prihodu... meni je to naredila Špela, pri isti starosti in uvajanju. Drži se Julija jutri in mami tudi! Saj bo bolje- vsak dan- samo vztrajat je treba in se ne pred otrokom jokat. Za tolažbo: Špela je za 1 teden že vse spustila iz rok, ko me je zagledala in leeeeeetela k meni v objem, ko sem prišla ponjo. In sem bila najsrečnejši človek na svetu. Kak malo je treba, a ne? Bo kmalu tudi tako pri vama!
mama06, kateri faks delaš?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
3.9.2008 22:02:09   
živa
Se še jaz pofočkam. Najprej se bom pritožila: dobila sem user posted image . Pred morjem, itak user posted image .

Jutri pridem samo s čvergom.

Lp,

živa 

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
3.9.2008 22:07:51   
suzanamai
copatki - nam je svetovala vzgojiteljica, da mu kupimo copatke, ki so malo višji in obenem ščitijo še gležnje. Bo že držalo. Najbrž bom šla kupit kar Cicibanove na ježka.

Janja ravno malo prej sem brala tole:

Copatki so primerni za vse vrste priložnosti:
- doma: kot copatki za pogosto uporabo v stanovanju zagotavljajo varno trenje, ki preprečuje drsenje
- stran od doma: primerni so za nošenje v vrtcu, igralnici ali na obisku pri prijateljih
- na potovanjih: uporabljate jih lahko v avtomobilu, v otroškem vozičku ali na letalu
- zunaj: v suhem vremenu jih otroci lahko nosijo pri enostavnih aktivnostih na dvorišču ali domačem dovozu

Copatke Robeez priporočajo tudi pediatri: Ko otročičkove nogice rastejo in se razvijajo, hoja brez obutve drobnim prstkom na nogah pomaga, da razvijejo občutek za zanesljivo hojo in da stopala postanejo dovolj močna. A otroci ne morejo hoditi bosi, saj njihove noge potrebujejo udobje in zaščito pred grobimi in hladnimi tlemi. Copatki Robeez pa s svojimi mehkimi usnjenimi podplati združujejo prednosti obojega: zagotavljajo svobodno gibanje otrokovih prstov na nogah, da se ustrezno razvijajo in mu pomagajo v razvoju hoje, hkrati pa mehko in udobno varujejo otrokove podplate.

Kar pa se tiče praznovanja rd, je za tako male kar ok Mc ali pa slaščičarna Pod Vodo v cityju.

Ko te spravi iz tira, ga daj na ignore. Pri nas to najbolj pali, pravzaprav edino.

Vrtičkarji držite se, se vedno lepše sliši.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
3.9.2008 22:09:46   
suzanamai
Se še jaz pofočkam. Najprej se bom pritožila: dobila sem . Pred morjem, itak .

Lp,

živa

ni res, pa še z vložkom ali tamponomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
3.9.2008 22:13:47   
Pandica
Na brzino sedaj, ker sem crkjena, ko pes user posted image
Sem bila danes cel dan v Avstriji. Zjutraj me kliče prijateljica, ki je user posted image   , če grem z njo, ker gre kupovat previjalno mizico oz. komodo. In itak, da sem šla. Pa še z mojim avtom sma šle raje, ker v njenega Punteka nebi glih spravle kaj dosti. Ej, babe, nabasane sma bile, da je bilo joj. Pol je kupla kar vse v Ikei, previjalno mizo, omaro in komodo, jaz imam sicer karavana pa sem vseeno komaj vse to noter spravla.
Jaz pa sem tut full za Zalo zapravla, kupla sem ji luster,takega velikega rumenega sončka tak lep stolček za njeno sobico, copatke, tako mrežo za igračke not dat pa še polno nekih ****rij  user posted image   sebi sem kupla copate ze cel 1, 50 user posted image   in 2 sveči v Ikei user posted image
Aja, pa nagledala sem si kakšno omarico in komodo bo dobila v kratkem od mamice, ko bo imela ta spet malo več din din. Zdaj res nimam, ker sem ji kupla še v soboto avtosedež.
In sicer ta mi je full, full všeč, v živo je še mogoče veliko lepša kot tu na sliki.
Kako se vam zdi punce? Mnenja dobrodošla, saj veste, da jaz vedno vas vprašam user posted image

To omaro: 

user posted image

in to komodo 

user posted image

Vam je všeč?

Tak, zdaj pa vas še grem hitro malo za nazaj prebrat.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4143
3.9.2008 22:18:13   
Alina_alin
Mišk-

Torej, zdaj ne vem, al te zanima stroli ali board na katerem se lahko tudi sedi.
Stroli:
user posted image

- kupila sem rabljenega za 30 E, novi je takrat bil 60 E
-novega dobiš tudi na http://comfortbaby.com/index-1.html za 89E
-malček sedi in gleda naprej v smeri vožnje, z rokami se obvezno drži za stroli (nima prostih rok) - pozimi ga lahko zebe v roke...

Board
- kupila sem rabljenega za 80 E, kolko je novi, ne vem. Nikjer ga nisem našla - tista, ki mi ga je prodala, ga je kupla na e-bayu.
-malček lahko stoji ali sedi in gleda nazaj - roke ima proste oz. malo se drži za board - je tak del za držat- držaja sta na vsaki strani - na zgornji "polički" na kateri sedi.Na spodnji polički pa ima noge. vendar ni tak nujno da se drži, kot pri stroliju, sploh če je večji malček.

user posted image

Imaš pa še one boarde, navadne, na katerih se samo stoji, ne da se pa sedet. Vendar meni je ful boljši stroli oz. board, ker malčki si včasih zmislijo, da ne morejo več hodit/stat in hočejo sedet. Tak pa hop gor in že mami pelje lokomotivouser posted image

Stroli je lažji, zavzeme manj prostora. Vendar se tudi ta veliki board da zložit, da ne vzame toliko prostora.
Pri obeh se da v ležeč položaj vozek in je še "prikolica" zraven lahko v uporabi. Hodit se da pri obeh zraven - mogoče pri stroliju malo lažje  - ker je pripet na eno stran - ti pa hodiš na sredini za vozekom (board pa zavzame celotno površino zadi za vozekom). Seveda pa je odvisno, kakšen vozek imaš. Jaz na mareli Mclaren uporabljam stroli bp. Na Speedy Sx pa board bp. Če se dobro spomnim, ima stroli v prodaji tudi sonchek.si - in tam je seznam vozičkov, na katere paše stroli (oz. nekje na netu je seznam, na katere vozeke paše). Gre za to, da se ti sploh da gor zmontirat. Res pa je, da imata oba (stroli in board) adapterje - za različne vozeke (ali je ogrodje štirioglado ali okroglo - točno ne vem, za kakšne tipe vozekov)
Po makedamu je stroli lažje peljat - s tem, da jaz prakticiram, da uporabljam samo po gladkih površinah, ne po makedamu. Ovinkanje gre zlahka pri obeh - vodljivost, mislim.
- Če te še kaj zanima, vprašaj.

Če nisem naredila prevelike klobase zdaj s tega opisa user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
3.9.2008 22:21:55   
Pandica
Ta  luster sem ji danes kupla  user posted image

user posted image

Sonček, za mojga sončka.

Ono pohištvo pa mi je res full všeč, ne morem ga pozabit, ker ima vse v njeni sobici v roza, rdeči in rumeni kombinaciji.
Zdaj še moram samo one stenske robove gor nalimat in nalepke, pol pa vam bom pokazala kako slikico.

Aja, pa v Toysu imajo Pamperske full znižane. In sicer Jumbo paket al baby dry al pa active fit po 28 eurov, je pa noter mislim, da 106 pleničk. Pri nas pa dam za 32 pampersk active fit v mullerju 12 eurov.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
3.9.2008 22:26:14   
Alina_alin
Pandica lep luster. Zalina sobica bo res za poslikat in za v katalog. Tudi ona komoda in omara sta lepi.
Mi imamo tudi komodi v otroški sobi in ju ne bi dala stran. 100x bolje kot omara. No, imamo 2 komodi veliki Ikeini in tudi 1 omaro. Ampak ni je čez komodo. Zložiš na kupčke, odpreš predal in imaš pregled nad vsem. V Zalino sobo pa bo po moje že pasalo, ko si omenjala barve...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
3.9.2008 22:30:47   
Pandica
Mama06   super, čestitke za izpit user posted image  user posted image  user posted image pridna mami user posted image

Srečanje ju3  Štajerke  ob 9h mi je absolutno prehitro. Saj veste kaka sem jaz ne user posted image   Tak, da, če se boste hitro razšle, je itak brezveze, da se sploh vozim v mesto. Če pa boste dlje časa pa se mi splača. Do kdaj mislite bit približno prosim?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
3.9.2008 22:37:02   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Se še jaz pofočkam. Najprej se bom pritožila: dobila sem . Pred morjem, itak .

Lp,

živa

ni res, pa še z vložkom ali tamponomuser posted image user posted image user posted image

Ti-ti-ti, lumpa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4148
3.9.2008 22:47:45   
valči
Čer,čer!

Suzanamai,malo pozno ti javljam,vendar,hvala,copatki so prišli.So pa lepi,tisti z medvedki so pravi,te sem mislila,pol pa so prišli rjavi,pa mi je bilo nerodno te gnjavit.Vglavnem lepi so,oboji,vendar malo preveliki.Trenutno nosi Robeezke 6-12 mesecev,pa se mi zdijo,da so močne bolj od teh,ki so bolj tanke..
Hvala obema,Klaudia in Suzana za vso skrb.

Edino sem skeptična glede vrtca,če bodo dovolile te patike.Bom ob priliki šla vprašat vzgpjiteljico,pa jih pokazala,če ne bo hotela,bom pač kupila ene s gumijastim podplatom.,bomo videli.

Klaudia,ti praviš,da boš s čevlji počakala na jeswensko kolekcijo.Mene grozno mikajo tipsie tooes,ali kako se že pišeuser posted image ,so taki lepi,vendar balerinke bi ji jaz kupila pomladi,sedej za jesen pa kake bolj zaprte.Kdaj pa pride nova kolekcija?Veš?Jih takoj naročim,kake zaprte,ker jih še nima,tile pa mi tako fajn delujejo,mehki,kjut,super.Po trgovinah se mi ne da,na superge.si pa ni nič opametnega za take micene.Če kaj veš,prosim,javi.

Polno napak,ker imam Nino v naročju,mi noče spat,ja,če bi jaz z njo,pol ja.Se je na morju razvadila,ker je mož z njo hodil spat.Škrat mali,če  pa grem z njo,pol pa sama zaspim z njo,naredim pa pol nič več.

janja,naš že kar nekaj časa preizkuša meje mojega potrpljenja,ki ga več ni nič.Nimam živcev,pa se kar derem,ker ob prvi prošnji ne sliši.Kar po svoje dela,pa še jezika mi nazaj.Nekaj časa sem mirna,pol pa zrohnim.Ker otrok ne sliši.

Pa zvečer vse predebatirava,pa ga vprašam,zakaj ne ubogaš,ne poslušaš.Pa skomigne z rameni;ne vem?Pa mu povem,da ga imam rada,ne glede,če sem huda,pa govorim z njim veliko,veliko.On je v svojem svetu,zatopljen in hoče po svoje.Meni pa gre energija in ja,sivi lasje so tu.
Kako pa bi zgledala,če se ne bi barvala,če si pustim sive?Imam po 10 letih spet naravne rjave,ja sedaj pa mi sivci butajo venuser posted image user posted image Kasj to hitro vsa posiviš?Ve kera?

Sanwebdrajoj,joj izjava o nošenju.Naša je ogromno na rokah,pol dneva jo ziher prenosim,z njo na rokash marsikaj delam.Mi je grozno jo pusti jokat,ne morem,je pa user posted image ,ki rabi ogromno.Animacije,pozornosti,potrpljenja,ljubezni.To ji lahko daj jaz v polni meri,kaj pa jasli?Me stiska in kar cmok dobim,kako bo oktobra.Ker BNNina je pač ortzo zahtevno,občutljivo dete.Ji kake tete pravijo,kaka cmera jeuser posted image user posted image Ne slišim tega rada,da se vtikujejo.Vedno jo zaščitim in rečem,da je pač nežna deklicauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4149
3.9.2008 22:59:29   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Se še jaz pofočkam. Najprej se bom pritožila: dobila sem user posted image . Pred morjem, itak user posted image .

Živa, da te potolažim, jaz sem jo dobila na poti na morje. Sem šla v Ilirski bistrici na WC, ker me je tako čudno šraufalo in ... user posted image . Sem bla jezna kot user posted image . Pa še na Pag smo šli. Ko bi jo vsaj v Novigradu dobila, tam mi je itak vseeno, ker ne plavam.

suzanamai - saj jaz sem tud računala na te copatke, da bodo za v vrtec. Zdaj pa res ne vem. Po eni strani je fino, da ima še gleženj malo zaščiten (tako kot pri hoji v gore!). Doma bo imel pa definitivno te copatke. Že zdaj je skoz bos oz. v nogavičkah. Ga dam pa tudi v nogavičke, ki nimajo ABS podloge, da se navadi, da mu lahko tudi drsi. Pa ni nobenega problema. No, čez zimo je pa fino, da bo imel gor še copatke, ker tudi parket ni ne vem kaj topel, kaj šele ploščice.

No, zdaj grem pa spat. Se bom mogla počasi navadit prej hodit spat, ker že zdaj, ko vstajamo kako uro prej kot ponavadi, imam potem čez dan težave z zaspanostjo. Me je že strah službe.
LN

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?